Agritionsproblem. Stört.

Som vanligt satt jag inte fastklistrad vid idol. Men dom snackade hela tiden om nåt frieri. Fattade ingenting förrän jag fick se det på eftersnacket. Men alltså allvarligt? Att fria för ca 1 miljon tittare. Och nu behöver jag inte ens ursäkta mitt överdriveri, för det är sant. Det är fan töntigt, pinsamt och återigen PINSAMT att fria i tv. Man blir ju nästan lite äcklad. Gör man det av desperathet kanske? Gör man det om man är rädd för att tjejen möjligtvis kanske skulle kunna svara nej, och hon kanske inte törs svara nej i tv? Jag skulle nog döda min kille lite om han skulle göra så. Alltså, i tv. SÅ töntigt. Det är inte ens lite lite gulligt. Eller, bara kanske... Och den där frieristunden ska ju vara nåt speciellt. Då det bara är "brudparet" som är med varandra. Inte 10000000000000 (hehe) andra random människor. Ibland fattar jag inte hur folk tänker. Eller vad dom tänker med.

Nu ska jag åka till my i alla fall. Ska ta med mej i taket lyser stjärnorna filmen. Det var längesen jag såg den. My vill nog se den med. Tror faktiskt inte att hon har sett den. Men jag vet inte.

Det här var min käre bror till mej: "Amanda, du har agritionsproblem" Okej, visst :)


Charlie Charlie Charlie, where have you been?

Det var skönt att träffa alla gamle störda kompisar igen! Faseeen vad vi snackade! Det var... Mysigt. Nåt jag verkligen behövde. Sen kom även mitt tjat om att gå och tigga (nåväl), godis imorgon. Alltså, gå halloween. Jennifer sa att det var idag man skulle gjort det, men Erika sa att det var imorgon. Just nu så vill jag hemskt gärna tro på Erika, och vare sig det är idag eller imorgon så ska jag fan tvinga med my ut (Erika är frivillig än då sörrni), och jaga. Egentligen bara just för att det roliga är att klä ut sig. Hehe.

Om idol kan jag bara säga: Stackars Erika (trots allt) Eddie kunde dragit. Men allra helst Rabih. Förlåt men, han är mesig. Det måste ni väl hålla med om ändå.

Nu ska jag sova i en nybäddad säng á la mama.

Amanda Jenssen - Happyland

Happyland

Man kan säga att hon har förändrats en del sen sist. Nu är det som sagt väldigt "Amandigt". Det är verkligen Amanda Jenssen all over. Det står fanimej stämplat på den. Det är mycket 20, 30-tal. Det finns ett gött gung. Det är väldigt vågat den här gången, och jag tror att hon både kan tappa och få nya lyssnare. Hennes röst är helt fucking oklanderlig. Jag älskar den. Det finns även ett slags budskap i varje låt. I hennes förra platta älskade jag allt. Det gör jag dock inte i Happyland. Men, mycket är riktigt bra. Autopilot är en av dom låtarna jag har fastnat för. Den är jättefin. Hennes röst är svinbra! Man märker att Amanda är otroligt musikalisk. Det var bra att Amanda aldrig vann idol, för vinnarlåten var aldrig hennes genre. Det här är hennes genre. Det är Amanda Jenssen. För hela slanten.

01. Happyland
02. Save Me For A Day
03. Autopilot
04. Morning Light
05. Our Time
06. Sing Me To Sleep
07. The Rebounder
08. The End
09. Charlie
10. Common Henry
11. Borderline
12. I Choose You


Jag vill inte andas på mej själv.

Nu jävlar har jag friskförklarat mej själv. Just det! För det är så sant som det kan bli. Har ingen feber. Precis som igår. Ont i huvudet? Nej. Ont nån annan stans? NEJ. Och svullnaden på mina halsmandlar går ner för var minut som passerar. It feels fucking GREAT! Har fan inte träffat en jävel nästan ju. Så, ikväll blir det utgång för min del. Hoppas jag får träffa en hel drös. Jag har skickat sms till my. Vet inte vad det är för fel på henne. Hon svarar inte... Helvete vad jag svär...

Jag har även fått erbjudandet att följa med pappa till Linköping när han kommer hem... Har fortfarande inte bestämt mej. Mene, jag tror jag jag hänkar. Dels för att det blir väl tråkigt för lille pappsen att åka själv, och att jag har suttit hemma, bara hemma, i TRE dagar. Tur att jag är stark som bare den psykiskt alltså. Fast tur är ju att crack finns.

Nu har jag tänkt att fräscha upp mej lite. Jag känner mej äcklad av mej själv. Speciellt i munnen. Har inte borstat tänderna sen i tisdags pga mitt handikapp. Nu ska jag duscha av mej, och göra mej kliniskt ren i käften. För det äcklar mej nåt otroligt oerhört jäkla mycket.

Förresten, lyssnar på Amanda Jenssen ;) Kommer nog (kan inte lova, för det vet vi alla att jag suger på), skriva om hennes skiva senare idag.

/SAVE ME FOR A DAY!

118 800 superbillig nummerupplysning.

Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Jag är kissnödig. Om ni på nåt sätt undgick det. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Och jag är fortfarande kissnödig. Vänta lite...

Sådär ja! Nu är jag inte kissnödig längre. Jag tror nästan att det var som ett eko däruppe... Men nu har jag nog brutit den vänstra tummen litegrann. (Shit, jag kan knappt höger och vänster längre. Jag var tvungen att tänka efter vilket tumme det var). Alright, brutit och brutit. Den fick nåt krampryck. Stackars lilla mej...

På tal om brutna tummar och allt, visst får man utbrott på folk med gästlösen på bilddagboken?! Det får jag i alla fall. Det är så... Irriterande. Men whatever. Folk gör som dom vill, det vet vi nog alla...

Just nu lägger jag in Amanda Jenssens skiva på roberts dator. Han köpte datorn alldeles själv, men han sitter aldrig. Och då menar jag aldrig. Den har inte varit på på fem veckor förräns nu typ. Jag sitter vid min dagligen... Han kommer nog bli sur när han fått veta att jag lagt in den på hans dator. Mene, he doesn´t have to know. För jag ska bara lägga in den på min mobil, och sen kan jag radera rubbet. Hihi, evil evil. Lyssnade på den förut också. Det var mycket 20, 30-tal. Lite gött faktiskt. Och hennes röst. Oklanderlig. Ska nog göra ett enskilt inlägg senare om det. Jag menar, jag är ju ändå musikunge.

Muddah Fukkah Suicide

Det här är helvetet. I mobilväg. Jag vill inte ens nämna namnet på den. Den är så... Jävla problematisk. Jag har säkert beklagat mej över den här på bloggen förut. Men, tro det eller ej, nu har problemen ökat. I mängder. Följande problem;

• 6 nummer knappar är spruckna på mitten.

• Knapparna längst upp som sitter i kanterna har lossnat halvt.

• Den stänger av och på sig själv.

• Minneskortet glappar.

• Simkortet glappar.

• Rätt som det är stannar det bara upp när man bläddrar bland tex bilder. Och fastnar så.

• (Vad jag tror), så har högtlaren lossnat, och har nu fastnat. Det går knappt att dra upp eller ner skärmen. Nu sitter den för övrigt helt fast. Jävligt fast.

• Högtalaren är förmodligen spräckt, då det skramlar i den när man trycker på menyknapparna. (Menyknapparna, är det ett ord som jag har hittat på själv tro?)

Yes. Mer än så kan jag inte minnas just nu. Men jag tror det var allt. Jag kan ju inte avråda er från att köpa en sånhär, för den säljs förmodligen inte längre. Thank god for that! Jag har haft den i lite mer än ett år. Fick den förra sommaren. Och den är så cp och sönder som det bara går, redan. Enligt mamma och pappa, och robert (Känner mej mobbad, wähä :(), så är det jag som inte behandlat den bra. Men liksom, alla råkar väl tappa den ibland? Jag har, honest as I am, inte tappat den så många gånger. Det är sant. Lovar.

Men, jag har funderat ett tag nu. Och när jag inte är pank tänker jag köpa en ny (Om jag inte får en i julkapp, men det tvivlar jag på). Då ska jag behandla den som mitt barn. Den ska vara bra. Den ska ha gott rykte. Som fan. Just precis!

Och jag har även tänkt att köpa en ipod. (Om jag inte får en i julklapp (?)). Jag orkar inte ha en massa låtar på mobilen. Det... Det blir nog bättre så.

Jag måste berätta nåt helt otroligt. Jaa... Jag, jag... Jag tror att mitt choklad behov är dött. Jag känner inte alls så längre. Kan bero på att jag har ätit chokladglass nu när jag har haft feber, som är väääldigt chokladig. Det blev nog too much tror jag. Men som sagt, jag har haft hög feber i ett par dagar. Kan vara det som gör att jag är lite koko i huvudet.

Fast å andra sidan, jag är alltid koko i huvudet.


Såhär glad har jag nog inte varit på ett tag!

Ni vet, jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle till tandläkaren på fredag. Well, pappa drev med mej... Och jag antar att det var feberns fel att jag inte fattade det. Så, frisk eller inte, det blir ingen tandläkare imorgon. Nu är jag äckligt genomglad. Varför? Jo, när vi satt där vid matbordet, mamma jag och robert så fick jag bevittna ett par ord som jag sent kommer glömma. "Bassam ska sluta". Eller om det var; "Bassam har slutat". HALLE FUCKING LUJAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet inte om han slutat frivilligt, eller om han fick sparken. Men, jag tror han slutade frivilligt. Aldrig att han skulle få sparken. Det finns bara två ynka tandläkare i ö de shög. Numera bara en. Gud så gött! Nu slipper jag han!! Nu ska jag ladda om för en ny tid, och ha samme gamla goe Per! Som jag alltid haft, innan den där Bassam förstörde allt!

Jag mår faktiskt bra idag. Ingen feber än så länge, inte ont i huvudet eller så. Det enda är väl att jag känner mej liiiite trött. Halsen finns det inte mycket att göra åt. Den lever sitt eget liv verkar det som. Det gör dock inte så ont, bara att halsmandlarna är lika stora som... Eh... Ja, det var nu alltså meningen att jag skulle kommit på nån rolig liknelse, och... Det gick ju bra! Men i alla fall, jag hoppas på att få komma ut bland kompisarna imorgon. Har ju bara suttit hemma (nje, luggit) och beklagat mej över hur pissit jag mått. Vaknade faktiskt bara en gång inatt. Svettig som fäään. Bajs.

För att snacka fun stuff så är jag rätt taggad på att åka på johan (HENRIK!!!) den 27/11. Jag känner verkligen att myjjen och jag förtjänar det jääääävligt mycket. Det vore roligt! Nehe, nu ska jag väl göra nåt vettigt. Dvs, kolla om Johan har bloggat, och sen göra min "premiär-lyssning" på Amanda Jenssens nya skiva Happyland!

*Singing*; Bassam ska sluutaaa, Bassam ska sluuuta, Bassam ska sluuta, BASSAM SKA SLUUUTAAAAAA!!!!!!!

/Bassam-hatare :)

Vart fan tar modeindustrin vägen egentligen?


När sofie och jag var på stan (det var ju säkert nån jävel som smittade mej där, nåja), så la jag märke till två saker.

• Hockey-frilla
• Pälskläder av olika slag

Då kan vi ju börja med hockey-frillan då. Jag har faktiskt inte en jävla aning om när det där hemska påhittet var populärt. Men, det är ju inte sådär sketansyggt. Eller hur? Jag var antagligen en aning naiv som trodde att den frisyren hade utrotats. Jag såg flera stycken som hade det! Eller ja, okej. Två. Men det är flera stycken enligt mej. Och det var ett par äldre damer (för att vara snäll.., dom kanske var 50-60 år) som hade det. Så, antingen så hade dom den groteska frisyren för att känna sig unga och "hippa", eller så förstod nog inte frisören riktigt vad dom var ute efter. Det jag ville komma fram till är; Dude, it´s not pretty. In anyway.

Och sen har vi pälskläder. Dom förbannade pälskläderna. Jag vet att ni nu tror att jag tar upp det pga djuren. Alltså, deras päls. Mene, njae. Nej. Nej, nej, nej. Jaja, jag får väl skämmas en gnutta då. Grejen är att det är otroligt jävla FULT! Jag menar, det finns väl ingen vettig människa som tar på sig en fet öronlappmössa (vetifan vad det heter)?! Eller en stor kappa med fet ful päls?! Ja, i och för sig finns det en då. Cruella Devil. Men det är definitivt ett undantag, hon är ju påhittad. Det är ju fasen t om onödigt att köpa in sådana kläder! Dom hänger ju bara kvar ändå. Varför? Jo, för att INGEN VILL HA SKITEN!!! Nån som verkligen borde skämmas här är ju den kompletta idioten som kom på att man skulle ha päls på kläder. Det jag vill komma fram till den här gången är..; DO NOT EVER BUY THIS STUFF!!!

/En person med fötterna på jorden, vett i skallen och som har bra råd! Follow them please!

Make the world a better place...

 

 


Att köra upp slangar i näsan på folk, det kan väl inte vara riktigt normalt va?



Det känns nästan lite lustigt att skriva nu... Även fast det inte var länge sen. Alltså, jag skriver på datorn nu. Tills nu har jag varit rätt utmattad, och hade då ingen vidare lust att sätta mej vid datorn. Men, nu gör jag ett försök! Nå, jag har varit på vårdcentralen idag. Jag kände mej ganska utpekad... Jag fick gå in bakvägen, och inte nog med det. Den snygge doktorn, som hette Thomas, hade munskydd på sig... Jag fick också ha det ett tag. Shit tänkte jag... Snacka om att svinis är smittsamt. Men i alla fall, han trodde att jag hade halsfluss, körtelfeber eller förkyldningsvirus. Fick ta blodprov i fingret, och fan alltså! Dom klämde ut blod i typ 5-7 minuter! Men både halsflussen och körtelfebern var negativt. Guess what? Jag fick testa mej för svinblabla. Han körde upp två slangar i näsan på mej, och sög ut slem. Jag tror fan att jag aldrig varit med om nåt så obehagligt! Och så gjorde det ont också... Jävla fan. Resultatet är färdigt om två dagar. Mamma skulle få ringa in på fredag. Men, av min egna erfarenhet (oh yeah, I got one), så är det inte svinis. Jag blir väldigt sällan sjuk, och när jag väl blir det, jaa då bryter helvetet löst! Då kan jag knappast gå själv eller nåt. Vilket jag hatar... Jag tror nog att det är ett förkyldningsvirus.

Nåt som gjorde mej redigt glad är att Amanda Jenssens skiva som mamma skickat efter kom idag! Den ska jag verkligen knarka framöver. Har konstigt nog inte lyssnat än. But I´ve plenty of time!

HEJ DÅ!

I'm kind of scared... Nu blir jag

0-5faa512d8637f0e32fe4b122feb8eff2.png

Kolla varifrån!

I'm kind of scared... Nu blir jag lite, eller ja, jävligt nojig. Tänk om jag har den där svininfluensan..? Trots att jag är rädd för resultat, ska pappa tvinga med mej till vårdcentralen sen. Wish me the best of luck! Förresten, nu kanske jag låter bli bloggen ett tag framåt. Yes, så är läget just nu.


Fuck. Gissa vem som har fått svini

146f33612259ca282267c6c2ec21aa16.png

Kolla varifrån!

Fuck. Gissa vem som har fått svinis då? Moi. Hehe, nävars. Men man vet ju aldrig... Nu ligger jag i min säng, med 40 graders feber, och tittar på scary movie 4. Har allmänt ont i huvudet, nacken och ryggen. Smått svimfärdig också... Hell yeah! Jag lever verkligen livet just nu! På bilden är det nåt av det äckligaste jag druckit på länge. Jag vet inte exakt vad det är, men jag hoppas att det funkar! Jag är lite sur, för det är imorgon jag ska ta dom får hålen i öronen. Fan. På fredag skulle jag även ha lagat hålet som den där bassam failade på... Men det tro fan att jag ska tillbaka till han igen. I alla fall nåt positivt med att vara sjuk. Jag slipper han kanske... My sa att johan hade videobloggat. Nåt jag jävligt gärna skulle vilja se. Men, nu ligger jag där jag ligger. Tänker lite på amanda med jämna mellanrum. Hon opererar sig idag. Om hon inte redan har gjort det. Det tror jag hon har. Nu orkar jag inte trycka mer på mina jobbiga cp-knappar, så... Hej då! Have a great life ya all! 8)


Ska jag nita dej eller?!





Som sagt. Var i stan förut. Där hittade jag en svart, vit och gråig skjorta. Och nåt jag faktiskt gått och tänkt på att jag vill ha. Nitarmband + nitörhängen. Okej, ja. Det låter lite lagom grovt detta, men det är det inte. Tro mej. Kommer (sensation) faktiskt lägga upp bilder på det när jag kommer hem. Dock kanske inte imorgon. Det kommer jag inte orka. Hehe.

Så, det är alltså imorgon jag anländer hem till (Shit, det känns nästan jobbigt att säga det), Ödeshög. Phiew. I did it... Men, jag kommer hem till en egen säng, en mycket välkomnande my (kan fan inte tro annat), och... Öhm. Ja, nåt.

På bild ett, ligger det en överkörd kisse. Ännu oidentifierad.

På bild två, ett lik. Också oidentifierad.


Hej, jag är en turkisk pedofil.



Jag har nyss ätit frukost, gött. Lustigt att jag tyckte det, med tanke på att jag egentligen avskyr frukost...
En sak som ni borde uppmärksamma idag är att jag, Amanda Josefina Karlsson, faktiskt har namnsdag idag. Amanda är det faktiskt!! Gissa vad jag kräver av er. Jo, tänk själva. Nu måste jag skynda här att klä på mej. Vi ska in till stan. BAI!


God natt.

Sov gott.

Shit! HANKY SPAANKYY!



... Har klippt sig! Vad söt han vart! Men... I miss his loooong hair... Nåja, det växer ut snart igen! Här är vi inte ytliga! Här älskar vi Hanky Spanky hur han än skulle se ut. Haha, nu ser han ännu yngre ut! PUSS!

Hungrig som fan.

Och det blir ris och kyckling, så jag kan inte klaga.

Har packat. Stoppar i saker nu som jag antagligen inte har nån användning för, men som jag på nåt sätt inte klarar mej utan.

Jag är verkligen hungrig. Fasen så gött det ska bli. Jag är spyhungrig t om.

Bror: "Erkänn att du kommer sakna mej?"

Åh så gulligt!

Jag kan INTE sluta. Jag är fast. Jag är KÄR!!!! Det är Calle Kristiansson!



Jag gillade honom från första gången jag såg han. Då han sjöng walking in memphis. Det är... Det är otroligt jävla fanskapligt oerhört svinit bra!!! Jag älskar han! Det är jävligt synd att han är ganska begränsad vad gäller musikstilar. Det är inte mycket som passar hans röst. Men rock... Som jag på en green day konsert. Perfekt. Det kunde man nästan räkna ut innan faktiskt. Jääävligt bra. Och så har han sin lilla charm. Lovi'n it. Men, dock vill jag inte att han ska ta hem skiten. Förmodligen kommer inte vinnarlåten passa hans röst, med tanke på att dom alltid är likadana, och att dom är väääldigt fyrkantiga. Tvivlar på att det kommer vara hans genre. Men såklart så hoppas jag att det kommer gå bra för han!



Så frän. Måste träffa han nån gång i livet :) Och fria^^

/En kääär mandaa

Bajsbra rubrik.

Jag tittade inte på dansbandskampen med mamma och pappa. Körslaget var det visst... Såg inte så mycket. Jag har "emoat" mej som min käre vän Hugo H skulle ha kallat det. Nej för fan, inte skärt mej inte. Målat naglarna. Black.

Nu har jag tänt ljus och tittar lite halvt på little miss sunshine på fyran. Rätt okej ändå.

Det ska bli skönt att komma iväg från ödeshög ett par dagar nu.


Det kliar i näsan.

Det kliar i näsan... Hmm... Jaja. När jag cyklade hem i mörkret från my såg jag ett tecken på den kommande halloweenen, eller hur man ska säga. En PUMPA! Som... Aa ni vet, hade ett "scaryface" med ett ljus i. Det var nästan så jag blev lite rädd faktiskt. Weird. Har funderat på om man skulle ta sig en runda bus eller godis med kompisarna. Det är ett tag sen jag gjorde det. Men, en grej som jag har tänkt på ännu mer är vad "buset" ska bestå av om det finns folk utan nåt att ge oss. Okej, oftast har folk det, men ändå. Det måste ju finnas nån tjruig ödeshögsbo som inte har nåt att erbjuda. Det man kan göra då är att ha med sig en vattenspruta (vafan säger man då?) och sprutar ett sprut i ansiktet på den tjurige ödeshögsbon. Gaaash, brighta jag! Jag vet! Jag borde få värsta priset eller nåt ju!!

Just nu har jag en (antagligen) uttråkad storebror i min säng. Han har sin ena fot på min axel... Sådär nu gick han. Självmant. Så gulligt!

Nu står jag vid ett vägskäl. Ska jag sitta med mamma pappa, bror (?) och titta på dansbandskampen (uääk för programmet), eller ligga i sängen tända lite ljus och titta på nåt som är lite mer åt min smak? Jag vet inte. Det lutar åt båda hållen. Men, jag tror jag drar in till mor och far nu, och smyger tillbaka till mitt rum senare.

T H E  K I L L E R S 

/?

Duktig. Duktig som fan.

Bevis på att jag är duktig:

1. Jag har tränigsvärk i magmusklerna och armhålorna. Dvs, I´ve worked hard.
2. Det är rent i mitt rum. Det luktar fasen rent. Det är inte mamma som har städat, det är jag.

Okej, två bara...

Idag ska jag till my. Eller ganska snart faktiskt. Ska bara äta först. Sen ska jag få henne att gå med på att titta på idol i tv4play. Det går nog...

Det känns fortfarande lustigt att Hocker åkte ut igår. Synd :/

Imorgon åker jag till Sofie. Sen stannar jag där till på tisdag.

Nu ska jag äta. Herrrrrråå

/Amandüs

Så kan det gå...

Just nu har jag ont i halsen, (har sjungit singstar som en jäääävel, vissa gånger trodde jag på riktigt att jag skulle spricka. Blev alldeles högröd i ansiktet. Och nu vet jag hur det var med idolernas röster, på slutaudition. Tro mej, min sprack), ont i magen (troligtvis min fina workout på jumpan), och trött, (hallåå eller? Det är ju fredag. Då ska man vara trött). Och till sist, lite ledsen. Eller inte ledsen. Mer nedstämd. Min Hocker åkte ut. Det var väldigt tråkigt. - Återigen, låtvalet. Det är oftast låtvalet (eller, törs man säga alltid?) som gör att dom åker ut. Fan på idol. Men annars var calle bra! Jag älskar Calle!! Och tove. Jag ryser alltid när hon sjunger. Det är nåt med den tjejen alltså... Annars hejar jag inte direkt på nån speciell, detta år faktiskt. Men, jag tycker att det är tråkigt att Nicklas åker ut. Hoppas i alla fall att han fortsätter blogga. För det är verkligen superkul att titta in hans blogg. Men han kommer väl säkert få skivkontrakt och hela baletten vad det lider. Det är lungt brudar! Ni kommer nog få se han igen så småning om. (Förresten, ska det sitta ihop tro?).

Jag orkar inte skriva så mycket, men, Amanda (Y) lycka till nu!

Alltså, jag ska sova. Annars så... I´ll be dead you know.

En lovlig sång!

Åh jag är så ivrig! Höhö. Jag tror att den här sköna lov-känslan har påverkat mej till en viss del. Eller, eh vafan. HELA delen! Vi avslutade dagen i klassrum ä8 med Klasis genom att titta färdigt på öde ön filmen, och slängde i oss "minifika". Och vem var det som sprang till sitt skåp och gjorde glädjeskuttet tror ni då? Ehhhhhhe, jag SÅKLART!!!!! Där sprang jag, ensam med hela klass 7A bakom mej. Och det var jag som visade min glädje! Det var jag! Åh, jag är så stolt. HAHA!

Men, jag mådde fan skit innan allt det där roliga. Först hade vi jumpa. Nej nej nej nej. Inte jumpa. Nån slags militär övning, skulle jag vilja kalla det. Det handlade i alla fall om stryka, kondition och uthållighet. Jag är inte den som ger upp i första taget. Men när det var slut var jag helt utpumpad. Vi höll på i en timme. Vi var väl runt 60 pers i salen. Eftersom vi gjorde det tillsammans med 7b. Om man ska göra ett låååååångt träningsprogram kort, så gick det till såhär ungefär: Göra situps, armhävningar, magövningar, benövningar (ja, alla slags muskelövningar), sen sprang vi runt i en ring och hade oss. Så höll det på jättelänge. Efter vi hade sprungit sådär mycket blev jag alldeles torr i käften! Och så skulle vi springa fort i slutet. Och givetvis gör jag det bästa jag kan utav situationen och gör så gott jag kan. Och så står den där jävla bitchen, Karin där. Och så skriker hon: "MEEEEEEEEEEEEEERR KÄMPAAA PÅ!!!!!!!!!!!!!" Så skrek hon varje gång jag sprang förbi. Men människa lugna ner dej!!!!! Fattar du inte att jag gör så gott jag kan eller?!?!?!?!?!?!?!?! Din jävla barnhatare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Burn i hell...

Och efter jumpan hade jag....vadå? Jo, huvudvärk. (Fasen vad jag klagar... Snälla, känn sympati för min skull!!!). Och så var det fysik efteråt. Som vanligt fick vi leta efter stolar till folk i ca 10 min. Klassrummet är gjort för 24 elever. Det får inte vara mer. Men, vi sitter som sardiner, 29 stycken. Ihopklämda. Och mer blir det nu eftersom Hedwig ska börja. Den där jävla rektorn alltså. Nu hjälper det inte ett skit att han är lik Henrik Palm. Det betyder inget. Nada. Jag fick fylla i en enkät. Om fysik. Det mesta av mina svar var negativa... I slutet fick man säga nåt. Gissa vad jag skrev? Jo, såhär typ: "Jag hatar fysik. Jag hatar allt sånt skit. Och förresten, jag älskar Henrik Palm! <3" Haha. Är man anonym så är man ;)

Sen (thank god!) åt vi. Hemlagat potatismos med sega falukorvar. Fett med cred till moset, men korvarna. Vafan?

På matten så tynade min huvudvärk bort. Gött. Och, trots mina principer, får jag lov att säga att matten var helt okej idag. Nästan... Ja, kul. Det är mycket roligare att jobba två och två. Och tänka tillsammans. Jag kom faktiskt på nåt jättesmart! Fast... Jag orkar inte berätta vad det var nu. DET ÄR LOV!!!!

Ja, det är lov! Det är precis vad jag behöver! Som en fet belöning för allt mitt slit.

Egentligen skulle jag ha följt med pappa och mamma till Mjölby, men dom dissade mej :( Wähä. Sin egen dotter... Jag som hade sett fram emot att slippa bynn lite ju. En utskällning var verkligen välbehövande. Jag ringde och skällde ut dom båda!!! Hehe.

Vid fem ska jag till Amanda. Hon har fest. Det sista man ser av henne innan operationen. Har jag berättat om det tro? Njae. Det tror jag inte. Hon har en kortförskjutning i ryggen (för att få allt att klarna upp för er så är det en kota i ryggraden som har åkt ut åt sidan). Så hon ska opereras på tisdag. Tror det var tisdag... Ja det var det nog. Sen kommer hon slippa skolan i en hel månad. Jesus vad skönt. Men, hon har mycket skolarbete att göra. Jaja. Bad mamma och pappa att köpa en fin bukett blommor till henne. Gammaldags va? Jag är ju en sån som inte vill vara som alla andra, och jag tror knappast nån annan köper det till henne. Bara hon inte är allergisk... Hon är det mot typ allt annat som finns... Hoppas.

Jag är snäll idag. Tog faktiskt kort i klassrummet (ä8) just för er skull. I´m nice.

  

HAHA! Bara tre. HAHA!

Btw, Klasis gillar killers! Ett STOOORT plus!!!!

/Bajsnödig.

Amanda Jenssen Happyland, riktigt fränt!

Happyland



Längtar riktigt jävla mycket efter hennes skiva alltså! Mamma ska beställa den imorgon åt mej. Tack mami! Jag blir så jäkla ivrig! Den verkar blir jävligt bra! Musikvideon till happyland (ovan) släpps imorgon tror jag. Har sett en tjuvförhandsgranskning faktiskt. Allt det hon gör är stilfullt, har klass, det är... Otroligt cp-bra!!! Hoppas verkligen att låtarna är lika bra som blilder och annat :)

  • 01. Happyland
  • 02. Save Me For A Day
  • 03. Autopilot
  • 04. Morning Light
  • 05. Our Time
  • 06. Sing Me To Sleep
  • 07. The Rebounder
  • 08. The End
  • 09. Charlie
  • 10. Common Henry
  • 11. Borderline
  • 12. I Choose You








  • Klicka på länken som inte syns här --> Enter The Happyland. Så kommer du till Amandas hemsida.

    /Inte Jenssen, utan Karlsson!


    Lite mindre snor idag ni.

    Jaha. Ett "hej" eller nåt liknande man kanske skulle ha börjat med. Men ett "jaha" känns mer naturligare. Precis så gör jag när man möter nån på bynn. Det ena säger "hej", och jag säger "jaha". Eeh?

    Finns det inte en låt med U2 som går typ såhär: "It´s a rainey day..."? Beautiful day kanske det är... Aja, ute idag är det en rainey day i alla fall. Med lite regndroppar i håret, och man får ett snyggt knullrufs. Yeah. Vi hade även den där "fotosessionen" idag. Det gick... Jag vet inte. Vi får hoppas att fotona synkar bra, eller vad man nu brukar säga. Men jag tror nog att det funkar.

    Dagens so var bland det värsta jag varit med om. 30 st i ett och samma klassrum. Alltså, 30 med Klasis. Varmt som helvetet, folk pratar som fäään, en del visslar som fäään, och andra skriker och gapar som FÄÄÄN! Man blir alldeles tjock i huvudet. Man kan inte koncentrera sig ett skit kan jag säga. T om jag har svårt för det när man är så många. Men mest synd är det nog om stackars Klasis. Han springer omkring, skitförvirrad, letar efter människan som skrek hans namn, försöker hjälpa, hör en annan desperat unge som skriker förtvivlat. Springer efter folk som springer omkring och dampar. Stackarn borde gå in i väggen. Men, han gör det ju såklart för pengarna. Undra hur mycket hans lön är egentligen. Efter skatt. Det behövs nog mycket pengar, för att överväga att ta hand om oss vissa lektioner. Och ett barn fler blir vi. Nu är det bestämt att Hedwig ska börja. Det var väl tur att hon inte var i klassrummet, när Klasis berättade det. Så mycket klagomål på en och samma gång har väl aldrig hörts förut. Det är ingen som klagar på henne, utan att vi blir så många. 31 st, + lärare. Vi får sitta på stolar som är sönder en del lektioner. Det är... Illa. Jävligt illa. Nu är 7b 26 st elever. 7a 30. Det kommer blit tufft. It´s gonna be hard. Haha, i alla fall psykiskt. Åh fyfan. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet.

    På onsdag nästa vecka 14.45 ska jag ta hål i öronen :) Wiii. Haha.

    Nya enjoy tidningen låg på bänken när jag kom hem. Amanda Jenssens nya skiva finns! Åh, den måste jag ha! Innan jul! Synd bara att den inte har kommit upp på spotify än.

    Vill ni veta nåt sketabra?!!?!?+1 Tove ska sjunga living in america imorgon! Fatta hur jävla bra det kommer bli?!?!?! ÅH! Jag älskar det!!!!!!!

    Jo just det!!!! Hehe. Jag blev nöjd med mitt resultat på matteprovet. Fick 31/40. Och 17 var godkänt. Det känns gött. Och på spanskan fick jag "över godkänt" som kristina kallar det. Med det menar hon vg. Fast lärarna får ju inte tänka så men aa. Jag är nöjd! Det känns som ett bra avslut på veckan innan lovet. Göddigt!

    Inga bilder, inget kul, inget underhållande alls. HAHA!

    /Amanduuuuuüs

    Jag hatar facebook!!!!!!

    Ja, jag HATAR facebookjäveln!!! Ja det gör jag! Det är såå... Irriterande!! Jag vill egentligen inte ha det! Jag skaffade det bara för att hitta den där jävla nils. Från idol. Det gjorde jag. Och jag hittade han, han ringde stypp i ett, till mej. Jobbigt. Men nu är det över, och jag hatar facebook. Kommer bara en massa jävla epostmeddelanden om en massa fucking vänansökningar. Vilket är waaayy onödigt eftersom jag fasar för att logga in. Åh, jag ska ta bort den om det är möjligt. Annars tar jag självmord. - Igen.

    En annan grej som jag går och stör mej på är att Hedwig ska byta till till 7a från 7b. Absolut INGET illa menat mot henne, hon är skitsnäll och trevlig och bra på alla sätt. Men, vi blir då 30 st elever. Trettio stycken! Alltså.. På våra fysiklektioner och så får en del sitta på trasiga stolar, pga av vi är för många. Det funkar inte. Det kommer inte funka i längden. Det är bara jobbigt. Och innan vi började sjuan, gjorde rektorn klart för oss alla att det ar nästintill helt omöjligt att byta klass. Men nu har redan två stycken bytt. Till min. Jättegoa tjejer, det är dom verkligen! Men nu blir det 30. Oh fyfan. Jag vet inte om jag pallar. Men, det finns inte mycket jag kan göra åt saken. Om jag "klagar" kommer jag bli en av dom mest hatade i sjuan. Great.

    Nu glosor, sen sängen.

    /Hablan

    Läs inte. Det var mycket. Ni orkar inte.

    Det tog mej tre år att komma till just det här. Jo, att skriva ett inlägg. Dels för att jag kom hem halv fem (observera rimmet, tack!), och för att jag då var tvungen att hitta kläder till min sk "fotosession" imorgon. Det är då jag ska vara hälften tjej, hälften kille. Hur fan gör man det då?, tänker ni nu. Photoshop kära vänner, photoshop. Och så har jag inte suttit vid datorn på hela dagen, och det gör den oerhört seg. Men, nu jävlar ska här skrivas. Fast jag vet inte vad...

    Jaha, okej. Idag har det inte hänt så mycket som är värt att skriva om. Förutom att fysiken inte var så jobbig. Eh fyfan vad dålig jag är idag. Skriver klart snart, ska äta. Mitt snor.

    Okej, ätit klar. Nya krafter. Nya dumheter. Shit, det kittlas i foten. Otäckt. Det är som om det bor små maskar i foten som typ... Maskar sig. Har fest eller nåt. Och dansar. Som fyllon. Blää.

    Jag åt makaroner och farliga korvar. Jag är den i familjen med sämst bordskick, bordsskick (?). Och jag tänker inte ens på det... Fast, jag tycker inte det. Nää. Jag äter bara som alla andra. Okej, mitt rapande kan jag väl ge med mej till viss del. Och det är det alla stör sig på. T om robert gör inte så. Och... Ja, dåå... Då är det inte så bra. Tror jag. Men mina kompisar klagar ju inte på det ju. Dom kanske har vant sig... Whatever.

    Det som är bra med Klasis i skolan är att man lätt får han att prata om annat. Han sätter sig mer än gärna ner och konverserar med en, vad det än handlar om. Idag pratade vi (my, amanda jag och han) om skolmaten. Det brukar vanligtvis vara fisk på onsdagar. På nåt cpat sätt så är det inte det längre. Inte nån dag faktiskt. Rätt bra tycker jag. Fisken smakar bajs. Men i alla fall. Förra onsdagen var det ju tacos, då sa klasis: "Jag blev SÅ sur förra onsdagen! Jag hade med mej egen mat för jag gillar inte fi..........*tystnad* Ehhe, alltså. Jag..." Vi asgarvade åt han. Då försökte han ursäkta sig med att han inte blev mätt på fisk, karlstackaren. Mene, vi kan ju bara gissa om det var sanning eller inte. Haha. Men lille gubbe tänkte jag. Du är ju bara mänsklig! Det är inte många som gillar fisk, eller ja, skolmaten rättare sagt. Och bara för att han är lärare behöver han ju inte låtsas gilla den ens. Haha. Jaja, det bor trots allt en människa i den kroppen. Skönt det.

    Jag har en god lust att stanna hemma från skolan imorgon. Men så länge jag inte har feber, är det inte ens möjligt. Alltså, om jag stannar hemma en dag. Då missar jag typ ett halvårs arbete. Nästan. Nää, det är väl bara att hålla ut. Nu är onsdag avklarad, bara torsdag och fredag kvar. Gött. Sen är det lov. Ett vilo-lov. Då jag ska bli frisk. Vill inte gå runt och snora på allt och alla. Måste förresten hämta ett nytt paket näsdukar. Dom är slut. Mina små älskade näsdukar.

    På tal om lov. Jag måste, vare sig jag vill eller inte, gå till det där huset jag avskyr. I nåt inlägg för ett tag sen, skrev jag att jag inte behövde ta i dörren förrän i januari. - Jag snackar givetvis om hell # 2. Tandläkaren. Åh gud. Jag tycker faktiskt, helt ärligt, synd om mej själv. Jag lagade ju ett hål där. Och nu känns det som att det har gått upp igen. Jävla "Balsam" som inte kan laga hål! Jag måste på undersökning. Trots min rädsla, vet jag ändå mitt eget bästa. För om jag inte går dit, kan det lika gärna bli ännu värre. Och då dör jag. Jag dör då. Jag tar självmord. Men om vi ska prata om nåt trevligt som händer på höstlovet så kan ja berätta att jag förmodligen tar dom där hålen i öronen då. Jag är inte rädd att det gör ont. Tror jag. Men, nu efter det här med Balsam vet jag inte om jag kan lita på hon som tar dom. Om hon gör rätt eller inte. ARGH! TANDLÄKAREN FÖRSTÖR HELA MITT LIV!!!!!!!!! 

    Okej. Nu ska jag göra nåt jag borde gjort för länge sen. Plugga glosor. Och fortsätta lyssna på Clash´s skiva. London calling. Det tröstar mej tillräckligt. Sen ska jag titta på bonde, och sen mitt älskade program! Grey´s anotomy! Jag ska bädda ner mej riktigt göddigt och myysa. Med mej själv. ;)

    Citat by amanda jenssen.

    /amAndÜs


     

    Snorigt barn på rehab. Det är jag det.

    Jag vet inte riktigt det där med rehab. Men det lät så bra på nåt sätt. Som en en poet som är sjuk i huvudet hade skrivit det. Host, host.

    Det lustiga med mej är att jag jämt ska blogga. Eller, ja inte jämt. Men jag har bestämt mej för att blogga. Även fast jag inte ens vet vad jag ska skriva. Fan vad envis jag är då.

    Mitt i allt förut, så kom jag på en grej. Smarta jag, haha. Aa men i alla fall. Den där fototävlingen. Om det är så att tävlingen bara gäller lysingskolan, så har faktiskt Alice och jag rätt bra chanser. Jo, för att använda ett sk "fjortis-uttryck"; Ofta det är nån på lysing som verkligen ställer upp! Jag menar liksom, om man inte blir tvingad eller nåt. Mutad, ja vad som helst sånt. Vi vet i alla fall på ett ungefär vad vi vill med bilden. Just det, temat är förresten boys and girls. Aa, men det vi vill med bilden är att den ska betyda nåt om ni fattar. Det ska liksom finnas ett slags budskap. Som med musik typ. Egentligen handlar all konst om olika budskap. Vi vill att den ska ha ett budskap, vara tagen utomhus och vara vacker. Det ska vara speciell. Jag kom på en rätt häftig idé. Fast jag har inte sagt nåt till Alice än men... Får väl smsa henne sen. Jo, det jag tänkte var att, temat är ju boys and girls. Och det går ju liksom lite hand. Antingen kan jag (jag ska vara med på fotot) vara vääldigt flickigt klädd. En massa rosa och så. Men, på bilden leker jag med killgrejer. Typ bilar, en pistol vad som helst som killar gillar. Det vore lite fränt. Eller, så kan jag vara till hälften klädd kille, och hälften klädd tjej. Om jag inte kan vara hälften hälften på en gång, så är det ju bara att man photoshopar ihop det. Jag tycker faktiskt att det var bra idéer. Får se vad Alice tycker. Har ni några förslag som man kan få sno kanske? Inte för att typ jag har hundra läsare, men nåt kan ni väl komma på. Fast jag tvivlar rätt starkt på att det knäcker mina idéer. Mohahaha. I don´t really need you guys, HEHE.

    Jaha... Har sitter jag, snorig lyssnar på sounds, och har en använd pappersnäsduk i knäet. Gött. Innan jag ska skaffa mej sömn tänker jag, vara sig jag vill eller inte, plugga engelska glosor. Och har nyss skickat iväg ett sms till alice om mina förslag. Jag sa åt henne att vara ärlig. Haha. Vi får se vad hon säger ommet :)

    /Hablan - Amandüüüs

    Oj, fel. Menar givetvis den här videon.


    He takes of her dress now.

    Japp. Ägaren av ett svullet smalben heter Amanda Josefina "Gud" "IDIOTBIL" Karlsson. Orsaken är en männsika. Och för att förolämpa denna människa så ska jag säga hennes smeknamn istället. Myggan, Myggisen, Myggis. Eh, aa alltså My. Det känns som om jag lever farligt i skolan. Eller, jag gör det. Aja whatever.

    Provet då. Ja just det ja! Jag gick faktiskt upp HALV SJU för att plugga glosor. Vad fan sägs om det va?! Jag är jävligt duktig, det är precis vad jag är! Om ni misstycker kan ni hålla in ctrl och w samtidigt era jävlar. Okej, åter till spanskan. Jag eh.. Fick lite "blackout" på en del saker. Men jag tycker att det gick bra. Och det... Är ju bra! Och imorgon har jag matteprov. Ni som läst min blogg ett tag vet ju hur det är med matteprov för min del. Fast trots allt, så hoppas jag och tror att jag kommer bli godkänd. Ja, det är nog lungt.

    Jag ska säga er, att jag har nog ALDRIG (okej, kanske. Men bara kanske. Pytte-kanske) varit så rädd i hela mitt liv.



    Och ja, det är den där jävla videons fel! Jag ångrar nästan att jag inte filmade min reaktion. Jag verkligen gallskrek över hela huset. Jag började gråta och jag skrattade samtidigt, eftersom det ändå var rätt patetiskt. Och jag skakade som en 80-åring som druckit för mycket energidryck eller nåt. Shit alltså! Robert kom in och frågade vad som hade hänt. Han trodde ju såklart att det var en spindel... (hehe). Men han blev inte rädd. Aa fyfan. Jag länkade den till my på msn, och hon... Blev lite smått arg, haha.

    Melinda var tillbaka idag förresten. Det var bra!

    Maria (biologilärare) blev lite "sur" på mej idag...

    M= Maria A= Amanda

    M - Snart är det lov Amanda!
    A- Ja gud så skönt! Det är det jag lever för!
    M - Jaså? Jag trodde du levde för mej, jag...
    A - Haha. Där var du allt lite naiv tycker jag.
    M - *wähää*
    A - haha

    Det är gött med lärare som inte tar skiten så personligt.

    Men idag har jag nog fått bevittna Svergies, nej nej! VÄRLDENS hemskaste blick! På eptn hade vi en lustigt lärare. Jag minns inte vad hon heter, men hennes ögon kommer jag fanimej aldrig i mitt liv glömma! Hon var tjurskallig av sig, och hon glodde ut varenda unge i klassrummet!! Ögonen blev väl lika stora som jordglober! Man bara väntade på att dom skulle ramla ut eller nåt. Hon var obehaglig. Vääääääääldigt obehaglig. Otäck. Åh fy! Jag kommer få mardrömmar. Vilken ragata säger jag bara!

    Förresten! Jag kanske vinner pengar! Hehehehehe. Alice och jag ska (förmodligen) vara med i nån fototävling! Hon ska fota mej, ehm. Vi har inte riktigt bestämt hur det det ska vara och så mene... Aa Alice är skicklig! Vi vinner 100 spänn var. Okej, inte så asmycket. Men, vafan. Det är en kul grej liksom!

    Nähä, nu har jag faktiskt tänkt att plugga på engelska glosor, och sen vid fyra ska jag åka till dansen. Det går bara bättre och bättre nu. Det känns bra. Dää ääää gött nuvaaa.

    /Hablan

    Shit vad jag hatar spanska just nu...

    Japp. Jag hatar spanska just nu. Jag borde inte sitta här och blogga, jag borde plugga istället. Men jag ska fortsätta, det ska jag. Men jag vill blogga först. Och sen har jag ju fått dubbelt upp med ept nu så... Jag kan ändå plugga imorgon bitti också.

    Jag gick ut och gick (låter cp) med Malin och Zero. Hennes hund. Det var trevligt. Och med lite frisk luft kanske jag får in en massa ar, er och ir verb i spanskan, i hjärnan. Men som sagt, jag har ett hål där som jag inte vill laga. Jag vill inte laga hålet i min hjärna. Egentligen copyright på den frasen. Henrik Palms band, Lewis ni vet.

    Vet ni? Jag kanske ska åka utomlands nästa höst. Med skolan. Till typ Spanien. Där ska jag snacka både engelska och spanska. Jaha, kul. När Ice sa det fattade jag typ inget. My fick nåt damp.

    I= Ice M= My J= Jag

    I - Jaa, jag har ju då varit på en grej i Tyskland. Och nästa höst kanske ni ska få åka till nåt av dom här länderna som ni har språkval i. T ex Spanien.
    J - Spanien? *lite tyst, och förvånande*
    M - Amanda käften! Du vill väl för fan inte åka till jävla Hitler-bögen eller!?!?!?!?!?!?!
    J- Aha. Näää...

    Stackars tyskarna egentligen. Typ det första man tänker på när man hör ordet "Tyskland" är ju Hitler. Och öl... Heh, jobbigt att bli förknippad med Hitler jämt.

    My föhör mej just nu (msn) på er, ir och ar verb. Hablan. Hablan betyder typ ni talar. Nej de talar, visst. Aja, men grejen är att Hablan låter som ett arabnamn. Haha. Verkar som om det kommer gå åt helvete för mej på det där provet. I alla fall med verben. Näädå. Jag ska plugga. Men det är så tråkigt. Det enda som håller mej vid liv just nu är att jag kanske få träffa en viss palm snart, och att det är lov på g. Inom räckhåll nästan. Och det där med hål i öronen.

    Okej. Nu ska jag plugga. Jag eh... Är så illa tvungen. Bajs.

    /Hablan

    Fasen vad fel jag hade trots allt!

    Efter att ha skrivit en massa negativt om CJ "The Killer" så... Ja. Ja det måste jag. Jag tar tillbaka ALLT jag skrivit om han. Okej... Inte precis allt. För en del grejer glömmer jag aldrig. Men det mesta i alla fall. Jo, för idag var det ju premiär för träslöjden med CJ. Och... Aa, när han är i sitt rätta element är han bara jävligt go och skön. Lugn, nästan lite hög, snäll och allmänt social. Han satte på musik också. Han ba: "Aa här inne jobbar man bättre med lite musik!" Och jag måste säga, att så dålig musiksmak har han inte. Han spelade b la låtar som smoke on the water, nån kiss låt, cher med walking in memphis. Bob Marley med no woman no cry. Jag hade SÅ fel! Det värsta nu är att jag har fått lite beslutsångest. Alltså, det finns mycket jag skulle vilja göra på syslöjden. Men det är skönare stämning på träslöjden. Jaja. Den dagen. Det valet. Det ödet. Min dramatik.

    Mycket annat har inte hänt idag. Melinda var sjuk. Nån mat allergi. Stackars barn. Hoppas hon kommer imorgon.

    Om jag ska berätta nåt kul nu då så vet jag vad jag ska berätta :D Jag ska ta hål i öronen. Alltså, jag har redan hål, men jag vill ta ett där uppe på örsnibben (vänstra) ni vet. Och sen ett bredvid det hålet jag har på det högra. Okej ni fattar kanske inte. Men det gör det samma. Tar väl kort eller nåt annat onödigt bara för att ni är så dumma i huvudet. Mamma ska ringa till Pernilla imorgon. Som ska ta hålen alltså.

    Nu ska jag göra engelska glosor, och plugga på spanska prov tills imorgon. Jag hatar spanskan en aning. Jag orkar inte skolan mera..... Det är lungt amanda, bara nåååågra dagar kvar till lovet!!!!!!!

    Ingen bild eller nåt. Surt då. Nåt som är ännu surare är att jag känner att det här inlägget gick åt helvete. Var är min humor idag? Jag är faktiskt på bra humör. Och jag har fortfarande inte kommit på vad jag glömde igår. Bajs.
    Mycket bajs.

    /AMDANDAAAÜS

    Humor på en söndag är faktiskt inte helt omöjligt.


    Visst sa jag att jag skulle blogga ikväll, eller hur? :)

    Hos Myggan (ohja, jag kommer bli ihjälslagen för det här), så hände det inte sådär asmycket. Vi tog det lungt, tittade faktiskt på lejonkungen 2. På engelska. Det var nog en bränd, och så fick vi bara fram engelsk text. Snacka om att vi borde få fett med cred av Ice imorgon. Annars har bara duschat.

    Shit vad tråkigt det låter. Om jag skriver såhär blir det roligare: "HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Ja gud ja!

    Humor på en söndag är faktiskt inte helt omöjligt. Robert sa att jag skulle kolla på klippet här nedanför, och jag är glad att jag för en gångs skulle lydde han. Titta själva!



    Detta gjorde min söndag a little bit better. Och en grej som gör min vecka a little bit better är att det är bara den här veckan kvar, sen har jag HÖSTLOV! Som jag längtat! Det får mej rätt pepp. Det behövs, för att jag har två prov i den kommande veckan. Spanska på tisdag (känns som jag kan ganska bra ändå), matte på onsdag (jag gör helt enkelt så gott jag kan. Tänker inte tokplugga. Hoppas att jag blir godkänd bara...) Det ska nog gå bra. Fast det verkar som om man failar på ett enda prov åker man rakt in till s.k "spec-gruppen". Fasen om min mattelärare skulle läsa detta. Hon skulle mörda mej... Lärarna är helt imuna mot det vi kallar "spec". (Alltså, special). För dom som har lite svårare för matte. Det är nästan lite lustigt att jag inte går där... Hah, nää jag vet inte. Jag tror att jag underskattar mej lite väl mycket när det gäller matte faktiskt.

    Imorgon är det... Killer time. Jag ska ha träslöjd med CJ - THE KILLER! Tänk om jag inte överlever? Shit. Det finns massor av saker jag skulle ha velat göra innan allt tar slut......... Skojar bara med er. Men man vet aldrig. He´s dangerous. For real.

    Hmmm... Det var nåt jag tänkte att jag skulle skriva om, men det verkar som om jag glömt bort det bara sådär. Weird. Och jag kommer fan inte på vad det var heller. Aa det här kändes ju lite jobbigt nu va. Fan nu måste jag ju rädda detta snyggt ju...

    Okej. Herrå.

    /AMAND|_|s

    fan...

    Den jäveln är ute efter mej!!!

    "Den jäveln" är en jävlig liten spindel som tror sig äga mitt rum. Så fan heller att den gör. Det är just det jag hatar med hösten! Alla småkryp som tror att mitt rum är ett hotell.

    Jag känner verkligen att jag har gjort mej förtjänt av den här dagen faktiskt. Jag har sett på idol. Det är sjukt kul när Nicklas hör fel. Jihde ba: "Nicklas, hur känns det att sjunga här för sin överlevnad?" Nicklas; "Jo, det känns gött... Eller jag hörde inte vad du sa?" Haha. Han är för go. Jag har städat. Därav spindeljäveln. Och jag kommer gå ut. Haha. Jag ska till my. Ska försöka tvinga ut henne på en höstpromenad. Som ett slags förlåtande kanske... Jag har rivsår på händerna tack vare henne. Haha.

    Roligare än såhär blir det inte idag. Bloggar nog lite mer engagerat (hur fan stavas det då?) ikväll.

    "He takes of her dress now..."

    /amandÜs

    The Killers - Mr. Brightside

    Det är faktiskt på den senaste tiden jag har "upptäckt" den här låten. Och den... Det är oerhört bra! Jag blir alldeles tårögd av den. Det är nåt med den. Den betyder mycket för mej. Jag kan inte sluta lyssna. Om och om igen. Jag kommer aldrig tröttna. Jag vill bara hånga upp låten på nåt sätt. Killers är oslagbara. ♥



    I'm coming out of my cage
    And I've been doing just fine
    Gotta gotta be down
    Because I want it all
    It started out with a kiss
    How did it end up like this
    It was only a kiss, it was only a kiss
    Now I'm falling asleep
    And she's calling a cab
    While he's having a smoke
    And she's taking a drag
    Now they're going to bed
    And my stomach is sick
    And it's all in my head
    But she's touching his-chest
    Now, he takes off her dress
    Now, letting me go

    And I just can't look its killing me
    And taking control
    Jealousy, turning saints into the sea
    Swimming through sick lullabies
    Choking on your alibis
    But it's just the price I pay
    Destiny is calling me
    Open up my eager eyes
    'Cause I'm Mr Brightside

    I'm coming out of my cage
    And I've been doing just fine
    Gotta gotta be down
    Because I want it all
    It started out with a kiss
    How did it end up like this
    It was only a kiss, it was only a kiss
    Now I'm falling asleep
    And she's calling a cab
    While he's having a smoke
    And she's taking a drag
    Now they're going to bed
    And my stomach is sick
    And it's all in my head
    But she's touching his-chest
    Now, he takes off her dress
    Now, letting me go

    Cause I just can't look its killing me
    And taking control
    Jealousy, turning saints into the sea
    Swimming through sick lullabies
    Choking on your alibis
    But it's just the price I pay
    Destiny is calling me
    Open up my eager eyes
    'Cause I'm Mr Brightside

    I never...
    I never...
    I never...
    I never...

    Hej klockan är 23.52 - AKUTEN NÄSTA!!!

    Jag hade ungefär 50 blåmärken på benen innan, nu har jag säkerligen 500. (Öh, okej. Men allt blir så mycket bättre när man överdriver. Jag menar, se på historien om "gud". För bra för att vara sann). Aja. Förutom det nya tillskottet med blåmärken, så har mina rivmärken ökat i mängden också. Mest på händerna. Jag blev riven i ansiktet på kinden också. Men tursam som jag är, syns det inget. Och det är nu alla frågar sig vad som har hänt egentligen. Jag har varit med om en "cat-figt". Jaa, med riktiga katter. Aldrig varit med om värre kan jag säga! Nää då. Dom där "katterna" är myggis och erika. Fast efter några sekunder hade jag fått erika på min sida. - Tur var det! My den jäveln slogs som om hon inte gjort annat! Fast det var riktigt kul faktiskt. Jag tror jag är störd. Jag älskar att slåss, hehehe. Det var ju givetvis på skoj. Ja gud ja...

    Och Malin... Ja lilla Malin. När vi var påväg hem såg vi nåt djur springa över vägen. Hon ba: "Titta där Amanda! En igelkott!!!" Jag tänkte att den där igelkotten måste ha varit jävligt stor. Och så kom jag på att det var ju en katt! "Men Malin det var ju en katt!", sa jag. Vi skrattade så mycket att jag vek mej dubbel mitt i gatan, haha. Malin ba: "Men Amanda, mår du bra?!"...

    Imorgon har jag tänkt (har åtminstone kommit så långt i mina handlingar), att jag ska göra skäl för dagen så att säga. Göra nytta. Nytta enligt mej är att titta på reprisen av idol, städa rummet och gå ut. Det där med att gå ut... Oftast lämnar jag aldrig huset på helgerna. Om jag inte ska nånstans. Och det är sjukt illa. Jag kan ju för fan inte sitta inne i hela livet och ruttna, eller hur?

    Eftersom jag snålat rätt rejält med bilder, ska jag mätta er lite grann med dessa;

     

     

    1. Antingen amandas, eller erikas tumme...
    2. Samma som på 1:an. Jag är fascinerad av tummar...
    3. Erikas hand.
    4. Min fagra so-mapp.

    HAHA! Skitbilder allihop. Jag antar att jag valde dom för att retas lite. Inte för att jag kan sitta och skryta om att jag har hundratals läsare, men min statistik är inte skitdålig ändå. Lite lagom sådär. Men enligt den borde jag få fler kommentarer. Era jävlar. Jag vet som exempel en som läser bloggen och skiter i att kommentera. MYGGAN!

    GOD NATT!

    /AMANDüS




    Jag är nya Ghandi eller vafan han heter.

    Nu tänkte faktiskt att jag skulle blogga lite. Jag har färgat håret. Det blev bra. Shit... Jag blir så förbannad på mej själv just nu! Jag sitter här, rockig och snygg (enligt julia c och malin) och är på bra humör, och skriver inte roligt!!! ARGH! Det absolut sista jag vill är att folk ska sluta läsa för att jag gått och blivit en gammal tjhurig klimakteriekärring.

    Okej. Nytt försök. Just nu plattar Julia håret på malin. Vi ska nämligen göra en mini-makeover på henne. Julia sköter håret, och jag sminket. Såklart. Om det är nån som kan smink, så är det bannemej jag! Vi ska ju till u-hus. Om jag inte nämnt det förut... Nu är det Madonna som spelas på spotify.

    Förresten, nu ska jag äta. Det blir ett litet avbrott. För det är smörgåstårta!!

    Så, tillbaka. Idag har jag inte gjort så mycket intressant. Tro det eller ej. Det är faktiskt så ointressant att jag inte ens säger det på bloggen. HAHA! Nähä. Nu ska jag väl ladda upp en bild på håret. Det syns väl inte sådär sketamycket att jag har färgat det, men möt mej på stan and you´ll notice.

    Gött med en spexbild va?

    Fan... Det ser ut som om jag måste reparera Malins hår. Julia har slaktat det.

    Inte mycket till inlägg.

    Nu kommer julia c snart. Jag ska färga håret sen.

    Vi tänker att det är fredag när vi läser detta okej? Det blir så fel annars...


    Kan man vara allergisk mot vanlig oparfymerad (?) handkräm? Nu såhär mot vintertider blir jag alltid lite extra torr, och då blir det jävligt törrt, så då brukar jag dra te med lite handkräm. Men nu kliar det, och så är det lite röda utslag. Weird. Jag har alltid använt den ju... Nån måste ha förpestat den. - OH NO YOU DID NOT BROTHER ROBERT?!

    Hur som helst, det var ju nästan lite skönt (okej, okej ganska mycket...) att Camillia åkte ut ur idol igår. (Med tanke på tiden jag skriver detta). Hon... Var jobbig. Tittade inte så mycket, som vanligt. Ser nog reprisen istället. Men jag lyckades uppmärksamma att nästa tema är rock! Det blir roligt! Då är oftast alla bra! Fast det brukar inte komma så tidigt i programmet väl? Nej. Det tror jag nog inte... Jaja, men i alla fall, det blir roligt.

    Malin följde mej snällt och troget hem i mörkret :) Så gullig den där människan alltså. Det var en trevlig promenad. Lite regnigt dock, men ändå. Gårn tar visst en extra knäck imorgon. Det är då med. Öppet alltså. Det brukar ju vara stängt... Ni fattar. Jag släpar väl med mej Malin.

    På tal om imorgon ja. Imorgon ska jag färga hairet igen. Inte rosa som jag lurade i Malin. Grönt. Nej, inte det heller. Svart. Sanningsenligt. Är det så man brukar säga?

    Nähä. Nu ska jag sova. Hoppas regnet smattrar sådär mysigt mot fönsterrutan.



    grattis corrrrrrrre :) som fyllde 13 idag. Igår... Bajs.

    /AMandüs


    Regn på Ödesbög

    Det är just vad det är. Kissnödig, det är just vad jag är. Det går ju nästan lite hand i hand det där...

    Just nu befinner jag mej hos en tv-tittande Mygga. Eftersom hon är så otroligt inne i en massa olika program, så tog jag min tid att blogga om dagen, ifall det möjligtvis inte skulle hinnas med senare. Just nu tittar hon på top model. Uääk.

    För att nämna nåt om skoldagen så... Har det inte hänt nåt vidare speciellt. Eller ja... Jag vet inte. Den där Olis hade visst en dold talang. Han kunde snacka en massa olika dialekter. På svenska dock. Jag vet inte riktigt om det var hans "charm", eller vad han höll på med egentligen. Mindre proffsigt, i alla fall.

    På svenskan fick jag Melinda, Malin och kleptomanen (det är sant, hon ÄR en) Alicia sitta och läsa i ett grupprum. Fan alltså, Malin har sina stunder. GUD vad vi skrattade! Vi var alldeles röda i ögonen av gråt. Alla förutom Kleptoman-Alicia. För hon är en duktig besserwisser-nörd som ligger med huvudet i boken och råläser.

    Sen fick vi kolla på film igen. Det handlar om en kille som blir strandsatt på en ö. Han fick ont i tanden. Så han drog ut den själv. Nice... Med tanke på min skräck för att dra ut tänder. Som jag även ska göra nästa år. Jag vet, nästa år. Men jag kommer dö. Det är säkert! I WILL NOT MAKE IT! I WILL NOT SURVIVE!!!!! Passa på att läsa bloggen medans ni kan gott folk!!! Sen är det försent!

    Nehe, nu är tessa påväg till myggis. (Wii, jag kom på ett smeknamn av "myggan"!).

    Förresten måste jag berätta nåt bitterljuvt. Green Day. GREEN DAY!!! BILLIE JOE ARMSTRONG FOR FUCK SAKE!!!!!!!!!!!! Han var mindre än 100 meter ifrån mej i fredags halv nio!!!!!!! På rasta. Fattar ni!?!?!?!?!?!? MINDRE ÄN 100 METER!!!!! HUR FAN KUNDE JAG VARA HEMMA JUST DÅ OCH INTE VARA PÅ RASTA?!?!!?+!1+?!+!+11+1+ Jag kommer aldrig förlåta mej själv för det... :(


    Den bjuder jag på ;)

    /AMANDÜUÜÜS

    Ingen mer tisdag den femtonde tjugohundranio


    Nepp. Ingen mer bla bla bla bla bla inte. Jaja.

    På u-hus skulle väl dagens snitt antagligen ligga på 0,5 pers. Skillat, well I know. Inte precis sketakul. Men nog fanns det folk att roa sig med i alla fall... Men imorgon ligger snittet nog på 50. Höhö.

    När jag går och lägger mej är det torsdag. När jag vaknar är det fredag. (Fasen vad lustig jag låter, jag tror jag är hööög). Då efter skolan ska jag och tessa hänga med myggan hem. (Hoho, jag vet en mygga som kommer bli ilsk om hon läser detta!). Så, jag kan därmed inte försäkra er om att det blir ett sånt där svinkul inlägg som ni alla väntat på. Men så äre! Jag kan inte bara leva för bloggen.

    Efter höstlovet ska jag visst vaccinera mej mot den där svinis-grejen. I skolan. Antar jag. Yasmine hade redan gjort det. Hon har astma, och om ni har hängt med så är det ju folk i riskzonen som ska få bli skonade först. Hon gjorde det igår. Och idag mådde hon pissit. Hon hade ont i armen, huvudet och halsen. Men när jag tar den, då jävlar ska ni få se en som kan härda smärta minsann!

    Dagens...:

    Tack:
    Malin. Du följer mej troget hem, ända fram tilll ytterdörren om kvällarna efter u-hus. Fastän det är en omväg för dej. Och du gör det självmant. Vi har så trevligt så, tack!

    Jag dampar sönder på: Tjejer som håller på med alla killar. Hånglar lite där, och lite där, och lite där. Vafan, behåll värdigheten.

    Jag dampar sönder på II: Jag ser flera tjejer, 12-åringar (sjätteklassare) i skolan som är helt fullkletade med en massa foundation. Jag lovar FULLKLETADE! Det är sååå illa. Dom är för små! Och nää, jag tycker inte att 13, 14, 15, 16-åringar (inte nån ålder) ska gå runt så heller. Det borde ingen göra! Om man ska ha foundation (som egentligen borde bannlysas och räknas som droger) ska man ha det med måtta. Åh gud det ser så illa ut. När man gör vågade saker, ska man göra det lagom. Med stil.

    Oväntade: Nopp. Jag fick ingen ångest från musiken. Weiiird. Vi fick bara spela reggae. Bob Marley såklart. Vem kan ens få panik då liksom? No woman no cry. Eftersom han säger just den meningen i nästan hela låten så sa Linus när Ola frågade vad som är reggae: "Är det att man sjunger samma sak i hela låten?"

    Nu ska jag köra igenom engelska glosorna en sista gång tills imorgon. Även om olis kommer säga alla på engelska ändå. HAHA.

    /Amanduuss


    Nu så.



    Yes. I´m saved. Pretty much at least.

    Räddaren i nöden has come!

    Jag känner mej nöjd-glad på nåt sätt. Min ullis-jacka har kommit! Nu gäller det bara för pappa att lyfta på arslet och go and get it! Det blir spännande! Och bra, för det är svinkallt ute. Även om skinnjackan värmer helt okej. Det gäller att hålla sig varm och röra på sig.

    Annars har väl dagen vart helt okej. Precis som förra torsdagen vaknade jag och gladde mej åt att det var fredag. - Wait a minute. It´s not friday today. Surt. Men imorgon är det det! Denna vecka har gått fort tycker jag. Helt sjukt. Jag hörde att Linus eller nån babblade om att det var 70 dagar kvar till julafton. Wiiii!

    På ett sätt önskar jag lite grann att jag hade valt franska istället för spanska. Haha nää. Men ändå. Kerstin (som har franska, även engelska) var sjuk idag. Så om jag hade haft franska, engelska hos henne hade jag fått gå hem 1 timme och 45 minuter tidigare. Åhh ja, det hade suttit redigt fint! Fast nej. Jag vill ha spanska. Aa. Det var alltså... Eh skitsamma, försök förstå vad jag menade när jag sa att jag ville ha franska just det. Era efterblivna jävlar.

    Ice bajs kajs, är på nån utbildning idag och imorgon. Så vi har en vikarie. Ola heter han. Han har gått i min syrras klass. Men i alla fall, han var helt borta. Vi skulle ha glosförhör. Då skulle jag gå fram och hämta böckerna som vi skriver gloserna i. Han ba: "Det är nog inte era böcker." Nehe, tänkte jag och gick och satte mej. Men alla andra sa att det var våra. (För det var det). Då sa han: "Nej, för det här är till engelskan. Och ni har tyska." Alla började asgarva. Han var tydligen inte medveten om att det var en engelska lektion han befann sig på. Och när han väl skulle förhöra oss så råkade han säga det engelska ordet. Och egentligen ska han säga det svenska... Hah, lille pöjk. Han trodde att vi skulle översätta. Jaja, fett med cred till Olis (höhö, jag döper om alla till "is" i slutet), som trots allt klarade av oss. Men till slut bad han oss faktiskt att dra. Haha. Stackars Olis imorgon.

    Ikväll ska jag till u-hus (som folk kallar "gårn" numera...) med myggan. Även känd som "myjjen". Men snillet nick var jätteduktig och kom på ett bra smeknamn till henne. Och jag älskar det. Hon likaså.

    Har bilder - telefonen laddar. Nu ska jag göra glosor. Jag ska vänta spänt på jackan. Jag ska uppdatera när jackan har kommit till matte.

    /Amanduus

    Vimsig och missförstådd (?)

    1. I inlägget "Göddig dag :) Införskaffa: GEVÄR!" på bildförklaringarna har jag på nummer 4 skrivit att det är julia j och tim. Ja, det är julia j. Men inte tim. Det var visst adell...

    2. I inlägget "Låt han ha lite skoj för fan", så menar jag att det är inte så "farligt" eller "grovt", vad man nu vill kalla det. Folk blir så upprörda. Visst, helst av allt kunde man ju ha skitit i att lägga upp videon. Det beror ju givetvis på hur mycket respekt man har för andra. Men som sagt, det var ju inte så "otoligt farliga" grejer i videon, så det gör väl detsamma ändå. Lite genant för Johan själv kanske... Men aa, ingen big deal liksom. Haha.

    Nattiii

    /AMANDUUUUÜS

    P.S I ♥ greys... yeah, Imma neerd.

    Naiva barn borde få gå på kurs!

    Japp. 19.55, here we go!

    Finns inte så mycket att säga om dagen egentligen. Rätt tråkig. Eller, nae. Inte tråkig kanske. Men det har inte hänt så mycket i alla fall. Det enda som är värt (?) att säga är väl att jag fick 16/25 på lag & rätt provet. Godkänt var 12. Inte sådär supernöjd kan jag inte säga att jag är precis. Fast jag hade heller inga större förväntningar. Och det är inte heller nån idé att gå runt och tänka på det. Vafan, jag är godkänd. Nothing else matters. Faktiskt, så skulle jag bli nästintill förkrossad om jag inte vart godkänd på ett prov. Kvittar i vilket ämne, men aa.

    En liten smårolig sak och även retlig händelse kan jag väl dra te med då. Jo, vi hade EPT. Melindas älskade (tro mej, man kan tro att hon har gift sig med den, twilight bok var borta). Då ser vi alla hur emil l, och anton s sitter och flinar. Klasis, jag och melinda tog rollerna som poliser. Men nää, där fanns ingen bok. Vi letade i stort sätt hela klassrummet, och dom flesta engagerade sig hårt i det. Men nope. Ingen bok inte. Vi slutade lektionen, och vi alla var rätt snopna. När vi ska in till maten så kommer melinda springandes och säger: "Amanda! Ehhe... Jag tog aldrig med mej den upp. Den har luggit i skåpet..." Fan vad jag garvade åt henne alltså! Och det gör jag fortfarande: "HAHAHAHAHAHAHAHHAH!!!".

    På tal om mat ja! Idag var det tacos! YEAH! Nu snackar vi allt mat här ;) Haha. Njae. Vet inte egentligen. Men det var gött.

    Dagens bästa: Skolmaten - TACOS!

    Jag får väl ursäkta så mycket för ett jävligt kasst inlägg här då. Men det hjälps inte. Men imorgon kommer jag förmodligen skriva om en ångest-grej. För vi har musik imorgon. Och man får ångest på varje uppgift. Fast... Värre kan det väl inte bli ändå va?

    Förresten, alltså rubriken... Hade inga bra på lager. Men jag tycker att naiva barn borde få gå nån kurs. Faktiskt.

    Jaja. Nu ska jag se lite på bonde tror jag. Sen är det Greys för min del. JAJA! Förlåt som fan att jag inte ens tog med en bild.

    /Amanddus

    Låt han ha lite skoj för fan

    Nu: Hos my, trött, flummig skrattig.



    Det enda jag har att säga om det här är att... Låt han ha lite roligt för fan.

    Sånt jag glömde, och det som inte hände då

    På tal om skator... Imorse när jag cyklade i 120 till my satt det en skata i en häck. Och rätt som det var flyger den ut mitt i gatan där jag åker! Om jag inte hade svängt undan hade jag säkerligen fått helvetet i fejset alltså! ARGH! Jag blir så arg! Lär er lite vett era cp-skater! Annars ska jag skapa mej en hel armé med tonårstjejer och gevär som kommer utrota er!!! Era fanskap!!!!!!!!!

    Förresten var det en sk "catfight" i skolan idag. Två tjejer som tydligen rykt ihop. Och så hör man en vresig röst säga: "DIN MAMMA ÄR EN HORA!!!" Men guud flicker... Håll era mammor utanför detta va? Haha. My ba: "Alltså, kan dom inte bara låtar mammerna vara?" Med en sån där liten oskyldig barnaröst. Men, jag håller verkligen med henne.

    Det jag ska göra nu är att fortsätta tjata på Nick att han ska gå och lägga sig. Han var dö-trött på u-hus. Han somnade. Nästan. Och ladda upp en grattis-bild till cornelia på bdb. Hon fyller på fredag. Det är olagligt att glömma. Rent vänskapligt sätt. Liksom. Ni fattar. Ett stor brott. Illa. Illa. Otroligt illa. Fasligt illa. Nähä. Nu ska väl jag själv försöka sova då. Skönt att måndag och tisdag är avklarade. Nu är onsdagen på g. Sen är det bara torsdag kvar, och sen är det fredag! HALLELUJAH! Sen är det bara en vecka kvar i anstalten, sen är det höstlov! Shit. GÖTT!!!!!!!

    /Amanduuuus


    Göddig dag :) Införskaffa: GEVÄR!

    Den här dagen har varit riktig göddig hittils. På morgonen, med nyborstade tänder fick vi bokstavligen VRÄKA i oss kakor. Jag lät sockret ta överhanden, och blev inte nojig över mina tänder alls. Åt väl ungefär 8 kakor. Nae, så underbart bra mådde jag inte efter det. Men jag förtjänade att äta skiten. Fast ingefärskaka är självmord. Och ihopkladdade muffinsar är inte heller en hit, även om dom inte smakade äckligt. Sen var det spanska... Sjuk, men rolig och snäll lärare. Kristina. Eller med Ch. Whatever... Hon får sina ryck ibland. Idag när vi kom in sa hon: "Den här låten gillar ni nog!" Och så hör man ljudet av aquas hit barbie girl. "I´m a barbie girl, in a barbie wooorld" Vi ba: YYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAHH! Och så gick hon igenom nåt på tavlan. Då sa hon såhär: "Una casa är ju samma som a house på engelska. Förresten!! Har ni sett house? Ni vet tv-programmet? Han är ju SÅÅÅ bra alltså! Elak men ändå såååå smart! :D" Det som är lite illa är att hon tror att vi skrattar med henne, men egentligen skrattar alla åt henne. Men hon är skön :) Maten var fisksoppa. UUÄÄK! Men, jag nöjde mej med en karlssons fyrkant. - Och tro mej, jag blev mätt på det. Med tanke på alla kakor jag stoppat i mej tidigare.

    Sen blev det lite ändringar på schemat. GÖTT SOM FFFÄÄÄÄÄN! Egentligen är det halva klassen som har biologi, och andra har bild. Men idag vart det ingen biologi eftersom maria var tvungen att åka till dagis och hämta sin sjuke unge. Så vi fick 2 timmars bild. Eller, ja. Vi fick ha rast i en timme om vi ville. Men jag och några andra var på bilden. Och gissa vem som fick vara the head master då? ;) Jo, jag. Såklart. (HÖHÖ). Valle ba: "Du Amanda! Du vara chef här så länge när jag ska äta!" Hah, visst tänkte jag. Men det tog jävligt lång tid för han att äta. En timme. Jag var en hård, men rättvis lärare. Adell började blödaa... Och trots allt var det inte många som fick sitta på syndastolen...

    Så fick vi sluta 40 minuter tidigare från bilden om vi ville. Ja, det är såklart man vill. Melle och jag drog hem till henne. Sen åkte vi till dansen. Vi repade med 8or, och 9or. Eller ja, nior går vi ju med annars. Men skitsamma. Det känns mycket bättre. Det går bättre nu. (Y).

    Nåt jag borde införskaffa är ett gevär. Till vad kan man nu fråga sig. Jag vill skjuta ihjäl alla jäkla skator som sitter utanför fönstret och låter stört på morgnarna. Det ska inte vara så! Jag blir galen.

    Bilder från idag och igår :)

     
     
     





    1. MELLE
    2. Julia C och Linnea
    3. Folk i bildsalen, linnea skrattar
    4. Julia J och tim
    5. En konstverk by Melinda and myself
    6. Färgklickar
    7. Min marilyn monroe, vart rätt nöjd^^
    8. Mitt öga

    NU: Plugga glosor
    SEN: U-hus. Om jag hittar nån.. att dra dit med :)
     


    Tack du :)

    Tack du lilla moster Tina! Pappa sa att jag skulle ringa henne, och då gjorde jag det. Vad är det nu då, tänkte jag. Men hon ba: "Aa, jag hörde att Marina (min mamma) sa att du ville färga håret igen. Jag såg ett bra märke på ica idag. Så jag köpte det. Ifall du vill färga det snart." - OHJA! Tack! Tror att det får bli på lördag. Även om jag hellre skulle vilja färga det så snart som möjligt. Men man kan ju inte vara säker på att det svarta på huden går bort så fort/lätt. Så på lördag. Antar jag. TACK! :D


    Fick även denna förfrågan på msn. Mitt svar blev: "Aldrig i livet". Det har gått nåt så in i helvetet till överdrift det där med "emo" och "fjortis". Det är ungefär som en sårskorpa som folk tycker är kul att gräva i. Men som egentligen är helt meningslöst. För det kommer bara nya sårskorpor hela tiden, när den går bort. Ni kanske inte fattar ett skit av vad jag just sa. Det är kanske inte meningen heller... Men den tjejen är 12 år. Vart fan tar världen vägen åt? Visst, jag har med en grupp i skolan skrivit en låt om fjortisar och emosar. Men i den låten är det humor i skiten. Ni kommer säkert få höra den nån gång. Ola kommer lägga upp musikvideorna på youtube så... Mene... Tänk er. En massa 12-13 åringar som tror att dom är 25 liksom. Jag kommer väl få mej en jäkla skopa om "upphovsmannen" skulle råka se detta. Whatever. Så länge man står för sina åsikter får man säga vad fan man vill.

    Nu ska jag stänga av datorn, borsta tänderna och sova. Bajsa...

    Too much information maybe? ;) haha

    /Amandus


    KAKOR NEEDS ME, AND I NEED THEM!

    AAAAAAAAAAH matten gick jävligt bra! I och för sig gjorde jag inte stjärnuppgifterna... Men det örks inte. Får se om jag ger mej på dom på EPT:n på onsdag. Har även ett spanskaprov att plugga på. Men, till allas lättnad (?) så flyttades matteprovet till onsdag i nästa vecka. Egentligen skulle det ha ägt rum på fredag, men är man en urjobbig och fjäskig klass så är man. Och det lönar sig. Ibland...

    Annars har det nog inte hänt ett skit idag. Vi har loggböcker där vi får föra en konversation mellan elev och lärare. Inte så mycket snack om skolan. Lite kanske. Men inte så mycket. Men i alla fall, där frågar ens mentor vad man gjort och så. Det här var Melinda: "Vafan! Inte nog med att dom ska rota i skolarbetet, nu ska dom få veta om mitt privatliv också!!! LÅT MITT PRIVATLIV VARAAAAAAAAA!!!!" Haha. Nåt sånt. Lite overreacting kanske. Men så sant. NÄR FAN SKA MAN FÅ VARA IFRED?!!?!?!?!??!?!

    Vi hade Pettson på träslöjden idag. En gubbe som egentligen gått i pension i år, som liknar Pettson. (Ni vet, Pettson & Findus. Sjukt lik!). Antar att han inte kan let go. Jag ska göra en "relieff". Vetifan hur det stavas. Orkar inte heller förklara vad det är, så ikväll får google vara din bästa vän. Det ska vara en muffin(s) (?). På 70 minuter ritade jag en mall och klippte ut. Jag är så jävla bra och effektiv. Jag äger verkligen. Suckers. Aja. Mördaren var inte där eftersom han är ute och mördar. Älgjakt.

    ÄNTLIGEN imorgon får vi hemkunskapare smaka på det vi bakat!! ÅH! Jag har väntat i hela TVÅ VECKOR på det. Blir verkligen spännande att se hur frysta chokladkakor smakar. Alltså, inte chokladkakor som i chokladbitar. Utan som i kakor.

    ... På tal om kakor... Måste fan ta och rensa huset på dom. Blev sugen. Men, nu ska jag göra spanska och engelska. Det innebär ett 40 tal glosor. YEY ME!

    Väldigt tråkigt och fyrkantigt idag. Jag är sur. Ingen bild eller nåt. HEJDÅ!

    /Amanduus

    Påkommet senare: Hah. Nu kom pappa in och sa att det är fika. Duktigt pappa (y)...

    Organiserad

    Var?: My
    Nu?: MATTE


    Duktig ungjäävel

    Jag gjorde trots allt lite nytta till slut. Duschade, städade (lite halvt, mest ytligt om man säger så). Lyssnade för övrigt på bon jovi under tiden :) Gjort spanskan har jag också. Fast jag fick ändra en massa. Var skitflummig när jag skrev in dom, så det blev en massa stavfel. Bajs. Borde inte gett mej på det egentligen.

    Nu fryser jag om näsan igen... Såg på ensam mamma förut. Helt okej en sån här söndagkväll. Ska väl pallra mej i säng snart. Är svinit trött. Och så är det.... Eh, ja. Imorgon. Måndag. Då min träslöjdsdebut på lysing kommer äga rum. Det blir... Farligt. Med tanke på CJ.

    Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrååå

    /Amanduus

    Kär i Niiiiicklaaaaaaaaaaaas HOOOOOOOOOCKEER! <3 Vi ska gifta oss till jul ^^
    bloggtopp_nicklas_hocker

    En dåååålig ungjävel



    Lily Allen - Naive (cover)

    Egentligen kooks låt dårå va...

    Jag är en dålig ungjävel känner jag. Har suttit vid datorn hela dagen, typ. Så ska det inte vara! NEJ! Jag blir nästan sur på mej själv. Nu ska jag ta tag i lite saker och göra nytta istället. Jag ska duscha. Göra spanska. Städa (kanske). Hur som helst, göra nåt av resten av this fucking Sunday.

    Och så var det söndag igen...

    Yes. Söndag. Vet inte riktigt vad jag ska göra av den här dagen. Borde städa, men det örks inte. För att gnälla lite till på idol igen, så är det ju låtvalet som gjorde att Karolina åkte ut. Hon ville ju inte ha den egentligen. Men, man får ta vad man får och nöja sig med det. Trots att det kanske är åt helvete. Jag gillar Nicklas mer och mer... Han är sååå snygg! Hehehehehe. Fel anledning. Rasmuuus :( Finns inget intressant, eller nåt som är värt att skriva just nu.



    /Amanduus

    Nåt jag insett på den senaste tiden.

    Det enda jag snackar om nu för tiden är idol, men det är nåt jag insett. Eller, ja. Insett och insett. Mer kommit på. Som jag tidigare antagligen var för liten och stupid för att fatta. Egentligen är det ett skitprogram. Nästan. Lite halvt. Jo visst, det är ett otroligt bra program för den delen att man får synas och göra en slags reklam för sig själv. Men haken är den att man inte alltid får visa och göra det man är bra på. Jag menar, det finns inte nån artist som är helt otroligt jävla bra på alla musikstilar. Det gör det inte. Alla har sin egna stil, och den typen av musik som man äger i. Och så ska 10 (kvarstående) männsikor med olika stilar göra det bästa dom kan av olika teman varje fredag nu i höst. Och så kanske det kommer ett flertal teman som inte passar en person alls, men han/hon lyckas ändå hålla sig kvar. Temat som passar den personen kanske inte kommer, t om. Jag menar, Calle. Han är svinbra i rock. Och han kanske rent av suger i schlager. Det är så jäkla fel på ett sätt. Dom tvingas göra en massa teman som dom egentligen inte kan. Dom får helt enkelt inte alltid visa vad dom är riktigt bra på. Och det är synd. Skitsynd. Om jag skulle vara med skulle jag ärligt inte vilja vinna. Jag skulle mycket hellre komma typ på 2, 3 4e plats. För om man vinner så finns det liksom en bestämd låt. Den kanske inte passar ens röst. - Pga att man har sin egen stil. T ex, tänk om Johan hade sjungit with every bit of me. Hur bra hade det blivit? MEN, han regerar i nån av sina egna låtar. All the time in the world t ex. För det är sån musik han är bra på. Om man vinner är det ju bara att ta den där vinnarlåten, och några kanske redan är färdigskrivna och spela in. Även om man kanske inte känner ett skit för nån av låtarna. Visserligen har vinnarna fått mer tid på sig, men ändå. Det blir oftast bara fel. Jag minns när Marie Picasso vann. Jag blev väldigt sur, eftersom jag så gärna ville att Amanda skulle vinna. Men nu efter allt, så är det bara bra att Amanda kom tvåa. Hennes debutskiva var genial. Hon har verkligen hittat sitt eget sound, och hon äger. Det finns alltid en anledning till varför det blir som det blir. Aja. Jag har lite svårt att förklara, men jag hoppas ni fattar vad jag syftar på. Det suger att dom inte får visa vad dom egentligen kan. Och att allt är så fyrkantigt.

    Whatever. Må den bästa vinna då... Antar jag.

    JAG SAKNAR RAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS!!!
    :( :( :( :( :( :( :( Rasmus vanligaste tanke... Håwh, love u.

    Vanligaste tanke: ”Damn, vad fin rumpa!” :)


    Det gör mej smått förbannad!

    DETTA:



    Det är Mariettes skivor, singlar. Eller vad fan det är. "MaryJet" lyder hennes artistnamn. Jag tycker att det är så fel som det bara kan bli. Att folk som redan har fått göra en skiva och ändå får vara med i idol. Särskilt i fredagsfinalerna. Då det finns folk som inte gjort nåt sånt tidigare, som försöker lära sig. Som verkligen vill. Och så kommer det nån färdigutbildad. Eller vad man ska säga... Det är så synd om dom andra som åkte ut i kvalet. Nån annan kunde ha tagit hennes plats. Jag menar, det är ju nästan som om Amy Diamond eller nån skulle söka. För att det kanske gått åt helvete med hennes karriär. Usch. Det är så fel. Och så har det varit andra år. Fler exempel är ju Marie Picasson, och Kevin Borg. Nää fy. Det är så dåligt så det finns inte.

    Nåväl. Nog om det antar jag. Är jag sjuk idag måntro? Nepp. Smått förkyld, hade ont i halsen imose och halsmandlarna var svullna. Men nu mår jag förkylt bara. Ska dra till myjjen sen. Jag fick ryck på en JÄVLA SKATA ELLER NÅT FÅGELLIKNANDE ODJUR! Den satt precis utanför mitt fönster. Och skrek. Såhär typ: "Krrrräääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääkkp". Högt också. Så till sist gick jag upp och slog på fönstret. Då försvann den gudskelov! Men sen kunde jag inte somna om... Klockan var runt nio. Det enda jag tänkte då var på martin. När han sa att han alltid går upp vid nio. Annars missar han dagen. Han sov högst till elva. Fuck heller. Men vad gör man? Jag lyssnade lite på musik, sen satte jag på tvn. Som vanligt fanns det inget roligt. Nyhetsmorgon nöjde jag mej med. Jippi...

    Jag har problem. Jag fryser nästan konstant om näsan. Lustigt. Gulligt tycker Nick. Irriterande tycker jag. Jag ska nog tillverka en egen design av näs-mössor. Ja just det ja. Nu har mamma beställt jackan. Mamma och jag brukar inte komma så bra överens när det gäller jackor. Hennes krav är helt enkelt fet dunjacka som går ner över arslet. För du får inte frysa om lilla rumpan Amanda! ^^ Höhö. Det är ull, den har fickor. Den är mysig. Rätt stor. • Går ner över rumpan lilla. Men det var ju bra! Mössa har jag. En söt liten rosa. Med en rosett på. Och ett par mysiga röda tumvantar. Rött och rosa passar nog inte så bra. Men det funkar utmärkt sålänge. Om jag hittar nåt bättre, så ryker väl nån av dom. Och sen har jag ju min palestinasjal. Det är ju bara det här med näs-mössan kvar nu alltså... Bild på spektaklet törs jag kanske lova.

     Såhär ser M-G ut idag. Feta sockor som jag fick av mamma förra julen. "Låtsats-jeans" och en stor tröja med luva. Luvtröja kanske det heter till och med.

    Mami bakar. Myyyyyyys.

    /Amandus

    Jag fryyssserr!

    ...MYCKET! Och så (konstig som jag är) håller jag på att bita mej i kinden så att det blir typ fläskläppigt eller nåt... Hehe. Bara för att jag inte har nåt annat för mej. Seriöst, det ser sjukt ut.

    På u-hus idag var det nåt band (shit jag kommer bli mördad om nån i "nåt band" ser detta och upptäcker att jag inte kan namnet på det!), som spelade i musikrummet. Från Ödesbög. Det var verkligen HÅRDrock. Om jag tänker efter var det ändå rätt bra måste jag säga. Fortsätt så graaabbbbbbbbbbbbbbbarr! (Y)

    Såg inte idol nåt nästan. Såg på hemsidan att Karolina åkte ut. Hejade inte på henne men... Ja tycker att det finns andra som borde ha åkt ut före henne. Camillia är ett strålande exempel. Jag tror jag dödar henne personligen om ingen annan gör det...

    Det enda jag har att klaga på nu är att jagt FRYSER, är trött, och fläskig i läppen. Fasen. Nu blir jag förkyld. Jag tror jag kommer bli sjuk. Jag nös nyss. Jag kommer ha feber imorgon. Teckena på att jag kommer vara sjuk imorgon är fyra stycken som lyder följande:

    1. Jag fryser. Även fast jag har ett duntäcke, och två filtar... Och just det. En sketavarm dator i knäet.
    2. Jag var ute med en vårjacka i typ 2 grader. Great.
    3. Jag har ont i huvudet.
    4. Gud hatar mej.

    Håll er friska pöjka!

    /Amandus

    Kallt som fäääään!

    Det är just vad det är ute! Kallt som fÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄn! Till råga på allt så är min förra vinterjacka för kort... Så jag har fått klä på mej skinnjackan, som för övrigt är för våren. Det funkar, det gör det. Men lite kallt är det. Jag har i och för sig en till vinterjacka. Men den är ett monster. En sån man tar på sig när det är -50 och snöstorm. Och... Eh, ja. Så långt har det inte gått ännu. Men, nu har jag varit duktig och tittat i h&ms vinter katalog. Jag hittade en (y). Den var av ull. Varmt och gött. Snygg också. Min stil. Ska bara informera mamma...

    Nu kommer Myjjjjjjjen hit.

     En felroterad bild får ni nöja er med. Era jävlar.

    /Amandus

    För att rätta mej lite så menar ja

    -2e4d31dfaa717efee39e33c6b907e21.png

    Kolla varifrån!

    För att rätta mej lite så menar jag att jag slutar 13.50 :-P det fick bli en smårolig bild på dos palmos. Kolla deras miner, haha.


    07.46 Who´s good huh?

    Well, It must be me ;) Jag var faktiskt otroligt duktig som gick upp tio över sju imorse. Vanligtvis brukar jag gå upp runt tjugo i åtta. Skulle ha bloggat igår kväll, men blogg.se laggade så in i helvete. Jag kom inte ens in på min användare.

    Nu har jag jumpa det första. Sen är det engelska hos Ice. Jag älskar Ice. Ice, Ice baby! Jumpan är jag inte sådär jättepigg på... Men nåt annat jag är förbannat pigg på är att sluta 14.50 idag! Det gjorde man ju bara i lågstadiet liksom! Det känns nästan som om jag börjat 3an på nytt. Haha, nävars. Och eftersom jag typ inte kommer ihåg nåt från biologin blir det väl så att jag får pressa på the charmy button again ;) Yes, I´m good. Really good. Awsome.

    (Snacka om att man värmt upp till engelskan nu va?!?!)

    /Amandus

    Just det, och så har jag värmt upp med lite Bowie med :)

    Vi är som trötta tjockisar i choklad.

    Höhö. Så gött då. Imorgon slutar jag 13.50. Fattar ni?! Tretton och FEMTIO! Vanligtvis slutar vi 15.20 den dagen. Men eftersom Klasis^^ ska på nåt möte och inte kan fixa nån vikarie får vi dra hem. Så BRA! Även om vi har jävligt roligt ihop på svenskan på fredagar, hör jag hallelujah kören sjunga igen! Och så var det ju det här med so provet. Hah. Det kommer nog gå bra. Några frågor var jag lite frågetecken på. Men det är lugnt. Och Klasis^^ märker absolut INGET! Ebba och jag satt och diskuterade vad vi skulle svara på frågorna under provet. Rätt högt faktiskt. Men han fortsätter att vara sitt glada jag, och flummar runt som han alltid gör. Så skön alltså.

    Och idag på musiken fick vi spela in våra låtar. Örrhmmm, hohoho... Melinda, Sanna, Tim, Gustav och jag var en grupp. Vi kan ju säga att det gick inte sådär asbra, men vi fixade det. Trots att det egentligen inte finns nån mening med låten. Rätt värdelös. Jag menar, det säger ju sig självt nu när jag avslöjar att det handlar om emosar och fjortisar. Allt med texten gick till överdrift. T om över "överdrift-gränsen". Men vafan, den är rolig och lätt underhållande. Medans alla andra låtar är lite mer... Seriösa. I alla fall en del. Typ: "Jag äääälskaaaaar deeeeeeeej men duuuuuu villll inteeeeeee ha meeeeeeeeejjj" Roligt med lite variation. Och när dom andra spelade in sina låtar kom Melinda på en SKETBRA hit! Jag lovar, den skulle sälja platina! Jag har det inspelat på mobilen, men eftersom min youtube (som jag alltid är inloggad på) har loggats ut, och jag inte minns lösenordet.., Så kan jag inte lägga ut den :( Det suger. Jag vet. Men lite av texten kan jag i alla fall skriva här. Väldigt enkel, men väldigt fräääään. Just det, it´s fucking copyright guys.

    Alkis, alkis min mamma hon är alkis hon festar hela nätterna min pappa han är knarkis.

    På spanskan idag fick vi se en lagom lustig film. Det var typ om ett par, och så blev killen mindre och mindre för han hade druckit nåt. Så när dom skulle sova (och han var som nils karlsson pyssling) kröp han in i tjejens... aa. Down there ya know. Läraren ba: "HIHIHIHIHIH, ojojoj."

    Och på matten hade vi stackars Kollberg. Johan. Vikarie för Christina. Det var nästan lite synd om han. Fanny satte en linjal i skärpet på han. Och alla ba: "Lägg dej ner! Eller sätt dej!" Han fattade ju inte ett skit. Men sen kom han på det. Hahaahahahahahahhaahha... Stackarn.

    Nåt jag är mycket glad och lättad över är att Kevin har kommit hem nu. Ebba och Nathalie H träffade han sa dom. Skönt, nu är eländet över äntligen ♥

    På msn just nu, haha...


    Malin ringde typ nyss. Och ikväll ska jag till u-hus med henne. (Y)

    Det enda jag måste göra nu är att göra glosor och läsa 14 sidor om svampar och skit. Kul...

    Dagens sympati går till My för att hon ska på utvecklingsamtal sen.
    Dagens TACK går till Alice för att hon äger på matte! Hon hjälper mej riktigt bra! Jag fick bara fyra fel på diagnosen. Nästa vecka är det prooov... Aja tack alice bralllllissssssss i alla fall. Eller Peter.
    Dagens skönaste går till Ice. För att... Det är bara så.
    Dagens tumme upp går till mej själv. Jag försöker faktiskt att inte svära så mycket. Hah.

    /Amandus

    Lycka till Myyjjjjjjen

    11.28

    Sitter i skoolan nu... Har ätit en skitäckligt pastagratäng. Slemmig. Med skinka i. Bajs-äcklig. Ett plus är att vi har fått nya SNABBA datorer nu i skolan. Dom gamla var sega som fäään. Men nu är det fart på't igen. Ska ha matte snart. Sitter bredvid Aliiiice. Hon är bra. Då fixar jag det med.

    Herrååå

    Det här är nathalie k och jag för jääääättelängesen. ♥

    /Amandus

    Och greys rullar vidare... and so does bönderna


    ... Men kolla in designen på min blogg hörrni! Inte helt färdig men, aa. Fräscht va? Detta har jag hållt på med samtidigt som greys anotomy. Shit alltså. Det är inte ofta jag skippar det. Fast jag skiter inte bokstavligen i det. För nu när jag skriver tittar jag ganska mycket på tvn. Så förstå mej gott folk om det blir oläsliga ord.

    Men nu ska jag forsätta titta på greys, det sista nu.

    Heeej då TÖNTAR! 8)

    /Amandus

    The spiders formed march

    Jag är gravid kära vänner. Nästan. En hel barnpizza tvingade jag i mej idag på juniorerna. Och nu tänker ni säkert: "HAHA! En fjuttig liten barnpizza! Hah, pyttsan!". JA, det var en barnpizza. Och jag trodde jag skulle spy efteråt, men jag klarade mej helskinnad hem sen faktiskt. Cykeln fick inte punka ens en gång. Och nu undrar ni varför jag tjockade i mej pizzan, som för övrigt var en hawaii. Jo, jag kommer få en överraskning av Elli imorgon då ;) Hohohoja! Det låter hur patetiskt som helst, men det kan minsann löna sig för min del. SÅ DET SÅ!

    Och för att få er besvikna så har det egentligen inte hänt så mycket idag. Biologilektionen... Den var. Ehhe, aa... Öhm. Jag var helt fucking LOST i det jag gjorde! Efter att ha blivit dissad av 3 jävlar (som vet hur bra jag är på biologi) så tog amanda och my emot mej. Gudskelov! Då gick det bra! Då blev det lite humor i't också. Förutom det har det inte hänt ett skit. Eller, ja amanda fick många skrattanfall. Varför måntro? ÖHÖÖ!!!??? Jag är ju såååå rolig. Såhär lät det förut på rasten:

    A = amanda I = IDIOTBIL

    A - Jag har inte ätit kaktus förut! (Det där "kaktus" är ju då dom här tuggummina ni vet. Läkeroooool).
    I - Nej, inte jag heller. Det sticks så in i helvete.


    Det lät roligare i verkligheten... Fyfan vad jag känner mej tråkig när jag skriver... Jaja. Nu ska jag göra glosor, läsa på prov, och kanske fixa blogg.

    Dagens bästa går till: My & Amanda. Ni dissar i alla fall inte som (ja, jag älskar att nämna namn^^) ALICE, JULIA och MELINDA! Känn er ägda era sopor! 8)

    THE SPIDERS DID FORM MARCH!

    Det lilla extra som får en på humör igen :)

    Och vad är då det där lilla extra tro? Jo, vänner. Jag mådde verkligen skit igår kväll. Jag smsade med Amanda E ända tills jag somnade kan man nog säga. Jag var dööötrött! Men hon fick mej på bättre humör, och jag somnade gott! Älskar dej Amanda! Ja, som sagt. Nu är jag trött, men glad igen! :D

    Den här dagen skulle jag beskriva med ett ord... WEIRD! I alla fall på min första lektion som varade i 40 min. Nu är det ju så va att alla (typ) 7-9 i svergie ska göra en s.k "nutidsorientering". Mm, jahopp. Dom flesta fattar nog. Det här var fru petrén till klass 7A: "Ni får inte prata!!!!! Ni får inte gå på toaletten. Om ni måste, gör det nu!!!!! Ni får inte titta, eller ta nån som helst kontakt med varandra!!!" Sen var det nån som frågade vad hon skulle göra under tiden, hon ba: "JAG KOMMER SITTA HÄR OCH STIRRA PÅ ER!!!" Jag tänkte för mej själv att lycka till lilla du. Du har två ögon, och 29 elever att stirra på. Samtidigt. Men, kors i taket. Det kunde hon. Jag var klar, tittade upp lite för att se hur många andra som var klara. Då fick jag mej en blick som jag sent kommer glömma. Så, där låg jag. På bänken, med ett A4 framför mej. Ritade vad som föll mej in. Och varje gång man tittade upp (när man åtminstone trodde man var diskret), såg hon en. Samma hemska blick, samma sammanbitna mun. She´s not human...

    Men det värsta var väl ändå biologin. - Mja, det kunde det ha varit. Jo, eftersom vi är så många i min klass har vi halvklass på ena timmen biologi i veckan. När grupp två var klara kom dom (eller, ja amanda b) och sa: "Aaa.. Ni ska cykla eller gå till skönatorpet och plocka tre olika sorters mossa." Hon sa det väldit andfått. Oh my god tänkte jag. Sköna torpet är...Typ en plats där det finns en massa spår man kan springa i. T ex knattespåret. Där finns även lite skog. Och från lysing ligger det kanske... Hmm, mja. 2-3 (4) (?) km. GÅ?!?!!? NO WAY. Göddigt för mej att man inte är s.k "bonne" och bor i samhället och cyklar till skolan. MEN, som tur var kom Maria och sa att vi lika gärna kunde dra till klockargårdsängen istället. Betydligt närmre. M-G did cheat a bit.... Hon fick faktiskt delar av amanda bs mossor. Så... Ja. Klappat och klart var det. - MEN! Hon slängde skiten till helvetet och plockade egen! Man blir ju nästan stolt alltså! Men jag är VERKLIGEN skyldig amanda en tjänst...

    Imorgon är det en rätt skön skoldag. Jag får träffa Klasis^^

    Fett med cred förresten till roliga Malin^^ höhöhöhö



    Look at my "utväxt" guys... Kommer bli black snart...Snart. SNART!

    Skulle gärna skriva mer, men mami tjatar på mej att jag ska gå och lägga mej så.. God Natt!!

    Nej, nej. För fan inte nu.

    I don´t feel to good guys. Jag har halvt ont i huvudet, och mår illa. Ledsen. TRÖTT. Jag längtar till höstlovet som fan nu alltså. Kan allt detta bero på att jag tänker på Kevin för mycket? Jag tror fan det alltså. Jag orkar inte mera...

    Jag tänker så mycket att jag spyr.

    Till allas förvåning, INGET RÖKSNACK IDAG INTE!

    Nää men det var väl lustigt ändå va? Vi hade faktiskt CJ (får jag kalla honom på bloggen eftersom jag är otroligt lat och inte orkar skriva hela hans namn...), på morgonen. Han var själv. Oh my god tänkte nog fler än bara lilla jag. Tänk er, en trött och pratig, och minst sagt flummig klass på 29 elever. Och så CJ. Försök att föreställa er han. Han är väl runt 160 cm, och BIFFIG, raka långsmala glasögon. Mustasch kring käften. Rätt snyggt och perfekt rakad. Flintis. En tiger tatuerad på armen. Svart t-shirt, och jeans. Och så står han där, framför alla. Med armarna i kors. Och fattar sig mycket kort, men konstruktivt. I swear to god! Han ÄR en renblodig militär. Nu är det såhär vettni, att som elev på antstalten "Lysing" så måste man alltid ha med sig sin planeringskalender. Annars får man runt en minut på sig att hämta den. ELLER DÖÖÖÖÖÖ!!!! Och så är det så, rent ut sagt, LÖJLIGT att man ska vifta med den i luften så att läraren ska se att man har den med sig. Och så hade lille Gustav inte med sig den. Lille Gustav med dialekten, nyhemkommen från Egypten. Han får vadå? Jo, en minut på sig att hämta den i sitt skåp. Och så får hans "bänkfriends" sitta kvar där och hålla upp den förbannade boken. - "RAKT SKA DET VARA!". Inte kröka lite på lille armen inte. Ja. Det ligger nog mycket sarkasm i det han gör. Men, det är ingen som gillar hans sarkasm. Lustigt nog, nämnde han inte ett skit om rökningen... Trots att han hade en HEL TIMME på sig att ha föreläsning om skiten. Nu har han nog tagit i alla fall ett steg ut i mänskligheten! Grattis CJ! Just det ja! Idag blev duktiga jag färdig med mitt förkläde till hemkunskapen! Gött! Jag fick sluta tidigare. Det var för övrigt sista gången idag. Men det innebär även att jag kommer få träslöjd nästa vecka. Ett par gånger frammåt. Hmm.. Mja, som sagt. Träslöjdlärare och jag... Som Carola vs Lordi. EPIC FAIL! Men vafan? *press the charmy button, mandy!*

    Förresten måste jag skryta och säga att det som man behövde plugga på till so:n var sketaenkelt! Och svamparna... Ja, det är ju bare svampar.

    För att informera mer om Kevin så ligger han i koma. - Nej gud nej! Det är inte så farligt som det låter. Han liggar i "lätt koma". Dvs, han vaknar snart. Om kanske tre dagar eller nåt. Jag kunde inte sova igår för jag låg och tänkte på han. Jag längtar som en jävel till den dagen han kommer gåendes i korridoren i skolan igen :')

    När jag kom hem såg jag ett par trevliga kort som två små männsikor tagit idag. Linnea och Therese!

     



    Jag känner mej väldigt trött. Och lite ledsen jämt. Inte riktigt på humör. Jag har Kevin i tankarna för mycket.

    ....


    Boooooowie - Ziggy Stardust



    Fick bli en svinbra låt istället. Har prov att plugga på era jävla odugliga mesar!

    Close the door and leave the key.

    Okej, okej, okej, okej, OKEJ! Ja, jag erkänner! Jag har varit knark-bloggare på sista tiden. Bara drogat mej med en massa annat. Dåliga korta, och onekligen ointressanta inlägg har jag dratt te mää. Men jag har en bra ursäkt faktiskt. Jag har varit dötrött hela helgen. Tänkt mycket på kevin, hur han mår osv. Fick en massa cp-tankar... Typ att det sista jag sa var: "tjaaaa keviin!". Usch, jag har nog tänkt på det för mycket. Men han mår bra! Han är okej. Sa Ebba till mej. Väldigt skönt att höra måste jag säga. Undra hur folk kommer vara imorgon i skolan. Alla, verkligen alla känner kevin. Längtar tills du kommer tillbaka och är på bena igen!

     Där har vi han!

    Jag har ingen som helst lust att gå till anstalten imorgon heller. Bajs. Jag kan ju bara ana vad christian kommer säga. "Jaa, och så har vi det här med rökningen!" Om han säger så... Ja då ska jag fan ta en cigg och stoppa upp i fejset på'n. - Nej! För då kommer jag bli misshandlad av han. Poor me...

    Det är även ett so-prov den kommande veckan. På lag och rätt. Hur mycket har jag hängt med på lektionerna tro? Tja, jag vet inte hur man ska tolka att jag luggit på bänken, smsat, skrattat, flummat och pratat. Men eftersom jag är råpluggarN på prov så... Ja, då blir det väl ganska bra trots allt. Sen är det nåt muntligt förhör om svampar på biologin också. Alltså, svampar. Det här är nog fanimej min grej ändå! Jag menar svampar, hur svårt kan det vara?

    För att kompensera med det dåliga bloggandet kommer det lite bilder från olika tillfällen i mitt, eller nån annans liv!

     

     

     

    1. Provade min skolavslutningsklänning. Mycket tråkigt att jag bara använt den en gång i mitt liv. Den är ju så jäkla läcker!
    2. Över, Julia C, Under, Linnea. Vi satt i ett grupprum och "läste". Men det var ju fan Julia som läste högt ur sin bokjävel.
    3. En feter mini-morot.
    4. Jag med silikonläppar och utan vett och etikett.
    5. ROFFE<3
    6. Tolka som tolkas vill.

    Nu är det bara bilder som jag tog med klänningen som jag inte använt allt för ofta. Men jag fann ett tillfälle!









    Nu kommer en random

     Klaaasis^^ Fast det där måste vara typ 2-3 år sen tror jag.

    Gå och lägg er nu små barn, det är ju härliga skolan imorgon!

    M-G har jävligt starka åsikter om årets idol

    Foto: Daniel Ohlsson/TV4

    NICKLAS HOCKER: En väldigt gullig kille som jag tror många unga tittare beundrar. Mene, han är väl medelmåttig. Han är varken bra eller dålig. Men, jag tror att han kan utvecklas nåt enormt om han får vara kvar ett tag. Dock ingen som jag hejar på.

    RABIH: Han blir jag irriterad på. Han är så mesig. Han har en mesig personlighet, och en mesig röst. Och han wailar (stavning) på tok för mycket. Jag menar, i så fall kunde ju Rasmus wailat lika mycket?! Bläää. Fy.

    MARIETTE: Jag är helt anti mot folk som är med i idol, fastän dom redan haft sin chans på andra sätt. Mariette, eller vi kanske ska säga "Mary Jet", har ju redan släppt ett album! Ex-artister har inget i idol att göra. Bortsett från det har hon en jävla känsla, och hon påminner lite om caroline af ugglas. Men... Ja, som sagt tycker jag inte att hon förtjänar att vara en av dom 11 finalisterna.

    ERIK: Killens röst är helt otrolig! Jag gillar honom. Han.. ja han. Han är en av dom tre ja faktiskt håller tummarna för. Fast det tråkiga är att han är så förutsägbar. Idol är förutsägbart. Jag tror till 80 % att han kommer vinna skiten. Det kan vara till hans fördel, kanske inte.

    KAROLINA: Jag vet egentligen inte vad jag ska säga... Hon är. Jag bryr mej väl inte så mycket. Hon sticker väl ut från mängden lite ändå. Men hon är ändå lite för alldaglig. Lite småtråkig. Fast rätt cool. Eh, fan jag vet inte. Men hon kan nog gå rätt långt.

    CAMILLA: Jag står inte ut med människan!! Hon får ju låtarna som hon sjungit att verka som ren skit! Men som egentligen är jättebra! Hon hör hemma i schlagern. Ut med henne. Jag kan inte för mitt liv fatta att juryn valde henne som wild card. Man såg verkligen på laila att hon ångrade sig. Moa kunde ha tagit hennes plats. Och hon ska jämt gnälla och bortförklara sig också. JAG BLIR PSYKISKT SJUK PÅ MÄNNISKAN!

    TOVE: Tove gillar vi. Hon är klädsamt flummig, och är bra på scen. Hon påminner om en viss palm från Mjölby faktiskt. När hon sjöng All these things I've done, och life on mars så rös jag. Fyfan vad jag ryser alltså! Hon är så jävla bra. Henne hejar jag på! Hon kan nog komma en bit, den flickan!

    ERIKA: Vafan. Tråkigare person får man väl leta förgäves efter? NOLL personlighet. Bara sjunger och ser söt och oskuldsfull ut. Finns inget att säga än att hon är tråkig som fääään.

    REZA: Hon är väl duktig. Verkar rolig.

    EDDIE: JOBBIG!!!!

    CALLE: Den mannen hejar jag på. Jag är redigt svag för rockers. Muuuummmmaaa!

    På andra tankar.

    Tessa, myjjen och ikka ska komma hit. Vi ska se på film... Och sen har det hänt en störd sak. Nils från idol ringde mej. Och så skulle han ringa senare igen. Fasen vilket liv jag har.

    Tänker på dej Kevin ♥

    Vafan Kevin! <3

    Jag elli my och nathalie sitter och konverserar och så mitt i allt kommer en allvarlig bror och säger att nån har krockat med en dirtbike på bynn. Det var en bil som (så vitt ryktet gått omkring) krockade med Kevin. Han går i min paralellklass. Jag känner han, och fan att han är dum alltså. Han hade troligtvis ingen hjälm och fan... Jag fick panik. Började tjuta, och nu är jag asorolig för honom. Keviiin! :(

    Nu ligger han på akuten. Vi tänker på dej kev ♥

    NU ÄR DET FREDAGSKYLA!!!

    Den 0,5 procenten som just nu råläser min blogg, nu ska ni lyssna. Ikväll på idol ska ni rösta vidare: Tove, Calle, Rasmus (om han blir en av juryns wildcard) moa (-||-). FATTAR NI DET ELLER?!!??!!??!!??1+1+?!?!1+1+

    Förresten fick jag sämre på coopern idag. 13.17. BÖG! Och Cornelia fick säkert stryk av Jalmars far idag. Hon råkade säga såhär när han gick förbi: " Det är bäst jag hämtar kalendern så jag inte får stryk av Christian Johannsson." R.I.P! <3

    JAG HAR VARIT ASATRÖTT IDAG!!!!!! OCH ASAFLUMMIG!!! OCH OLYDIG. Smsade sketamycket på svenskan. Klasis^^ märker aldrig i sitt liv nåt. Däää ääää bra dääääää! (Y)

    Jag ska:

    Åka hem och hämta "övernattningsgrejer" som min kära moder kallar det.
    Äta pizza med Myjjen, Jullan och Lilllllllllllllllllllllllllliii.
    Sen blir det u-hus.

    Påkommet senare: DET ÄR ISTID UTOMHUS!!!!!!!!! jag har fått kallbrand....

     En göddig sommarbild på en mycket saknad <3Nathalie!


    Idag ska ni rösta på TOVE!

    Tjena^^

    Jag har varit så jäkla trött i skolan idag! Var helt seriöst nära på att somna på spanskan! Vi fick kolla på film hela passet, och varje gång man slöt ögonen var det i princip kört. Inte för att Kristina möjlgen skulle märka... Näämen i stort sätt har allt varit bra! Inga bilder eller what so ever men aa.

    Dagens "stackars" går till amanda b. Hon fick Jalmars pappa på utvecklingsamtalet. Fast med Klasis^^ också. Det var ju tur!

    Idag kände jag inte för "programmet som bara gör en besviken och sur". Även kallat "Idol". Men kollade sajten nu, och Tove var ju jävligt bra! Jag rös! Och det är inte ofta M-G gör det ska jag säga! Och så älskar jag killers också. Hennes verision var skitbra! Åh så bra det var! Har iof inte sett dom andra, men det gör det samma.

    Imorgon sover jag kanske hos my. Sen dagen därpå är det kalas hos mina kusiner. Både mamma, min faster och min kusin Emil ska firas! Grattis grattis! - Därmed kanske inget bra bloggande.


    Tove

    RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!

    RSS 2.0