Well it ain't no big surprise.

Jag har just haft tjugohundraelvas första riktiga jävla stora utbrott. Varför? Jag ska vandra imorgon och allting går åt jävla helvete och jag vill skjuta någon. Hejdå, nu är jag ett minne jävligt blott. Helvetes helvete.

Patti Smith, polarprisvinnare 2011

Tumblr_lfwqqwmzyn1qejrqso1_1280_large

Grymt mycket värd det!

Jag hittade min lille pojke.

Tumblr_lqn7bgjv7z1r226fwo1_500_large


Ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör.

Dålig människa.
Idag så... Jag utökade mitt öknamn till "Peddo-Pundarn" istället. Jag skulle gosa lite med en söt pojk i sjuan, och hans längd var upp till mina tuttar. Och han blev alldeles tuttifierad. Stackarn. Men å andra sidan, han kanske va tuttoskuld. Om det nu skulle vara så, är det ju faktiskt jag som tog den. Fan vad coolt. Sen bjöd jag en annan manlig sjundeklassare på en sockerbit. Han blev glad och han hade röda byxor.

På torsdag till fredag ska jag vandra. Två mil. I skogen. I naturen. Där, djur finns. Och växter. Och träd. Och sånt. Med klassen, och tillökningen är lite mansfolk som består av två klassföreståndare varav den ena bjuder på alkohol (även fast inte ens en magsäcksopererad människa skulle känna nåt av det) och en som sitter och drar sexskämt på nätterna, och en gymnastiklärare som är hurtigare än alla sportjävlar tillsammans på hela skolan.
Vi ska sova i tält. Och det är kallt ute. Ungefär tretton grader. Säkert kallare. Det sa jag också. Och då erbjöd alkoholmannen att jag fick sova bredvid han och sexskämtarn. Varför inte liksom? Där har jag ju garanterad värme ju. Två fullvuxna manliga män som brukar svettas som vilddjur om sommaren. Klart jag är på.

Annars har jag fått min nya mattelärare att le idag. Jag har cyklat hem i regn och känt mej våt. Ha, försökte skämta där men ACK det gick utför. Jag har rymt från en lektion för jag orkade inte ställa upp två stolar. Vikariens skrik ekade bland väggarna. Jag har gjort ett satyg, som jag inte tänker avslöja förrän det blir riktigt fullbodat. Jag skrattar högt.

Jag försöker koncentrera mej men det suger och det är ju så jävla träligt.

När vi satt och sjöng, och drack folköl bakom jumpasalen.

Lördags, eller fredagshänget i bynn är väl inget att hänga i granen precis. Det var bättre förr.
På fredagen badade jag och sov. På lördagen minns jag inte dom första timmarna, och nej det är inte pga av för mycket alkoholintag, bara några bortsupna hjärnceller sen tidigare. Eller så. I lördags kväll åt jag pizza med Myy, och kände hur vi nästan blev bestulna. Fatta, en två liters coca cola på pizzan kostar fyrtio spänn. FYRTIO spänn tamejfan. Vilket jävla rån. Fula, äckliga borgarvärld. Givetvis kände vi att det inte var värt att lägga ut den summan på det, så vi gick till ett annat nattöppet ställe och införskaffade oss koffeinet. Men det blev också dyrt egentligen. Allting är så jävla dyrt. För en fattig student som en själv. Sen kom Amanda också, och moppepojkarna och moppefruntimren. Fast vi var för coola för dom. Vi är nästan för coola för oss själva.
Påvägen hem träffade vi andra män i våra liv. Nästan i våra liv. Onyktra små liv på moppe. Alldeles för gamla för moppe, dock. Glada, kissnödiga och skämtsamma. Som inte orkade lyssna på våran moral om att inte köra ett fordon under dom där omständigheterna. Men karlar ni vet, lyssnar ju fan aldrig.

Väl hemma så spelade vi ett spel, "med andra ord". Myy och Amanda mobbade mej som vanligt, dom tyckte jag var för disträ och seg. Fastän jag var väldigt ivrig. Jag var duktig. Tycker jag. Vi åt mammas bullar, och drack saft. Och idag har jag betett mej som en pundare som lever på socialen. Litegrann. Myy och jag vaknade, åt frukost. Gick och la oss igen. Vaknade. Åt chips och drack saft. Och min var otroligt nog för svag. Annars är jag äckligt allergisk mot för stark saft. Drick inte kaffe.

Jag är ganska tråkig. Men nu ska mamma spela Magnus Uggla i alla fall.
Helt okej söndag, för det är ju söndag. För att vara söndag.

Nude's nice.

Tumblr_lqf33ug44n1qctgj4o1_500_large

Tumblr_lmm3x90utw1qicy3do1_500_large

753930_large

Tumblr_lc42r2cohi1qbsn17o1_500_large

Tumblr_lmlevirqty1qlog8oo1_500_large

Tumblr_lqhm2jqu0j1qd269fo1_500_large

Amor-beijo-black-and-white-casais-casal-favim.com-127705_large

310488_2347065522626_1429705542_32786076_2893470_n_large

Tumblr_lq4mdhei331qa0v77o1_500_large

klicka.

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

En penna. En penna är den viktiga nyckeln genom livet. Den pennan ska greppas redan som skitung och dum. Annars slutar man upp som skitgammal och dum, plus som misslyckat alko som blivit impotent. Det finns inte en enda tilläckligt bra anledning till att hugga den jävligaste ungen i klassen med pennan i benet. För om du tappar din penna, har du ju ingen penna. Rätt logiskt. Och har du ingen penna, resluterar det i inga anteckningar. Och inga anteckingar, ingen studie. Och om det inte blir någon studie, då är du mer körd än kungen själv när han blev påkommen med att gå på strippklubbar. Så körd att du inte tar examen. Ingen examen, inget jobb. Inget jobb, inga pengar. Utan pengar kan du inte köpa mat. Då blir du benig. Benig och ful. Är du ful, blir det ingen kärlek heller. Ingen kärlek, inget äktenskap. Ganska uppenbart då att det inte blir några barn gjorda. Då blir du fast i en svår deprission. Som blir en sjukdom till slut. And then you die.

Ja, under förutsättningen att du aldrig kan komma åt en ny penna.
Fast det vore ju orealistiskt. Så hugg jäveln blodig.

Gästskriver på gamla haket.

Efter ett sommarlov så gästblöggar jag tamejfan.

Innan skolan börjar får man alltid en ganska fult gjord lapp hem. Budskapet den här gången lyder följande:

"VÄLKOMNA TILL NIAN

Dags att samla gänget, du skall packa och ta med:
*Kudde
*Lakan eller sovsäck
*Toalettartiklar
*Något att sova i
*100:- (utlägg för mat etc)

Vi kommer sova inomhus på skumgummimadrasser från måndag till tisdag. Bussen hämtar er på Lysingskolans parkering 08.45 (Christian tar emot). Vi åker tillbaka tisdag 08.45 till skolan och då följer vi ordniare schema.

Era klassföreståndare Christian o Klaes"

Jag bajsar lite löst på att det inte är hundraprocentigt avslöjat vart vi ska sova. Sånt skrämmer mej lite. Men dom är sämst, det lär bli på Klasis bondgård. Svälj. Men vem vet? Jag vet. Det är en halv lögn. Dom kommer köra oss upp till huvudstaden och sätta av oss på stan med dessa madrasser, sen låta oss ligga där och ligga och se hemlösa och hjälplösa ut, och på så sätt skaffa lättförtjäna pengar till klasskassan, om nu nollåttorna nappar och sticker till oss lite pengar, dvs.

Andra relevanta saker som här skett under denna underbara men jävligt korta ledighet, är att jag skaffat nackproblem, sömnporblem pga att jag vänta på dygnet och inte får tillbaka det. Har försökt desperat i två veckor. Men jag får helt enkelt stå ut med att må lite skit de första skoldagarna.
Jag har sett Flogging Molly live på Liseberg. Ah, är min kommentar om det. Jag har skaffat mej en ny gura, döpt den efter Kurt Cobain, Kurtan. Tror jag. Plus att jag har fått ett hundra år gammalt dragspel av farfar. Jag har badat, åkt snålskjuts på moppe, kollat på soluppgång klockan fyra en morgon, kollat solnedgång. Badat i flera nätter i rad. Lyssnat på en massa bra musik. Varit på Liseberg två gånger. OCH, två gånger på en sommar är too much. Jag har blivit vuxen och börjat läsa. Lite. Bara sånt som är värt. Broder Daniels bok, och Håkan Hellströms. Oväntat? I min stjärt. Jag har knarkat, supit, knullat oskyddat och rökt sönder mina stämdband.

Am I back fuckers?

RSS 2.0