Det lilla extra!



HAHA!

Det är sånna saker som My säger på msn som får mej att dö av skratt!

Stämpipa all over the new year!

Jag älskar verkligen stämpipan jag fick till gitarren. Åh, jag blir alldeles upphetsad så fort jag tänker på den.

Idag är det nyårsafton. Den här nyårsaftonen kommer jag vara hos My. Jag har med mej min dator, så ska vi nörda super mario på var sitt håll i samma rum. En del kallar detta "lan". Det är nog en slags lan, men inte en riktig. Det blir bra. Och så sover jag där också.

Vem vet, kanske blir detta inlägget det sista för året? Därför vill jag göra nåt storslaget med det. Men jag vet inte vad... Hmm... Eller jag vet!

Jag vill tacka allt och alla! För vad vet jag inte! Men jag vill tacka alla för att ni finns! Alla jag känner alltså. Alla sjuor jag lärt känna, alla nior, ja alla! Jag älskar er, och ni är fina! En del har sitt namn skrivet i mitt hjärta också, men det vet nog dom själva om. Puss på er, ni är bäst! Nytt år och nya möjligheter väntar!

Förresten, jag har ett plektrum i min bh. Jag ska alltid ha ett plektrum där under hela mitt 2010. Det är mitt nyårslöfte. Fränt va? ^^

Det var helvete vad snabbt folk lär känna mej!



Ja, jag säger då det!

2009 - Året då jag förändrades

Jag vet att rubriken låter waaaaay deep. Men just nu är jag waaaay deep. Så läs av min djupa och sentimentala sammanfattning av året 2009 som gått...

MUSIK-ÅRET

Jag kommer ihåg första gången jag fick se Johan Palm den 3:e januari i Mjölby. Jag var så otroligt förväntansfull, och lite sådär "nykär". Jag var jävligt glad, och jävligt stolt över att vara östgöte. Och jag gav med fan på att få träffa honom i signeringen som var så jävla lång. Jag tror jag och Erika stod där i minst två timmar. Och jag ville bara krama honom. När jag till slut kom fram, fick man inte en kram för att det drog ut på tiden så mycket. Och jag sa inget mer än "hej" till han, och han till mej. Så, det var väl inte riktigt så great som jag ville att det skulle bli. Nu såhär i efterhand, så skulle jag inte ha köat så länge för det där faktiskt. Jag har förändrats på det sättet. Jag känner inte längre det behovet att bli sedd av nån artist/band jag gillar. Att bli uppmärksammad. Nu räcker med bara med att få höra musiken, det för mej är det som räknas. Sen såg jag även Johan på motalafestivalen den 3:e juli tror jag det var, och i gränna den 26:e augusti, (tror jag) och slutligen i linköping den 27:e november. Jag fick mer och mer upp ögonen för Henrik också. Jag är glad att jag ägnade min fritid till det. Det kommer jag aldrig att glömma. Dock har mitt intresse svalnat ganska mycket för Johan. Numera gillar jag honom nog mest som live-artist. För det är då han är som bäst.

Jag hittade Calle på idol. Som jag sett idag. Men tyvärr hörde jag inte när han sjöng så mycket, kom lite sent...

Men framförallt så har min musikstil förändrats! Och det är tackvare Johan Palm. (Fasen vad töntig jag låter, men nu är jag plöstligt tönt så...). Han snackade om vissa band och artister, och eftersom jag då ansåg mej nästan vara flickvän-potential åt honom, ville jag också lyssna på det han lyssnade på. Lite barnsligt inställsamt så ja. Men så upptäckte jag att jag faktiskt tyckte att det var bra musik. Mycket bättre än det jag lyssnat på tidigare. All den där jäkla radiopopen ersattes istället med punk, rock, indie. Jag hittade verkligen mej själv i det. Och jag är asglad för att det blev så. Så, om jag skulle få säga nåt till han skulle jag nästan vela tacka honom.

Det var musikåret för en tönt som jag.

SKOLÅRET

Jag slutade sexan, började sjuan. Skaffade fler lärarfiender, fler jävliga ämnen. Skaffade asmånga nya vänner. Gött var det.

KÄRLEKEN

Till nästa år kan man ju hoppas på bättre tider ;)

2009 - ÅRET DÅ JAG FÖRÄNDRADES

Eller, egentligen inte jag. Mer min stil. Jag färgade håret svart. Alltså, fasen. Det här låter så jävla emo så jag skär mej snart. (Haha, got humor). Näämen. Jag fick en mer rockigare stil kan man säga. Och det trodde väl kanske inte riktigt alla...

HAHA! EGENTLIGEN

Hahahahhahahahahahhahahhahaha, fasen vad detta kändes töntigt då! Jag antar att jag publicerar det för att driva med mej själv... Men vadfan liksom?! Lika bra att skämma ut sig nu antar jag. Fatta hur töntig man var egentligen?! Gå runt och tro typ att om några år kommer jag bli ihop med Johan Palm! Uuuuh! Alltså, shit. Måste ha tänkt med röven där fan. Och sen att man var så pass naiv som var? HAHA! Ja, det var väl goda tider det...

Mene, jag är glad att jag blev som jag blev att jag är som jag är. Det har inte gått så mycket åt helvete, och det glädjer jag mej åt! Fast år 2009 var det värsta teknik-året i hela mitt jävla liv! Fan allt gick sönder kändes det som!

1. Min mobil gick sönder
2. Min andra mobil gick sönder
3. Min tv-dosa gick sönder
4. Datorn gick sönder
5. Plattången exploderade
6. Plattången expolderade igen

Det kommande året fyller jag förresten fjorton. Och jag kan inte vänta tills det är över... Jag kommer dö av alla jävlar som kommer säga att man fyller "fjortis". Ta er i arslet för fan.

Och så vill jag att mitt nya musikår kommer bli så jääääääkla bra! Jag vill att det ska vara mycket överraskningar, och att jag äntligen får ligga med billie joe i green day, och att jag smälter nån gång av ren och tvättäkta lycka!

Jag vill inte mista My! Det tror jag inte att jag kommer göra heller, men jag vill ha det inrsistat på den här porrsidan.

År 2010 blir det år då My och jag nån gång kommer klara Super Mario! Det vet jag!!!

Och vad det gäller kärleken kan jag väl bara säga att... Ja, vafan. Let´s give löööv a chance!

Förresten, 2010 är fult och jobbigt att skriva. Jag kommer alltid sakna alla år jag levt fram tills dess.

Tjockt med cred till er som läste allt. Ni skulle behöva nåt vettigt att läsa istället...






Tonight´s gonna be a good night!

Det är få saker jag har att säga om stan. - Fullt med folkjävlar, Calle var gullig men fick bajsbilder då jag stod alltför långt ifrån, gitarr.

Nu ska jag duscha. Sen ska jag be My komma hit. För vi ska titta på det sista avsnittet på Sunes jul, sen ska vi se Sunes sommar.

Och så ska vi väl träla med Super Mario.

Och så ska jag be henne att hjälpa mej med att träla med att stämma gitarren. Det var en stämpipa med, så det bör gå. Men man måste ha ett gott öra. - Det har my!

Annars får vi låta det gå åt helvete bara :)


Det är Calle, jag vill ha!

Jag öppnar härmed detta inlägg med att säga att jag är kissnödig kära vänner!



Till Ikano imorgon då! Känns lite halvt opepp... Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mej vad det gäller köpet av gitarr. Men jag känner att om jag ska slå till nån gång, är det lika bra nu. När det är billigt liksom... Hehe. Sweden goes Ullared all over! Och så är ju Erik och Calle där också.

Jag vill inte riktigt stå där med mamma, although I love you! Men Therese och Julia C skulle dit, så jag tänkte fråga om jag kan hänga på. Och det tror jag nog.

Nu ska jag väl gå och lägga mej.

Fred på jorden!

calleballe ♥

Ja, en liten bildbomb faktiskt.



Bilder från last night

 

 

 

1. Myjjen
2. B goes rock!
3. Saknade Nathalie från Stockhöölllm
4. Julia C
5. Therese
6. Bynn våldtar stockholm

Men dom bästa bilderna är såklart följande





Nu måste jag slänga på mej kläder och gå och möta myjjen!!

Rat Race, Sune och Calle!

Jag kan ju säga att det var ett helvete att välja film. Så, till slut fick jag nog. Jag nästan ramlade in i rummet där familjen Ramevik bevarar filmerna. Och så tog det ett tag att välja. Men, så hittade jag "Rat Race"! Den är ju så jävla bra tänkte jag! Den måste vi se! Såhär var det nästan: "Tjejer, den här är asrolig, jag lovar! Lita på mej!!". Jag fick deras förtroende. Och mycket riktigt, där satt vi alla och garvade!

Fast jag skrattade innan det roliga hade hänt... Det var lite sjukt. Hehe.



Och sen efter mycket tjat på Therese, såg vi Björn Gustafssons öhm... Jag tror den heter "Ett mästerverk". Eller nåt...

OCH HELLEGUD VAD VI SKRATTADE!!!! Det var så man satte i halsen faktiskt. Dödligt det där... Men ändå säger dom att ett gott skratt förlänger livet. Jo tackar ja!

"Ett gott skratt förlänger livet! OBS! Ett gott skratt förkortar livet, om du äter nånting samtidigt".

Och så är jag lite smålycklig också! Dels för att Robert har hittat sunes jul, hela julkalendern på dvd! Och så var sunes sommar med också! Vi har redan sunes jul dom 12 första avsnitten, men det är vhs, och bilden suger!

OCH, för att Calle är på ikano på onsdag! Och då ska jag dit! Erik är iof också där, men jag skiter i han... Jag vill bara se Calle. Jag orkar inte med några autografer eller så tror jag. Det kommer ju inte precis vara folktomt...

Calle är mysig!

Nu ska jag titta på avsnitt tretton på mysteriet på greveholm! Det ni!

Jävla bög.

Ikväll är det filmkväll hos Therese. Jag hoppas innerligt att det blir att vi spelar lite som förra gången... Hehe. När vi var rockstjärnor! Vi var så jävla bra! Och jag saknar hennes gitarr lite faktiskt.

Mene, ni får väl ha det så tråkigt ikväll!

Jävla bög... Det går inte att ladda upp nån bild.



Mammor vill, pappor kan!!

Just nu färgar jag håret. Eller, ja pappa gör. Det är paus just nu. Sen kör vi igen!



Jag behöver nog inte vara rädd, trots allt :)

Idioter.

Kent – Idioter (jag äger väl? JA!!!)

My och jag sitter i varsitt hörn hemma och glor i gamla skolkataloger. Och visst suger det att en del är svartvitt? Alltså, visst. En del tycker det är fint. Men man vill ju se vem som var blekfisen, vem som hade mest fräknar, ja allt sånt där ni vet!

Så därför har jag härmed officiellt idiotförklarat dom idioterna som kom på att det skulle vara svartvitt.

Och var jag så äckligt finurlig så jag idiotförklarar dom med en låt som heter just, "Idioter".

Ja, jag vet. Ni behöver inte ge mer beröm nu. Jag har insett att jag är bäst i världen!



Det blir ju så rrrroligt vettni!


Hej alla myndiga nu blir det vuxenprogram!

John Mayer – Dreaming With A Broken Heart

(alltid plåster på såren)

Nej. Jag har inga sår. Men däremot bror min. Han delade ut reklam i trappuppgångar idag. Och så råkade han ramla. Stackarn. Så nu är hans ben ganska mycket assvullet.

Jag vet ju själv hur det känns. Jag är en ganska erfaren trappramlare trots allt.

Två bloggar som är asbra just nu: http://amandavardetinte.blogg.se/ http://allisbrallis.blogg.se/
Det roliga är att dom känner varandra. Bra bloggkänsla smittar väl antar jag.



För ett tag sen kände jag mej som en alkolist för nån sekund. Jag satt och drack sockerdricka, och så var det slut i glaset. Och då hällde jag upp mera. Jag vet inte varför, men jag var alkis då. Det var skumt...

Dom senaste 24 timmarna har jag:

(Varit med My) + en idiot från Mjölby

Åkt pulka
Blivit dissad
Skrattat mej till sömns
Vaknat av ett sms
Blivit förbannad
Badat
Smsat som en jävel
Snuskat mej (!)
Varit så oseriös som jag bara kan bli
Blivit utskämd
Kallat en specifik person "pundarskaft" och "pundarskalle"
Nästan klarat hela super mario med my som vi trälat med i ett år + lite till
Varit alkis

Säger det er mycket? Det säger mej mycket. Kanske...

Imorgon blir det bara pappa och jag verkar det som. I alla fall ett tag. Mamma ska ta truckkort till sitt jobb. Och Robert den jäveln, ska åka upp till Omberg och åka pulka med kompisar (!)! Och göra hopp! F A S E N vad roligt han kommer ha. Vilka backar det finns där! Sure att han har ont i benet... Fifan vad han gnäller!

Så, jag ska försöka lura i pappa att han ska färga håret på mej... Hehe. Min pappa kan faktiskt det. Beleive it or not. Men han vill liksom bara inte gärna erkänna det. Varför vet jag inte... Men han har gjort det på mamma en gång. Eller om det var flera. Så jag ska övertala han tror jag. Och så verkar det som om jag ska vara med My. Det låter som en helt vanlig, men underbar dag för lilla mej!

Dagens ordspråk (om man kan kalla det för det); Bada aldrig nån innan du dränker den!

Jag vet inte vad det betyder riktigt, men det låter roligt! Och det var My som sa nåt, och då trodde hennes mamma att hon sa sådär. Och det blev roligt!

Peter Doherty – Last Of The English Roses vacker låt

Kanske ska man ta och titta på ett eller två avsnitt på mysteriet på greveholm innan man somnar?

Och vad jag skrev sen då!

På tal om samlag...

Jag ska ligga med My inatt. Nu börjar socialstatistiken gå bättre. Plus att jag blivit rik också.



Gött då!


Mina grannar suger fortfarande apa.

"Tio minuter en kvarrrt". Ja typ så sa erika. Om en kvart kommer hon. Sådär brukar jämt pizzagubbar säga. Hehe.

Dagens jag vill: Jag vill färga mitt hår! Utväxten ser grå ut, plus att det skimrar rött, svart, brunt, lila och ka fanimej alla möjliga färger.

Jävlar vad jag skriver nu! Och jag suger fortfarande. Alla däckar väl framför datorn där dom läser det här. Stackars er...

Men skaffa ett liv då för helvete!!


Mina grannar är så jävla tråkiga...

Erika har inte kommit än. Jag ska döda henne.... Jag ska i alla fall ringa henne. Vill inte vänta längre!!



Den här bilden tröttnar jag aldrig på. Snygg människa, snygg ost-gitarr.

Jag fattar inte varför jag sitter här... Den är 3286325969 ton snö ute som man bokstavligen kan bada i! Varför går jag inte ut och dränker mina problem i snön för? Istället sitter jag här och lyssnar på depp-musik. - Kent. Det är faktiskt depp-musik. Men det är fan jul... Jag borde egentligen lyssna på typ... Nåt glatt. Som ehh... Aa Abba eller nåt.

Jag är helt otrolig. Jag kan inte leva i tre dagar utan att ha träffat kompisar. Jag kan inte leva glatt. Nää, nu ska jag ringa till erika och skälla ut henne, och imorgon vill jag supa och åka pulka och smälla raketer!

HAHA


Fan.

Jag hade spelat in värsta roliga videon idag åt er. Men det sket sig. Lite faktiskt. Jävlar.

Inatt vid tolv sålde jag min gamla stereo för 200. Fränt.

/jag hatar att jag gillar dej, för du är inte värd det

Vartfan försvann rubriken?



Jag gillar inte smycken nåt vidare faktiskt. Men armband är jävligt snyggt! Och så har jag ju örhängen också.

Det med hål i fick jag av Melinda i julklapp :)

Och så fick jag ett par av mamma och pappa. Och ett par av dom var riktigt riktigt snygga! TACK!

Nu känns det som om jag lika gärna kan säga tack till alla för alla god jul hälsningar man fick, och julklapparna givetvis! TACK! <3

Nu kan jag även berätta att jag har sett färdigt alla avsnitten på dieselråttorna. Det är så jävla bra! Och nu har jag också mysteriet på greveholm kvar att titta på! Göttans!

Nu kan jag även berätta att min blogg just for the moment är sämst i världen. Det ni!

/dieselrråttan

Beroende.

(Det skulle egentligen varit en bild här, men min dator segar sig som fan, så jag orkar inte...)

Tjenare!

Idag har jag spenderat dagsljuset hos min farmor och farfar med alla killkusiner. Vissa stunder garvar man som aldrig förr faktiskt, haha. Andra... Inte.

Och så har jag blivit helt beroende av DOSM (dieselråttor och sjömansnöss). Har redan sett halva kalendern. Har tänkt se slutet ikväll. Hehe.

I mellandagsrean har jag faktiskt tänkt införskaffa en vettig gitarr. På rusta. Det finns en stålsträngad där. Svart, enkel. Men som man kan ha mycket trevligt med när man har kommande tjejkvällar och vi ska ösa på redigt. Men uppmärksamma ordet "tänkt".

Min stereo funkar utmärkt! Just nu dunkar det lite rock. Bla Pat Benatar med Hit me with your best shot.

En grej som jag inte har nån som helst koll på när det är lov, är vilken dag det är. Idag är det visst fredag.

Nähä, man kanske skulle ta sig en dusch... Det kan vara gött. Och så på med nya hello kitty pyjamasen då. Ja.

Jag faller handlöst...

Great sound.

Jag fick min efterlängtade stereo med fett ljud i! Riktigt fett för att vara så tunn! Och även Kents nya skiva att spela med. Och tre samlingsskivor med det bästa från 80-talet. Gött.

Och denna julaftonskvällen kommer jag avsluta med att se några avsnitt på Dieselråttor och sjömansmöss på. Mys. Dock ensam, robert ville inte joina that son of a bitch! Eller vad man säger...

Förresten måste jag säga en sak. Robert hade köpt en julklapp till mej, utan att jag visste det. Så då köpte jag en till han igår. Jag ångrar mej nu i efterhand... Han drev med mej och köpte en brödlimpa. Vafan liksom? Och nej, denna gången räknas inte tanken ett skit. Och även fast självaste Johan Palm har sagt att det alltid är tanken som räknas, håller jag inte med. Ett jävla dugg.

Men nu vet jag vad jag ska köpa till han nästa år.

Then it´s payback time...

Kent – Töntarna

Vrid på huvudet, såja!



Min moster kom nu, så jag borde gå och umgås lite känner jag!

Detta förklarar allt!



God Jul allesammans!!

Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebø – Julen är här Nämen se där då!

Göttans!

Nu vet jag inte alls varför jag bloggar. Jag är störd.

Hos My spelade vi super mario! Vi har hållt på med det exakt ett år, plus nån månad. Och vi har inte kommit långt alls. Så vi trälar alltid med det. Och varje gång det blir ett spännande ögonblick håller vi andan och käften. Och så kommer det glädjetjut varje gång det går bra! Men sen finns det även dom gångerna då det inte går bra. Då låter det såhär: "Men din jävla bögjävel vadfan gjorde du ditt stördo?!?!?!?!?!?!?!??!"

Såklart är det med en enorm kärlek vi säger dom orden :)



Höhö, Robert och jag var och tog oss varsin varm choklad med grädde i på lysing. Gött!



Det är bingolottos uppesittarkväll ikväll. Jag orkar inte med det... Det blir så tjatigt! Men jag borde gå och sociala mej med mina kära familj!

Oasis – Don't Look Back In Anger



Ja, vi har också en julgran hemma! Fast jag måste tyvärr säga att pappa är en av dom uslaste julgransköpare jag vet. You better shape up daddy cool!

Mys

/Puss






Den tjugotredje december tjugohundranio.

Calle Kristiansson – Are You Gonna Go My Way

Calle Kristiansson – Highway To Hell

(ni kanske tycker jag är lustig eftersom jag inte har haft med några jullåtar, men det här är bättre än jullåtar)



En bild jag redigerade igår. Jag har tagit den själv också, hehe. Med mobilkamera faktiskt.

Nähä. Okej... Idag ska jag köpa en julklapp åt min bror, lämna ett julkort och vara med My.

Imorgon är det julafton. Jag hoppas mest på en fet ny stereo med bajsbra ljud, och en ipod.

Calle Kristiansson – To Be With You (shit vad bra!!!!)



Det här kallar jag patetiskt. Skippa dom sk "raggningsreplikerna". I alla fall på msn. Det blir så jävla dåligt där.

H E L L  Y O U  S A T A N !

haha

Idag är jag... Eh vetifan. Jo! En hjort!!

John Mayer – Dreaming With A Broken Heart

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room

(när man sitter med hörlurar och är isolerad, är det så otroligt fint. Så jag börjar gråta)

Samtidigt som jag bloggar redigerar jag bilder också. Så, det kan ta hur lång tid som helst det här. HAHA.




Men nu är jag färdigförklarad! Sex bilder, (den ovan = en av sex), tog mej en halvtimme. Huh!?

Jag har verkligen ingen som helst jäkla lust att skriva om skolan! Jag är GRYMT trött på den skiten!! Men, jag kan säga att spexet lärarna gjorde var en teater som var ganska mycket bra, och att jag gjorde ett litet glädjeskutt i alla fall. Jag kunde inte göra ett stort, för det var hundra pers i korridoren, så jag hade röjt alla. Det hade i och för sig varit gött, men... Nae.

Jag har varit på u-hus om bara umgåtts! Snackat, skrattat berättat en asbra historia om en hjort som skulle få nåt gjort, och pratat roligt. Med ljudeffekter och en massa skit. Stirrat rakt in i väggen, för man var trött så in i helvete. Tjatat lite om att det är julafton snart. Sagt "God Jul" till varenda jävel, och bestämt ett nyårslöfte också minsann. Japp, men en massa flera! Vi får inte säga såhär t ex: "Ha ba, hon ba, vi ba". Utan; "Han bara, hon bara, vi bara". Hehe, och det lär väl gå åt helvete kan jag tänka mej...

Men nu ska jag titta några bloggar, och sen dricka juice, borsta tänderna (det smakar BAJS när man har druckit juice), och se om det finns nåt vettigt program på tv:n, annars kommer jag somna.

/Jag har lov, och jag älskar det.

Behovet av att skriva.

Jag känner starkt att jag bara MÅSTE skriva. Och det är ingen idé egentligen om man inte har nåt vettigt att säga, så därför blir det lite grejer nedan:

Idag hatade jag:

• Spotifys jävla reklambögjävel
• Roberts jävla dunka dunka



Här ser ni mej i missfärgade rosa hello kitty pyjamasbyxor med svarta converse, svart pumatröja och rosa mössa. På klassresan i 6:an. Här var jag absolut inte i mitt rätta element alls.

Man kan tro att jag vänder mej bort från kameran pga att jag hatar att vara med på kort. Men nae. Jag minns starkt röken från elden svida som faaaaaaaaan i ögonen. FAN vad det sved, ska jag säga.

/calle kristiansson är bara bäst

Och nu ska jag sova. Hoppas jag blir utan en massa konstiga drömmar inatt... Berättar om den lustiga drömmen jag drömde igår imorgon.

Jobbigt med tidsformer...

Calle är så jävla helvetes bra!



Calle Kristiansson – Hungry Heart

Calle Kristiansson – Are You Gonna Go My Way

Calle Kristiansson – Here I Go Again

Calle Kristiansson – Bad Day

Calle Kristiansson – With A Little Help From My Friends

Calle Kristiansson – It's Not Unusual

Calle Kristiansson – Jumping Jack Flash

Calle Kristiansson – Highway To Hell

Calle Kristiansson – To Be With You

Calle Kristiansson – Your Song

Calle Kristiansson – Walking In Memphis

Jag är en tomte-rasist.

Oasis – Hey Now

(så fint så fint)

Det var julshow idag. Vi sket i den där jäkla condor pasa eller vad den heter. Vi fick inte nån tid att repa. Så vafan ska man göra liksom?

Så, istället sjöng jag järnet till Mer Jul. Och det lät bra, tyckte jag. Alla tillsammans. Tror jag att jag tyckte tror jag.



Men annars sög väl alla typ. Några få som kunde sjunga bra, eller lite halvdant. - Inte precis som det var på bilden i Linköping. Det var lite mer highclass i Lkp.

Och inte fan vann vi på volleybollens bästa utklädnad heller. Jävla helvetes skit. - Givetvis inget illa menat mot dom som vann, men vi uteliggare var klockrena. Så det så! Inget kan ta det från oss!

Det enda bra var väl när Skolvärden Gustav hade klätt ut sig till tjej och sjöng den där "ska vi plocka körsbär i min trädgård..." Det är min granne. Det var en massa skratt. Jag kommer få flytta. :>



Annars har jag inte mycket att säga. Min växel på cykeln har frusit fast. Jag råkade skalla Hedwig. Jag har fått en julklapp av Melinda. Jag ska sminka Klasis till nån slags hells angel-grej imorgon. Han ska låna min skinnjacka (den måste vara grymt mycket för liten(!)), och så ska jag sminka han lite emo-igt kring ögonen. Inget jag har nån som helst erfarenhet av men... Jag menar, jag brukar inte vanligtvis sminka gamla gubbar. HAHA! Men det som är störande är att jag inte har en aning om vad han ska göra. För det vägrar han berätta. Men jag kan nog få ur han det imorgon får vi hoppas.

Så, jag får inte glömma skiten imorgon. Men det tror jag inte att kommer göra. This feels kind of weird...

Och så har jag idag bevittnat det mest hemska tomteansiktet jag nånsin skådat. Jag kunde inte titta. Ärligt. Det var... Fy. Jag blev fan tårögd. Jag hatar "Tomten". Bara bra att han inte finns på riktigt. Och nepp, jag tar ingen som helst hänsyn till små barn som nyss lärt sig läsa, och läser detta. GET OVER IT! Han finns för fan inte!!!!

Dagens irritationsmoment: När jag försöker lyssna på Oasis från mitt klena ljud från laptopen, och Robert-jävel spelar en massa skit. - "Dunka dunka". Jag ska döda honom. Nu.

/tomte-rasist


Min musik

Jag är en idiot. Domännamnet på bloggen är ju för fan "musikunge", och det finns inte många inlägg med bara musik. Damn. För dåligt.

Så här kommer ett.

... Om ni inte har spotify, synd för er. Men annars får ni väl kolla på youtube eller nåt.

Hoppas ni blir inspirerade. Så som jag blivit av andra. Folk har inspirerat mej till den jag är idag. Det är artister, det är vanligt folk också. Till den musiken jag lyssnar på. Jag hoppas jag kan inspirera er också.



John Mayer – Dreaming With A Broken Heart

Bonnie Tyler – It's A Heartache

The Killers – Romeo And Juliet

Amanda Jenssen – Sing Me To Sleep

Calle Kristiansson – Walking In Memphis

OC DC – Highway To Hell

Arctic Monkeys – Fluorescent Adolescent

Iggy Pop – Lust For Life

Ramones – Sheena Is A Punk Rocker [Remastered ABC Single Version] - Remastered ABC Single Version

Muse – Uprising

Alice Cooper – School's Out - Album/Single Version

Tom Robinson Band – 2-4-6-8 Motorway

Patti Smith Group – Because The Night

Queen – We Will Rock You

Queen – Another One Bites The Dust

Queen – Radio Ga Ga

Blondie – Heart Of Glass

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room

Oasis – Wonderwall

Oasis – Little By Little

Oasis – Don't Look Back In Anger

Oasis – Stand by Me

Oasis – Acquiesce

Oasis – Hey Now


Det var inte mycket. Inte ens lite mycket. Men det är bra. Det är sånt jag kallar "min musik".

Hungrig for the moment.

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room

(Jag har verkligen gått och kärat ner mej i denne mannen)

Jag är faktiskt ganska jäkla hungrig för the moment.



Men jag har annat att tänka på!

Jag har två skoldagar kvar att härda nu. - Jag vet att alla ni andra outsiders har slutat redan. I fredags. Men tydligen är dom som bestämmer det skiten där jag bor lite, aa. Körda i huvudet. Så vi slutar på tisdag. Och imorgon är den omtalade Julshowen.

Man behöver inte vara med om man inte vill. Jag vet inte om jag ska vara det. Hehe. Jag är inte rädd för att göra bort mej, det skiter jag blankt i. Fast det känns lite idiotiskt att stå och spela keyboard eller vad det är, när jag inte ens kan låten vi ska spela ordentligt. Det är låten Mer jul. Och jag hatar keyboard!!

Och sen blir det förmodligen att jag blir "stand-in" i ett band. Som ska spela El condor pasa, och deras keyboard (eller vad det är), har hoppat av. Och då kanske jag skulle vara med. Men jag har inte repat med dom en enda gång. Så jag får väl se imorgon då.

Fast om jag ska vara med och spela El condor pasa, tänker jag inte vara med på Mer jul. För det pallar jag inte...

Mene... Jag är ju rena rama rockstjärnan så... Jag kommer rocka FETT!

 Det är snö ute. Och så otroligt kallt.

I år kan jag garantera en vit jul. Fint va?

John Mayer – Dreaming With A Broken Heart


Fröken Svergie.

John Mayer – I'm Gonna Find Another You - Acoustic

Idag är jag hemma-duktig om man kan kalla sig så. Jag har städat mitt rum nästintill kliniskt rent. Och så åt jag gröt till frukost. Well, icas korv-gröt som jag kallar det. Ni vet, gröten som är som i stora korvförpackningar typ. Pappa kommer mobba mej i all framtid för att jag säger så...

På tal om pappa ja! Jag har hjälpt honom att sätta ett fint litet lysnät i en av buskarna. Det blinkar lite, och lyser lite och så.



Men, nu efter jag har ätit mitt halvfabrikat, (hel?), ska jag ut återigen i det kalla vädret och dra till My. Då ska vi titta på ice age 2 ^^ HEHE! Så jävla bra!

Det är fjärde advent, era retards.

Flämt.

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room - Acoustic

(En av dom bästa artister jag vet, underbar)

"Flämt". Så lyder rubriken. As you all can see. Jag har inte orkat skriva nåt, förrän nu.

Igår i skolan gjorde vi i stort sätt inte ett enda vettigt skit. Vilket jag älskar. Men ändå blev jag svinit trött på kvällen. Och imorse fick jag gå upp vid åtta, för vi skulle till Ikano-huset i Linköping för att handla julklapp till Melinda, och köpa ett par varmare skor till mej. Tänka sig. Jag gick med på det... Och jag hittade faktiskt ett par som jag gillar. Dock fanns det inte i 40. Crap. Men, jag nöjde mej med ett par i 41, med sula. Det stör mej bara att jag ser ut som Pippi Lockstocking. Men just nu orkar jag inte bry mej.

Jag tänkte att det kunde vara roligt att se bilder från volleyn. När vi var uteliggare och allt. Jag har bara tre stycken, halvdana bilder. Men bättre kommer nog. Valle (bildläraren), fotade ju alla lag. Så det borde han lägga upp på skolans hemsida sen. Och då lägger jag upp det på bloggen.

Men här är dom jag har i alla fall...







1. Melinda
2. Jag själv, i dåligt ljus
3. En rätt lycklig uteliggar-My

Förresten, tro inte att jag kommer slänga mina converse! Aldrig i helvetet! Min röda är hela. Men inte mina svarta. Dom består av flertal hål, och ett av dom är riktigt stort! Men det ska dröja, innan jag slänger dom. Utan mina converse, finns det ingen Amanda. Då är jag inte hel. Höhö.

John Mayer är riktigt, riktigt, riktigt jävla mysig att lyssna på.

Nu gäller det bara att hitta nån att hångla med till hans låtar... (:

En sovmorgon väntar mej...

SÅ underbart! Ställde klockan på tio i nio. Det kändes skönt.

Nu ska jag borsta tänderna och den visan, och se om det finns nåt att titta på på tv:n. It better! Jag blir så sur! Jag har ca 29834729587235092057205 kanaler, men oftast är det bara skitprogram. Crap. Vart tar välden vägen?

By the way, fick 99,5 av 108 på spanskaprovet. Det stör mej lite att jag inte kunde fått en enda jävla halva till. Men jag är nöjd, of course.

Dagens irritationsmoment; Mina händer är torra. Som vanligt när vintern står för dörren. Och det finns inte mycket handkräm kvar. Men, imorgon ska jag be min käre fader att införskaffa det. För jag blir lite rödprickig. Faktiskt.



"We were born to be rockstars"

Att sudda bort en dröm.

Rakt på idag också då.

Volleyn var det ja... Jag tycker att vi helt klart var bäst utklädda! Det var SÅ klockrent att gå runt och vara alkis, och uteliggare. Med ölburkarna i händerna. Som vi drack ur. Det var ju givetvis vatten i, men en del lärare frågade i alla fall. Haha, dumhuvuden.

Men, vi vann inte en enda match. Men den sista matchen var så jäkla spännande! Om jag bara kunde ha fått serva mer, hade vi nog vunnit, hehe. Sån var i alla fall responsen jag fick av laget. Och jag höll med. Men nu var det så att det stod 24-24. Och så satte vi 25. Och det blev matchboll. Det förlorade vi på... Jaja, vi kan ju fortfarande vinna bästa utklädnaden!

Och så var det fler än jag, som tyckte att en del som dömde, dömde lite stört. Skitsamma. Det var hur som helst skitkul!

Och nu har jag ont i armar och nacke. Peace out!

Förresten, imorgon är det sovmorgon. Och vid två får man dra om om man vill. Julia J och My ska hänga med mej hem. Blir nog inget bloggande. Jag vet, stackars er.

Dagens tips: CYKLA INTE UTOMHUS NÄR DET ÄR ASKALLT UTAN MÖSSA. FICK JÄVLIGT ONT I BAKHUVUDET OCH ÖRONEN. SHIT.

The Killers – Romeo And Juliet


JULKÄNSLA 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10?



Jag har nyss skrivit julkort. Det ger en viss julkänsla det också. En mysig en :)

JAG ÄR SÅ JÄVLA REDO FÖR VOLLEYBOLLEN IMORGON SÅ JAG VETIFAN VART JAG KOMMER SOMNA INATT, OM JAG GÖR DET ÖVER HUVUDTAGET!

... Men jag har i alla fall tänkt försöka ^^

JAG KOMMER ALRDRIG SKÄMMAS FÖR NÅT MER

John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre

Det där är rätt jävla asbra!

Jag tycker vi går rakt på rubriken med en gång! Nu ska jag göra det lite spännande, så tysta här!

Det var 80 minuters kemi. 80 minuter, då alla i klassrummet skruvar på sig, och inte kan hålla tyst. Då det blir krig, och pojkarna skjuter mot varandra med hagelbössor. Då flickorna river varandra i ansiktet av avundsjuka. Då det är härj på allt. Då en vuxen liten människa, ska försöka tysta alla 30 barn. Och det går ju såklart åt helvete.

Då en själv, kan känna allt är väldigt jobbigt. Då allt det spontana i ens kropp tar över. Då en av flickorna som lyssnar till namnet Amanda Karlsson skriker: "TYSTAAAAAAAAA!!!!". På en sekund blev det tyst. Och så hör man en av dom krigarpojkarna säga: "Vem fan var det där?!". Och så kan man se den vuxna lilla människan le.

Då känner man, att det inte finns nåt annat som man nånsin kan skämmas för i framtiden. Och, en sak till. Att man är nöjd. Man får respekt.



... Och nu går vi över till nuet!

Jag hade flyt på matten idag ni! Vi fick en massa gött fika, och så spelade vi nån slags bingo. Det var vem som var mest girig. Lite som i Vegas, ni vet. I won. Once. Det var fanimej flyt ska jag säga! Jag vann en tablettask!

Även idag stannade jag kvar efter skolan för att spela volleyboll. Och nu känns det rätt jävla (nåväl), bra faktiskt! Vi i laget har verkligen steppat upp oss, och genomgått en jäkla förändring i vårt enskilda spel, och i sammarbetet. Och imorgon ska vi göra vårt bästa, både som uteliggare och volleybollproffs! Wish us the best of luck!

Nu hade jag tänkt se finalen på bonde söker fru! Men om jag ska vara ärlig tror jag inte att det kommer gå så bra för nån av bönderna och tjejerna.

/ Volleyboll-bruden!


FORTFARANDE INGA LÄXOR... *NANANANANA*

På u-hus stannade vi inte inne länge. Det började med att Cornelia jag, och My drog ut och kastade snöbollar på varandra. Sen blev det på ett konstigt sätt plötsligt 30 pers emot oss... Jag förstår fortfarande inte riktigt hur det kom sig... OCH, så var det tredje gången jag blev nerlagd av en nia i snön. Jag börjar fään få kläm på det här!

... Men allt var så mysigt. Jag lever nu, och jag vill inget hellre. Inget.

 


VOLLEYBOLL + SNÖ= (Y)

T H E  K I L L E R S  -  S O M E B O D Y  T O L D  M E



Eftersom jag är en av dom ambitiösa i skolan stannade jag kvar två timmar efter jag slutat. Jag stannade med mitt vollyeboll-lag och tränade som ett SVIN! Vi gjorde allihopa så gott vi kunde, vi körde på, vi slängde oss, vi skrek, vi luktade, vi blev halft tjuriga på varandra, vi var nära på att ge upp totalt, vi försökte in i det sista peppa varandra, jobba på det vi var värdelösa på, vi fick se resultat. Resultatet var bra. Dä ä bare te å nöta in'ett. Vi kanske skulle spela imorgon också. Dagen före dag-dagen.



Ser ni snön? Och ja, det är Therese mitt i allt också, men SER NI SNÖN?! Så underbart! Trots att jag blev nerdragen i skiten två gånger av ett par nior kan jag inte annat än bara älska det hela! Hoppas, hoppas, hoppas att det håller sig till julafton! Det skulle vara så fint!

Och nu ska jag skryta lite... ;) Det gick jäääääävligt bra på spanskaprovet, tycker jag faktiskt. Jag hade knappt pluggat nåt, och så känns det ändå så bra. Den här veckan är som gjord för mej!

Och måste jag verkligen avsluta detta inlägg nu för jag har läxor att göra? Nej, för jag har inga läxor! Snacka om att leva livet! Höhö.

Men jag avslutar ändå detta inlägg, mohahahahahaha.



Gött va? Japp!

I´m a free bitch baby!


JA, JAG ÄR LYCKLIG HELA LÅNGA VECKAN UT!

Arctic Monkeys – Fluorescent Adolescent

(Arctic Monkeys är ett måste. Så in i helvetes jävla bra är dom).

Jag var inte sådär "CP-NERVÖS" inför att få veta mitt resultat på matteprovet. Jag var jääävligt cool, och lugn. Och, jag klarade mej ;) Haha. 17 var godkänt, jag fick 25/40. Jag är nöjd. Happy :)

Och nåt som verkligen gjort min vecka är detta jag berättar nu: JAG HAR FUCKING SOVMORGON PÅ FREDAG!!! Lektionen börjar 09.45 som man måste vara med på. Vilket innebär att jag kan sova till NIO om jag så vill! Så gött! Och den lektionen innebär film på engelskan. Ice age 1! Gissa om jag mår bra?! Plus att vi får sluta klockan två den dagen om vi vill! Gud måste ha hört mina böner! Det måste faktiskt vara så...

Just nu håller jag på att få ett mental breakdown! Försöker snällt och gullig ladda upp en liten bildjävel. Har haft tålamod i ca 30 min. Men nu orkar jag inte mer!!!!!!!!!!!!!!!!11 Så jag skiter i det!!

Jag blev otroligt överglad idag när jag vaknade och såg att det var vitt ute! Snö! Mys!

Nu känner jag att jag inte orkar engagera mej i bloggandet precis just nu. För det går bara åt helvete, och jag får damp, och det sluter oftast med att en knapp på tangentbordet ryker. Och det är jobbigt att få dit den igen. Så, ni ska lyssna på Arctic Monkeys, och jag ska plugga spanskaprov. Det kommer gå bra :)

Förresten, mitt volleyboll-lag suger. På riktigt rätt hårt. Haha.

/Fru-äckligt-positiv



OTROLIGT KISSNÖDIG!

T H E  K I L L E R S  -  S M I L E  L I K E  Y O U  M E A N  I T



Yes. Det är jag. Men vad gör man inte för bloggen liksom? Dää ää bare te å hålle säääj vettu.

Det blev ingen vidare framgång med mitt lilla "experiment". Jag vet inte... Jag tror nästan inte att jag gav det en chans ens en gång. Jag gav upp rätt snabbt. Jag har sett bättre dagar.



Nu tänkte jag lägga in låtar som Sofie skickade till mej, på mobilen. Sen får jag väl ta och gå och lägga mej. Är rätt trött. Och kissnödig. Fortfarande. Denna vecka är det enda viktiga jag behöver tänka på spanskaprovet på tisdag. Det är lite mer min grej än vad matte är. Så det kommer jag nog inte bli underkänd på, nej!

Men om vi får tillbaka matteproven imorgon, kommer jag vara CP-NERVÖS! Jag kunde nästan inte ett skit på b-delen. Fan. Snälla, det är ju lov och allt snart! Håll tummarna!!!

(the killers funkar alltid!)


MITT HÅR MÅR I ALLA FALL BRA...

Sen min plattång exploderade TVÅ gånger har jag gett upp hoppet. Jag har sönderförklarat den. Och nu ligger den väl och skrotar sig nånstans.

Så jag har inte plattat håret på ca två veckor! Mitt hår måste verkligen må prima! För nu borstar jag det t om dagligen! Det är helt sjukt alltså! Vad har hänt med mej?!!?! Höh, nävars.

Men jag saknar det lite. Mitt lååånga raakaa hår. Spiikraka hår. Så, jag ska testa att ta locktången. Jag vet, det låter otroligt idiotiskt, men det kanske det inte är. Jag får helt enkelt bara använda den som om det vore en plattång. Dra en slinga i taget, lite fort. Jaa.

Jag ser detta som ett experiment. Faktiskt. Har jag otur exploderar la skiten.


Inte den plattången jag hade. Men skitsamma. Same shit.

UTELIGGARE + GLÖGGMYSTERIUM!

Dåliga bilder på hur jag hade ut sett om jag vore en uteliggare/alkis:




Alla har väl sett åtminstone ett avsnitt av årets julkalender? Det har jag i alla fall. Det första. Den sög. Men nu har jag fått förtroendet tillbaka! Tack vara Emelie, Elinor och Hanna!

 Emelie  Elinor  Hanna

De tre huvudpersonerna! Emelie och Elinor är systrar, kul att veta! Höhö.

Glöggmysteriet
Klicka HÄR för att se lite av julkalendern!

Själv garvade jag som fan i vissa scener, men det är ju min konstiga humor. Haha.

JAG FÖRTJÄNAR DOM BÄSTA JULKLAPPARNA!

Rubriken kom egentligen från ingenstans. Man måste ju ha nån liksom, och jag tyckte den var bra. Så känner väl alla? Eller...?

När jag loggade in på bilddagboken förut såg jag det här i min gb:



Det var roligt att han blev så glad! Det trodde jag nog inte, faktiskt. Hehe. Och eftersom jag är helvt senil, minns jag inte om jag berättat vad jag gav honom? Det är bäst jag säger det, i alla fall. Jo, jag brände en skiva med en massa asbra låtar! Och så fick han trisslotter. Det lilla liksom. Och så den responsen. Jisses.

Nu kom jag på att jag kunde ju ha haft "Tredje Advent" som rubrik. Men näää...

Jag har en chokladkalender, som jag dagligen njuter av. Åtminstone nu i december. Men själva utmaningen är ju att hitta rätt lucka. Jag skulle kunna sitta i en timme och leta, och ändå inte hitta rätt.

En annan grej jag undanhållit för er är volleybollen. (Tror jag). Det är volleybollturnering i skolan på torsdag. Då är det 7:orna som spelar. Och man ska vara utklädda i laget också. Och mitt lag ska vara uteliggare/alkisar. Det blir spännande... I mina fickor ska jag ha en ölburk i vardera ficka. Hade jag tänkt. Jag ska leta efter lite pundar-kläder snart, så ni lär väl få se! Det blir gött!

Jag har hört att det är bra att få dom anonyma läsarna lite engagerade i bloggen. Så, jag antar att jag måste ha nån fråga... Hmmm... Öhm, jag vet!

Erkänn att min header är så jävla snygg?!



Bild: eengolm @ bdb. Alice Bralice!


PILL.

Har som sagt pillat lite. Provat mej fram. Det gick bra tycker jag. Är bara lite småskit kvar, som jag behöver hjälp med. Antar att jag ber Jonna om det.

Det artar sig allt :)

Så ni vet.

Om bloggen är störd och så är det för att jag rustar upp den på nytt.

Bilden.

Jag är en kissnödig unge just nu. Och konstig. Jag lyssnar på Melissa Horn på spotify. Det trodde jag aldrig. Men det hon gör är... Fint.

Erik vann idol igår. Kan ju knappast nån missat... Jag tyckte Calle var bäst. För det var han. Men det kommer gå bra för Calle också.

(Höh, fast nu bytte jag till The Killers)

Jag sov ända till tolv idag. Jag kände att det var så in i helvetes skönt! Men, man blir trött av att sova... Annars har jag varit hos min farmor och farfar idag. Farmor fyllde år.



Sorry för att jag uttråkade er. Men jag är trött. Och jag ska se Robinson lite.

Yeah Get Rhythm

Johnny Cash – Get Rhythm

Jag håller faktiskt på med att uppmuntra mej själv med den här låten. För att b-delen på matteprovet idag gick nog käpprakt åt helvete. Det var så jävla svårt så jag dör. A-delen gick bra. Men jag befarar de värsta bokstäverna i världshistorien. IG. Men hoppet är uppe, in i det sista!



En fet bild på Elli och jag. Trött flumm-humör.

Nej, inte ska vi gråta för det där förgjordade matteprovet.

Lucian idag var... Rätt bra. Trots att jag fick sitta nästan längst, längst bak, så satt jag i mitten. Precis i mitten. Så där hade jag det bra. Förutom ett flertal tråkiga låtar var det rätt underhållande. Och dom sjöng förvånande fint tyckte jag. - Dock inga mörka målbrotts röster. Dom satt bland publiken istället. Det går väl bra det med.

Jag fick en känsla av att det var att förstöra tiden... Att skriva om det alltså. Det var ju inte så kul, liksom.

Vid sextiden drar jag till Therese, och resten kan ni läsa i föregående inlägg. Eller vad det det fanskapta ordet nu betyder...

/En tråkig bloggare nu - Men inte sen!!

Nu = Blondie – One Way Or Another (Y)(Y)(Y)(Y)

Mer min musik. Mindre dunka-dunka.

A D O L P H S O N  &  F A L K  -  M E R  J U L



Jag inviger härmed detta inlägg till ett... Öh... Egentligen skulle jag ha kommit på nåt snyggt att säga. Nåt fyndigt om att jag inte vet vad jag ska skriva idag. Men istället blev det såhär. Det var ju faktiskt lite bajsigt, måste jag säga.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om skolan, men jag vill ju givetvis inte uttråka er fin torsdag som denna inte!

Vänta nu!!! Nu kopplar det allt! Det här är från och med när du läser det, det riktiga inlägget;



Hejsan medborgare! Dagen i skolan har varit... Lång och jobbig!

Morgondagen är rätt najssss. Niorna, (dom frivilliga...) går lucia på morgonen, så då måste jag följa med till kyrkan och titta på det. Eller, måste och måste. Man behövde inte, med det gällde visst särskilda fall. Tex om man är muslim och så. Och så vitt jag vet, är jag kristen! Så då är det väl ganska obligatoriskt för min del!

Det är rätt gött ändå att det är lucia. Det är alldeles mörkt i kyrkan, 7A ska sitta längst bak, det innebär (enligt min tankebana), SÖMN! Ja, kanske. Det är ju en massa fruntimmer, och kanske en och en annan gosse, som ska stå och gapa i kyrkan. Och tyvärr är jag inte döv, så där har vi ett problem! En annan grej jag är tvungen att notera är att jag inte varit i en kyrka sen vi slutade skolan i somras. Det är... Coolt. Eller, njeee. Det finns nog inget ord som kan beskriva min tanke om det.

... Och när vi har vandrat tillbaka till skolan, är det F I K A ! Som kommunen bjussar på. Tack, tack! Bockar och bugar för det... Men sen börjar alla vanliga lektioner klockan tio. Det var ju förjävligt. Känner jag.

Imorgon kväll är det Therese som gäller. Idolfinal, god mat. Gott sällskap. Gott. Eller som vi östgötar säger; GÖTT!

Lite kvar om dagen idag (10/12), jag ska efter jag mättat magen åka till Amanda :) Och sen kommer Therese, och sen drar vi till ungdomens hus.

Vet ni vad jag hatar? Jo, när Robert har tagit över den feta gamla stereon i vardagsrummet med fett ljud, och misshandlar den med en massa "dunka-dunka", som jag kallar det. Och så försöker en själv, lyssna så högt man kan på bra musik i sitt eget rum, men dunk-helvetet överröstar allt. Allt. Det är tinnitus för min del.

Jullåten där uppe ska halva 7A spela på julshowen. Yes... Jag spelar keyboard, eller om det är synt. Jag vet faktiskt inte.....

/hon som inte vet vad hon spelar, egentligen

Slö rubrik.



Nu är jag trött. Döds. Fatta.

Jag vet att det är en massa ströbröd på kanterna, men gör det bättre själv då einstein. Det smakade i alla fall gott. Så, kyss mej i arslet.

Min mage låter lustigt. Den pratar med mej. Dock kan jag inte riktigt tyda språket...

Idag har jag ägnat ca tre timmar, (tre lektioner), med att leka med en pennvässare. Klasis tyckte t om att det var intressant. Och då är det det också. Och det är fränt.

Och så fick jag nån jäkla hyperdamp idag också. Jag som verkligen slitit med Henriks present, och kortet och allt, och postat det så det förhoppningsvis kommer fram i tid, läser idag på hans bilddagbok att han är påväg till Mjölby för att fira hans 27-årsdag där. Det hade han inte gjort sen 2001. MEN VARFÖR MÅSTE HAN ÅKA JUST I ÅR DÅ!?!?!?!??!!??!?!??!?!?!?!? Helvete... Jag kommer åka hem till dom, och säga grattis live istället. Jag skjuter nån snart... Men han har i alla fall nåt att komma hem till sen. Men det vet han inte om. Jag har faktiskt varit olaglig för hans skull. Jag har bränt en skiva. Det var väl själva fan...

Jag är så trött att jag ser suddigt. SUG PÅ DEN!



Ha det så trevligt i Mjölby, och grattis ditt arsle! ;)

/ The Rebounder

Lady Gaga - Bad Romance





Jag gillar egentligen inte Lady Gaga. Men just det här när hon sjunger det där lustiga, ni vet. Typ; "Gagaga ulala". Det sätter sig på hjärnan. Så jag lyssnar enbart på den pga av det där. Men annars ogillar jag henne rakt igenom.

Hejdåsan.

Sorry. Det blir inget roligt inlägg. Just för att jag inte riktigt känner för det, och då blir det bara anka. Som min musiklärare brukar säga: "Det låter anka!". - Såklart så får jag aldrig höra dom orden... Nej nej ;)

Snart ska jag äta. Måste bara tjata lite på mor och far, så det händer nåt. Hehe. Sen verkar det som om jag ska till Elli och hennes mormor Gun-Britt. Det låter najs faktiskt.

Det är papparkaksbak på uhus idag. Let´s get KREATIVA ÖSTGÖTAR!!!!!!


Vänta lite bara :)

Om 15 minuter ska jag vara på dansen. Sen cyklar jag hem i mörkret, mot duschen. Sen hade jag tänkt att blogga ett medelroligt inlägg :) Vänta lite bara!

OBS! Jag fick i kortet i postlådan!

Det bor inte direkt en poet i mej trots allt.



God Natt Sverige! Vakna upp för min skull, i morgondagens mörker.

Panik, panik. Jag kommer vara vaken hela natten för detta...


I nåt chockerat inlägg skrev jag om att Henrik Palm gav sin adress till mej bara sådär, för att jag sa nåt småcharmigt, ovårdat, uppkäftigt om att jag ville ha den för att då kunde jag skicka ett kort till hans födelsedag. Och så fick jag den bara. Bara sådär liksom! Nu måste jag använda uttrycket: "O F T A !". Men men, lika glad är jag för det! Och så tänkte jag, att nu måste jag ju faktiskt skicka ett kort till han. Det vore ju lite stört annars tycker jag nog.

Så, jag brände en skiva för första gången. - Jag är kriminell. Shit! Och det gick ju... Det gick bra ändå, tycker jag. Bara det att det inte går att spela upp den på stereor. Jag har nämligen testat tre, och inget gensvar på nån av dom så... Men på datorn, och även på dvd:n funkar det utmärkt! Men jag föredrar datorn! Som jag nämnde i lappen jag skrev till han också. På skivan är det mycket goa låtar, som jag gillar, och som han borde gilla! Några av artisterna/banden är tex: Tom Robinson Band (eller vad dom heter), The Eds (Henriks egna band, för ett par år sen) och muy más. Om man nu kan säga så på spanska... "Muy más" betyder alltså mycket mer. Och så skickade jag med två tialotter också. Responsen på den idén från kompisarna var väl inte sådär asbra. Men who the fuck really cares!!?!??!?!!?!?!? Tänk, han kanske vinner 1 miljon eller nåt?!?!

Men, nu kommer jag till innerbörden av rubriken här sörrni... Kortet är stort. - Därav stort kuvert. Och jag undrar verkligen om jag kan få ner det i postlådan... Men jag ska få i det! Jag dör annars! Och när jag beklagar mej på msn för My, skrattar hon bara åt mej. Jag känner mej sannerligen hånad. Men vi får väl se allt... Jag ska posta det imorgon bitti, och sen får vi hoppas att det kommer fram i tid.

Slutsats av skiten;

1. Jag hoppas att det kommer fram i tid.
2. Jag hoppas att det inte skett några helvetes skador under frakten!
3. Att skivan tillfredställer pajken någorlunda. Dvs, att han är nöjd.
4. Att jag får nån som helst kritik, eller ett "tack".
5. ATT JAG FÅR I KUVERTET! (borde egentligen varit punkt nummer ett).

Påkommet alldeles nyss:

Problem nummer 2!; Henrik bor i lägenhet, vilket betyder att han förmodligen har brevinkast. Brevinkast som brukar vara skit"o"brett. Alltså, kort. Inte långt. Fan också. I repeat: FAN OCKSÅ!

Men det brukar ju ordna sig trots allt...

Oh I wish I was punkfucker!



Gratis kondomer från 50, eller om det var 60-talet? - Ja tack!
Idag har jag varit nästan äckligt glad och energisk! Jag blir nästan äcklad av mej själv... Vill bara spy typ. Fyfan. Blä. Bajs...

Fast, ett gott humör skadar icke någäään. Med mej själv, nitar peacemärke, skjorta och spotify fixar jag läxorna rätt bra. Jag är där jag hör hemma. - Hemma!

Jag gör mej göder mej med tanken att det snart, snart, snart är jullov! Och det lever jag på som en parasit! Och så har jag fortfarande lite av den 27:e november att leva på. Den kakan är rätt stor när jag tänker efter. Jag kan nog garantera att jag kan sulta på den till nyår. Det sorgliga är att jag inte har en jäkla aning om vad jag ska längta till efter allt sköj. Det känns faktiskt ganska jobbigt och ledsamt. Om jag tänker efter, så är det just allt hopp och längtan jag lever på. Det jag liksom håller fast vid. Det är det som gör att jag inte har några självmordstankar... Fan, det här lät ovanligt, seriöst och chockerande från min sida. - Men! Jag kan ju alltid längta efter sportlovet!

Måndagen den 7:e december gjorde jag nåt jag aldrig gjort förut under mina skolår. - Stannat kvar efter att skolan har slutat. Och nej, det var inte nån ful liten kvarsittning. - Jag tränade volleyboll! Med mitt lag som ska vara med i turneringen mellan sjuorna nästa fredag! Och så ska man vara utklädd till nåt då också. Eftersom jag gillar att ha roligt, är jag självklart med och deltar. Det är kul, och vi är inte så dåliga som folk kanske tror.

Nähä, om fem minuter ska jag ut med Malin and take a walk with her dog, och rensa tankarna lite från läxor och volleyboll och allt vad det är! Gött!

/määändy


Helgigt.

Min helg har varit helgig. Det innebär vänner, skratt och sånt gött umgänge. Och en och en annan pinsam situation också...

/hej

Helgigt.

Min helg har varit helgig. Det innebär vänner, skratt och sånt gött umgänge. Och en och en annan pinsam situation också...

/hej

Pepparkakor från helvetet.

Det verkar som om jag och My ska baka pepparkakor sen. Det blir ett kärt återséende... Det kommer bli krig mellan pepparkakorna och mej.

Död.

Jag känner mej lite halvt död idag. Sjukt jävla astrött. Mindre arg på att erik gick till final, mindre deppig över att tove inte gick vidare. Heja Calle! Men det tro fan att erik kommer vinna... Jävla bög...

/tttröööttt

I´m off right now.

Jag har härmed gått in i en djup deprission. Varför kan ni gissa...



Det finns inte.

/goodbye my lover...

Ordagrant.

Jag är trött, och har fått ont i sprutarmen igen. Kan i och för sig bero på att jag (så vitt jag vet), mörbultat den genom att lägga all min tyngd på den när jag sov inatt.

Och så var jag kämparN på jumpan idag. Jag var ensam kvar på en variant på spökboll, och när jag väl räddade en, gick det bara bättre och bättre!

Och så har jag varit i Mjölby. Det är gött när det händer lite :)

/pain in my arm

Plattången exploderade. En aning.


För ett par timmar sen gick en propp, och det blev kortslutning. Och min plattång exploderade. Precis efter jag hade dragit den sista slingan. -Kaboom! I handen på mej. Det var en mindre sådan, givetvis. Jag stod där i ca 10 sekunder, innan jag fattade vad som hade hänt. Det jag undrade då var om mitt hår brann. Thank god no. Men nu vet jag inte om jag ska använda den imorgon eller inte... Då kanske hela huset brinner upp.

Well, wish me the best of luck!


Saker jag inte förstår mej på. Alls.

Detta:



Givetvis är skolan byggd av tegelsten, så ingen kan lyckas med att bränna upp skiten. Unfortunately... Men vad kan det vara? En gömma där alla facit till niornas nationella prov förvaras? Anyways, nu har jag i alla fall idiotförklarat mysteriet offentligt.

Som sagt... - Det är kallt!

I G G Y  P O P - T H E  P A S S E N G E R

*lalalalala*



Yes. Kallt som fan. Lustigt nog hade jag tydligen förträngt hur det känns att ha converse ute när det är runt -10. För kallt var det. Och så är ju jag så envis. - Jag ska inte ha några andra skor än converse. Aldrig! Likaså förra året också. Eftersom mitt minne försämras, och jag snart kommer bli senil, hade jag nog glömt den bitande kylan mot fötterna. Men nu är det här igen! Och nu har jag gått med på att köpa ett par andra. Fast det har jag inte sagt till mamma än då.. Men det är svårt. Jag är jävligt kräsen när det gäller skor. Inte för feta, ingen liten 1mm klack, inte högt skaft, inte "bonniga", och en massa mer! Jag har kollat runt lite på olika sidor, och letat efter skinnskor som är varma, och som har kort skaft. Resultatet är ju sådär... Om jag ska vara riktigt ärlig mot mej själv, så behöver jag nåt som är riktigt värmande. Då är ju "uggs" ett alternativ. Men det har ju verkligen ALLA också. Inget fel med det, men jag är ju en sån tönt som hatar att se ut som mängden. Och sen så är dom ju väl inte så snygga ändå, eller? Och när man har sett andras, ser dom lite lustiga ut efter man har gått i dom ett tag. I och för sig har ju alla "coola" bloggare sånna, så jag måste nog skaffa mej ett par jag med! Eh, nej.



Nå? Nån som kanske ser detta och har en åsikt om det? Men kommentera och säg vad du tycker i så fall, för fan!

/sockar funkar ju alltid...

Jag slickade på en lyktstolpe.

- Det är iskallt ute. Promise.


Linköping rasar när 7A kommer.

Kort om idag; Idag ska vi till Linköping och kolla in länsmuséumet och nåt som har med lag och rätt att göra. Nån sån där sal tror jag. Tråkigt nog får vi inte se nån rättegång. Och det suger rätt hårt. För det är ju det som är det roliga i det hela...

Det kommer inte finnas en hel bit kvar av Linköping när 7A varit där. Seriöst. Vi är störda. På riktigt.



Skolfotot för min del = bajs. Min lugg gör att det ser ut som att ett emo står där. Och så ser det ju ut som jag bajsar, men jag är lika glad för det! :D

/vild barn - På riktigt


Citat;

Jag citerar my: "Jag lever!"

RSS 2.0