kärlek,

Jag hade just en sån där jättefin och skön stund med gitarren.

Puss.

burning proof,

Jag är lika pissnödig som en gravid kvinna helst ska vara under ett ultraljud. Har egentligen ingen tid till detta, men ska försöka få ihop något lite hastigt!

Idag har jag:

Gjort ett matteprov som inte direkt gick käpprakt åt helvetet, men en liten genväg till helvetet tog den i alla fall.
Tillverkat ett nytt, förmodligen mycket mer hållbarare plektrum. Avsett för elgitarrer denna gången!
Orienterat, och dragit en vit lögn om att jag faktiskt tittade på kartan. Jag stod för underhållning istället liksom. Jag sjöng där ute i skogen under dom mest svåraste omständigheterna.
Blivit tillsagd att LÄSA en bok som heter "du, du, du". Det var mycket knark och knulla i den, tror jag. Så om jag tar fram pervot och min kriminella sida så ska det gå som fan!
Ätit Malteasers, eller vad det heter. Så jävla asgött! Om man har tråkigt, eller inte har något att göra äter jag. Så är det.
Fick reda på so provet. VG fick jag. Exakt jävla precis. Tjugofem var VG. Och jag fick'et!

Jag har verkligen koncentrerat mej för att komma ihåg allt fan! Och jag kommer inte på något mer. Ikväll ska jag pissa, duscha, titta om det är någon bra på idol, och plugga lite no inför provet imorgon.

Nu ska jag äta femhundra pannkakor, hejdå



peace/LOVE

karma police, arrest this man

Radiohead_large

Har en liten känsla av att jag borde skriva något. Men jag har inte så mycket jag kan fördjupa mej i just för tillfället. Det är som att röka en joint skulle jag tro. Och den jointen innehåller flera överdoser med all slags allmänbildning. Fast näe, allmänbildning som inte är så jävla allmän, eller egentligen inte borde räknas som bildning. Allmänbildning över huvudtaget. Matte. Fan också, jag måste nog vika mej inför biologin i alla fall. Det kan ju vara lite, pisslite bra att veta vart allt man stoppar i sig tar vägen liksom. Men matten. Negativa tal. Jag vet knappt inte själv vad det innebär riktigt. Jag tycker att det räcker att kunna räkna plus, minus, dela och multi. Tjugohundratio och framåt är vi alla, och kommer vi alla vara beroende av miniräknare. Så vafan. Och likadant orientering. Inom tjugofem, trettio år kommer åtta av tio möjliga äga en GPS. Svart på vitt faktiskt, varför tillverkar vi miniräknare och GPS:er om vi inte sen ska använda dom? Man behöver i alla fall inte lägga sån jävla tid och energi på att räkna som en idiot, och springa runt lika förvirrad som Ozzy Osbourne på en schlagerfestival, med karta i handen och leta kontroller liksom. När vi har dom där fina finesserna!
Med tanke på min stora agrition runt för mycket läxor och skit, har jag snackat med flera lärare. Och inte ett skit fick jag ut av det. Ännu mer värdelös tid har jag bränt där.

Jag har inget vettigt ordspråk eller något för att avsluta det här på ett oförglömligt sätt. Än att säga att min stora emolugg som växt till sig ordentligt, ska av på fredag.

R A D I O H E A D


som i ett evigt drömmande,



Kaffe att doppa kaka i är gott. Förhoppningsvis även energigivande också.

pluggandet stal mitt enda liv,

Precis så kommer jag säga när jag är trettio plus. Det bara funkar inte längre. Trött som ett svin är jag. Okoncentrerad. Ointresserad. Oallmänbildad. När man redan har spanska glosor, engelska glosor, biologi prov på flera kapitel, matte prov, blir man inte så jävla glad när man kommer in till svenskan, efter en helvetes orientering, och får reda på att man ska ha ett jävla läxförhör om någon äcklig ful slätstruken liten rövig text dagen därpå. Därför, skiter jag i att lägga energi på det. Det får väl gå åt helvete då! Jag skiter i spanskan också. jag är fan bara människa. Det funkar inte för mej. Jag klarar inte av det.
Och när jag sa till Klasis om allt sa han bara: "Så var det för mej också, hahahehe. Och dessutom anses Svergie vara ett land som knappt har läxor alls". Är inte den vuxna överklassen lite långsynta ibland va? Det går inte att tänka att, ja men så var det för mej också, så ni måste också göra det! Inte ett piss litet jävla medlidande får man någon jävla stans. Eller medlidande eller medlidande, mer någon som bryr sig. Inte en jävel bryr sig. Lärarna och rektorn snackar jämt om att man ska ha det så bra som möjligt i skolan, och det ska vara så roligt så! Men när man väl har någon åsikt eller liknande, är man luft. Jag blir så less på skiten. Och inte minst trött, så nu går jag och lägger mej. Den här dagen var jätterolig, och meningsfull i mitt liv. - Not.

Godnatt.

.



Jag är lite smått hungrig. Så jag äter plopp. MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL.
Till er som inte riktigt förstod "möl", säg gärna till så kan jag informera om lite god östgötska!


they call me sex junkie,



Okej. Förlåt för att jag var så vrång förut...
När man spelar gitarr får man ut sina känslor. Dåliga som bra. Kolla mitt plektrum liksom.
Fast till mitt försvar så är det plektrumet egentligen till för stålsträngade gitarrer, alltså inte elguror. Men det är ytterst lätt att tappa bort dom, precis som jag gjort med alla andra som är till för el. Ehm, ja. Sådär kan det gå då va.

I'm not calling you a liar

läs inte om du är glad.

För det första så har jag inte en liten jävla enda lust att plugga varken matte eller biologi helvete. På matteprovet kommer jag säkerligen få IG, och jag skojar inte nu. För det andra går det fan inte bra när man inte är ett skit intresserad eller har någon som helst fysisk eller mental ork att göra skiten! Mycket enklare med biologi, det är bara att lära sig svaren. Fastän man inte fattar något, det gör inte så mycket liksom. Och hur mycket hjälp får man på matten i skolan då? Jag hatar skolan så jävla mycket att jag funderar på att dra någonstans nästan!!!!

SUCK

precis som staden alltid varit,

Tjäfään.

Kvällen började, och den slutade gött som fan! Albin som jag inte riktigt "råsnackat" med så mycket sen i sexan, Pontus, B, Elli, My och jag drog hem till B och satte igång hennes, öhm... Värmemaskiner (får jag faktiskt lov att kalla det!), och satte oss på altanen och snackade om allt som händer i världen, och inte minst så garvade vi! Haha, det var fan äckligt länge sen jag skrattade så pass mycket, och intensivt som idag! Det var sketabra vettni!
Nu kanske det är bäst att jag sover, för duktiga jag ska ju en sväng till kyrkan vid elva imorgon va. Sen kommer jag förmodligen sitta nerläst i matte och biologi hela dagen. Har inte läst ett piss om något, och det är prov på fredag och torsdag. Det kommer gå åt helvete! Men vafan, jag ska ändå inte bli någon snobbig läkare.

Yes, jag är fullt medveten om att tiden inte riktigt stämmer in med det jag skrivit, och kallar "idag". Men brighta folk som ni förstår ju precis!

peace/love

after all it's always you,

Hard to believe how people move
Falling out of love with you
Tearing down all the walls and love, the chaos


för du sa alltid nej,

Kan man spendera sin morgon mycket bättre än såhär? Näfan.









Tyvärr mamma, du har en förjävla "mindre bra" musiksmak. Men jag hittade i alla fall Joan Jett & The Blackhearts! Plus i kanten där! Sen fick jag helt enkelt nöja mej med Madonnas tidiga, som faktiskt är bra! Sen kan vi ju diskutera hur bra hennes plattor från idag är... Men jag har fått lite inspiration till den nya spotify listan, så dä va jö fäjnt!
Snart drar jag iväg till B, så kör vi musik där!

PUSS!

start me up and watch me go,

Den här kvällen har varit konstig. Fast bra. Men konstig.
Och jag har något fel, för jag har ingen matlust. Det suger inte ens till när jag ser min sexiga plopp, och heta gott och blandat ligga där. Inte ens lite. Inte ett litet, litet sug. Inget. Jag ger mej fan på att det är för att jag inte åt någon jävla överskattad frukost imorse. Rövhöl.



Godnatt alla som har det bra, och ni som har det bättre.

he was always there to help,

Fan vad bra jag har varit idag! Jag har hjälpt pappa att städa, och så har jag lagat mat! Och nu är håret kölsvart, med nyanser av blått! Känns gött!
Jag är jävligt hungrig, och ska äta tills jag spyr galla. Håller förresten på med ännu en oklanderlig lista på spotify. "It's the cause", heter den. Jag är förjävla great!
Marcus kommer hem en sväng till Bynn idag också, så ska träffa han sen.



puss i stjärten.

det var som ett långsamt gift,

Fy helvete vad trött jag är. Mmmmmmmmmmmmmmm vad skönt det ska bli att söva ni.



Maroon 5 – She Will Be Loved


he talks like a gentleman,

Nu ska jag tänka bort matte provet jag ska ha på torsdag, lika mycket som jag ska skita i biologi provet som är på torsdag.

Jag måste bajsa. Och sen ska jag spela på min halvt mycket älskade Schven, och så ska jag titta på idol, berg flyttar in, och så det där nya humorprogrammet som börjar! Åh vad skönt det ska bli. Och att få sova imorgon. Och ägna min dag åt det jag vill! Jesus Christ, Holy Motherfucker!

Jag citerar bror min: "Matte suger snopp".




nanananananananananananana

i've had you so many times,

Fick det här i skolan, av kommunen idag. Mene... I mökret lär jag faktiskt bli påkörd framifrån. Fick ju ingen där för i helvete!!!
Idioter.



Tandläkaren idag ja! Om jag skulle sammanfatta det hela skulle jag nog säga att, jag har nog aldrig i mitt liv känt mej så.. Så annorlunda. Men kärringen jag hade var gammal och snäll!
Och så har jag införskaffat blåsvart hårfärg idag! Så fort man kommer utanför Bynns gränser är det som en hel värld av möjligheter! Eh ja, möjligheten för mej var alltså att hitta en vettig hårfärg med blåsvart, som inte var svindyr. Så jag tänkte färga skiten imorgon! Det ska bli gött! Har inte haft riktigt svart hår sen... Ja sen sist!
Allt idag har gått bra! Och det är för att jag tog min skinnajacka! För igår tog jag inte den, och allt, precis allt gick åt samma håll som politiken ungefär. Och så blev jag så jävla glad också, för en tjej som heter Carro och går i nian, sa att hon läste min blogg, och att hon gillade den! Jag blir så rövigt glad! För när jag tänker på det, vad är det som är så lockande med min lilla blogg liksom? Jag är inte den här blonda kända tjejen som heter Jessica och bor i centrala Stockholm, vars pappa är rik, som åker utomlands varannan månad, och som går på galor och modeshower hela tiden. Mitt liv är så jobbigt simpelt. Jag bor i en av Svergies mest pundigaste, brottsligaste, alkoliserade, nerknarkade håla (jag vet att alla säger så, men det är ingen överdrift, snarare underdrift!). Jag reser aldrig någonstans, går i helvete heller på modeskit eller bloggsaker. Möjligtvis är det väl om jag drar på någon konsert. Min pappa är inte stenrik, och jag gör inget utöver det vanliga! Så jag tycker det är lite gött att folk läser om en människa som har ett mer "normalare" liv. Fortsätt så! Fast det är klart, ni kan gärna fortsätta läsa också sen när jag blivit rockstjärna!

Tänkte svara på en liten fråga här dåva.

Postat av: Sara

Undran bara, röker du? :)

Svar: Nä du Sara, det gör jag inte! Jag har inte ens testat. Dock är jag en sk "passiv rökare", eftersom både min mamma och pappa röker, och så har jag kompisar som också gör det! Men själv tycker jag att det är åt helvete idiotiskt! Man får fula tänder, dålig andedräkt, man kan få lite gulare hud på fingrarna, och inte minst så ökar man sina chanser att få cancer, och minskar sina chanser att leva ett långt liv! Och jag tycker inte det är så värst värt det faktiskt.

Studiedag både imorgon, och på fredag! Aaaahh sova!

Fråga bara om ni vill veta något för fan!


hundratals tomma punkter,







Silence is a voice of an equal choice
Girls sometimes wish that they were boys
And men they blush when the blood rushes too late


bara ge dom ett finger och dra,

Imorgon tror jag att jag ska gjuta tandställningen.



Om jag hade haft olika kategorier hade jag säkert haft en tandläkarkategori.

Det var dansen idag. Melinda var sjuk. Det var alltså jag och lite mindre än sjuornas icke-fjortis elit. Det var nästan som om någon kastade en fet tegelsten i mitt huvud eller något, för plöstligt "slog" det mej. Vad i helvete gör jag här egentligen? Jag borde vara hemma och spela sönder Schven, eller spela några av mammas dugliga LP-skivor eller något. Inte vara där och göra en massa fula dansteg med franska namn på, som jag suger rövsvett på. Och lyssna på sån där, poppig musik som är så... Konstig. Men så ligger det i huvudet att jag har dansat ända sen jag var sex år. Och när man säger så till någon, "jag har dansat sen jag var sex", så tror ju den att man är världens proffs! Jag är låååååångt ifrån proffs! Visst det ser bra ut när jag dansar. På uppvisningarna. Då är det en dans som jag dansat åttiomiljoner gånger till liksom. Sånt man till slut lär sig. Tekniken är en helt annan sak. Det är inte det att jag tycker att jag är dålig, för det är bara början nu liksom. Man kommer in i det. Men grejen är att jag kanske tappat intresset och passionen för det. Och så är det det här med musiken. Skulle jag få välja mellan dans och musik, skulle jag inte tveka en enda jävla sekund på att det är musik.
Det som är så komiskt också, är att det finns en ful oskriven regel att dom som är äldre ska vara duktigare än dom yngre. Det finns tjejer som är mycket bättre än jag där!
Förresten, när jag väntade på att få gå in till dansen satt det en 50 plussar kvinna där, och började snacka med mej. Hon var helt okänd för mej, som jag var helt okänd för henne. Men hon började snacka med mej, och efter en stund hade vi snackat igenom mitt liv, haha. Det var som om jag hade känt henne hur länge som helst! Hon var cool. Hon hade ring i näsan och sådär. Eftersom vi babblade om allt, berättade jag om B och mej, att vi spelar och sjunger tillsammans. "Ni borde söka till idol!". Ja, hehe. Tacka gud för att hon inte vet hur jag sjunger...
Men det var så... Lustigt. Det var verkligen som om jag hade känt henne sen alltid.

i need you to need me

jag vet, jag är coolast



Har man fans, så har man!


sanningen ett skratt,

Vi körde friidrott på fettsituationen idag. En del kallar det gymnastik, fattar inte varför.
Det var längdhopp, kula och hundra meter.
Jag har inte hoppat längdhopp sen i sjuan. Mitt första hopp blev ändå tre meter. Nöjd.
Jag stötte kula på sex meter en gång. Eller det kanske var något på fem.
Sprang hundra meter på något på sjutton sekunder. Sist jag sprang tog jag det lungt och blundade en stund, och råkade preja in B i staket nästan. Jag fick två eller en sekund bättre tid idag dock. Fast den här gången skärde trosorna ända in i anus. Det var en upplevelse. En anusskärande upplevelse.

Här är min asbra-a bra svenskt skit lista på spotify.

Håhåhja, musiken räddade mej trots allt från sporten.

tjarå.


den lyckliga världen i sig,

Jag vill döda bilddagboken!!! Varför ska det där jävla "Siimii" vara precis exakt överallt!? Det går ju inte att logga in ens en gång, för man hinner inte innan det där skiten kommer fram! Jag vet fan inte hur jag gjorde nu! Men skrivs det inte här, så är det bara att börja böla och skicka in klagomål! Jag är jävligt trött på skiten!

Prästen sa något om att lägga sin tid på värdefulla saker eller något sånt, i kyrkan. Saker som man själv tycker är värdefulla. Och så satt jag där hemma sen, och pluggade på ett so-prov. Åt helvete med det.
Inom en och en halv månad är det prov på so, engelska, matte, biologi, spanska. Livet är ju så ofattbart intressant just nu! Gå upp tidigt på morgonen, dra till skolan. Leva där, kommer hem runt fyratiden. Ät något, vila, läxor. Titta på teve. Sov. Och så går det om sådär. Om och om igen.
På svenskan fick vi ännu en läxa. Matten, ännu en läxa. Och det här med betyg. Visst det är klart att man gärna vill få ett VG eller MVG. Men vad hjälper det mej om jag inte vill bli läkare, om jag får MVG på alla prov? Visst, det är inte alltid jag känner att, "Åh vad roligt det ska bli att gå till skolan idag!", men gör mej inte så mycket. Jag kan sitta där och lyssna, och jobba. Men sen när skolan slutar för dagen, ska den också göra det! Skolgrejer ska man göra i skolan, inte hemma! Jag har en jävla lust att stoppa upp alla läxor och skit i arslet på Björklund. Och hälla bensin på han, och tända på. Nästintill fan alltså.



Förresten så kan ju Jimmie Åkesson och resten av packet brinna upp också.

/Hon-som-tycker-att-vi-ska-älska-varandra

du älskar mej,

När jag satt där i kyrkan kände jag mej lite som en outsider. Typ som en ensam sosse bland ett gäng moderater eller något. Mitt yttre känns inte så speciellt kyrkligt liksom. Själva jag är inte så kyrklig. Julia J var väl nära på att slå i backen när hon såg mej, haha. "SKA DU KONFIRMERA DEJ AMANDA?!?!", sa hon. Och Bralice reagerade också på något liknande sätt. Heh, ja. Här är jag antimoderaten, feministen, ateisten, punkrockarn. Slitet långt svart hår, som även har både bruna och röda nyanser, svart skinnjacka med världens rebelliska nitar på, svarta converse, svarta tights med min pappas gamla avklippna jeans, ett svart linne, och så pappas rödsvarta skjorta.
Sotigt svart kring ögonen på det också. Svär alldeles för mycket, och har satt en stark punkt för vad jag känner inför kristendomen. Men det är också det som är grejen med hela skiten. Man behöver inte vara den där tjejen på en och sjuttio fem, med långt okemikaliskt blont lockigt hår med blå ögon, som har ljusa jeans och en vit tröja, och ett par nikes. Och som är otroligt öppen inför allting, och som inte ens vet vad satan innebär.
Alla har något i sitt liv att uträtta, eller förändra. Sätta sin sak på liksom. Och då är jag väldigt gärna en pundare som visar att man inte behöver ändra på sig för att passa in i olika miljöer och situationer. Och jag skulle ändå inte kunna sitta där och snacka om hur mycket jag älskar Katy Perry, för det gör jag verkligen inte. Bara så äckligt meningslöst med hela skiten i så fall. Då sitter jag hellre och berättar om hur bra och sexig jag tycker Pete Doherty är, även om han knarkar röven av sig och får klamydia en gång i kvarten.
Jag tycker att det är förjävla synd att en del folk inte riktigt vågar stå ut och vara sig själva i alla lägen. Som att man måste anpassa sig efter alla andra.

Förresten så ger jag mej fan på att moderaterna vinner.

/Manskvinnan i Bynn

du sålde våra hjärtan,



Kärlek är som att ge någon en pistol
och låta den rikta den mot ens huvud
och försöka lita på att han inte trycker av


här ligger INTE jorden...

Ända fram till idag har jag trott att den där psalmen har gått "här ligger jorden". Så jävla idiotförklarad jag blev. Det stod ju för fan "härlig ÄR jorden".

du är min hjälte för du vågar,

Svimma och dö inte nu bara. Ja, klockan är runt halv elva och jag är uppe. Jag tänkte förändra min livsstil helt, och gå upp tidigt och ut och gå för att tappa dom där extra kilona, och celluliterna.
HAHA! - Nej. Faktiskt så ska jag till kyrkan klockan elva. Det är inskrivning till konfirmations blablabla. Och det är nu ni tänker: "Nähääääe, fan! Hon är ju världens ateist!". Och det har ni alldeles rätt i! Men faktiskt så får man göra mycket roligt, tex så pratas det om att vi ska dra till London! Och så kanske, kanske kan det vara lite intressant att snacka om gud. Vad folk tror är så olika. En del tror det är en gubbe med pipskägg, andra tror det är en slags energi eller något. Själv för tillfället tror jag inte på något av det. Men om jag var tvungen att välja, skulle jag nog tro på det där med energin. Det låter vettigast.

Jag börjar nästan bli lite orolig för mej själv... Jag drack oboy både igår och idag. Men det är lungt, jag ska ta flour och borsta tänderna nu direkt efter!!!

fred/kärlek/förståelse


bara en sekunds betänketid,



Elli spelade trummor med B och mej igår. Fattades egentligen bara bas så skulle det vara komplett. Och så kommer dom vuxna som jobbar på uhus och vill lyssna. Och så säger dom: "Ja, men det här skulle kunna bli ett band ju". Varav den ena tjejen varit halvt en rocklegend i sina unga dar.
Och så finns det en musikalisk man som heter Rickard, som sagt att han ville spela in oss. Det är rätt sjukt faktiskt.
Och då finns det liksom bara en sekunds betänketid, för vi är så säkra.

du och jag slogs mot dumheten,

Hur jävla coolt är inte det här?! Fatta att vara han alltså!!!
Ah!

Tumblr_l8rim4u7ng1qd4osuo1_500_large

Nevermind

kan du höra mej?

B och jag stod och pratade i hundraåttio år som vanligt. När klockan var kvart över nio fick jag ur mej:
"FAN, POLITIKEN HAR BÖRJAT FÖR LÄNGE SEN!!!"

Jag är fast.


ibland så tror jag på gud,

Okej. Tandläkaren. Jag går in. Hälsar på nästan övertrevliga Elisabeth Lund som sitter i receptionen. Jag sätter mej ner. Bredvid mej finns någon slags leksak av trä. Man skulle kunna likna det vid pussel. Jag kan fan inte låta bli att rätta till allt som ungjävlarna gjort fel. Så jag lekte. Snett framför står den hemska haren. Eller ja, hare och hare. Den där kaninen ni vet, med bävertänder och orangea byxor. Bar överkropp på det också... Han stirrar på mej. Han har något sensuellt i blicken, men jag låter mej inte luras. Jag sitter och väntar. Och väntar. Till slut blir jag uppropad.
Nej fan. Även fast det är roligt att läsa, orkar inte jag inte skriva så. Nu kör jag rakt på istället! Jag fick Fannys mamma i min klass. Håhåja, Bynn är ju Bynn! En glad och snäll mamma/tandläkare det där. Hon kollar runt lite, och det ser bra ut. Och så kommer en utländsk liten kvinna (som FAKTISKT var väldigt bra!!!), och kollar lite också. Hon pratade väldigt tyst, och hade problem med språket. Men eftersom jag är jävligt mottaglig fattade jag allt, och jag tycker att hon var en bra tandläkare. Jag hade en början på ett hål, så dom tyckte att vi skulle borra lite, och fylla det med flour eller vad det var. Jag tänkte något i stil med att jag måste försöka fokusera på något annat, tänk inte på situationen, tänk inte! Jag vet faktiskt inte om jag är en nojig jävel, men jag tyckte det var otäckt. Själva borrningsmomentet. Jag tror hon märkte det. Men det gick bra!
Och så frågade jag om dom visste om jag skulle behöva dra ut några tänder inför tandställningen. Och vet ni vad? Dom sa att jag förmodligen inte behövde det, för då skulle dom ha blivit kontaktade om det tidigare! Jag är så jävla lyckligt glad att jag inte vet vad jag ska ta mej till! AAAAAHHH! Jag tog ut min lycka på Bralice, och det smittade nog tror jag!

Annars idag har det inte hänt något vettigt eller ovettigt tror jag. Det var skolval, och jag röstade på sossarna. Och jag och några andra fick sitta på golvet på skolfotot, eftersom vi är så många...
Ikväll ska kanske B och jag röra på fläsket och dra oss en sväng till uhus och spela lite.

Leeegs_by_tylai_large

Min bil jöööö.

politik är fanimej ändå skit,

Nu har jag tittat på utfrågningen när det gäller dom rödgröna. Dom är rätt vettiga faktiskt tycker jag. Om jag hade fått rösta, hade jag nog röstat på något av dom partierna tror jag.
Förresten, reklamen för SD är ju hemsk. Jag förstår inte folk som röstar på dom alltså. Det är som ett litet äckligt omoget parti som blev till av ren tristess. Visst, jag tycker att Sverige ska behålla sin svenskhet. Men om dom invandrare som kommer hit beter sig efter våra regler och lagar, och får precis samma förutsättningar som vilken annan svenne som helst, och utnyttjar dom bra, kommer hit gör det inte mej något. Det är klart att det finns dom som kommer hit och pundar loss, och det tycker jag inte är något vidare. Men alla är inte sånna. Och det tycker jag är så synd att folk inte fattar. Jag menar, tex så har ju Hitler fått alla tyskar att verka dumma liksom. Eller jag vet inte, det kanske var ett dåligt exempel. Men jag menar att bara för att en turk rånar banken, är det faktiskt inte så att alla turkar gör så. Men det får alla andra snälla turkar att se ut som om dom skulle göra det. Det är fel. Fan.
Nämen jag orkar inte förklara mej mer. Jag ska nog kolla vidare på skiten efter Nyheterna. Sen SÖVA!

i don't have to pretend,



Den här har ni aldrig sett förut!

Varje gång jag har engelska blir jag sur och förbannad. Varje gång känner jag för att avrätta Ice mer och mer. Piece by piece. Man kunde väl ändå få dra till med en blåtira tycker jag!
Annars idag har jag ätit munkar som vi gjort själva. Jag tror inte riktigt att det smakade munk direkt. Men gott var det! Jag har hunnit bli klar med "Gör Reinfeldt arbetlös innan du själv blir det" kollaget på bilden. Ja Anton, du var också duktig som hjälpte till. Jag har bitit mej i kinden. Världens köttsår vettni. Ujujuj. Nej men vafan, jag har inte tid med det här nu. Jag har ännu mer glosor i engelskan att göra, och spanska tills imorgon. Åttan var det ja. Fucking åttan suger. Jag är tråkig. Ja det är jag. Men jag är fan så stressad för allt nu för tiden. Jag funderar på att skita. Skita i allt. Det vore gött!
Skolfoto imorgon. Det är nästan överdrivet hur folk jämrar sig. Två månader efter har man förändrat sig som fan. Inte mycket att bry sig om faktiskt. Fast ja, det är klart. Lyckas man blunda som jag en gång gjort, så är det väl inte så jävla kul.

/Från erat äckligt skoltrötta och tandläksrädda musikbarn!

ett gigantiskt misstag,

Ja, hej jag är fjorton år och tittar på en utfrågning gällande politiken.
Och den här alliansen är ett gigantiskt jävla misstag. Och den där Maud Olofsson är fanimej en rå jävel.
Hon borde bära skottsäker väst dagligen.

peace/love


du blindade min tro,



Det kom fram senare att skoljoggen var åtta komma nio kilometer. Sadistiska svin.
Men bra gick det, och Hedvwig och jag hittade den här lappen vid en trädgård.
Ja, dagens bäzzzzta.

Hejdå.

.





Faktiskt.

vi räknar dagar räknar år,

Okej.

Jag vill inte ägna min fritid till att plugga. När jag kommer hem från skolan vill jag känna att jag är fri. Från all skit. Kan leva i min egna värld. Spela jättemycket och jättetuff musik, lägga mej i sängen och ta det lungt. Och känna att jag kan somna lungt, utan att ha dom där tankarna om jag verkligen gjort alla läxor jag skulle ha gjort. Och om det var prov imorgon, eller i övermorgon. Jag vill komma hem, och kunna lämna skoldagen bakom mej. Och känna att mitt hem är min fristad, där jag kan ta det LUGNT och slippa tänka på all annan skit. För det dröjer inte länge förrän jag ska dit igen. Dit jag får sitta still hela dagarna, med raster på bara fem minuter.
Jag lever i stort sätt för fredagarna. För att få spela musik.

Förlåt om jag gjort er deprimerade. Och förresten, äckel Reinfeldt har tagit över Spotify. Ska vi döda han?

Tumblr_l8jvj4lq4j1qazex1o1_500_large


du sa du vågar vara;

Hej.

Om en vecka och en dag har jag prov på något. Mitt första betyg någonsin sätts.
Imorgon kommer politiker till skolan och tjötar. Moderaterna ska grillas!
Musiken är mitt barn.
Skolfoto den här veckan. Ärligt, I don't care much more than I have to.
Snart har jag knarkat färdigt mina tabletter!
Tandläkaren här i Bynn på torsdag. Jävlar.
Jag älskar Kent.
Börja spela gitarr var det bästa jag beslutet jag någonsin tagit.
Villig trummis eller basist, be om mitt nummer.
Nämen. Höhö.
Åt en bulle nyss, rövigt gott.
Har väldigt bra statistik nu, men inte fan märks det på kommentarerna.
Skulle själv vilja ha en sån här frågestund, eftersom jag är så egocentrisk.
Men det är ju inget roligt om jag inte får några frågor.
Vad tycker ni som faktisk gör att min statistik ser ut som den gör?
Ja, eller nej?

Ska sova nu. Eller något.


for what it's worth,

Kort och gott, B och jag spelade ikväll! Jag på gitarr, hon på sång! Nathalie filmade. Enjoy Amandas sång, and ma muuuuves. Ja just det. Det är Cranberries - Zombie.
Jag måste bara få tillägga att, jag är fan bra på något i mitt liv! Jag kan fanimej spela gitarr!
Men tyvärr hörs inte Amanda så bra, trots att det är högsta volym. Uhus vettni, fattilappar.




peace/love

tears stream down on your face,

Dom har låtarna med Coldplay, är dom mesta betydelsefulla låtarna någonsin för mej.

Coldplay – Fix You  Coldplay – The Scientist  Coldplay – Yellow



vi skulle få leva här,

Jag. Hatar. Att. Virka. !

Jag var inte så jävla pepp på två nästintill outhärdliga timmar syslöjd. (Och så hatar jag engelskan, Ice, men det hör inte hit!). Virka är så... Irriterande. Pilligt. Jag är inte pillig av mej. Inte ett piss. Och så har jag smått manliga händer också, rätt stora. Med korta fingrar som är sådär charmigt knubbiga. Och så blir jag sådär arg också, så det nästan slår över i huvuvdet, och man gör sånna där besynnerliga miner. Och gester. Man ser ut som någon som har ADHD, och en svår version av damp. Malin hade också det problemet. Dock så har jag ju bara tabletter mot öroninflammtion just nu...
Och hjälp skaffar man inte lätt! Läraren heter Marie. Fast egentligen är det nog ingen som vet det. Alla, eller åtminstone dom flesta kallar henne Maria. I alla fall, hon är smygpunkare har jag upptäckt idag. Hon sa att hon lyssnade på Ebba Grön, Thåström, Noice och Imperiet. Och så såg jag hennes väska, som hade märket converse som vi alla aldrig kommer sluta använda, med en massa pins på. Äkta punkpins. Jag kan faktiskt tänka mej att hon har varit en rejäl punk anarkist när hon var ung! Som knarkat allt för mycket, och supit bort rätt många hjärnceller! För hon är väldigt frånvarande, disträ liksom. Fast, till utseendet ser hon ut att vilja ligga med sångaren i Lasse Stefans eller något sånt kasst dansband. Så där försvinner hela visionen, och det är förjävla synd tycker jag.

Såhär såg hon nog ut på den tiden.

Tumblr_l83xggy5qw1qccds0o1_500_large

Punken lever. Den kommer leva kvar. I våra hjärtan och själar.

the way you look at me now,

Jag undrar om jag verkligen lyckats ha olika rubriker varje gång. Hm.

Idag har jag:

Bajsat
Varit i skolan för första dagen på länge!
Spelat gitarr, vilket inte är så roligt när jag knappt hör vad jag spelar
Fått i mej sex tabletter
Kommit på att jag för tillfället nästan har ett slags handikapp med hörseln
Varit med My, Hedvwig och så träffade vi B en stund
Tittat på idol som schög

Har inte en aning om jag sagt det förut, har jag säkert, men jag skriver ju brev med Joel som är Hedvwig lillebrorsa! Det bara blev så när B och jag stämde hans gitarr... Och han hade tydligen klagat över att jag varit dålig på att skriva. Så nu innan jag somnar ska jag ta tag i det också!
Imorgon kommer Nathalie! Det blir jävligt gött!

Att ge makt åt politiker är som att ge ett gäng tonårskillar en flaska whisky och bilnycklar


en pessimist i sitt livs form,

I ett tag nu framåt kommer jag vara tablettmissbrukarN. Jag ska trycka i mej (okej, drick och svälj nu är det helg (typ)), sex tabletter dagligen! Två stycken tre gånger om dagen. Jag som tycker att jag redan använt för mycket. Jag har riktigt väntat tills smärtan blivit outhärdlig, bara för att jag inte vill vara någon äcklig missbrukare, och för att det stör mej att det gör ont egentligen. Att jag inte egentligen mår bra. Utan det är bara någon slags fejk tillstånd. Och mamma tjatar hela tiden om att jag absolut inte får glömma en tablett, för att det ska funka. Det är inte mycket i världen som biter på mej...
However, nu har jag skrivit en liten påminnelse i mobilen.



Godnatt kära vänner och äckliga fiender!

peace/love

listen... can you hear it?













© jag och familjen

peace/love

Monkey Casino,

Klart att jag vaknade vid fem idag också! Har ju instinkt för när Bolibompa börjar vettni! Nämen faktiskt. Det är rätt avkopplande, och roande. Jag tittade på det dära, ni vet. Ehm... Jag vet inte vad det heter på svenska tror jag. Men något med Richard Scarrys Äventyrsvärld! Med Dagge-Daggmask, och han katten Kalle. Okej, överkurs...
Jag var hos doktor Staffan idag! Han var jävligt hårig överallt, och påminde om en svensk gammal viking! Men han var lugn och väldigt snäll! Och han tittade ordentligt i mitt öra, och det var som både jag och alla andra omkring mej trott. Jag har öroninflammation! Så nu har jag penicillin, och kommer gå på högvarv! Jag kanske kommer till skolan imorgon! Jag hoppas det i alla fall! Jag tycker synd om mej själv idag, eftersom jag missar hemskunskapen då vi ska göra bullar. Och så tycker jag synd om mej för att jag missar bilden. Då tycker jag även synd om Anton, eftersom vi jobbar tillsammans där. Men jag får väl helt enkelt lita på han...

Men eftersom jag är äckligt sugen på en Hawaii pizza med kebabsås, ska jag äta det sen. Åh fan vad jag ska gå upp dom kilon jag tappat nu! Jag är så positiv och glad, för nu efter sex dagar är jag påväg att bli frisk!



peace/love/stay true

ät fett och socker tills du spyr,



Ja okej. Nu är det rätt mycket i mitt sjuka liv. Matten var svår. Ungefär som man skulle beordra en gravid kvinna att gå ner i vikt. Hur ska det gå till liksom? Men jag har en halvdålig broder som kunde hjälpa mej. Fast ja, ingen fattar vad han menar med sina ord. Men jag får helt enkelt våldgästa B! Som för övrigt också gått och blivit sjuk! Jag skulle ungefär likna det vid en avrättning. Okänt antal individer står på rad, och en människa utan hjärta bara står och pepprar ner alla. En efter en. Det är så vi "Bynnbor" blir sjuka förstår ni. Nästan. I alla fall, det här skulle jag egentligen inte sagt något om. Men jag är ju så tankspridd, och mina tankar utvecklas lika snabbt som råttor förökar sig! Okej, nu ska jag säga det jag skulle ha sagt från början! (Jag orkar själv inte med mej ibland!!).
Jo, avlossningen, pistolskottet, panget, eller vad man nu vill kalla det utlöstes förmodligen imorse! Jag vaknade vid fem av det gjorde så ont att jag nästan dunkade huvudet i väggen! Men istället försöker jag hålla lugnet, tar en tablett och sätter på teven och tittar på barnprogram! Och så har det runnit trettiofem liter vätska ur örat också. Så jag hoppas att den sprack. Och jag tror det också. Min lilla mamma ringde till Vårdcentralen för att fråga om det kunde vara så att den spruckit. Och det trodde dom. Och pga av att doktorn jag hade sist var lika intelligent som en sten, var jag välkommen tillbaka till en doktor imorgon! Jo, för att den här blåsan kan ha utvecklat sig till öroninflammation! Suck. Och så kan jag inte hålla på att äta tabletter som om det vore choklad eller något. Det är ungefär som att supa. Inte bra för levern hörrni! (Fyfan vad jag kan egentligen...). Så, jag ska dit, och nu jävlar ska jag fanimej bli frisk! Idag har jag bearbetat hundra kilo snor. Det är nog runt sjuttiofem kilo kvar, men än ger jag inte upp! Mitt mål är att återvända till koncentrationslägret vid namn "skolan" på fredag! Jag saknar alla som en jude!

Bäst jag går och lägger mej nu, medans tabletten fortfarande har verkan!

peace/love


my life as liz; liz

Tycker om den här tjejen.



Har inte gjort någon matte eller engelska än. Men jag SKAAAAAAAAAAAAAA.

peace/love

my heart refused to care,

För att vara gullig och gnälla lite så... Smärtan i mitt öra är obeskrivlig. Idag är det lite roligare att vara hemma dock, eftersom Robert också är det. Slempöjken. Men han mår bättre än vad jag hunnit bli på fem dagar.
Jag har rätt mycket att jobba igenom idag med matten och engelskan också. Men först måste jag nog sova en stund i soffan. Jag är tråkig. Vet det. Hejdå.



who doesn't love a girl that smells like tangerine?


rejected love,

Tumblr_l7rnlpeonu1qbnk2jo1_500_large

Tumblr_l8c7ufarcr1qbnk2jo1_500_large

peace/love

just because I don't trust,

Jag är helt jävla nerslagen nu fan. Vaknade vid fem imorse, av en smärta i öronen som jag nästan lämnade jordelivet av. Och då tänkte jag att, nä nu fan ska jag till en doktor idag! Sagt och gjort! Pappa ringde vid nio, och jag fick tid halv två. Uppenbarligen är halva Ödeshögs befolkning nersnorade. Doktorn som jag fick var... Eh, ja. One of a kind, om man säger så. Både pappa och jag trodde inte att han ens jobbade där först. Han var väl i medellängd, när det gäller män. Blå tajta byxor. Sådär tajta så man ser saker man helst skulle ha velat slippa. En grå lite för kort t-shirt. Hans huvud var som en kartong nästan. Han pratade som om han gått på crack sen han var tre år. Väldigt fort, och så mumlade han. Jävligt mycket! Och han kunde inte artikulera ett skit heller. Egentligen skulle man behövt ha en tratt vid örat för att kunna förstå vad han sa ordagrant. Men i alla fall, han undersökte mej i kanske två minuter. Mindre t om. Sen går han ut ur sitt arbetsrum, som hade en eller två för många kattbilder på väggarna. Och så kommer han in. Och så säger han, helt rakt på sak, utan medkänsla väldigt kallt detta: "Ja, du har en förkyldning. Och i högra öra har du en blåsa i trumhinnan. Och om den spricker, kommer det kännas som ett PISTOLSKOTT, och många brukar ringa ambulansen för folk tror att det är farligt. Men oroa dej inte, det är inget farligt. Ta det bara lugnt". Jag satt där, och var fan nära till tårar! Seriöst! Jag blev så jävla rädd! Ja okej, jag kommer bli skjuten, tänkte jag. Jag kommer bli skjuten. I huvudet. I örat. I trumhinnan. Undrar om det hörs någonting. Jag måste ha blivit chockad. Det har lagt sig lite nu. Men jag är fortfarande pissrädd. Jag vågar inte göra några hastiga rörelser, och sänker ljudet på teven, och på musiken. Jag kan inte avgöra om jag är nojig, men jag är så jävla rädd helt enkelt. Och om jag skulle känna mej så pass bra att jag skulle gå till skolan, fastän den där blåsan inte har spruckit, så kommer århundradets avlossning inträffa så fort jag kliver in i ett klassrum där hela 8A sitter och inte kan hålla käften. Tänk om jag blir döv också? Och jag vet ju inte när det händer heller. Det är som att sitta och vänta på sin avrättning.

Och jag ger mej fan på, allt detta bara för att jag inte tror på gud!!!!



Hjälp mej Di Leva, HÄLP MEJ!!!!!

mitt tusende jävla inlägg,

Livet. En liten del av livet har återkommit! Kära lilla B kom förut, för att hämta nyckeln till skåp tvåhundratjugonio i Lysingskolan. Hon ska komma imorgon på håltimman med engelska och matte till mej, som vi ska fixa tillsammans! Jag minns varför jag lever nu tror jag. Civilisation! Ja, min familj borträknad dock. TACK AMANDA BODIROZA! ÄLSKAR DEJ!
För övrigt vill jag med det här säga att detta är mitt tusende inlägg jag skrivit här! Lite småkul sådär. Jag ska sova nu, innan jag hinner må jättedåligt igen!



kärlek och sånt där på er

jag skiter i allt som dom fyller mej med,



Tuttarna är nypåfyllda nu ni! Just när man trodde att dom skulle spricka och bli normalstora... Ingen skola för mej imorgon. Kanske på tisdag. Jag tänker faktiskt på Bralice på matten... Stackars Bralice. Och stackars mej. Jag är ärligt talat inte så värst bra utan henne. Nä nu fan dunkar mitt huvud ännu mera. Jag har nästan befunnit mej som på en rehablitering. Fast hemma. Jag anser inte att jag skulle behövt rehablitering för det, men så är det. Jag har inte lyssnat på musik någonting nästan. Två ynka procent, skulle jag vilja säga. Så nu har jag dödat Schvennis, och lyssnat för mycket på Spotify kanske... För nu dunkar det. Jaja, jag får väl skylla mitt eget jävla ego.
Förresten såg jag Alvin Och Gänget två förut. Den var bra. Och man vill ju bara kidnappa dom små förvuxna rabieshamstrarna. Åh.

Godkväll Mitt Herrskap!




Pete. Someday. Sometime. Somehow. Somwhere. I'll fucking do you!!

protect you from the truth,



Courtney Love – Hold On To Me

you see baby,

Jag har nog sett alla program på teven som går att se tror jag. Det mesta är bara jävligt dåligt. Jag hatar att titta på teve nu. Fast vafan ska man göra då? Just nu tittar jag på Pippi På Rymmen. Kan ju allt utantill, så sådär värst spännande är det inte. Jag har så jävla tråkigt! Och jag har verkligen samlat krafter för att kunna sitta vid datorn. My är också sjuk, så hon har också JÄVLIGT tråkigt. Amanda sa att hon misstänker att My och jag har smittat henne också. För övrigt blir jag syndaflod-kissnödig bara efter att ha druckit en festis. Jag har tillgång till en geisha chokladbit, nutella och sura bilar. Men näe, inte ens det lockar. Yeah, I've got a big problem with myself. Kanske har jag för höga tankar om mej själv när jag säger att jag försöka ta mej ut i friska luften en vända? Ja, förmdoligen. Men jag ska säga åt pappa att hyra en film åt mej. Fast han kan inte hyra en bra film. Jag får helt enkelt göra årets prestation och följa med i så fall.



/förlåt för att jag är tråkig, men jag kan fan inte hjälpa't

just two thoughts,

Tittade på Postkodmiljonären förut. När den där haggan Maggan delade ut pengar i olika områden i lilla Svergie. Det är självklart inte första gången jag sett det. Men varje gång blir jag alltid lika sur på att det till sjuttiofem procent, oftast är tanter och gubbar på sjuttio plus, som vinner. Jag är inte taskig, men dom kommer ju ändå dö snart. Dom behöver faktiskt inte pengarna lika mycket som andra. Kolla här, tänk när det finns vettiga studenter i Svergie som faktiskt försöker så gott dom kan för att få ett välbetalt jobb och boende. Och när det finns barn, människor i stor allmänhet, i andra länder som inte ens har råd med mat? Även fast dom jobbar dag ut och dag in.

Och så tycker jag synd om dom programledarna för galor och sånt, som försöker vara roliga, men inte en jävel garvar. Inte en jävel garvar där nästan, medans folket hemma får magsår för att dom skrattar så mycket. Är det kanske för att kändisar, och socitetsfolk har blivit humorbefriade?

I M P E R F E C T I O N  I S  I N D I V I D U A L I T Y

light me up when i'm down,

Tro fan att jag vaknar med lika stora halsmandlar som Dolly Partons tuttar! Fast envis som jag är pallrade jag mej ändå till skolan. Jag hämtade upp My som vanligt, och hon hade också Dolly Parton halsmandlar. Jag fixade inte längre än till biologi lektionen fick sitt jävligt efterlängtade slut. Att ha huvudvärk på en biologi lektion där det är helklass, och alla trettio elever (dom flesta) inte kan hålla käften är åt helvete påfrestande! Ungefär som att sitta i ett rum som är lika stort som en liten toalett, med tio skrikande bebisar. Rätt sant, ärligt talat. Fråga bara våran lärare Maria. Sen klockan ett var det syslöjd. Till tre. I två timmar som går hälften så fort som dom borde göra. Det går ändå inget bra för mej där, så jag drog hem. Sov i två timmar, och blev lite bättre. Har hunnit bli äckligt godissugen, och har fått i mej någon juice som sägs vara bra på reklamen. Fast man kan ju undra. Ätit en sockerbomb, risifrutti. Nu tittar jag på Saltkråkan. Eller, ja nästan. Det är Skrållan, Ruskprick och Knorrhane. Och även om jag är nästan längst ner på skalan, blev jag lite lighted up när jag loggade in på Spotify. The Pretty Reckless låtar finns där nu! Tex My Medicin. Passar rätt bra nu ju.



Light Me Up

peace/love

.




broken chords can sing a little,





Tja.

Jag har en läxa i biologi, och för att fullfölja den ska man skriva ner precis allt man dricker och äter idag. Det finns rätt mycket gott och äckligt på min lista redan. Man fattar egentligen inte hur mycket man faktiskt äter. Lite cool omedvetenhet tycker jag! Annars fryser jag bara om näsan.

No Doubt – Just A Girl


fading,

Jag har badat och ätit nudlar. Nöjd.

Godnatt.

jag behöver mycket socker,

Så jävla trött på skolan är jag. Som elev har man fan ingen som helst rättighet. Om man kommer och klagar på något får man höra saker som att, "såhär är det för alla andra också", "det finns inget vi kan göra, du får helt enkelt bita ihop", "men du som är så duktig fixar ju det här!". Ingen lyssnar på en. Man är så äckligt maktlös. Och liten. Obetydelsefull. Man känner inte ens för att försöka. Förslag förblir förslag. Den viktigaste punkten elevrådet tar sig igenom nu är att man ska få ha mössa på huvudet på lektionerna. Hur man nu kan tycka att det är det mest hemska med hela skiten. Det finns så mycket annat som borde tas upp som är viktigare. Och om jag skulle säga det här högt, till någon lärare, skulle jag få svaret: "Ja men gör något åt det då!". Som sagt, maktlös. Vadfan ska man göra liksom? Jag är så trött på allting, och man har inte ett jävla piss att säga till om.

Nu ska jag spela gitarr och gråta eller något.

Kent – Socker

Just det, cooper imorgon. Behöver verkligen socker. Fan. Jag dör.

RSS 2.0