Det är en tidig höst i år

Kan man i alla fall tro. Vädret nu är rent ut sagt PISS! Det har egentligen inte varit nån sommar. Eller, jo det har det i och för sig varit. En svensk sommar. Det var väl dom där första sommarlovsveckorna i juni (tror jag, med tanke på mitt minst sagt dåliga minne). Då var det stekhett, och jag och my sov över nästan alla dagar, och vi badade nästan jämt. Och vi grillade, ja vi levde sommarlivet. Men nu för tiden sitter vi mest inne och kollar på tv, eller sitter vid datorn och slår ihjäl varandra pga av nån suger på super mario, eller guitar hero. Om det ska vara såhär, så tycker jag att vintern lika gärna kan komma med en gång. För visst är det väl ändå mysigt med all vit snö som lyser upp mörkret? Och när man tar på sig mössan och vantarna, när man ska ut. Okej, det låter trögt men i alla fall. Och sen såklart julafton! Nejnejnejnej! Nu känner jag att jag går för långt!! Nåja, jag har hört att det ska bli bättre i augusti. Lite försent med tanke på att jag börjar hosthost ni-vet-vad den 17e. Jaha, jag antar att det är det som för kallas that's life.

Vet ni vad jag har kommit på? Jo, att på sommaren blir man fetare. Eller alltså, går upp i vikt. Det är inget jag egenligen har kollat upp, utan mer nåt jag misstänker. Jag gör nog det i alla fall. För när det är skola rör jag mer på mej. Såhär ser mitt "rörelseschema" ut på en vecka:

Jag dansar en timme i veckan.

Jag har jumpa 2 timmar i veckan.

Jag går/cyklar till och från skolan.

Jaa, det ser klent ut jag vet. Men inget av det där gör jag på lovet. Plus att det är skoljoggen, som det kallas. Och då får man springa/jogga/gå 8 km. Fast det är bara en gång på hela året. (Som tur är!).

Och dansen är ingen dans på rosor som dom flesta tror! Dom flesta tror bara att man får dansa och ha hur kul som helst. Men nej, det kan jag säga att då har ni fått fel uppfattning. Dels tränar vi olika danstekniker som vem som helst absolut inte klarar av. Vi får göra olika styrkeövningar, bla situps av olika slag. Vi tänjer jävligt mycket på musklerna. Så, efter 7 år som jag har dansat har jag hunnit bli rätt vig kan jag säga. När vi värmer upp behövs det kondition. Och det handlar väääääldigt mycket om tekniken! Är man tex taktlös, är det kört.

Fast, på ett sätt ska det bli jävligt skönt att börja skolan igen. Jag menar, det är ju ändå så att man kommer in i sin vanliga vardagsrytm eller vad man ska säga. Det är alltid så att man har lite mini-ångest på söndagen, och längtar som fan till fredagen sen resten av veckan. Och så kommer bandet jag spelar i igång mer på riktigt. När vi inte har lektion kan vi repa hos ola (musikläraren) och han kan hjälpa oss med olika saker och så. Det är nästan som början på Failed Ones- the story. Haha.

Bara för att skriva nåt mer. Jag har ett likadant badkar som johan palm, haha.

 En två år gammal bild kan jag tänka mej. Men gammal kärlek rostar aldrig? Eller hur är det? Just det, med tanke på det ordspråket, så finns det en aa, parodi kan man nästan kalla det, på ordspråket ovan. Den går såhär: Gammal kärlek kostar alltid! Hehe, inte så rolig kanske men ändå.

 Haha, den här bilden kommer jag ihåg! Jag väntade på att bror min skulle komma och hämta mej, eftersom jag var praktiskt tagit död efter min jumpalektion. Jag kan även anta att jag hade haft orgientering.
haha jag och robert :)

 Jag ser ut som värsta psykot på bilden, haha.

 Framifrån, Henke. Bakifrån, Albin.

 vem fan är det?

 godmorgon aaamanda!! :@

 en jag-vet-inte-varför bild får avsluta inlägget!

Film(m?)araton

Erika åkte för en stund sen. Vi tittade klart på twilight, och jag tyckte att den var bra och spännande. En gnutta overklig kanske, men den gick inte över gränsen åtminstånde. Det jag försöker säga här är att min sammanfattning av filmen är att den var bra, och det vore roligt att se dom andra filmerna också!
Efter det kollade vi även på sunes jul. Den är ju egentligen väldigt, eller nja ganska rolig iaf. När den var slut tittade på vi en jävligt uttjatad film, som man ändå inte kan få nog av. Tjenare Kungen. Den har humor, den är lite spännande (?) och framförallt. Musiken. Den är ju bara för bra!

Just nu tittar jag lite halvt på bröllop och jäkelskap. Jag stör mej på när hon matilda (tror jag hon heter) säger cykLen. Haha. Nää fy vad jag känner mej tråkig. Har nästan inget roligt att skriva.

Jag ska försöka mej på att fixa en sån där mp3 sak på bloggen ni vet. Men, jag är kanske inte världbäst (eller, nej. Det är jag definitivt INTE, på att följa instruktioner) men, man kan ju göra ett försök.

Ha't gött!


Jag är glad! Fett med cred

..till Johan Palm som bloggar mer nu sen han kom hem till mjölby. Det gillar vi! Nu blev det visst dubbelcred här! Lisa ska visst också fortsätta blogga ;D måste bara få tag iden nya adressen! Ja, då har vi bara Hanky kvar!

Finländare äter mycket!

Hej! Imorse hann jag inte äta frukost ens än gång. Fast det är klart, det gör jag ju nästan aldrig. Men, iaf. Vi åkte till rasta och skulle äta lite hastigt eftersom mamma och pappa skulle åka till ikea i linköping. Och när vi kom in var det smockfullt med finnar. Eller, ja finländare som jag brukar säga. Så satte vi oss ner för att äta. Och så var det några killar i 15-16 årsåldern som satt vid bordet framför oss. FAN VAD DOM ÅT! Dom åt och åt och åt. Och man fattar ju inte ett jävla skit av vad dom säger heller. Dom var inte finlandssvenskar iaf. Bara några tjejer. Dom hämtade mer mat flera gånger! Mamma och jag bara öh? Haha.

Vädret suger som vanligt. Erika pallrade sig hit med twilight. Jag har inte varit och kommer nog inte bli ett större fan av dom filmerna. Nästan alla tycker att han den där pattinson är så jävla snygg, men det tycker inte jag. Han är ju rätt ful egentligen. Erika sa nyss att hon tyckte att pattinson var snyggare än Johan Palm. Det tycker jag nog inte. Johan är blek, men inte så blek som pattinson. Haha, jag gillar att skriva "pattinson"  :) Om jag ska vara ärlig (vilket jag alltid är) så tycker jag att den är konstig och komplicerad. Förmodligen inget för mej!

Nej, nu ska jag väl försöka att förstå mej på flimjäkeln. Kommer förhoppningsvis roligare inlägg under dagen!





Musik

Nu ska jag lägga in lite lars eriksson, och suede låtar på mobilen. Sen ska jag rålyssna tills jag somnar :)

FANFANFAN!

Jo, ni vet när johan och henrik ska vara i lkp den 15, det sägs att det har flyttats till den 28 oktober. Jag är sur dels för att det är lååååååååååångt dit, och dels för att det är en jävla onsdag-.- Precis lagom till man börjat högstadiet, och tiderna då man sluter är runt 15.00-15.30 varje dag. Känns väldigt frustrerande just nu faktiskt. Men, för att vara helt säker så skickade jag iväg ett litet oroligt pm till henrik på bdb. Om det nu är så att datumet har flyttats, så får vi hoppas som fan att det är runt 18.00 tiden eller så. Det tar ju ändå runt 40-45 minuter att åka till lkp härifrån. Fast. Under my's och min oroliga och hetsiga konversation på msn, kom hon på att det kan vara höstlov då ;D och det låter väldigt logiskt ändå. För att det är ju ganska klantigt att ta ett datum då alla går i skolan liksom. Jaa, nu känns det genast bättre här!

Vet ni vad jag kom på.. Kollade lite på min blogg, och upptäckte att en av mina kategorier var "Mina problem". WHAT THE...? Jag menar, om det är nån som besöker min blogg för första gången och kollar kategorierna så kommer ju han/hon dissa den rejält! Det är ju ingen som vill läsa om mina problem, haha! Undra vad jag tänkte på egentligen.. Hmm? Det är ju trots allt min blogg men... Aa, vi säger såhär. Ni behöver inte läsa dom inläggen.

 där låg den. Min eller ja, (familjens) älskade elflugsmälla, i väntan på att grilla en jobbig, irriterande flygande varelse. Var faktiskt väldigt pepp på att få använda den. Men icke behövde jag det. Fast så är det ju ändå oftast. Att när man väl tar fram flugsmällan, försvinner dom snabbt som ögat. Aja, men elflugsmällarN är min nye kompis! (höhö, jag älskar namnet).

 okej. En outfit. Jag vet var jag har köpt kläderna, men inte vad dom kostade. Och det bryr jag mej inte om att skriva heller. Men, jag kan väl klämma in med att skjortan var lite för lång (trots att den skulle vara det) så, jag knöt den lite småfint. Folk säger att jag ser ut som en bonne, HAHA!

 åh hedw(v?)ig :* jag saknar när det bara var såhär.

 jag saknar kolmården<3 (!)


 Här har ni en riktig amanda-bild på mej. På klassresan. Helt förstörd var jag. Ingen mascara eller så. Men erkänn att jag fick till en redig min? (h)

Jag ska kidnappa Johan Palm åt flickan! :(

Jag känner mej glad, men samtidigt ledsen. Jo, min mamma berättade att när hon skulle cykla hem från sitt jobb, när det åskade så helvetet brakade löst, så blev hon rädd. Och då knackade hon på en dörr och frågade om hon fick vänta där utanför så länge. Hon fick det, hon fick tom komma in. Det var en hel familj där, och dom bjöd mamma på fika och så. Och så fanns där en flicka, som heter Elaine. Jag tror hon är runt 10 år. Hon har reumatism. För er som inte vet vad det är, så är det en ledsjukdom då man har skitont i lederna. Det känns ungefär som om nån försöker bryta av dom.  Det finns bara lindrande, men inget botemedel. Om man har tur kan det växa bort. Men iaf, hon sa att ibland när hon har riktigt ont ligger hon nerbäddad i sängen, och bara skirker utav smärta.
Hon gillar även johan palm. Hon sa att hon hade sett honom en gång, men var för trött och så för att komma längre fram. Ibland hände det att hon tänkte varför just hon skulle få den sjukdomen, varför inte nån annan än just hon. Fast hon sa att hon visste att det var dumt att tänka så, men ändå.

Jag brukar inte vara så känslig av mej, men.. Jag tycker otroligt synd om henne. Jag vet vem hon är, och jag har pratat med henne ibland. Och att inte kunna få träffa sin största idol pga av det. Det måste kännas skitjobbigt. När vi åker till lkp den 15, vill jag nästan sno johan åt henne, hehe. Jag får sånna skuldkänslor. Jag vet inte varför. Men jag är ledsen för hennes skull. Jag ska nog försöka få en autograf till henne ändå. För hur mycket jag än försöker kan jag nog inte kidnappa Johan till henne.

Elfugsmällan ligger och väntar!

På tex 2 av 3 bloggar i genomsnitt finns det en kategori som nästan alla har. Fast dock inte jag. Den kategorin är mode. Jag vet inte riktigt men, det är nog inte min grej. Själv tycker jag att det kan vara roligt att titta på kläder och så, och ibland händer det att jag går in på nån hemsida och kollar runt lite. Jag är nog den som läser mode, inte den som bloggar om det. Jag vet inte vad jag skulle skriva då liksom. Det inlägget skulle kännas väldigt grått och tråkigt på nåt sätt. Jag är nog inte så värst intresserad heller. Jag tar på mej det jag tycker är snyggt, och kollar på plagget och inte märket. Men, jag kan allt erkänna att jag är rätt svag för cheap monday jeans.. Och converse. Och olika peacemärkesmycken (eller vad man nu ska säga) Annars är jag nog ganska lost i modevärlden. Förresten, ingår det i modet ens?

My har alltid roliga saker på hjärtat. Det som är sådär roligt är att hon är så spontan! Vi spelade super mario, och då var det hennes tur. Hon gick framåt, men så kom det ett par konstiga gubbar som var farliga. Hon sprang tillbaka. Då lät det ungefär såhär:

A=amanda
M=my

A- Men, du kan ju inte springa ifrån dina fiender. Du måste ju möta dom!
M- Ja, men man kan vänta in dom.

Haha. Nu vet jag inte om ni tycker att det ens var värt att ha med på bloggen, men det tycker jag. Vi har en jävligt konsitg humor my och jag. Och vi känner varandra nästan för bra på nåt sätt. När vi spelar spel på datorn, och nån av oss klantar sig, slår vi varandra. Hehe. Idag slog my mej i ansiktet. Då slog jag henne i huvudet. Hehehehehe. Alltså, det är ju klart att vi inte slåss så vidare hårt, eller på blodigt allvar. Men ändå. Ibland kan det hetta till så vi slåss redigt. Det är så roligt att reta henne, haha. Aja, vi känner varandra för bra, så är det helt enkelt!

Mitt under mitt inlägg nu kom mamma in och sa: "Jag kanske ska lära dej att tvätta snart. Det är ju bra att kunna."
Jag sa bara ett mumlande  och lite frånvarande "Mm". Fast å andra sidan kanske det inte är så dumt att kunna? Eller hur?

Imorse vaknade jag (förmodligen tidigt) av att en jävla fluga BzzzzZZZZZZZZZZzzzade i mitt ansikte. Så höll den på ett tag, och jag viftade hjälplöst med händer i luften. Jag sov, men ändå inte. Jag funderade länge på i min trasiga sömn om jag skulle hämta elflugsmällan eller inte. Tror ni att jag gjorde det? HAHA! Såklart att jag inte gjorde det! (jag är alldeles för lat). Till slut blev min vrede för den lilla (stora) flygjäveln verbal. Jag vände mej om och skrek lite halvhögt: "Jävla BÖG!". Två gånger fick jag skälla på den, och sen blev surrandet svagare. Han flög till fönstret. Phiew! Sen somnade jag lyckligtvis om!

Och jag är verkligen glad för att vi my och jag och förhoppningsvis amanda till 99,9 % chans åker till lkp och ser henrik och johan igen. Det sånt jag vill göra i livet. Resa runt på olika spelningar, konserter och bara ha kul. Fast, allra helst vill jag ju såklart turnera med Failed Ones, om vi blir så pass bra. Och efter allt sånt kan jag skaffa familj och den biten. Musik gör mej glad. Utan musik, skulle jag nog inte vara hel på nåt sätt. Några band jag känner att jag verkligen måste se innan jag dör är green day, killers och sounds. Så är det med det!

 Såhär kan man se ut om man heter amanda k och bor i ödeshög, när man ska sova :p

 flugjävelN! Akta dej din lille skit. Ikväll ligger elflugsmällan preciiis bredvid sängen! MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!


Rubriken är glad! Grattis Nathalie

..för det är jag! Myj och jag kanske ska på johan i linköping i kungsträdgården den 15 augusti. Hehe, fast vi kommer mest för henriks skull (a). Och så måste vi ju självklart ta med amanda då också. Då blir det tandställningsungarnA. fast samtidigt en lite ledsam dag. Jo, för då är det två dagar kvar till skolan börjar. Fan..

min sko som numera är fördärvad :(

 myy och nathalie! Och så fyller ju natta faktikst 13 idag! grattis!!

I've got a bad bad feeling

Hellohellohello :) sitter hos my och spelar ett spel, där george bush är huvudpersonen :p roligt faktikst! Och spotify musiken porlar i mina öron, haha. Just nu är det p!nk med long way to happy. Mer har jag inte att säga än att vi drack skitäckliga päronfestisar.

P!nk- Long way to happy

Klagokärringen

Det SUGER så jävla hårt. Det som suger sådär hårt är att dom bloggar som jag gillar mest inte är aktiva numera.
Tex henrik palm. Han är en otroligt intelligent person, som har en speciell humor som jag ibland inte förstår mej på, men det är det som gör det så bra på nåt vis! Jag menar, det är ont om bloggar som handlar om det hans blogg handlar om. Nu känner jag mej jävligt dålig eftersom jag inte kan riktigt sätta fingret på just vad det är som gör hans blogg så olik andras. En annan blogg är johan palm. Han är en smart kille. Nej, jag känner honom inte ett skit. Men jag bara vet det. Men, han bloggar nästan aldrig. Och när han bloggar, bloggar han om skitsaker mer eller mindre. Och lisa lystam har tagit en bloggpaus. Det var jävligt synd tycker jag.
Och så är ni ganska dåliga på att kommentera tycker jag. Jag ser minsann statistiken ;) Ja, nu känner mej som en klagokärring. Den känslan är trött och besviken. Och dessutom har ju absolut inte varken johan eller henrik nån bra bortförklaring om varför dom inte bloggar. Jag menar, dom är ju ute på turné. Det är ju inte varje männsika som är det. Händer nya saker varje dag. Och tid har dom nog också. När dom sitter i bussen påväg till olika spelningar. Nae, besvikelse säger jag! Hör ni det?! BESVIKELSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! *ekande effekt.


Saker som inte får glömmas

Alla har vi väl glömt nåt asviktigt, mindre viktigt, inte så viktigt, viktigt nån gång? Jo, imorgon fyller Nathalie 13 år. Och jag får nog skämmas lite, eftersom my påminde mej om det idag. Annars kanske jag hade glömt det. Men bara kanske. Jag skulle nog ha kommit på det ändå ;) Men iaf, nåt som är mycket viktigt att inte glömma är att absolut inte glömma sina närmastes födelsedagar. Det är totalt förbjudet! Om man gör det är det en otrolig skam, rent ut sagt. MEN, då har jag ett hett tips för er som är glömska. Använd anteckningarna i mobilen. Det gör jag. Så, nu vet jag att jag inte kommer glömma det som är förbjudat att glömmas. På det sättet blir man påmind varje gång man plockar upp mobilen.

Nu kan jag slappna av, phiew!

Simpsons

Hej ;D ja, alltså förlåt förlåt för mitt dåliga bloggande. Men nu för tiden umgås jag mycket med kompisar, och har inte tid med datorn. På ett sätt är det bara bra ändå. Jag menar, man vill ju inte att ögona ska bli fyrkantiga. Fast det blir dom väl ändå..(vi kollar på simpsons) Eller, aa mest my. Efter det här inlägget trillar väl jag också dit. Med tanke på att jag med jämna mellanrum vänder mej om för att se lite. På tal om simpsons, dom roligaste tvprogrammen som är tecknade är nog:

Simpsons
South Park
Family Guy (älska stewie)

Nåt annat ointressant är jag att vaknade kl 11.00. Det lyser in i mitt rum genom mina persienner (stava). Det är nåt fel på dom i ena fönstret. Men det gör inte så mycket. Nåväl, jag tog på mej den närmaste tröjan jag hittade. Och det var ramoneströjan. Och sen trippade jag in till min bror, för att se om han var vaken. Det var han. Så då satte jag mej i hans soffa och började träna med hans hantlar. Haha. Det gick faktikst ganska bra, tycker jag iaf. Sen frågade robert om jag ville ha gröt, för han skulle ha det. Jag som oftast inte tycker om det, tackade ja. Havregrynsgröt. FAN VAD ÄCKLIGT DET VAR! Åt nästan inget. Under tiden jag  skulle "äta", pratade jag med sofie i telefon. Om lite som hänt och så. Det var trevligt. Helt plötsligt blev det middag, det var godare än den sk "frukosten" (förlåt bror min, men det var outhärdligt). Så dushade jag, och tog min röda lilla cpcykel som växlar av sig självt till my. I survived.

Nu har my bytt kanal till top model. Jaha..

Jag har allvarliga problem

Ja, det har jag minst sakt. Jag har allvarliga problem med mitt språk. Trots att jag jämt är ironisk, så är jag nästan seriös nu. Jag säger ord som egentligen inte ens förmodligen existerar i svenska ordlistor. Och det värsta är att jag tror att dom gör det. Som idag när amanda jag och my satt vid datorn och körde bil(spel) skulle jag säga att my var ond av sig. Gissa vad jag sa då? Jo, jag sa att hon var onsk av sig. Det blev alldeles tyst. Och så börjar amanda och my skratta. Och jag sitter där som ett frågetecken. "Va?" säger jag. Och så säger dom till mej att det inte finns nåt som heter onsk. Nehe, tänkte jag. Men det låter ju ändå som ett ganska normalt ord. Men tydligen var det inte det.

Sen finns det ett ord, som jag inte för mitt liv kan uttala. Det ordet är "privilegium". Jag läste nån intervju med nån kändis då det ordet fanns med. Och eftersom jag aldrig sagt det förut, började jag stava det högt för mej själv. Nää, det gick verkligen inte. Men sen lärde sofie mej att säga det. Förgäves. Nu har jag glömt bort hur man säger det. Det var väl själva fan?

Och eftersom jag har tråkigt gjorde jag ett bilddagbokstest!

134 viktiga tonårsfrågor, -09.

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - det är jag
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - om han har fina ögon så^^
har du varit kär i någon? - Ja, tänk det har jag!
är du kär just nu? - det är jag inte

Tio frågor om dig själv
fullständigt namn? - amanda josefina karlsson
när fyller du år? - 9 maj 1996 klämde mor min ut mej
några piercingar? - räknas öron eller?
vad har du på dig just nu? - kläder
vilken årstid är bäst? - alla
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - När det inte finns nån väckarklocka som ringer, eller nån förälder som stör. Och bror.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Jag är förjävla rolig! Särskilt när jag säger det.
vad är du bra på? - att göra folk glada!
vem älskar du mest på denna jorden? - mej själv
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - det går väl an om det är en liten person.

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - MELINDA, my aka vimsann
vem är den roligaste av dina vänner? - Melinda och my helt klart!
vem är snyggast av dina vänner? - nää alltså, jag orkar inte räkna upp alla namn?
vem är mest partyprisse? - tessa kan jag tänka mej
vem är den du helst har filmkväll med? - myyyyy
vem av dina vänner är mest "evil"? - hosthost, vill inte nämna namn men det börjar på e och slutar på rika.
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? vem som helst

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - pappas flicka, har alltid vart!
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja, vi säger godmorgon och godnatt så det tycker jag nog!
vem är farligast i din familj? - Jag tror nästan att jag sitter ganska ohotad på den platsen.
vem ser roligast ut i din familj? - Sorry pappa..men du är trots allt flintis :>
vem är coolast? - Bror min..(tror han iaf) haha
har ni något husdjur? - räknas en arg grannkatt som heter alfons?
vem har du mest gemensamt med? - Ingen faktiskt
vem står för underhållningen? - J A G ! och broder robert
vem sover du oftast med? - mej själv
roligaste kvällen med familjemedlem? - vet inte. Men när robert och jag kommer ihop kan det bli skoj.

10 frågor om idag
vad har du gjort? - spenderat tid med amanda myy
har du varit glad idag? - mitt kännetecken för fan
har du varit ledsen idag? - lite kanske. Det blir så för mej.
har du gjort något bra idag? - Ja, jag matade my så hon inte skulle få anorexia eller vad det heter.
vad ska du göra nu? - skriva mer
har du gjort något dåligt idag? - ja just det. Glömde tacka gud för maten
vad har du ätit idag? - matmatmatmat
har du duschat idag? - nae, skulle behövas för mitt bajsiga hår. Men har man autograf på armen så har man!
är du trött nu? - vi har just börjat ;)
vad händer imon?-  Jag vet inte. Men my sa att vi skulle ses imorgon, så jag antar det.

SKOLAN
Går du i skolan?- jag brukar springa
Har du varit i skolan idag? - fan heller! Inte sätter jag min fot där, när det är sommarlov.

ANNAT
Hur mår du just nu? - lite hungrig, men bra!
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - ja det har jag minsann
Har du piercat dig? - i öronen bara

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - vet inte. Förmodligen polisen.
Vem ringde du senast? - amanda
Vem sms:a till dig senast? - natahlie k
Vem sms:a du till senast? -   -||-

ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - som sagt
Vad är klockan nu just nu? - 00.21
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -bilddagboken, blogg.se

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - så bra är jag inte på att räkna såhär dags
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - har inte träffat han alls igår :p pappa!!

SPORT
Går du på någon sport? - nja
I så fall, vilken/vilka? dans nej ingen sport
Trivs du med den sporten? - JAA
Tycker du att den sporten är rolig? - Ja
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - alltid

ÖVRIGT
Gillar du punk? - det gör jag allt
Har du sminkat dig idag? - lite klet blev det
Isåfall, vad för smink? mascara
Vad har du på dig för trosor just nu? - okej. det är betty boop på?
Hur ser dem ut? - svart och rosa. Ska jag läga upp bild också?
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - rooooosa
Hur ser den ut? - roooosa

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? -  nej, men om jag skulle hade jag lyssnat påå..
I så fall, vilken låt för tillfället? lockdown med amanda jenssen
Vad gillar du för musik? - mest åt rock, punk hållet. Men det funkar väl med annat också. Men jag tål inte lotta engberg, carola och anna book. Sorry

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? -  mm
Har du fler än 3 jeans? - jag är en bra jeansköpara!
Har du fler än 5 tröjor? - Ja
Har du resteröds-trosor? - vad är det för färg?
Har du en vit bh/topp? - Ja
Har du en svart bh/topp? - Ja

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du Wax? - döden för håret
Använder du ögonskugga? - en gång i månade högst
Använder du kajal? - det händer
Använder du hårspray? - Ja, men inget funkar ju.
Använder du volymspray? - Så, jag antar att det är sak samma som hårspray?
Andänder du mousse? - (n)
Använder du deodorant? - Jaaa
Använder du skinspray? - nae, så plast ska det inte va
Använder du parfym? - det händer
Använder du läppglans/läppstift? - inte allt för ofta
Använder du brunkräm/foundation? - nej
Använder du rouge? - nä
Noppar du ögonbrynen? - nääääää
Uppsatt hår eller hängande? - funkar
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej
Duschar du varje dag? - varannan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nä, det orkar jag inte med!


KÄRLEK
Är du kär just nu? - nnnnnnnnneeejjj
Har du kysst någon idag? - nä
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - nnnnej
Har du ett förhållande? - massor
När går gränsen vid otrohet? - säg det
Har du varit otrogen och om ja, varför? - no
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - näj
Är du romantisk? - det tror jag nog inte. Är inte den personen riktigt
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - haha :$ ....
Är du svårflörtad? - det beror alldeles på
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jaaa
Har du lekt med någons känslor? - aa, skitkul! byggde ett legoslott!
Hur länge var ditt kortaste? - en dag, i 6års
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - hallå jag är liksom inte 40
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - jaa haha xd så kan det va när man är 8 år
Är du en bra pojk/flickvän? - testa
Hur många har du varit kär i iår? -  exakt 8960 personer ;)
Vem sov du senast bredvid ? - My
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - albin
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - så långt har jag inte kommit i livet
När fick du din första kyss? - det kan man undra? Det kommer jag inte ens ihåg
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? myndiga iaf..mer vet jag inte xd
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej tack.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nae
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - en självsäker stil!


Nån som har lust att bli min svenskalärare? Som det ser ut nu kommer jag få IG på alla kommande svenskaprov.












vi bara dummar oss



en vanlig situation

Gränna hamn

Jag är erkänner att jag är en dålig bloggare just nu. Jag brukar inte ens erkänna att jag är dålig på nåt. Men jag gjorde nog nyss det.. Dagen i gränna var helt otroligt bra! Men det kommer mest bilder istället för ord. För ni har väl hört ordspråket; "En bild säger mer, än tusen ord"

Ta bilderna om ni nödvändigtvis måste då :)

 klickbara













Där fick ni lite iaf :)

 den här vackra kylskåpsmagneten som min älskade melinda (kolla nedre bild) har gjort till mej, som föreställer Johan som jultomten gav jag faktikst till Johan. Hans reaktion skulle jag nog berskirva som förvånad (överraskad?) smårolig och såklart glad. Han blev nog lite rädd haha. Nejmen..aa. Eller vafan skitsamma, nu kan jag inte riktigt formulera mej igen..



My jag och amanda vill nog bara säga: HENRIK PALM!

Svar på tal

Ni som har tittat i genom se&hör vet ju att det finns folk som kan skriva in om veckans ris och ros. Veckans ris blev Johan Palm, och detta var motiveringen:

"Efter att ha sett Johan Palm både på skansen och gröna lund har jag svårt att se storheten i hans "artisteri". Mycket väsen för ingenting."

Satchmo

Då förmodar jag att den här "Satchmo" inte har hört när johan sjunger hey jude. För det var helt otroligt jävla bra. Sen får folk säga vad dom vill, men det var det bästa på hela allsången.






Idag sover jag hos my, och så får vi hoppas att vi kommer in på allsången i gränna ifall vi åker. Håll tummarna för oss!


hot hot heat but as cold as ice

Men hejsan^^ jag känner mej väldigt överdriven just nu :> hahaha. Idag har jag inte bloggat pga att jag har varit i mjÖÖÖlby, och sen när jag kom hem tog jag min cykel och trampade på till myy. Alltid destination skratt faktikst ;) Vi dricker cola, och myy fick ett skrattanfall samtidigt som hon hade nästan en liter i mun, så hon spottade ut nästan halva litern på min arm.. (HAHAHAHAHAHAH) men, kladdigt såklart!

Imöra åker vi förmodligen till polkgrisstaN. GrÄnna :) Mest för att se dos palmos (hihi) men allsång är väl ändå ganska trevligt? Men eftersom vi är efterblivna, har vi inte beställt biljetter. Så vi hoppas på att det finns åtminstånde 2 osålda biljetter left for us. Sen blundar jag hos henne (h)
Om vi kommer in blir det en liten "minnesgråtstund" ..vi var nämligen och kollade på nanne för 100 år sen, haha. Hon är ju också där. Vi uppskattar nog inte hennes musik lika mycket nu som förr kanske, men wtf. Let us die old like dumbledore..

 myy och jag för kanske 3 år sen xd

Jag är full, och nej jag har inte druckit. Det är bara mitt sätt att uttrycka mej.

Nåt som piffar upp bloggen ^^

Jo, det här med min bakrund på bloggen. Den är väl okej. Men ändå. Jag vill ha nåt som piffar upp bloggen lite. Nån som vet vad? Ni får mer än gärna komma med förslag! :D


Destination skratt

Nu ska jag till destination skratt. Alltså till vimsann. Vi kanske ska åka på johan på söndag :D (på?)

Bakrunden jag har på bloggen är väldigt tråkig. Men, jag tänker..


Och jag kallar henne tess nananana

Tack Tess för allt du gjort med min blogg :) Du har förresten en väldigt bra blogg tycker jag. Jag tycker inte heller att jag ska behöva förklara varför, utan ni kan ju bara kolla in den själva.

Angående rubriken så finns det ju en låt som går sådär eller hur? Kan tyvärr inte lägga upp låten eftersom mitt internet har fått svininfluensan eller nåt liknande. Fan också. Den är ju rätt skön ändå.

Imorgon åker jag fort som fan till myj aka vimsann. Jag kan nog i förhand beskriva morgondagen med ett enda ord: skratt :>

fjortisamandan i mej kanske? Eller bara förvånade amanda? Neej. Det är bara Amanda

bloggfan

Nadine skulle fixa en grej med min blogg, men det blev skitkonstigt på nåt sätt. Så jag har fått göra om det mesta. Profilbilden är ju alltså inte jag, utan Nathalie. Det är sjukt irriterande för jag kan inte få bort den -.- har klurat ut ganska mycket, eftersom jonna har fixat lite också.Får väl be henne om hjälp..-igen. Fan alltså, det blir nästan lite pinsamt. Menmen. Om ni inte ser en del text får ni bara helt enkel markera. Är det nån som kan det här som kan cocha (eller vad fan det heter) mej lite? Adda: [email protected] då så är ni supergulliga!

Blir asirriterad på skiten.

Det är lungt nadine :*


min bror är en hjälte!

Först och främst;



Jag ville bara säga att min bror var en av dom som hjälpte till att rädda paddlarna *stolt. Hihi



Jag har varit på johannamarken med mamma idag påförmiddagen :) det här är det jag har inhandlat än:


 klickbara bilder :)







Sen ska jag gå med melinda!

Det var en tant som sålde korv. Och man fick även provsmaka. Jag gjorde det, en bit iaf. Och när jag vände på huvudet såg jag en päls..kan ha varit varg eller nåt. Jag fick skuldkänslor, fastän jag vet att det inte var vargen jag åt..

Jag har saknat dej och vill att vi ska till gränna på allsång, på söndag

As I said, vimsann är tillbaka från helsingbajs och jag har saknat henne. Vi skrattar så mycket när vi är tillsammans. Det skulle vara skitroligt att se johan igen. Och det blir ju första gången för myj då också :p hon har fan blivit helt såld på han xd värre än jag. Vet ni, hon sa att hon hade lyssnat på hans skiva på hela vägen till helsingborg, och från helsingborg. Och till danmark och hem. Och till ullared och hem. Amaguh! Jag skulle tröttna asmycket xd visst är han bra men, man tröttnar på alla låtar som man lyssnar mycket på :p Men, är det nån annan som vet mer om allsången i gränna den 26/7? Kommentera gärna eller skriv ett PM till min bilddagbok IDIOTBIL. Så blir jag oerhört tacksam!

Jag får väl ta och gå och lägga mej snart :p mamma och jag ska upp tidigt imorgon för att gå på johannamarken. Mamma jobbar, så om jag ville gå med henne lite grann, så fick det bli på morgonen xd menmen, vad gör man inte för sin mamma? :) right?

där är vi :) jag och vimsann

henrik och johan på motalafestivalen


Tänk hur sjuka drömmar man kan få till!

Myj aka vimsann har kommit tillbaka från helsingborg ikväll. Och gissa vad hon hade drömt när hon somnade i bilen påväg hem? Om johan palm (inte så värst överraskande) läääs

Jag (amanda) var på en av johans signeringar, och då gav jag johan myjs nummer, och sa vad hon hette och allt. Och efter ett tag ringde johan till myj. Då svarade hon och så sa johan vem det var och så. Sen blev det knäpptyst i luren. Och sen pratade dom om en massa saker, och så skulle dom ta en fika tillsammans. Då kom ett par fans till johan, och dom trodde ju såklart att myj och johan var ihop, så dom skulle döda henne :p men sen vaknade hon xd

Det är ju lustigt hur man kan få till det, eller hur? Jag har ju drömt om bror hans OCH johan själv. Men jag berättar bara den om henrik, för den andra är sjuuuuuuuuuuuuuukT pinsaM!! :$

Henrik sitter i framsätet i en bil, på en stooooor parkering, och så står jag där

Henrik: Vilken hög panna du har.
Jag: Har du sett anna begendahls?
(jag tycker att den är hög, inget illa ment, anna är jätteduktig!)
Henrik: Jag har bara träffat henne några gånger.

Haha. I drömmen blev jag inte arg eller nånting.

KonstiG

Har hört att bilder är bra ;> då bjuder jag på en!

redigerad


Det regnar i fula ödet just nuuuuuuuuuuu

Jaha, och så regnar det - igen! -.- som yazmina skrev på sin blogg: Vill utomlands och det NU! Så känner jag också. Det var ett kanonväder för ungefär en månad sen. Alla dagar då var jättevarma och soliga, och badvänliga. Men det är inte värt det, om det ska vara sånt här pissväder resten av det korta lov som nu är kvar. Helst skulle jag nog vilja åka till USA, men det är ju ändå inte det landet som man behöver just nu. Jag vet inte..Thailand? Nej, jag vill inte dö. Eh, skämta bara.


Om ni är i östergötlandstrakten och ni inte har nåt speciellt för er kan ni ju alltid åka till Ödeshög (där jag bor) och gå på johannamarken. Det håller på i stort sätt hela dagen imorgon, och det finns en massa stånd där man köpa en massa saker. Det finns även karuseller om man vill åka nåt. För oss ödeshögsbor är det väl höjdpunkten på året. Haha. det finns annars INGET att göra här. Finns bara en klädesaffär som heter Axens. Och det är för tanter. Sen finns det en leksaksaffär och där finns det barnkläder (för små barn) och det är svindyrt. Sen hade vi en kosmetikaffär, men nu ska den slå igen. Vi har bara en mataffär. Det är ica. Finns nästan aldrig nåt som man ska ha där. Allt är slut, och så är det litet och trångt. Sen finns det en affär (den jag gillar bäst) skattegården heter den egentligen, men vi kallar den bengtssons. Där finns det verkligen nästan allt iaf. Den är rätt bra ändå. Sen finns det en järnhandel, och det är väl pretty much it. På fritiden finns det inte heller mycket att göra. Finns ingen ishall, bowlinghall eller simhall eller nåt. Men, man kan ju spela fotboll i ÖIK (har jag gjort) man kan spela en massa instrument på musikskolan, man kan även dansa där (som jag gör). Man kan spela innebandy. Sen kan man åka cross, på en crossbana som kallas "hålan".
Haha, det finns faktiskt två campingar. En som är i skogen kan man säga :p jag tror inte att den är i bruk längre fakiskt. Där fanns det en golfbana. Dit brukade man gå. Men den är stängd. Det är fan nästan droppen! Vår älskade golfbana! Sen finns det en ganska ny fräsch camping som är i öninge. Öninge camping heter den tror jag. Men jag fattar ju inte varför folk vill åka hit. Det enda kan väl vara om man gillar naturen. Då finns det ju alltid omberg och tåkern. Sveriges största fågelsjö. Inget av dom intresserar mej så värst mycket. Ja, jag kan iaf dra slutsatsen att jag inte kommer bo kvar här vad det lider. Snart finns det antagligen inget kvar. I själva kommunen bor det 5-6000 invånare.
Om man bor här, fastän man inte bor på landet räknas man ändå som bonde. Fast dom som bor på landet är bond-bonde. Vi andra är bara bönder. Hah, komplicerat värre kanske? Nej, för min del finns det en massa möjligheter och större städer som väntar! Eller, rättare sagt för bandet jag spelar trummor i. Failed Ones. Kom ihåg var ni läste det först, haha.

Nää, stackars er. Nu har jag babblat i en evighet om hur sugigt det är att bo här.. Men, det kommer alltid att vara såhär:
Home is where your heart is. Och mitt hjärta finns trots allt här. Och det kommer det alltid att göra.

Nu har det slutat regna ;D fast, det är nästan ingen skillnad. Lika surt väder. Det är en sur luft. Gör mej glad! nån som har ett skämt på lager? :p

bajs

Fan..solen gick i moln och det har börjat blåsa som bare den..-igen. Erika hade visst annat för sig.

Suede- Saturday Night



Jo, sofie skickade ju en massa sude låtar till mej igår. Jag hade inte hört låten ovan förut. Men den var riktigt bra! Jag märkte hur jag började gunga med med benet :) det är sån "amanda-låt" på nåt sätt. Det är en sån låt som bara vill dansa med nån man är riktigt kär i.

Nähä..det känns väldigt tråkigt att bara sitta vid datorn. Jag tror jag ska baka. Mitt specialitét är nog kladdkaka. Men jag är inte så sugen på det just nu, Men, vi får väl se vad det blir. Förresten så skulle visst sofie logga in nu, så vi kan spela lite på king :p det blir roligt systra mí xd

I know i made your day!

Tjaa ^^ städade rummet förut. Nu känns det mycket bättre, haha :p Det är ett ganska fint väder idag! Och det måste man ju såklart ta vara på. Jag ringde erika förut, men hon duschade visst. Hoppas att hon duschar klart snart.

Jag får ganska många kommentarer som det står tex såhär; "Hej vilken fin blogg du har! Kolla in min så kanske vi kan följa varandras bloggar på bloglovin." Alltså, alla som kommenterar och har bloggar kollar jag alltid. Och om jag har nåt att säga så kommenterar jag. Och om det är nån blogg som jag tycker är intressant så väljer jag att följa den givetvis. Så, det är bara onödigt att skriva så xd

H&ms höstkatalog kom idag. På divided fanns det mycket snyggt! Särskilt jeansen..jag är svag för jeans haha..
MEN, nu ska vi inte tänka på den tråkiga hösten inte! Nej, för nu är det ffs sommar! Vare sig vädret är det eller ej!

Nej erika "blondie" nu får du allt duscha klart!

 haha, erikas


Love is to(o) hard to break

Mm, jaha ja. Nu känns det lite sådär "vad ska jag skriva nu då?"..

Jo, det är klart. Jag har fått många kommentarer om min header :) positiva (såklart) den är ju väldigt fin. Och ni får inte glömma att det är Nadine som har tagit fotot, och så har jag redigerat det lite grann. Hon är skitbra på att ta foton tycker jag.

Den här bilden gillar jag starkt! Om ni vill ta den så får ni nog fråga Nadine först :)



Medans jag och sofie (förgäves) försökte spela en massa spel på king, så kollade jag lite på american pie the naked mile. Sjuk film, men rätt rolig fast otroligt politiskt inkorrekt! Och så skickade sofie lite suede låtar till mej också. Som jag så länge har tjatat om.

Imorgon ska jag nog städa mitt rum. (Jag gör det tom självmant) Jag tycker inte alls om när det är en massa damm eller lite småskräp på golvet numera. Jag vet inte vad det har tagit åt mej.. Det är ändå inte så illa. Det är liksom ingen svinstia eller så, haha. Jag tror nog att jag har blivit lite pedant. Och rent hus är min bäste vän. Hah, nejrå. Men nåt som irriterar mej nåt oerhört är att från mina röda nya mattor blir det som rött ludd som åker av. Det ligger en massa sånt på golvet. Och så tappar jag så mycket hår också. Det är fan äckligt. Det ligger massa hårtstrån på golvet, och där jag har min hårborste. Jag får väl försöka hitta nån vitamin som jag kan äta, så det minskar lite, hehe.

Lars Eriksson. Jaa, jag tror fanimej att jag är kär i han. Han är så söt när han ler, och så är han så genuin. Och såklart, otroligt bra på musik!

Lars Eriksson- Love (och sen är det nån ruth som sjunger också tror jag)


Är det nån som vet om han har en blogg? Skulle vara intressant att följa den.

Just det! Corre och jag var som sagt på bibblan, och jag låndae en bok som heter  "De skyldiga". Den verkade bra! Jag skulle ha lånat "låt den rätte komma in" men alla exempklar var visst utlånade. Jag känner verkligen att jag har ett stort behov att läsa spännande böcker. När jag inte håller på att läsa nån bok så är det som om jag längtar efter det. Jaa, världen är full av konstiga människor, däribland jag! Haha.

Nej, nu ska jag sluta skriva och tvätta ansiktet och borsta mina missbildade bögtänder..

Glöm inte att kolla in Nadine!

I can't sleep without telling you goodnight

When the summer's gone and the autumn's past
there's only snow outside my door
the dark is comming fast and the air starts to freeze
there are stars shining clear and bright above me in the sky
Then a snowflake hits my cheek and then is when i realize
I can't sleep without telling you goodnight

It's getting colder and darker for every night that goes by
I still hear you whisperer those three words at night
Since you left everything turned black and white
And I wonder, where is the light?
Im laying in my bed awake and there's a tear in my eye
I can't sleep without telling you goodnight

There's a monster under my bed, oh baby won't you save me?
The voice inside me tells me it's gonna be alright
Everybody tells me it's gonna be alright
But Im afraid of the dark
It's a fear I have. Oh baby won't you save me?
I've searched so long for you, but I have a feeling
It's like Im loosing you
I can't sleep without telling you godnight

It's getting colder and darker for every night that goes by
I still hear you whisperer those three words at night
Since you left everything turned black and white
And I wonder, where is the light?
Im laying in my bed awake and there's a tear in my eye
I can't sleep without telling you goodnight.

Oh no I can't sleep.
The tears on my pillow won't get dry
Cause every night I cry myself to sleep
Yeah I've tried I really have
But it's all in vain
You're gone
It's tearing me apart.
What's left of me?
Now Im broken


It's getting colder and darker for every night that goes by

I still hear you whisperer those three words at night

Since you left everything turned black and white

And I wonder, where is the light?

Im laying in my bed awake and there's a tear in my eye

I can't sleep without telling you goodnight

Oh no I...
can't sleep without telling you goodnight


Jaha, då var den klar :) ska bara komma på nån jäkla melodi då!


The nice rabbit told me he's gonna be alright

Idag var jag astrött. Jag gick upp halv ett. Heheheh. Men nu är iaf corre här. Och om vädret tillåter vill jag att vi ska till bibblan så att jag kan låna en bok. Har saknat att läsa nåt vettigt. Har bara en massa okej tidningar, och skvallerblaskor. Inte så roligt i längden. Jag antar att vi kommer titta på nån film eller nåt, för det svenska vädret har intagit mitt liv som en jävla bögmygga som suger ut allt mitt blod. Nej fyfan, det var asdålig liknelse.

Nu ska vi till biblioteket ;)

En nattlig tur

Hejsan :> nu ska jag sova efter att nyss ha kommit hem från en nattlig tur på moped. Robert och jag "hämtade" mamma på hennes jobb. (hon cyklar, och det är några kilometer, rätt många, och så är hon mörkrädd stackarn) så då mötte vi henne. Det känns mysigt att gå och lägga sig efter det :)

Natti, och dröm asroliga drömmar!

Im trying my best

Tjenare^^ just nu sliter jag ut öronen xd spelar amanda jenssen om och om igen. Hon är så in i helvetes bra!

Smakprov..

I can't sleep


Johnny's song


Lockdown


It's gonna be alright


Riktigt bra enligt mej iaf!

Sassa och gick ju nästan flera mil idag då.

Nej, men skitsamma. Vi kollade lite på idol. Och har för det mesta samma åsikter ;)
Kommer inte riktigt ihåg hur det var exakt, men jag tror att det var robin b som sjöng.
Och han wailade skitmycket (som det så fint nu heter) och jag sa: "Han wailar som en....."
Båda: "bajs" (samtidigt)  haha xd vi kommer aldrig i våra liv ur kiss och bajs åldern..HAHA!

Nu ska jag duscha.




Ha en fortsatt trevlig kväll! Eller nåt liknande artigt!

Ingen passande rubrik at all!

Idag är jag sjukt tråkig. Tror jag xd Sassa kommer snart. Vi ska gå knattespåret. Eller, powerwalka som dom kallar det :P och såklart umgås!

Jag vill spela rita och gissa..

HAHA!

Här sitter jag i sängen som en fåne och skrattar för mej själv. Åt alla negatvia kommentarer som henrik palm har fått på bilddagboken. Men mest åt svaren :> roligast hittils:



gud, jag är trött och fnissar åt allt just nu..

skolan

 Min blivande klasskamrat julia och jag sitter vid msn och snackar om skolan. Förresten, visst är hon söt? :) iaf, detta har vi kommit fram till!

Det bra:

Man träffar både gamla och nya kompisar.

Att man lär sig någorlunda så man inte blir helt dum i huvudet.

Det dåliga:

Man får knappt ingen sömn.

Man får nästan ta med sig skolan hem. Med tanke på läxorna.

Lärare som är elaka som fan själv.

Matte xd hahah.

När en del elever försöker vara bäst.


Blondinbella?

Alltså, det verkar nästan som alla som bloggar läser blondinbellas, kissies, kenzas och fokis bloggar dagligen. Det gör inte jag. Jag kollar dom kanske högst en gång i veckan "bara för att "om ni fattar. Jag tycker faktiskt inte att dom är så värst bra. Då tycker jag att det finns andra som är bättre. Som inte är kända. Andra bloggar som man kan identifiera sig lite med. Blondinbellas är nog tråkigast av dom. Och så läste jag, och så var det en länk till hennes killes blogg (!) Herregud tänkte jag. Har hennes kille också en blogg?! Det var jobbigt på nåt sätt, haha. Här är hans blogg:
http://storstadspojken.se/ suck.
Kissies blogg känns så plastig..men det är väl hon som är..
Kenzas är tråkig bara.
Fokis är nog mycket roligare då. Egentligen vet jag inte varför jag inte läser den, för jag tycker inte illa om den på nåt sätt.
Jaja, jag håller mej till dom gamla vanliga jag brukar läsa! Fast, dom blir allt mer tråkigare nu när det är sommar. Kan mycket väl bero på att det inte finns så mycket att säga när man inte går i skolan. Finns nästan inte nåt att klaga på mer än vädret. Och det händer mer när skolan är igång igen. Allt man längtar efter då är fredagen.
Förresten, på tal om skolan. Min älskade bror påminde mej om att den börjar om 3 veckor och 5 dagar.. :( Han sa att han började antingen 1 eller 2 dagar senare än mej. Han ska ju börja på holaveden (gymnasium) i tranås. Bajs. jag tycker att det har gått alldeles för fort. Och sen är jag lite nervös inför att börja. Jag börjar på en ny skola, nya klasskamrater (fast jag har mer eller mindre snackat med alla, och känner dom flesta) nya lärare, nya regler, mycket friare och mycket nytt. Ett nytt helvete. Ett svårare kan jag tänka mej. Det som jag oroar mej mest för är hur fan jag ska komma ihåg alla klassrum. Jag är en riktigt virrhöna, och tycker att allt ser likadant ut. Jag litar nästan inte på mej själv, hehe :P
Men, det ska nog gå hur bra som helst! Får vi hoppas åtminstånde.


Jag är nog lite knäpp, men på nåt sätt är nästan emil i lönneberga och johan palm lika? xd



det kanske bara är myssen som förvirrar mej.. (?)

Förresten så äger astrid lindgren.

amanda jenssen

Hon är förjävla bra!

Är inte detta för sött? Jag fick tårar i ögonen..


Det sista är sjukt bra! haha






Otroligt bra gjort!


Suspicious minds


Numb


Another Christmas



Detta glömmer jag nog aldrig



Det var synd att hon inte vann. Men det gör detsamma!

Hon har en jävligt fräck stil!

Min bror jävlas med mej just nu.. :>

Hej :> har inte mycket att säga. Förutom en sak då. Den här låttexten är riktigt fin tycker jag :)

The Sounds- The Only Ones


When I grew up It was different
There was no violence or like other towns
But when I came home from school that night
I saw the cops were on the run
There were kids on the wall reaching up to the sky
Like a culture shock of joy
It sent me into a strong fascination
And what's been lost is back


Cause we were the only ones
Darling and me this time it's going down

You know where I belong
And you know it's time that we let go
Been drifting so far away from home
November came back and all was gone
You know where I belong, my darling
This time It's going down

When December came I was older
And snow was finally on the ground
Soldiers lining up, cameras feeding the world
With pictures that would mark my mind
I heard this woman scream as she was begging for trust
Then turning ghost-like behind the court
A shotgun blast, as new years passed
Oppression was on the run



They're Going Down

You know where I belong
And you know it's time that we let go
Been drifting so far away from home
November came back and all was gone
You know where I belong, my darling
It's going down


Man kan undra om jag är svensk

Faktikst så fixade myj och jag sommarkrysset utan google. Jag är faktiskt smart. Och ja, jag tar faktiskt åt mej hela äran.. :P för myj satt bara och bedömde dom som sjöng, hiihi. Jag är allmänbildad!
Jag sa åt myj att hon skulle massera mej, om jag gjorde det på henne sen. Och det gjorde hon. Sen sa jag att jag hade lurat henne. Att jag inte tänkte massera henne. Hennes hot var:

"Då sätter jag mej på dej!"


HAHA! Hon är för skön alltså.




FJORTISAR

Jag irriterar mej väldigt mycket på fjortisar. En del har bara det utseendet. Men inte det sättet, om ni fattar. Andra har både och. Eller bara sättet. Saker som jag irriterar mej speciellt över är;

All den foundation/brunkräm som vissa har. Såklart att man ska få ha på sig det. Men med måtta!

Minerna. Ni vet när dom skrynklar till pannan och trycker ihop munnen och drar den till sidan. Ni har väl sett bilder iaf.. Ett leende passar ju minst lika bra! Om inte bättre!

När dom har flera stycken toffsar på smalbenen när dom har långbyxor.. Varför inte bara köpa stuprörsjeans om dom inte är tillräckligt tajta?

När dom säger odet "ofta" i varranan mening. Tex: "Men ofta att man köper Beckhams parfym, när Britney Spears nya har kommit ut!" Varför inte bara säga nåt i stil med: "Jag skulle köpa Britney Spears parfym, för jag gillar henne bättre" eller nåt sånt :P

När deras användarnamn på bdb är tiieep...... vad dom nu heter. Sjukt jobbigt.

Denna pushup effekten med bhar. Jag menar, dom flesta är ungefär 13-14 år bara.

Ja, alltså. Jag hatar inte folk som är fjortisar. Jag hatar bara själva fjortisgrejen.
Och jag ska säga att jag är sjukt stolt över mej själv att jag inte är en av dom.
Det enda är väl att jag säger ordet "typ" ganska ofta, haha.

Det roliga med mej är att jag vet oftast inte hur jag ska uttrycka mej. Så ibland så kan jag inte prata rent, det blir bara en massa ljud kan man säga. Och jag säger andra ord istället för dom korrekta. Tex sa jag hoxo när jag skulle säga homosexualitet. Och stalpe när jag jag skulle säga stolpe. Och prottade när jag skulle säga pratade. Haha, jag vet faktiskt inte varför. Ibland när jag försöker säga nåt och det bara blir pannkaka, så gör jag sådär som skådespelare gör ni vet. Som dom gör på sånna där bloopers eller vad det heter. Det händer att jag tom skiter i att säga det jag skulle, pga det. Det beror faktikst inte på att jag är nervös eller ivrig. Ibland kan man undra om jag är svensk..
Jag kan säga saker till folk, och dom nickar förstående. Och sen kan jag fråga om dom fattade. Oftast blir svaret nej..haha. Jag ska nog inte bli radiopratare iaf!

Tjenare

Idag gick jag upp halv ett. Jag är trött. Jag ska döa med myj. Vi ska nog se sommarkrysset. Vi är kryssarnA. Eller nåt. Hoppas att myj inte använder google denna gången. För jag kan ju allt. Nästan allt. Men kanske mest inget. Jag fattar inte vad jag gör nu.
Glöm inte att kolla på videoklippet nedanför. Ujuj..
Jag är inte så rolig nu känner jag.
Och bildar korta meningar. Jaja.
Jag vill ta bussen in till mjölby idag. Vet inte varför.
Det är ändå ganska trevligt där. På nåt sätt.
Ska äta mammas älskade mat snart. Gott!
Hoppas att ni inte blev för uttråkade. Jag kan väl dra ett skämt bara för skojs skull då.

Vad sa gud för sig själv när han skapade mannen?
"Eh! Bättre kan jag."

*trumvrivel

Sjukt rolig, men farlig kväll

Det var tyvärr inte så många som kom :/ men vi hade kul ändå. Finns inte så mycket, att säga mer än krig. Och så kommer det en massa suddiga bilder, och ett videoklipp som ni INTE får missa!


vimsann och melinda<3


Bengan som vi kallar'n

vimsis

albin och erika

henke o bengan

erika och sassa

har fortfarande kvar mina bebiskinder^^haha

en luftbalong var ute på vift!

 tack för allt! Särskilt underhållningen. Se nedanför ;)



dålig kvalitet, men skitsamma!
Iaf, albin är den som blir utsatt, bengan är den som utsätter han :)

ett sånt där morgoninlägg ni vet

Eftersom det är ett morgoninlägg, och sassa kommer och hämtar mej snart så..aa, då får det bli ett kort inlägg.

Och det blev det också.

Torsdagsmys

Hejhej :)

Var med erika och sassa förut :) vi åt korv och makaroner som erika lagade åt mej och henne när sassa hade gått. Och så köpte jag ett par skitsnygga trasiga jeans av erika. Dom var sådär sönder ni vet :) och erika kunde inte ha dom. Och min röv är nästintill omöjlig att passa i byxor, men dom var jättesnygga och passade perfekt! Bild kommer!

Imorgon åker jag med sassa till city gross. Klockan 09.00 haha. Det blir svårt för mej att komma upp :P
På kvällen blir det fest för fulla muggar :) iof kommer det bara typ 9 st, av 18 hah. Aja, det blir nog bra!

Just nu sitter jag brevid erika som langar över låtar till sin mobil från min. Jag har jävligt bra musiksmak. Jag vet! Haha. Vi kollade på en "nostalgi-film" för oss förut. Tonårsliv, heter den. Eller, jaa erika kollade. Medans jag provade kläder. Just nu tittar på vi grannfejden :) jordgubbar åt vi också. Gott!

Kanske inte bloggar så mycket imorgon. Är ganska upptagen då.

Främmande danskar i huset!

Min morgon var rätt komisk.

Jag gick upp vid elva, satte mej vid tvn och åt frukost. Och så städade mamma. Sen ringde det på dörren. Jag sa till mamma, att om det var till mej hade jag inte gått upp än (med tanke på min pyjamas och allt :P) men det var ett par danskar som klampade in. Jag visste inte att mamma och pappa kände dom..Men dom snackade på och jag fattade ungefär bara hälften. Men sen visade det sig att det var våra ex grannar, eller vad man ska säga. Jahopp, trevligt antar jag.

Jag har ju färgat håret :) here's a pic

 min hand ser väldigt stor och gullig ut, haha.

Efter maten drar jag till sassa. Måste ringa dom som inte svarat. Bönderna tex. Jimmy verkar ju klippa gräset jämt..

MusikMusikMusikMusikMusikMusikMusikMusik

Lily Allen- Fuck you


Jag älskar låtar med fräck text! Vissa kanske tycker om låtarna pga av hur dom låter eller vad man ska säga :P
Jag med såklart, men jag lyssnar även på texten. Den är viktig ändå. Det jag vill komma fram till är att det är väldigt uppfriskande med texter som den här! Jag menar, egentligen är ju titeln fuck you på en låt helt brilliant? Eller hur?

Hanna Hedlund- X 22

Är inte den här låten från typ 99-00 eller nåt? Jag tror det. Då var jag 3 eller 4 åt, och diggade den stenhårt! Haha. Idag tycker jag väl bara att den är rätt okej. Inget jag brukar lyssna på vanligtvis.

The Killers- A dustland fairytale

Jag hade inte hört bandet föränn deras låt human spelades på radion. Och när johan palm sjöng when you were young i idol. Och sen har ju deras låt alla these things I've done varit med i nån reklam om barn som får vara militärer. Sångaren har en riktigt bra och speciell röst som man känner igen. Och det är så en artist ska vara. När man hör rösten ska man direkt veta vem det är. Det är en riktigt artist enligt mej iaf.

Amanda Jenssen- Antoher Christmas


När amanda stod i finalen med marie ville jag så gärna att amanda skulle vinna. Och jag blev så ledsen när hon inte gjorde det. Men, man behöver inte vinna längre verkar det som :) julen 2008 gjorde hon en jullåt som är riktigt mysig tycker jag. Hennes röst är så skön på nåt sätt. Ja, jag gillar henne riktigt mycket! (Förlåt att jag drog upp vintern, när det är sommar haha)

The Sounds- Hit me


Jag tycker att the sounds äldre låtar är bättre än dom nyare. Man behöver väl inte ens fråga varför jag tog med den här låten? Den är ju skitbra!

Carola- Mickey

Alla flickor har väl haft carola som sin stora idol en gång när man var liten? Det har jag iaf. Den här låten älskade jag. idag uppskattar jag inte hennes musik. Mycket beror på att jag tycker att hon verkar jobbig, hehe. Sånt tänkte man inte på när man var liten. Man kanske inte tänkte knappt alls va? haha

Johan Palm- Antidote


Den här låten är riktigt bra och jag gillar texten också. Det blir bara så att man älskar den. Man bara hänger med i texten på nåt vis. Det är en skön känsla.

Lewis- Vän med döden

Jag antar att ni redan vet att johans bror henrik spelar i ett band som heter lewis? Aa, jag tycker att dom är väldigt bra!
Kolla gärna deras myspace: http://www.myspace.com/lewistheband
Just det, där är även johan med och "gäst-sjunger" eller nåt.


Green Day- 21 guns

Jag älskar green day. Och 21 guns är en riktigt bra låt.

Kelly Clarkson- Hear me

Otroligt fin bra, och känslosam låt med kelly.

The Clash- Should I stay or should I go

En jävligt skön låt, som man aldrig får nog av!

Jaa, det var lite vad jag har lyssnat, och lyssnar på. Kanske inte sådär skitintressant för er men..säg gärna vad ni tycker!

Hej Sverige :)

Hejsan^^

jo, idag färgade jag håret. Jag färgade även dom cerisa slingorna. Men, den blev bara pannkaka kan vi väl säga. Pga att jag redan hade mörkt hår fäste det inte så starkt som jag ville. Så det är bara svart :) MEN, jag trivs lika bra med det! Hoppas inte att det går ur så fort nu bara. Som den gjorde sist. Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så det får bli saker du kanske inte visste om mej istället :)


Jag är lite orolig när man åker bil att nån annan bilist ska göra ett misstag och råka köra in i oss :P

Jag blev ganska förolämpad en gång när en tjej trodde att jag hade löshår :o haha

Jag tycker att billie joe armstrong i green day är så J-Ä-V-L-A S-N-Y-G-G (!)

Jag blåser ofta in en massa luft i min mun så att den blir lite större. Pga att min käft mer eller midre är redigt missbildad, så jag biter mej i kinden .. Men, förändring kommer...Jag kommer att gå runt med tandställning i vinter eller nåt.

Min 3 år äldre bror och jag har faktiskt väldigt roligt tillsammans, även fast vi egentligen inte har ett skit gemensamt.

Min bästa kompis och jag har varit bästisar i 7 år. (sen lekis)

Jag tycker att emostilen är ganska snygg. Fast det ska vara mycket färger :)

Fjortisar är det absolut värsta jag vet. ARRGH!! Vart tar den svenska ungdomen vägen egentligen?

Johan Palm har faktiskt påverkat mej i min musikstil. Alltså, inte bara hans musik utan det han själv lyssnar på. Det mesta är bra tycker jag. Radiopop är egentligen ganska ointressant när man tänker efter, eller hur?

Jag har en ganska kort stubin, och blir ofta skitförbannad på tekniska grejer.

Jag säger (tyvärr) ordet bögjävel allt för ofta..dåligt stil av mej men..

Jag skriver många låttexter, men blir inte alltid nöjd. Det jag skriver är såklart till Failed Ones.

sådär :) kommer inte på så mycket mer nu :P


The Sounds

Det spelas alltid nåt i mitt rum :) just nu the sounds nya skiva crossing the rubicon

No one sleeps when Im awake (lite brus i början bara)


4 songs and a fight


My lover


Dorchester hotel


Beatbox


Underground


Crossing the rubicon


Midnight sun


Lost in love


The only ones


Home is where your heart is


Goodnight freddy



 Jag gillar verkligen home is where your heart is. Den texten är verkligen sann. Även om jag nu inte bor på den bästa platsen i sverige..den suger faktiskt. Men, mitt hjärta hör hemma här!

Vad tycker ni?

I taket lyser stjärnornA

För ett tag sen läste jag boken i taket lyser stjärnorna. Efteråt såg jag filmen. Gud vilken besvikelse! Filmen är absolut ingenting mot boken. I boken finns det en massa bra detaljer, som inte finns med i filmen. Tex som som i boken är en farfar till Jenna med. Men det syntes inte ett skit av han i filmen. Jag menar, en liten farfar kunde dom väl ändå klämt in väl? Men så är det ju tyvärr ofta med filmer och böcker. Även om dom har samma historia får man olika uppfattningar av dom. Det är ju tur att jag inte har läst harry potter böckerna antar jag :P haha. Har ni gjort det? Jag får väl skämmas med att säga att jag inte orkat det. När man ser på böcker, och så är dom feta. Då blir man genast lite tröttare nästan :P

Amen, iaf det jag ville säga var att det suger hårt!

finaste rubriken nånsin :]

Men hej!

Ni som läste förra inlägget vet ju redan vad som händer idag, så jag behöver inte upprepa skiten :)

Jo, det här att vara känd. Det är ju ändå nåt som skulle vara roligt. Till en viss gräns såklart. Ni såg väl sommarkrysset i lördags? Det gjorde jag iaf. Och efteråt hade tydligen johan och henrik palm åkt en massa grejer. Och så såg jag på bilddagboken, en massa bilder på dom. Det var folk som stog bakom dom i kön. Och det var bla bilder på deras sexiga rövar (H) haha. Nejmen..aa. Det var ju kul. Men jag skulle bli lite galen i huvudet om folk fotograferade mej hela tiden :P så, jag är trots att lite glad att jag inte är känd, haha. Men, vem vet? Ni kanske får se mej som trummisen i Failed Ones en vacker dag?



Första inlägget :]

Okej :) det här är sista gången jag gör detta nu. För det är så jävla mycket jobb med skiten. Men det blir bra! Med hjälp av Jonna (www.kunglydiahjertstedt.blogg.se)

Idag har jag åkt bil, haha. Åkte till tranås med familjen för att kolla på bror mins nya skola. Holavedens gymnasium. Konstigt namn, eller hur? Han ska hur som helst gå barn och fritid. Kul för han...fast jag tyckte att han skulle gå på kungshöga i mjÖÖlby. Men..aja.

Imorgon ska har jag mycket framför mej. Jag ska träffa min moster. Hon har kommit hem från Kina, och hon brukar köpa saker till oss. (hon har inga egna barn eller så, så vi blir ganska bortskämda av henne XD) Det blir coolt att få se vad hon har köpt! Jag menar, på varenda leksak man har haft har det ju stått; Made in China. Och så ska Sassa och jag ringa runt till hela klassen för vi ska ha en fest. Den gamla klassen, 6B alltså. Och så tänkte vi att vi skulle jogga knattespåret med. Om vi hinner. Vi blir hurtkurtar isf! Jag vet att man brukar säga hurtbulle, men jag har personligen ändrat det till hurtkurt. Där med basta!

GLÖM NU INTE ATT KOMMENTERA RÖVEN AV ER!!

RSS 2.0