i've had it with this,

Lite proffsigt såg det i alla fall ut när jag åtminstone försökte sy.





det är bättre att bli hatad för den du är, än att bli älskad för den du inte är

show a little faith now,

Jag släpade allt fram symaskinen förut! Det gick åt helvete. Så jag gör det jag gör bäst istället, musik. Gitarren Sven och ja. Det kan jag. Det är min grej. Fast jag skulle gärna kunna sy, fast vafan. Det där är ju bara fruntimmer som gör. Nu ska jag äta glass och kolla lite på Tjenare Kungen, det är mitt liv.



peace/love

Courtney Love















en rocklegend enligt mej det där. en kvinnlig en.

försökte älska det jag tog,

Jodå. Den här dagen gick nog käpprakt åt helvete ändå. Ja fast, man får ha sånna dagar ibland. Fast ibland blir mer och mer oftare nu för tiden... Och några fredagar ibland måste man bara vara hemma och ta det lungt på också. Som den här! Vädret är ändå skit, och Hedvwig och B är inte hemma heller. Så jag ska nog tillbringa resten av min ganska misslyckade dag med familjen vid teven. Klockan åtta är det någon postkodskamp. Rätt okej ändå, sa mamma. Om jag inte blir ännu tröttare än vad jag redan är, ska jag göra något kreativt. Imorgon så har Robert lovat mej att jag ska få hans gamla x-box. Så då blir jag väl en "gammal-x-box-nörd". Det funkar ändå jävligt bra för mej. Funderar på om jag vågar se hur den sista biten melon i kylskåpet ser ut... OCH, kvällens utmaning blir att försöka lägga mej i tid. I tid är senast tolv, hade jag tänkt. Om jag inte fullföljer utmaningen ska jag straffa mej själv. Kanske kunde det värsta straffet just nu vara att ha en heldag, och lyssna på Justin Bieber? Ja, det blir perfekt!

Jag har förresten ett råd till er folket. Lyssna på Kents senaste.

kärlek/fred på lilla jorden

we're dying

Fröken My och fröken Amanda vaknade halv tre idag. Fyfan för dom.

Nu är det fanimej dags att vända på dygnet i alla fall!


where the lines overlap,

Idag var det den årliga "marken" här i Bynn, som vi kallar det! Tyvärr drunknade alla invånare i syndafloden som kom över oss! Så imorgon flyttar jag till Nyköping! Nej men, lite. Det enda jag köpte var sex munkar! Och just det, en klubba. En klubba som hade något med Satan själv att göra... Egentligen ville jag köpa något som inte går att äta, men man kan ju inte köpa bara för att, ni vet. Det fanns vissa bandtröjor och sån där skit, men det var ingen speciellt jag föll för direkt.

"Kola är en synd", sade My Ivarsson bredvid Amanda IDIOTBIL Karlsson alldeles nu precis. Men vafan, när man väntar tandställning måste man leva fullt ut ända tills domedagen faktiskt. Sen om man har fyrtio hål i tänderna, då får man bara ta tag i det efteråt... Det är ingen big deal va.

Jag ska söva hos My inatt, och fortsätta att tvinga henne att älska Taylor Momsen!

© på den du Hedvwig!



My och jag håller på att diskutera vad vi ska göra med äckligt mycket pengar när vi väl får dom. Håh.

peace/love

I don't know what I'm on?



peace/love

Taylor Momsen

Tumblr_l60sbyhd851qb8jr2o1_500_large















Hon är jävligt frän. Kunde man få sno någons utseende skulle jag ta hennes för allt i världen.


Talking shit again.

För stunden har jag en brinnande dator i knäet, sitter i sängen och det hettar på kinderna, och så har jag gitarren Sven till höger om mej! Jag är ganska trött och ska försöka hålla mej vaken! Idag har jag varit lite duktig. Jag har hängt mitt kära täcke på vädring, har dammat en aning slarvigt, och dammsugit lite nogrannare. Ett tips är att dammsuga med jävligt bra musik tex Marylin Manson, på hög volym som fan, och det gör man i nattlinne! Och så sjunger man högt och dåligt som en idiot!

peace/love

Someday.

Awesomeness!




Moralen är död.

En grej som är jobbig är när man blir sugen på något mitt i natten. Då smyger man tyst och försiktigt för att inte väcka någon, ut till köket för att titta. Man tittar i skafferiet, man tittar i kylskåpet. Sen inser man att det inte finns något. Man går tyst och försiktigt tillbaka, tomhänt. Och liktförbannat går man ändå tillbaka och tittar för säkerhetsskull, som den idiot man är.

Det svider.

-



DET är en skiva ni måste lyssna på. Förjävla asbra!

Perfect weapon.

Klagokärringen är igång litegranna!

Den tjugofjärde augusti klockan elva är jag kallad till tandläkaren i motala! Då ska det gjutas till tandställning och en massa skit. Så, det är inte långt kvar tills skräckens dag anländer. - Då jag ska dra ut hundraåttio tänder. Och så blir det tandställning i tre år. NICE! Skitsamma, resultatet blir bajsbra. Men jag är så rädd att jag lär behöva kateter. Och dessutom är det dagen efter jag precis börjat skolan, och jag lär missa att få en massa skit då. Typ böcker och sånt. Och det är bara jobbigt. Korv.

Ja men faktikst.



peace/love

Run from them.



Idag har jag inte gjort något vettigt. Jag fortsätter nog så dom följande dagarna också.

peace/love


Cakeness.

Jag orkar inte vända skiten rätt. Men ja, here you got it. När jag får tårta i facet.



peace/love

I'm living on your lies.

Och loppis it was! I stor allmänhet var det bara skit. En stor skit sak som jag hittade var en gammal Gibson gitarr. Ni ser ju själva på bilden hur den ser ut. 1e och 2b strängarna fanns inte, en av fyra volymknappar var kvar. Och så, ja den var rostig här och där. Och det fanns varken sladd eller förstärkare till den. Trots allt detta kostade den 850 spänn! Det är fanimej inte klokt. Inte vettigt på något vis. Den lär inte bli såld. I alla fall inte för det priset.

Klicka på länken här under så får ni se en aning förnyad version av det här skrotet.
Gibson Les Paul



peace/love

Running out of headlines.

Nu ska jag säga er, att nu är gräsmatten grön igen! Och grönare lär den nog bli, med tanke på allt regn som bara fortsätter fortsätta. Och när man inte kan gå ut, måste man komma igång med tänket för att komma på vad man ska hitta på att göra inne.

1. Jag kan fota. Men vet inte vad. Då blir det inte så bra.
2. Jag kan spela gitarr, men det suger att spela andras låtar. Vill göra egna, men är inte på det rätta humöret idag. Dessutom vill jag spela på elgitarr, men det har jag ingen.
3. Jag kan ta mej an symaskinen, men jag vet inte om jag törs, och i så fall, vad ska jag sy?
4. Jag skulle kunna titta på teve hela dagen lång, men jag har dock lite problem med att sitta still.
5. Jag skulle kunna sitta vid datorn hela dagen lång, men då kommer det bara sluta med att jag tjuter för att jag vill vara född i en stormrik familj, för att kunna köpa alla snygga gitarrer som jag hittar på musikbörsen.

Men jag håller på att tjata på mamma att vi ska åka på en massa loppis efter maten, om det nu finns några öppna på söndagar. Och annars så kanske jag ändrar designen på den här korven. Två andra intressanta saker är att jag har fått en blåsa på skinkan. Det måste vara gud som tycker att jag sitter vid datorn too much. Den andra är att jag håller på att få en fet jävla smärtsam finne på kinden!



piis/löv


My desire.





let there be rock

One the edge of a burning night.

Jag har en korv i ögat. Eller korv och korv, en ögonfranskorv. Den sticks som tusen nålar. Sorry guys but.. I'm going to be blind. Just deal with it! Jag är förjävla trött och chokladsugen! Hedvwig, jag och My har ätit vindruvor, vattenmelon, plus att My och åt jordgubbar också. Det är fan inte dåligt! Och jag har ännu mer melon här hemma i kylen. Och kakor. I skafferiet. Oh yeah. För stunden håller jag på med att lägga in skivor på datorn, och så ska jag fortsätta det arbetet med att lägga in låtar på mitt usb, och mobajlen! Det är en sån här grej jag har tänkt att jag ska göra i åttio år, och nu, till slut, har dom åttio åren äntligen gått! En praktisk sak man skulle ha, är en personlig kliare. Som kan klia en när man helst vill. Och det gör ju absolut ingenting om kliaren ser bra ut...

Vädret är väl inget att klaga på eller? Nej, jag tänkte väl det! Just det ja, gitarren i något tidigare inlägg, den ni. Håh. För det är ju sånt jag gör vid datorn om nätterna, tittar i timtal på gitarrer på musikbörsen. Och så sitter jag och tycker synd om mej själv en stund, för att jag inte föddes i en stormrik familj. Nästan. Nej, nu ska jag väl försöka förebygga min kommande blindhet, äta kakor, sen byta till vattenmelon. Lägga in låtarna som jag lovat mej själv, (näfan, det kommer ta ytterligare åttio år till), och kolla på tv. Undrar om jag kan följa mitt eget råd att gå och lägga mej vid tolv inatt i alla fall? Jag är stendöd. Hmm... Tveksamt.

peace/love


Marylin Manson.

I don't like the drugs, but the drugs like me.

2009-06-27 - MARILYN MANSON från Black Stage / Metaltown

2009-06-27 - MARILYN MANSON från Black Stage / Metaltown

2005-06-16 - MARILYN MANSON från Hawaii / Hultsfred

2005-06-16 - MARILYN MANSON från Hawaii / Hultsfred

2005-06-16 - MARILYN MANSON från Hawaii / Hultsfred


Tell me, what do you see?

Jag ska visa er den här, jag ville bara göra det. Jag gråter nästan för i helvetäääääääää!!!



peace/love/Gibson ES335 Dot - Red Satin

Open your eyes like I open mine.

En glad och nöjd födelsedags-Melinda!



Okej, okej. Lite får jag väl allt berätta! Av mej fick hon en sån där awesome hjälm ni vet, som man sätter två drickor i och dricker! Thirst aid! Jag fick tårta som pappa och jag gjort tillsammans i ansiktet, men lika gla var jag för det! Jag är ärligt helt utslagen, så jag orkar inte berätta faktiskt. Men det var en av dom bästa kvällarna i mitt liv.

peace/love

Feeling sorry.

Packat och klart, nyskriven låt i bagaget också. Och NU, kom jag på att jag inte har döpt den... Oh shit.
Drar till B snart och sover där med FAMILJEN inatt, vi ska även fira Melinda som fyllde häromdagen!

peace/love

I'm forced to fake a smile.

Jag gillar hennes låtar från breakaway skivan, och den här bilden är så ren och bra på något sätt. Det var i princip det jag ville ha sagt, ja.


I need somebody.



Fan vad bra.

Jag vill se ut som svenska flaggan när du är klar med mej.



Det här är så jävla jävla jävla jävla sjukt! Här sitter jag, och har lite halvt om halvt tråkigt. Tänker att jag kan gå in på Omegle, som jag aldrig är inne på vanligtvis. Snackar runt med lite folk, ointressanta folk. Och så träffar jag en svensk. En svensk som är ett år äldre än mej och bor ungefär i Jönköping. Vilket ändå inte är så hemskt långt ifrån Ödeshögs Syndromet. Vi börjar snacka om musik och så, och så visar det sig att vi var på musikfesten i Gransnäs där jag såg Amanda Jenssen och Hästpojken, samtidigt! Det är så galet sjukt! Det är fan sånt som händer i filmer! Jag är väldigt överraskad faktiskt. Så vi tog vara på varandras msn:er.

Annars så har jag ätit en god bulle och druckit mjölk nu såhär om natten. Tänkte dra fram symaskinen vi har någonstans här hemma och sy lite "imorgon". Jag som tycker dom är så obehagliga... Fear no darkness, dude!

Tumblr_l5ups4n4fn1qap3iro1_500_large

peace/love

Sen min dagboks första blad, och hela livet vände.





Jag tänker inte vara någon jävla tönt och ursäkta mej för att jag inte skrivit, eller gjort någonting på den här skit sidan, för jag skriver för min egen skull, och ingen annans. Det har hänt en massa skit grejer, ren jävla skit. Privat business. Vi tar oss igenom allt nu, tillsammans. Och vi kommer fixa det. I slutet står vi där enade. Med kärlek kommer man långt, det är kärlek vi har.

Idag har Melinda, My, Cornelia och jag varit olovligt olagliga. Vi tog båten i Visjö (räddningsbåten), och rodde ut. Och så kom det en gubbe och skrek att vi skulle ro i land igen. Vi fick skäll, och han bad mej ringa honom, och nu har han mitt rummer. Om han stalkar mej tänker jag anmäla gubbfan. Melinda ska ha ett jävla pris egentligen för att hon orkade ro hela vägen!

På torsdag ska FAMILJEN sova hos B. Vi behöver varandra.
Melinda fyller för övrigt fjorton år idag. Grattis!

B-ruden med jeansjackan. Älskar dej.


Som om vi aldrig älskat.

bra tjej.




When it's over I'll be there.



Shit happens.

I think I'm going to take a break for a moment. Bye for now.

Tears are words the heart can't say.



Tumblr_l47y22ufgh1qze11co1_500_large

Tumblr_l5chi3q8m31qcn5vso1_500_large

4705354672_fac5a205b8_b_large

97f7416bf0c68e469617deaa146e7514_large




Pete Doherty is my one and only drug.









Det finns mycket mer än bara det här.

The way it's gonna be.

Jag älskar bajs humor.


Right now.

Nu snart drar jag till Amanda och Myy. Och så är jag så jävla mätt. Puh.

I was sitting by myself alone.

Bilder på kära B som jag redigerat av ren tristess.







kind of.

My brain and my bones won't take this anymore.





Där har ni det röda i mitt hår kan man säga. Förutom dom sällsynta skiftningarna! Jag ser sur ut, men jag är alltid bajs gla! Idag känns det harmoniskt ute. Igår så dog jag ju. Jag ska röja upp lite i mitt rum, och sen måste jag nog klä på mej. Jag vill bada idag. Ja fan.

Edit: And bada it is! Tack Melindas pappa för att du skjutsar oss till Klinten! Oss = Myy, B, jag, Melinda. Hedvwig är bortrest eller något tror jag. Henne träffar vi inte förrän på fredag!

You're just fuckin' up situations.

Vi fortsätter på Nash Trash. Dickhead.


Playing pretty good

Idag har jag haft den här bloggfan i ett helt år. Säg absolut inte grattis på något vis, jag spyr då. Ni får bilder istället. Enjoy assholes.







© musikunge

Kate Nash – Nicest Thing


Nobody else could see.



This is where the magic in my bedroom happens.

peace/love

I wish my smile is your favourite kind of smile


Jag har spenderat dagarna med att dö mer och mer av värmen. Tralala. Och nu ikväll har jag roat mej med att spela sönder mina små fingertoppar, som för övrigt får svåra brännskador av att skriva just nu. Jag har tittat mycket på folk som spelar gitarr på youtube, letat efter tjejer som sjunger med en sån där äckligt bra brittisk dialekt. Kate Nash är ett bra exempel på spotify i alla fall. Lärt mej spela en del av Seven Nation Army. Jag har varit i Mjölby idag och köpt en jävligt klockren present till Melinda som fyller den 20:e. Och så handlade vi lite på kvarnen. Därifrån drar jag numera aldrig utan två kycklingklubbor! Amanda och jag har även varit i farten och skrivit en låt tillsammans. Om Ödeshög. Ödeshögs Syndromet heter den. Den är... Jävligt verklig. Right now ligger jag lågt på golvet och skriver, då värmen smälter mej. Lyssnar på en massa bra skit och sjunger med. Gungar med benet, och tänker på att det ska bli gott med glass efter det här. Tänker på sommaren hittils. Vad jag hunnit med, och inte. Jag vet att jag vill sova på Amandas studsmatta med henne under den bara himlen, och prata bort mer än halva natten. Gråta en skvätt, och garva så tårarna rinner även där. Skriva fler låtar. Och så kanske vi ska åka på Amanda Jenssen en gång till innan koncentrationslägret årskurs åtta börjar. Bada naken en gång till också. Och så ska ju FAMILJEN klä upp sig och äta på Kina med. Det var nog allt just nu. Nu ska jag äta glass, och när South Park börjar ska jag se på det, för helvete.

Bild från nakenbadet vid halv fyra på morgonen. Sicken min då.


Seven Nation Army



Älskar fan den här bruden!

A no is a no.



Lars Eriksson – Rejected Love

Lite kär i han har jag alltid varit.

Dear Sweden.

Först vill jag förmedla en förjävla katastrof.

Erik Linder – Utan dina andetag

Kent – Utan dina andetag

Den där Lindfan har förstört låten!!! Varför döda en sån underbar låt? God, give me hope for the future!

Och sen att, världen kommer dö. Jag kommer dö av värmen. Åka bil är det bästa sättet att ta självmord.

Imorgon blir jag ett brinnande huväää.


Bust your windows.

Elli, jag, amanda och kanske my om man får tag i henne =



förresten, egentligen suger gyllene tider röv.

Do you see me?



Elli och jag ska leka idag. Jag känner för något galet och olagligt.

She's on.

Wipe away all of my tears.

Jag är hungrig. Och ska se South Park snart.



kyckling

bearnaisesås

schnitzel


Oh yeah! LAX!!!!!!!!!!!!



google's my friend, who's yours?

- Neil Gaiman

Have you ever been in love? Horrible, isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different to any other stupid person wanders into your stupid life... You give them a piece of you. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out, and leave you crying in the darkness, so simple a frase like 'maybe we should just be friends' turns into a glas splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-risps-you-apart pain. I hate love.

River flows in you.


Close the door and leave your key.

Såhär är det va, att My vill "vinna" en "tävling". Den går ut på att den som nämner något sist vinner. Hon sms-bombar mej. Jag säger något lite då och då istället. Jag vet att jag vinner. Jag är förjävla envis.

Så nu behöver jag något att fördriva tiden med lite. Så vafan, jag satte på datorn och tänkte att jag kunde skriva ett par ord. (Jag är hungrig). Ehm. Lyssna på The Ark, dom är rätt göddiga. Jag har bestämt mej för att tatuera mej. Antingen till vintern, eller i början av nästa år. Beroende på budget vaa. På högra insidan av handleden ska det stå: "stay true". Och det är faktiskt inget impulsmotiv faktiskt. Med "stay true" menar jag att man ska vara ärlig. Vad man än gör. Speciellt vara ärlig mot dom man älskar. Jag har blivit "ljugen" rätt hårt. Eh vafan, kanske ångrar jag det, kanske inte. Kan nog lika gärna berätta litegrann i alla fall. Marcus ljög för mej. Jag kände vibbar av att han inte älskade mej under en kort tid. Då såg jag honom i ögonen och frågade om jag kunde lita på honom. Han såg mej i ögonen, och sa: ja. Han ljög mej rakt upp i ansiktet.  Och sen har det varit en massa "baksnack" om man kan säga så. Han säger en sak, andra en annan.

Ringde förresten till moster Tina och sa att jag kan färga håret anytime. Nästa vecka sa hon. Istället för ett askhuvud, blir jag ett brinnande huvuvd. Fy fan vad cool jag är! Om det blir bra, så behåller jag det givetvis. Annars så blir det förmodligen back to black!

Nu tror jag att jag inte har mer att säga. Och My verkar ha gett upp. Så, nu ska jag äta något och sova.

Ni får nöja er med en liten halvful bild på mej och Sven, som inte är redigerad ett piss.




The most awesome shoe in the world.







© musikunge

Her soul slides away.



Lite kort om livet just nu; Jag har möblerat om lite i mitt tidigare (i slutet), otrivselaktiga rum. Det är rent, och det är mysigare än förut. Vill bara få upp mer musik grejer, vänner och familj stuff på väggarna. När pappa kommer hem från jobbet ska han få hjälpa mej lite.

En sak till världen, det är så fint när tjejer inte sminkar sig.


Varför måste vi såra varandra?

- Håkan Hellström

22:22

Nu är det såhär. Jag trivs i nuläget inte i mitt rum. Det är stökigt, och jag vill ha det så. En mildare stökighet. Och det är dammigt och så. Nu ska jag ta på mej headsetet och dunka musik i mitt huvud och städa!!!

POWEER!

I paniken och trängseln blir du kall och blöt.


Jag ska tvinga med My nu att köpa hårfärg. Hon har lite problem att klä på sig dock. Pushar henne via sms.

Tumblr_l3jri6epo91qaqaypo1_500_large 

Enough to like you, my dear.

- Hur många landskap har du bott i? - ett enda jävla ett.
- Vilka städer har du bott i? - ödeshög
- Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - FAMILJEN
- Hur lång är du? - 168,5 när Robert och pappa mätte ;)
- Vilken är den senaste filmen du sett? - scary movie 2
- Vem ringde du senast? - pappa
- Vem ringde dig senast? - pappa
- hur löd ditt senaste sms och till vem? - I was just wondering :) - B
- Föredrar du att ringa eller skicka sms? - sms är enklast, men ringa är fäjnt.
- Är dina föräldrar gifta eller skilda? - förlovade!
- När såg du senast din mamma? - nån timme sen.
- vilken ögonfärg har du? - blå som fan.
- När vaknade du idag? - 11.30
- Vilken är din favoritjulsång? - typ, jag såg mamma pippa tomten
- Vilken är din favorit plats? - vet inte.
- Vilken plats föredrar du minst? - en ensam 
- Var tror du att du befinner dig om tio år? - i en buss på turné ;)
- Vad skrämde dig om natten som barn? - vet inte. ensamhet.
- Vem fick dig verkligen att skratta senast? - amanda, hedvwig, my
- Hur stor är din säng? - big enough for two.
- Har du stationär eller bärbar dator? - bärbar
- Hur många kuddar har du när du sover? - 7 sometimes, annars tre
- Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - bara fötteraaaa
- Vilken är din favoritglass? - allt med choklad!
- Känner du någon med samma födelsedag som din? - inte känner, men vet om.
- Kan du några andra språk än svenska? - jag anses kunna spanska, fast det kan jag inte. engelska är inte svårt.
- Föredrar du havet eller en pool? - båda.
- Vad spenderar du helst pengar på? - gitarrerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
- Kan du byta olja på bilen? - det vet jag inte. har aldrig testat.
- Vilken var den senaste boken du läste? - jag har inte läst en hel bok på flera år kanske..
- Dansar du i bilen? - yes, rätt krocksäkert så.
- när var du i kyrkan senast? - skolavslutningen
- Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? - klasis!!!
- Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? - dont really know.. hedvwig!
- Hur gammal är du om fem år? - 19 år

godnatt då.

We're a happy family.

Har nog ingen vidare lust att skriva tror jag. Vilket kanske någon märkt med tanke på dom senaste inläggen...

Slutsatsen of the day so far is: FAMILJEN har badat, (alla förutom Hedvwig), det var jävligt skönt! Vi tänkte klä upp oss lite, eller njä, rätt stort faktiskt, och gå på Kina och äta ikväll. Men det var visst stängt. Så jag tog min tid och bakade en kladdkaka, och så drog vi upp till Skönatorpet och åt den, och drack saft. Dock var inte Melinda med.

Hedvwig åker till Norrköping imorgon, Robert börjar jobba, B börjar jobba. FAN. Det blir lite jöbbigt va. Men Melinda, jag och My får väl hitta på något. Vi bestämde att vi skulle baka bullar någon dag. Eller så får jag helt enkelt roa sönder mej själv.

Och just det, det är bara mina bilder jag lägger upp. Om inte, så är dom från weheartit. Kanske någon ful en från google. Men det märks sörri.

Amanda Jenssen – Amarula Tree

Some of them want to abuse you.




Suspicious child.









© musikunge


Some truth.

If you don't live for someting, you'll die for nothing.


I'll fly with my own wings.

Nu ska jag berätta en chockerande sak.

Jag och mamma låg i sängen och pratade lite om saker och ting. Och så börjar jag snacka om piercingar igen. Men det lär bli svårt att övertala henne! Och så sa hon: "Du skulle hellre kunna få tatuera dej istället". Jag ba: "Seriöst? Nu när jag är såhär gammal?". Hon ba: "Jaa". Fast jag vill inte göra det riktigt än. Jag vill i alla fall vänta tills jag fyller femton. Men jag vet på ett ungefär vad jag vill ha. På ena handleden ska det vara en del av en text från en låt som betyder för mej, med lite noter. Och på andra handleden ska det stå: "Stay true" med typsnittet courier new (hehe, såklart). Det är lite mer på riktigt. Jag har blivit utsatt för förjävla lögner. Fast det är klart, jag kan ju ändra mej! Men ändå. Tack mamma!


Sverige, Sverige älskade vän.

Jag är smått arg. Jag vaknar och är ensam hemma. JAG HATAR ATT VARA ENSAM HEMMA!!!! Resten av skithögen har åkt till Mjölby.

Idag vill jag spela volleyboll och bada. Jag ska bara tvinga resten av FAMILJEN!

Förresten, hej då Hultsfred! Synd att man aldrig riktigt fick chansen att gå.

Timo Räisänen – Fear no Darkness, Promised Child

Fear no darkness, promised child.

Jag och My simmade några varv i Visjön, sen tog vi en promenad med Nathalie och Amanda till Rasta för att köpa godis. Och så slutade vi upp hos My. Tittade på Nathalies och mitt favoritprogram, Grannfejden.

Spelade Halo med Robert, sen åt jag jordgubbar och tittade på South Park. Nu ska jag borsta käften och söva.

Kolla min fiiiiiina Kyle jag broderade på syslöjden, (det tog mej båda terminerna!!!)



/slöjdarN

Audrey Hepburn.

Zenith108_large

Sjff_01_img0075-470x355_large

Tumblr_l40pqxhsab1qcrwiyo1_500_large

Tumblr_kuqi3ybfps1qa2be3o1_500_large


Shitface.

1. Det är fint väder ute.
2. Jag är inte ute.
3. Jag har tråkigt.
4. Därav videorna.
5. Jag är flummig.

Förresten, minns ni förra sommaren när jag snackade om elflugsmällan? Nu jävlar ska han fram igen!



Egentligen skulle det ha kommit en video efter den. Men det sket sig.

RSS 2.0