RÖSTA PÅ RASMUS!!!

Utvecklingsamtalet gick bra! Hade Christina. Hade helst av allt velat haft Klasis^^. Men så länge jag inte får Christian hoppar jag utav glädje! De omdömen från dom olika lärarna var för det mesta: "Mycket glad och positiv tjej. Glad, positiv. Amanda är glad och positiv. Alltid positiv och glad. Glad, glad, glad. Mycket positiv. Positiv. Glad." Typ så... :P Det funkar för mej. Inse, den här ungen är så jävla charmig!

Men det var lite små-pinsamt... Vi fick svara på frågor på ett papper härdom dagen. På en punkt frågade man vad som var dåligt. Gissa vad jag mitt smarthead skrev? Jo såhär: "Man får vänta aslänge innan mjölken fylls på." ÖH?! EHhheheheheh?!?! Jag ba: "Ehhe, jaa... Det tar så lång tid. Och jag gillar inte vatten...." Aja jag är fräään 8)

Sen åkte vi till Mjölby för att hämta rooobert. Han hade lämnat in moppen. Den dampar.

Ikväll tycker jag att ni ska rösta på Rasmus! Så jävla charmig han är alltså!! Jag har helt klart fallit för honom. Trots att hans röst inte egentligen är sånt jag lyssnar på. Och så är han så snygg med ju... Och Erik var duktig. Men glöm inte att rösta på rasmus! Han behöver nog det. Om han inte går vidare tar jag självmord. Bara så ni vet. Då blir det herrå till bloggen. Välj själva.

Rasmus Ingdahl tävlar i Idol 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Tänk imöra är det redan 1 oktober! Och då ska jag spela in en låt med några i klassen ;) dääää ni!

Dra åt helvete nu va? ;)

Wish me luck! Wait a minute... I don´t need it ;)

Hej alla kåta ungdomar och pluggisar!

Jaha, vafan ska jag säga om dagen... Ehm. Maten var äcklig. Okej, idag har det inte hänt så mycket om jag ska vara ärlig. Men sen händer det grejer! Jo, 17.25 ska papsen och jag vara utanför Ä8 på lysingskolan. - Utvecklingsamtal gott folk. Det är nog lungt. Den enda jag kan tänka mej är väl att dom kommer säga att jag är lite uppkäftig, haha. Men man ska kunna stå upp för sig själv till varje pris! Vilket jag definitivt gör. Även åt andra. Mest åt andra kanske. Hmm...

Men jag fick fan slita som ett djur på biologin idag!!! Man får ju ingen hjälp heller. Och ni fatta att det är ett helvete att slå upp olika svampsorter va?!?!?!??!?!?!?!?!!?!?? Dumma cp-bok. Det enda man kan göra för att klart och tydligt visa att man vill ha hjälp är att:

1. Räcka upp handen så högt att man snart petar gud i arslet.
2. Sträcka upp båda händerna i luften och vifta och skrika: HALLÅ!?!??
3. Skrika: MARIIIIIIAAAAAAAAAAAAA!!!
4. Ställa sig på stolen och skrik: HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!
5. Ställa sig på stolen, vifta med båda armarna, skrika: HALLÅ?!?! MARIAA!! HJÄLP!!

Det sista alternativet är jag nog mest skillad på skulle jag tro. Och nej, jag får inte skäll. Hon kommer istället snällt och lungt fram och skrattar nöjt åt min vackra desperata uppvisning, som trots allt, innehåller en jävla massa charm. Åh, ja! She loves me! ;) Jag menar, vem gör inte?!!?

Getanus att inte Moa gick vidare igår :( Jag stör mej nåt otroligt på Erika... Nu får fanimej juryn skicka vidare Moa. Annars dör jag. Ikväll kommer jag nog heja på Rasmus... Han är snygg, och bra. Fast snygg. Helt fel anledning, I know. HehehehehehheheheheheheHEH.

 Min skoooo^^^^^^ Ser ni vad det står mina 0,5 läsare? "HENRIK PALM"

 

 

 

 

1. Cornelia våldtar Malin
2. Nice ass, tillhörande: Linnéa B. Cornelia gör inbrott.
3. Amandas frääääna smile!
4. FOLK
5. FOLK
6. Fr v, Amanda och Myjjen.
7. Min söta moster! När jag vaknade imorse sa mamma att Tina (min moster alltså) hade en present till mej. Som passade in i mitt rum. Aw. Två röda fina ljuslyktor. TACK! ♥
8. Elli vevar.



HEJ DÅ!!!!

P.S Jag saknar mami :( <3

MOA!

Idolsumering för kvällens deltagare;

Bäst enligt mej är utan nån som helst tvekan MOA och Mariette. Moa är så jävla bra alltså! Grrr! Mariette har en asabra känsla. Hon påminner lite om Caroline Af Ugglas. På ett positivt sätt. RÖSTA PÅ MOA NU!!!

Synd om Andreas förresten. Den där ögoninflammtionen kan inte vara rolig.



RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!!

De bara dör och dör...

Ja. De bara dör och dör. Igår dog ju han den där Uffe, eller vad han hette. Han som var fet, men som gjorde nån operation. Eller om han gick den naturliga vägen. Jaja, hoppas du får det gött i himlen Uffe! :)

Nääää ikväll ska jag se idol med pappa.

The Kooks - Shine On


Jag vet inte, men till Uffe om jag ska vara blödig. Eller vafan...

 

1. Kakorna som Melinda och jag bakade imorse! "Chokladkakor" heter dom egentligen. Men Melle och jag kallar dom "Fot-bajs". För innan dom var gräddade var dom som bajsbollar, och efteråt såg det ut som nertrampat bajs. Så, gott folk! Detta är alltså Fot-bajs. Jag smakade aldrig, men Melinda gjorda. Och dom vart godkända! Så då antar jag att andra också gillar dom, haha.

2. Det där är ju det där partiet jag gick med i. Det här är min mening: "You don´t wanna die in hell right? Well, I can give you advice. DO NOT MOVE TO ÖDESHÖG EVER!!!"

Jag har inget att göra så jag tänkte ta dagens^^:

Skratt: Marias (Y)
Bra: Dansen gick bra
Dåliga: Det var kallt som fasen
Blogg: Allis da Brallis

Nej jag orkar inte mera. Jag vill ha nåt gott att äta. Ja vill se idol nu. Och jag gillar Clara idag. Det vet jag. C&C. Calle & Clara. Fräääänt 8) !



Min charm får lärarna på fall. Se på Maria ;)

Hej gott folk! Vart fan ska jag börja?!

Hmm... Dagens dag i skolan har varit helt okej faktiskt. Undra om jag skriver det varje tisdag eller? Ehhe, ja. Det gör jag nog. För tisdagar är "take-it-nice-and-slow-days". Med andra ord, gött! På spanskan lyssnar vi på ted gärdestad ibland... Lustigt. Mm, det tycker jag med. Men Kristina är lite speciell. Mest på ett bra sätt. Hon är schysst den där blondinen. Så sa hon såhär: "Ja, han är så bra på att skriva texter!" Therese ba: "Ja. Dom som tar självmord är oftast det.". Hahaha. Lilla tessan då.

Amanda jag och My satt och snackade på rasten. Eller ja, amanda och myjjen satt. Jag stod. Och så kommer en invandrare, mörkhyad, ser allmänt söt och snäll ut. Kanske 16-17 år och säger: "Hi sweety!" Till mej. Och jag tyckte han sa: "Hi svettig." Så jag vänder mej om och säger förvirrande: "Va?...... :o" Amanda och my asgarvade och jag fattade inget. Jag ba: "Sa han att jag var svettig?! Att jag luktade svett?" Det här var amanda:"Hahahah, nääääää. Han sa sweety!!". Heh. Så det kan bli hörrni!

När jag hade varit ambitiös på biologin och blev klar kom jag fram med en bunt papper till maria. Såhär lät det:

I= IDIOTBIL (jag) M= Maria

I - Vad ska jag göra med alla dom här? Det här har vi ju redan gjort ju. Jag slänger dom.
M - Nej varför det? Du kan ju sätta dom i en pärm.
I - Jaha. Vart får man sånna då?
M - Du får väl köpa på kidz shoppen eller nåt.
I - Aha, men vafan. Det skiter jag i. Jag skiter i skolan.
M - VA?! hahahaha. Skiter du i skolan?
A - Hehehe, nej alltså. Jag menar papprena. Aja skitsamma. *går tillbaka till min plats.
M - Men har du inte fått nåt gem eller så då?
A - *Vänder mej om och säger: Det enda man får är en massa prickar.
M - HAHAHAHAHAHAH! *tog sig för ansiktet och garvade.
A - Men det är ju så ju...

Sen kom lille Björn med nåt parti och frågade om jag ville vara med. Det stod nåt i stil med: "Ödeshög's kommun die in hell". Och sen var det en fin liten teckning han hade gjort. Javisst tänkte jag. Det passar mej som handen i handsken. Jag kände mej väldigt stolt som fick äran att vara den första att skriva på. *HAPPMOMENT!

Bilder från dagen kanske kommer senare ikväll. Jag vet inte om jag ska vara hemma, eller dra till u-hus med myjjen. Fasen... Vilket dilemma...

GÖTT FÖRRESTEN ATT SÖTA CALLE GICK VIDARE!!!!!!!! ♥ Han Jon är ju lite tråkig. Så himla förutsägbar.

Jag har fått cancer i handen... Oj.

 Måste skriva in engelskan på glosboken nu. Bais.

RÖSTA PÅ CALLE NU!

Ja gör det för fäään!

Kort resumé: Jag gjorde i alla fall spanskan tills imorgon. Engelskan får vänta. Har inte tid... Var i motala. Hälsade även på sofie på hennes praktik i en resturang typ. Chill out hette den. Det var lite kul att se henne jobba, hehehhehehehhehehe.

Bäst i idol ikväll var självklart min lille Calle ♥ RÖSTA PÅ CALLE!!!

 Dåålig bild på callleeeeeee RÖSTA!!!

 

 

Övriga bilder är på gubbar från fiskeaffären "olas sportfiske". Själv diggar jag bild två stenhårt! You go girl!

RÖSTA PÅ CALLLE!!!!!!


Den här ungen, ja jag. Hon är SKILLAD!!!

Jajemän! Det är hon. Ni kan inte för ert liv gissa vad jag fick för resultat på engelskaprovet ;) Låt oss säga att det högsta var 82, och godkänt var 35. Mahaaaaaaaa jag måste skryta med att säga att jag fick 80 poäng! Det måste ha varit ett mvg (om vi hade fått betyg dvs). Men shit. Det här väger fasen upp mitt resultat på matteprovet nåt så in i helvete. Huhu, utvecklingsamtalet kanske kan bli riktigt trevligt måntro? Nej, kanske inte. Hoppas, hoppas, hoppas som fasen att ajg får Klasis^^. Christina går an, men INTE Christian tack! Då får jag sitta rak i ryggen. Som en fura. Fast nu säger dom att han har gått och blitt snäll. Vafan? Jaha, man kanske kommer ändra uppfattning om den mannen vad det lider... Men han är lite störd ändå, hehe. Han bara tjatar om sin jäkla rökning. Förra klassrådet tog han upp det. "Om jag ser er röka kommer nu få er en åktur... blabla." - Även idag! Såhär lät det ungefär:

T (det får vara christina, hon kallas även tina, därav t:et) C (christian)

T - Jaa, men då har vi väl tagit alla läxor då va? Är det nåt mer kanske? Christian?
C - Det är väl det här med rökningen. *lite tyst*
T - Ja fast det där har vi ju pratat om så många gånger.

Jag kan slå mej i huvudet på att han i alla fall kommer nämna det nästa gång också... Haha, lille Christian.

Jag hade också gymnastik idag. Vad gjorde vi tro? Jo hurtkurtar var vi som orgienterade minsann. Och det gick väl... Öhm, hyfsat. Efter det jag har sagt till Tomas kan han inte annat än att älska mej.

Nähä nu får man väl ta och sätta lite fart. Har ju engelska och spanska att plugga på. Fast, engelskan behöver jag ju inte plugga på. Eller hur? ;) haha nävars.

Förresten, när jag kom hem idag trodde jag att sofie hade flyttat hem igen. Det var en massa coca-cola flaskor i kylskåpet. Eller ja, inte en massa. Två. Men ändå.

Men oj, nu ska jag visst till Motala :) wiii.

Dagens råd: Kära söta rara skolbarn, plugga aldrig för mycket. Det rör bara till det!

 Den här saken kommer jag förmodligen träffa i slutet på november ♥

Egot M-G

Har jag gått och blitt tråkigt hörrni?

Öhm eh NAE?! Inte riktigt kära vänner. Antingen är det jag som skriver tråkigt, eller så är det ni som är tråkiga och inte kommenterar. Era små pundare! You´re making me very very very sad :'( WÄHÄ!!

För att trösta mej själv lite grann får jag väl svara på en liten jädra fråga som jag fått av nån som hette sara. Den var om jag gillar pojkbandet E.M.D. Ehhhhehheehhe?!!!?! Men snälla du. Du har tydligen inte läst min blogg så länge... Jag lyssnar som sagt mest på pop/rock/punk. Och.. Bläää på EMD! Det är ju så gulligt att man vill spy ju! Såklart inget illa menat till danny, erik, andreas.. Fast jag gillar erik ändå. Han med lite glass på (Y).

Jag bajsar verkligen på måndagar. BAJS PÅ MÅNDAGAR! Inget illa menat... Såklart. Det värsta är direkt på morgonen... "UPPSTÄLLNING! RAKA I RYGGARNA! SPOTTA UT TUGGUMMIT LENNIE FÖR I HELVETE! OCH OM NI ENS ANDAS FÖR HÖGT BLIR DET 100 ARMHÄVNINGAR PÅ PLATS! UPFFATTAT?! MARSCH!" Det är en vanlig elevrådslektion på måndagmorgonen för mej. Ja. För det är ju då Mördaren (eller, ja. Han heter egentligen Christian) är med. Åh gud alltså. Han vill man helst inte komma i otyg med. Då är kört. För då resten av åren på lysingskolan i ödeshög, förstörda för all framtid. Då blir det nog inte lätt framöver kan jag tänka mej... Det första man tänker på är ju hur hans unge har det egentligen. Be en bön för ungen! Inte för att jag minns vad den heter, men istället för att kalla den "ungen" kan vi ju låtsats att den heter Jalmar. För jag har en känsla av att den är av manligt kön. Fast iof, han blir väl likadan som far sin. Det är kanske ingen mening med att be för Jalmar. Han är nog en förlorad själ. Vars pappa sålde både sin, sin frus (?) och Jalmars själ till djävulen själv. Ujujujuj.

Tänk om Christian skulle på nåt jäkla sätt få se detta inlägg. Då.. Ja då blir det synd om mej. Men, oftast på alla bloggar så är det inte en själv som skriver. Det är sitt inre ego. Mitt inre ego heter nog Margotti slash Göran. Och M-G (Margotti-Göran) ska bli rockstjärna när hon blir stor. Eller så ska hon gifta sig med en värmländsk rockstjärna. Och bli som Anna Anka i Svenska Hollywood Fruar. - Nej vänta här! Allt det där, förutom att bli som Anna Anka.

Herrå miffon.



I´ll go where my mind takes me

Jag har inte skrattat så mycket på länge!

Oh fyfan alltså! Jo vi pärlade. Som bare den! Och det gick för det mesta åt helvete. Mest för att enligt oss (myjjen och mej) satt piggarna som man sätter pärlorna på, inte sitter på rätt plats. Och för att antalet vita och svarta pärlor var alldeles för få. Jag har nog inte hört my sådär irriterad och vresig, men ändå med charm i rösten på länge. Men sen brast det HELT! Jag satte mej på sängen, och så kommer my och slår mej i huvudet så att jag ramlar. Då var det kört. Skrattet fanns där i atmosfären tidigare, men sen... Sen jävlar. Gud så vi skrattade! Och vi har ingen aning varför egentligen. Vi skulle in till köket och dricka saft. Då började det. Jag skrattade så jag på riktigt nästan kissade på mej! Jag slängde mej på första stolen jag såg för att förhindra det. Och my, ja hon låg och nästan kvävdes av skratt på golvet. Sen lugnade vi oss lite, och jag skulle hjälpa my upp igen. Nej, då började det igen. Jag ramlade ner på golvet, och så låg vi där ett tag. Helt mörbultade av skratt. Men till slut så kom vi upp och drack. Fast det var ju inte över då heller. Då fick man spotta ut saften i diskhon i värsta fall. Sen var my tvungen att springa in på toa så det inte skulle hända henne... Haha. Jag står forfarande kvar och dricker. Så kommer my's mamma och säger: "Ja, ett gott skratt förlänger livet." Då började jag skratta igen. Och sa: "Jaaa, min liv kommer bli jävligt långt!". Och så kom my ut från toan, och så till slut, var det över. Jag har nog blivit lite "skratt-immun" för ett tag nu frammåt. Heh...

Just nu tittar jag lite på ensam mamma. Det är ju roligare nu, där det "börj-börjar". När karlarna flyttar in hos kärngerna. På tal om tv-program! Top model (amerika) har en ny säsong! Man fan liksom. Tröttnar dom aldrig? Jag har varit ett stort fan av det programmet tidigare, men nu bryr jag mej inte så värst mycket. Det är bara jobbigt.

Jaha, nu ska jag titta färdigt på ensam mamma, och sen blir det duschen för min del! Håll till godo med lite bilder :)

 

 

1. Om ni tittar noga ser ni små svarta fläckar. Låt oss säga att jag inte hade vattenfast smink när vi skrattade så 80 000 liter tårar rann.
2. HOHO, det är faktiskt my. Som tar kort på mitt arsle när jag letar efter fler pärlor.
3. Hehehe, helmåne. Eller om det var halvmåne...
4. Paj. Rätt god. Pappa gjorde den till kvällsmat idag.

"Det blir en sommar i Svergie med dej!"

And it´s when I rule the world

Städat: Yes.

Och Myjjen har hittat pärlplatterna (östgöte)! Då slipper vi leta röven av oss sen då!



Lite av Myjjens och min konversation på msn, haha. My är en elak männsika.

12.14

Idag vaknade jag faktiskt skapligt. Halv elva. Duktigt amanda, duktigt! Ganska bra, eftersom jag gärna vill hinna med att städa idag innan jag drar till my. Oj oj oj, jag låter töntig som bare den.

Imorgon är det skola igen. Bajs. På onsdag är det utvecklingsamtal. Bajs. Det är så pinsamt. Bajs. På torsdag är det oktober. Fasen vad fort det går. YES!

Nu: Städa
Lyssna på: Amanda Jenssens första album killing my darlings
Senare: Äta
Sen: Till Myjjen

BAIS!


Robin Bengtsson - Another lover's gone



Jag vet inte om jag personligen uppskattar den här sortens musik, men bra jobbat robin! Verkligen! Men jag måste säga att det känns lite lustigt att se han i en musikvideo på nåt sätt. Jag vet inte varför, men aa. Hans röst har utvecklats mycket från idol, och han blir ju bara snyggare och snyggare!

(Y) Alltså, FAN VAD SNYGG HAN ÄR!!!!!!! Jag dreglar fan sönder hela sängen här nästan!

oj, det kanske kan misstolkas?

Grodor är våldtäcksmän!

Alltså, jag kom inte på nån bättre rubrik.

Idag har jag inte gjort nån nytta. Förutom en grej. Rensade gamla strumpor och så förut. Det tog kanske 15-20 minuter av mitt liv. YEY!

För att det är otroligt intressant att veta är jag skitkissenödig^^ Heh. Nejmen.

Imorgon lever jag inte för gäves gott folk! Nej nej nej nej. Då ska jag tillbringa dagen med Myjjen. MEN SHIT JAG BYTTE NYSS KANAL OCH DET ÄR SOUTH PARK PÅ COMEDY BLABLABLA NÅT!! NU SKA JAG SE DET, VÄNTA ETT TAG.

Sådär. Fick inte se så värst mycket, men jag har längtat efter det i sommar faktiskt. Nåja. Vad var det jag skulle skriva nu igen? Hmmm.. Aa just det. Jag ska alltså vara med My. Och vi ska leta det sista andetaget ur oss. Efter vad kan man då undra. Jo, pärlplattor. Vi ska nämligen pärla. Pärla sånna där fräna halsband. Hoppas nu bara att vi hittar dom jäklarna.

Men gud så roligt inlägg jag skriver nu då... Okej.. Inlägget nedan, låten är jävligt bra. Har knarkat den en massa. Fan så skön röst amanda har alltså. Helt otrolig! Oftast brukar det ju vara så att artisters låtar bara blir sämre. Men för amanda verkar det gå åt andra hållet. - Som det ska göra. Det är givet att jag kommer köpa skivan ;) Jag har alltid gillat amanda. Ändå sen henens audition.

Näfan. Nu slutar jag. Asatrökigt inlägg. Jaja, bajsa. Paint your nails red.

Påkommet Senare: Jag ska/måste färga håret igen i oktober. Så ärre!


Amanda Jenssen - Happyland



Jävligt bra gjort amanda!


People will be people always

HEJ!

HELG! <3 Gud så skönt det är får man väl ändå lov att säga! Inatt tog jag igen allt sovande. Jag vaknade vid tolv, och låg en stund till halv ett. Så ska det vara. Och så blev det. Fast jag är fortfarande lite trött. Så jag orkar inte skriva så mycket. Det kommer lite klipp istället. Jag tror att jag ska leta upp en massa gamla filmer att titta på. Som t ex lejonkungen, lilla sjöjungrun och sånt. Rätt miiiis.

Men detta får halva min barndom förstörd! :O


1. Jag försöker "lära" nathalie k att säga " dä ä dä" istället för: "de e de". Eller, ja tvingar.
2. På en lektion i skolan.
3. Gustav gör nåt halvroligt.




Snabb update - Jag somnar när som helst...

TACK som fäään till My! Jo, vafan tror ni? Jag skaffade facebook. - För Nils skull. Hittade jag honom? JA DET GJORDE JAG! Han accepterade min vänansökan, och nu är jag lugn igen :) Lugn och trött. Fast facebook är ändå lite bajsigt tycker jag. Men, vad gör man inte liksom?

Jo, det tro fan att vi hade orgientering på jumpan. Det gick väl... Med hjälp av Myjjen. Som för övrigt skadade sig. Fick en lite pinne i låret så det börjar blöda. Jag sa åt Tomas att han skulle ge ett hello kitty plåster till henne, men nope. Det fick bli sånna där fula "över-mänskligt-brun-färgade" istället. Jag blidde sur. Men my hon överlevde. Hah, den jäveln...

Det är ju så kallt nu på hösten. Det var rätt kul, för imorse när mysiis och jag kom gående till jumpan kom Richie (ja, du får döda mej om jag stavade fel) (en kille från afrika^^) och sa: "Fan vad kallt det är! Jag skulle aldrig ha flyttat till Svergie!". Hahaha, han är för goer ju.

Såg lite på idol. RÖSTA NU FÖR FAN PÅ CALLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINNS INTE NUMRET, MEN SKICKA "CALLE" TILL 72400! NÅN JÄVLA ORDNING SKA DET VÄL VARA ÅTMINSTONE EN GÅNG ELLER?!

jag kan ha skrivit jävligt slarvigt mej jag måste sova nu innan jag svimmar av trötthet.

Godnatt!

Rubriker in my ass!

Nu efter att Nils har åkt ut skiter jag lite halvt i det där jävla programmet som kallas "Idol'.

Hade som sagt engelskaprovet idag. Själv tycker jag att det gick bra! Så det blir spännande att se resultatet. Kanske får jag det redan imorgon. Har även fått tid för utvecklingsamtal. På onsdag. 17.25 tror jag det var. Fick ett papper att fylla i också. Det var det frågor som:

Vad tycker du är de bästa ämnena: (mitt svar) bild.

Vilka är det svåraste ämnena: Matte, biologi

Vad kan du göra för att det ska gå bättre för dej?: Äta mycket fisk och transplantera in amanda bs hjärna.

Hah, okej. Det sista svaret skrev jag inte riktigt sådär. Jag skrev nåt i stil med att det är väl bara att fortsätta att jobba på så gott man kan. Jag menar, vafan liksom? Vi har gått i ca 1,5 i skolan nu. Dom kan väl fasen inte veta än vad man kan osv?! Men, det kommer gå asabra såklart :) Särskilt när Klasis berättar om boken och det... Haha.

Nåt jag hatar är att jag misstänker att vi kommer orientera på jumpan imorgon bitti. Tomas vet precis hur man gör för att få mej på sämsta humör...

Nu till nåt viktigt istället. JAG MÅSTE FÅ TAG I NILS FREDRIKSSONS TELEFONNUMMER! HAN BOR I STOCKHOLM, ÄR 25 ÅR OCH JOBBAR SOM UNDERSKÖTERSKA. HJÄLP MEJ! JAG KOMMER INTE KUNNA GÅ VIDARE I LIVET!

Jag är för charmig 8)

Nämnde jag tjata i förra inlägget? Äsch, inte kunde Myjjen motstå min charm heller ;) Hon sa ja på direkten. Så, nu sitter jag här, har ett skönt litet hallelujah-moment. Gott folk. Jag är KLAR med kladden. Jag är KLAR med kladden. Jag är KLAR med kladden, om ni nu möjligen missade det. Gött mos. För att bli KLAR med en fick jag smsa med läraren Maria (No, no, no. INGEN BITCH!). Världens "hippaste" lärare. Hon skrev med smileysar, skrev "också" såhär: "oxå". Skrev "det" med "dt". Det brukar lärare vara imuna mot annars. Hon är frän. Jag gillar henne. Hon får åtminstone VG+ av mej. Då kräver jag MVG av henne i 8:an och 9:an ;) haha.

Jag har nog egentligen inte tid att blogga, för my och jag kanske ska till u-hus.

BAI(s)

 Jag och Sassa.

Och NEJ! Jag har inte kommit över det där med Nils<3 ett enda jävla dugg. Men jag vet vad mitt mål i livet är. Jo, jag ska sitta i idoljuryn nån gång. Så ska Svergie få unika och olika artister att lyssna och se på under hösten.

Fattar ni?!

Nu går jag i ide. Tills Nils kommer tillbaka till idol nästa år.


Jo, för det första: Jag hittar ingenting i den där jävla fucking helvetes fanskapta biologiboken! Det står en jävla massa frågor, men inga svar! Och för det andra! Min älskling, NILS åkte ur idol! Vafan?!!?!?!?!??! Dom söker efter personer som är unika, han om nån är väl det?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Likadant hon Karolina, eller vad hon hette. Hon från Polen. Och dessutom så är det bara lite halvt onödigt att dom ska sjunga i trios och kvartetter. Vem ska bli idol 2009, inte vilka ska bli idol 2009? Och Karolina var också jävligt unik! Just nu är jag så jävla sur och arg och hatar biologi så in i helvete. NILS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( håhw!

Fick ett sms av Julia J precis... Men jag skiter i att svara... Är inte på humör. Ska försöka tvinga My imorgon att hon ska hjälpa mej med biologin. Men det krävs mycket tjat. En massa. Inte ens clash med train in vain får mej på bra humör. Om inte ens det får mej glad, får inget det just nu. - Jo. Om jag vinner 500 000 000. Då köper jag hela skolan och bygger om det till ett spa för utarbetade, mentalt sjuka barn med skrivkramp. God gives us hope...

Nu ska jag plugga dom där "140" glosorna igen. Sen. Ja sen ska jag gå i ide. Helst till julafton. Eller tills jag får dom där 500 000 000. Eller nej. Tills Nils kommer tillbaka till idol nästa år. Då vaknar jag upp igen.

Ha det bra tills dess.

God gives us hope



 


Inse. Jag är så jävla bra.

Tja! Det kanske inte blir ett sånt där "roligt" inlägg, men jag ska göra mitt bästa!

Den där minen var det jaa... Klasis min. Nej, det kan jag nog inte leva på resten av livet ändå. Tydligen känner han mej rätt bra. Han såg inte... Ja, han såg inte direkt förvånad ut. Mer suck, typ. Och så sa han lite finurligt (nåt i stil med): "Jaa du Amanda. Det här kommer kosta dej dyrt på utveckligsamtalet." På skoj såklart. Aja, kul var det väl lite ändå. Man kanske har gått och blivit lite förutsägbar tro? Nej för fan! ;)

Där stod vi. My, jag och Melinda. I väntan på att få gå in på matten. Då får jag syn på henne. - INGEGÄRD! Hon som jag verkligen hade problem med i lågstadiet. Fan. Jag vände mej om på direkten, i hopp om att inte bli sedd. Jag ba: "Där är hon... Ingegärd. Vafan gör hon här?". Det här var Melinda: "Hon letar efter nya offer!" Så sant som det är sagt! - Kan jag mycket väl tänka mej i alla fall. För att friska upp erat minne lite så kan jag återgien berätta att hon är mattelärare i matte för dom som behöver mer hjälp i matte i lågstadiet. Och jag har ingen jävla aning om varför hon är på lysing nu. Låt oss bara säga att hon och jag... Alltså, vi kom inte så bra överrens helt enkelt... Tro det eller ej!

Fan vad bra jag har varit idag egentligen när jag tänker efter! Jag har även lyckats fjäska för den snälla "bitchen" som jag kallade henne. Hon som gav mej för låg poäng på biologiprovet. Då var hon en bitch. Men inte nu ;) Vi ska skriva en sammanfattning på 9 sidor om medicin och bakterier. Tror jag det var... Och jag! Klantarslet själv har inte kollat så mycket på planeringen. Så jag har skrivit onödigt mycket. Och hon ville ju då givetvis att det ska vara en kort sammanfattning... Det är ju liksom grejen med ordet "sammanfattning". Mene, har man den charmen jag har så fixar man det mesta! Jag kan numera fortsätta på mitt spår som jag gjort tidigare. Oh man I'm good!

Ikväll kommer jag vara ensam hemma... Bajs. Är det nåt jag ogillar är det verkligen att vara ensam hemma. Jag klarar mej nog. Mamsen har plockat fram lite fika som hon bakat, som jag kan smaska på till idol. Tack mamma<3

Nej, nu ska jag ta tag i engelskan. Vi har prov imorgon. Det var 140 glosor... Säger alla. Men jag har inte råpluggat. Engelska är mitt ämne. Där känner jag mej rätt säker. Men vafan. Vem vet? Nästa vecka kanske jag skriver här att det gick åt helvete. Att jag inte blev godkänd. ÖH?! HELL NO! *skrattar så jävla mycket åt påståendet*


 Kolla konstverket då ;) Detta är min mattekompis Roffe! Som jag ritade på en mycket lärorik, men långtråkig lektion.


Götti gött gött!

Först: Jo, handbollen var rolig. Alla var så jävla bra! Och så kommer jag där då va. Ganska mycket flumig, trött och lite sisådär ofokuserad. - Men! Alla var otroligt snälla och trevliga och hjälpsamma! Så veckans bästa går direkt (utan tvekan) till:

"Hanbollstjejerna" i Vadstena!

Nu är jag trött, och ska sova. Måste även inflika med att jag bytte bok till svenskan idag! Hahahha! Det ska bli jävligt kul att se Klasis min! Åh, ja det kan jag fanimej leva på hela livet tror jag nästan!



Jag känner verkligen att den här bilden måste få vara med på min blogg. Det är Melindas och mina krumilurer, eller vad fan det nu hette. Nääe, faktiskt, så är det inte jag som gräddat (stekt) dom. Fast dom smakade helt okej! Ändå... Götti gött gött!

Och sen, grattis till Sanna som fyller 13 idag!

P.S imorgon kanske det kommer ett riktigt roligt inlägg! Just det... P.S, vad fan står "P.S" för egentligen?!


Fort ska det gå!

Hemma. För ett tag sen. Från anstalten. Nu sitter jag i sängen, med engelskan framför mej. Har prov på torsdag, eller om det var fredag. Lyssnar på The Kooks. För att göra en liten sammanfattning så har dagen hittils varit bra. Mycket trevligt folk, även lärare. Det är gött.

"OREGELBUNDNA VERB: DET HAR NI MYCKET NYTTA AV I GYMNASIET."



Diskution i maten...

Herrå! Önska mej lycka till på handbollen idag! Vi ska tydligen springa....

She moves in her own way dude!

Jag tycker faktiskt egentligen inte om att skriva om vad jag har gjort om dagarna. Det blir så... Tråkigt. Fyrkantigt på nåt sätt. Det är inte så roligt att läsa, tycker jag. Så i fortsättningen kanske det inte blir nåt sånt. Men vi får se.

Jahopp, så var det back to black imorgon då. Skola, med andra ord. Jag tror att jag kommer vara stendöd när jag ska sova imorgon. En hel dag i skolan, slutar 14.10 om jag minns rätt. Sen är det dansen 16.10. Och sen ska jag på handboll i Vadstena! Jo, jag Nadine, Natalie och Sanna (tror jag) ska på träning imorgon. Och kolla läget lite. från 19.00-20.00. Det blir kul! Vi ska spela med 95:orna. Varför vet jag inte. Men det gör inget. Carro (en tjej i 8:an) som jag känner lite halvt, spelar där. Då finns det i alla fall en unge som man känner, haha. Men det blir kul. Det enda som gnager är väl att jag missar idol... Nåja, jag ska be mamma spela in det. Och så kommer jag förmodligen titta på det på kvällen. Eller morgonen därpå. Aja.. Inte fan vet jag!

Och så har jag hemkunskap direkt på morgonen! YES! Alltid lika göddigt! Eller ja, inte första gången. Då gjorde vi nån äcklig squash-kaka (stava). Den smakade spenat! :O FYFAN! Jag som är helt imun mot det. BLÄ!

En grej som jag hatar innerligt med att gå i skolan är att man måste gå och lägga sig skapligt. Det är otroligt tråkigt.

Nää, nu känner jag för att ta sånna här saker:

Kommit på: The Kooks är ju riktigt bra! 

Bra: Studiedag

Dåligt: Vädret

Hmmm?: Är Kissie verkligen en sån bitch som hon framstår att vara på sin blogg?

Jag fattar inte: Varför blondinbella har så många läsare? Alltså, hennes blogg suger!

Herrå botox-kärringar


Varning för skittråkigt inlägg!

Halv fem kom jag hem till det lilla chock-rosa huset i hörnet som egentligen inte finns. My och jag badade väl kanske inte så länge som vi egentligen skulle. Jo, jag blev hungrig. Och hon sa att vi kunde äta på caféet som ligger över simhallen, eller vad man ska säga. Men nej, såklart duger inte det! Nej, jag ville till McDonalds. Efter mycket tjat gav hon med sig. Vi gick, från lundbybadet till donken. Då fick vi i alla fall lite motion! Haha. Men sen när vi kom dit ville vi bara ha glass... Onödigt, jag vet. Men skitsamma. Sen var det skitkallt och blåsigt ute. Vi gick in på store4 eller vafan det heter. Ganska fult. Sen till kiosken, eller nåt. Time. Tror jag det hette. Införskaffade varsina klubbor. Satte oss vid en bänk och frös så in i helvete. Men jag hittade en sån där buss-vänt-sak, som vi tog skydd i. Snart nog kom Myjjens mamma och hämtade oss. - Med den röda volvon! :D Det var lite pinsamt när vi kom in på McDonalds... Så fort vi öppnade dörren stirrade precis ALLA! Ehehhhe, okej? Jag vet inte om jag har berättat det här, men My är jävligt "stirr-känslig". Så fort nån stirrar får hon panik. Det här var hon till mej: "Amanda, dom stirrar!" Jag ba: "Ehhehhhe, jaa..."

Jaa. Så fort jag får en vardag ledig får jag ångest. Jo, för jag vill inte till skolan imorgon. Nu är jag inne i den här lov-känslan igen. Åh, jag längtar som en jävel till höstlovet! Till sommarlovet. Till påsklovet. Till alla lov, och alla lediga dagar!

Mjölby hade inget bra väder idag. Men trevligt ställe ändå.

 

 

1. Myjjen äter.
2. Tom glass.
3. Var tvungen att ta kort. Det var rätt snyggt.
4. Mina skor, lite jeans.

 

Till sist...



Hahaha. Gissa vad detta är?


Jag har verkligen provat med allt, jag har träffat för fan hela världen!

Efter allt och alla ändringar så drar Myjjen och jag till Mjölby och badar. Väldigt skönt att inte behöva tillbringa en hel dag på det trökställe jag befinner mej på.



heh, var tvungen! ..


Jag saknar allt... som jag var för blind för att se. - VAFAN SKA MAN GÖRA DÅ?!

Hej bonnläppar!

I helgen har jag varit en rent ut sagt förjävlig bloggare ;) Nåväl. I fredags så... Jaa, då var jag på u-hus. Och igår sov jag hos Myjjen. Hon är så jävla klantig den där My alltså! Hahahahha! När vi skulle äta hamburgare skulle hon skaka ketchupflaskan. - Locket var inte helt stängt. Det kom en massa blod på golvet. Åh gud vilken vrede! Och när hon skulle ta på sig sin sko och det går åt helvete hör jag henne säga: "VARFÖR?!!?". Med en väldigt sur och vresig ton, haha. - MEN! Det roligaste har ni inte hört än ;) Vi satt vid datorn. Glada, fulla (utan alkohol) flummiga och allmänt sega i huvudet. Jag sjunger med till the sounds låt underground, och filmar mej själv där jag är mitt alter ego, eller vad det kallas. Jag är då Margotti. Och rätt som det är, när jag sjunger som bäst, så hör jag en liten duns och så känner jag hur My tar tag lite i min arm. Gissa vad hon gjorde? Jo, hon ramlade av stolen! HHAHAHAHAAHHAHAHAH! Där låg hon, asförvånad och stirrade förskräckt på mej. Medans jag inte fattar ett skit, och jag ba: "Men My?! Mår du bra?! Hur gick det?! Vafan gör du?!..... HAHAHAHAHAHAH!". Och så ligger hon där, skrattar mer och mer när hon ser att jag asgarvar. Men ändå låg hon och gnällde över att hon hade gjort illa sig. Svanskotan. Ja, vi alla har nog fått erfara den smärtan. Men hon lyckades få ett skrapsår också. Hon vet inte ens hur det gick till. Det enda jag tänkte på var om jag fick med det på filmen när jag filmade! Haha. Det fick jag också. Lite halvt sådär. Det var roligt. Men numera gnäller hon när hon böjer sig ner; "Ajajajajajaj min svankota!". Haha.

Imorgon suckers, då har jag.... *trumvirvel* ......................................................;  S T U D I E D A G ! Tack gode gud! Skulle ju åka till Mjölby och bada då. Med sanna, melinda och nadine. Men vi kom inte riktigt överens och en massa så det blir inget. Men däremot kanske My och jag ska dit. Dvs om min bil, eller ja, pappas bil, funkar. (Punka på ena däcket). Jävla bajs. Det händer alltid mej. Men hoppas att han hinner fixa det imorgon bitti då.

Stackars er som läste. Ett otroligt tråkigt inlägg.

Min favvo-min 8)

Lewis! Kärlek på deras texter!


One day I will become the father of a son!

Åh! Jag kan fortfarande inte släppa att Nils sökte igen! :D haha. Jävla bajs om han inte kommer vidare till kvalet i alla fall.

Nu ska jag äta, sen drar jag till my. Herrå.


NILS JAG ÄLSKAR DEJ!



H A L L E L U J A H ! Ända sen han åkte ut från idol har jag velat att han skulle söka igen! Jag har faktiskt gått runt och tänkt på det från det att han åkte ut. Och så kommer han tillbaka! Åh, han är för go alltså! En riktigt skön kille! GO NILS!

HEJ HEJ HEJ HEJ! JÄVLIGT MYCKET HEJ HEJ HEJ HEJ!

Ja, jag är så dålig på det där med rubriker.

Jag kom hem från Mjölby nån gång. Och så hade pappa (såklart) glömt nåt som han skulle in på rasta här i ödet och handla. Och då satt jag och min käre broder i bilen ensamma. Och så hör jag svagt, svagt, hur Beautiful Ones med Suede spelas på radion. H A L L E L U J A H ! Påväg till Mjölby var det ingen fara, då lyssnade jag på musik från mobilen. Men sen dog den på vägen hem. Fyfan. Bara en massa skit spelades då. Och så hör jag hur det börjar... ; "High on diesel and gasoline...." Och då sa jag till Robert som satt längst fram att han skulle höja. Volym 5 bestämde han sig för. Neeeeeeeej, sa jag. Höj MER! Men nope. Han vägrade den jäveln. Så, då gjorde jag det jag gör bäst. Skrek. (Hehehheheheheheh). Det var då det pinsamma hände. Jag tror inte att jag fattar själv hur högt jag egentligen skriker. Det hörs tydligen ut... Då när jag håller på att skrika järnet, och Robert försöker stoppa mej, vänder sig en... Nja, inte gubbe. Han var väl runt 40. Men han får vara gubbe. Nåja, han vänder sig om och tittar på oss misstänktsamt. Det skämdes jag liite för. Så jag la mej på¨"bilgolvet" eller vad man ska säga... Hahaha.

Jaha... Nu ska jag nog ta tag i det jag borde göra. - Engelska glosorna. Grammatik. Som vi för övrigt får prov på nästa vecka. Eftersom engelska är mitt ämne, så borde det gå jäkligt mycket bättre än på matten!



BAI BAI BAI BAI BAI! JÄVLIGT MYCKET BAI BAI BAI BAI!

Bäver...

Hej. Hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej. Jävligt mycket HEJ! Dagen i anstalten har varit precis som andra torsdagar brukar vara. - Trött, flummig och trött. Hade ju som sagt det där förbannade matteprovet idag. Jaha... Jaa. Godkänt är 17/?. Mene... Jag vet inte. Jag kan nog tippa på åtminstånde 20 fel... Jaja.

Nu snart ska bror min, pappsen och jag åka till Mjölby. Så fort bror min, som har ett namn som är Robert kommer hem dvs. Från Tranås. Han går i skolan där. Sen vet jag inte om det blir u-hus ikväll, eller inte. Men jajaja... Myjjen kommer väl tjata på mej.

Jag har insett att hösten har anlänt. Det är askallt. Imorse tog jag på mej ett par feta vantar när jag cyklade. Bajs också. Men snart är det julafton^^



Amanda Jenssen - I can't sleep
 

Jag är kär.



Jag tar tillbaka ALLT jag sagt om att skånska, och att skåningar är förfärliga. That's it. You really got me! ;)

"Pappa jag är förolämpad!"

Precis vad jag sa till lille far nyss. Jo, vi fick nämligen tillbaka vårt biologiprov idag. Jag borde vara nöjd. Men jag är väl so so. Jag fick 35/43. 18 var godkänt. - Ja, jag vet att jag borde vara nöjd. Men.. Fan. Jag borde åtminstånde fått 38 eller uppåt! Jag pluggade som en J Ä V E L på lördagen innan provet. LÖRDAGEN! Jag skrev precis ALLT jag visste om det det frågades om. Och vad får jag för ALLT jag gjort? Jo, 35. Inte ens 35,5! Ja, jag känner mej förolämpad! Och sen får jag aldrig nån hjälp av läraren som heter Maria. Fast hon är väldigt snäll. Fast... Hon var en bitch mot mej. *Overreacting* Nähäääe då!

Och imorgon har jag matteprov. Förmodligen blir resultatet kanske inte sådär sketa bra. Matte är inte mitt starkaste ämne. Men... Idag var det nästan som om ett starkt ljus gick upp för mej, och jag lärde mej en hel del. Och jag fattade t om det mesta! På hela mattelektionen var det genomgång på sånt vi inte fattade. Gud! Det behövde jag verkligen mer än nåt annat! Det var skitbra! Och så räknade jag ett par nummer på EPT:n också. Med gullige Klasis till hjälp :') haha. Han är bara för skön alltså! Men i alla fall. Jag ska skriva klart detta inlägg, ta tag i glosorna, och sen räknar jag lite. Wish me luck!

1. Lite "uppinggning" i skolan.
2. Hah... Det videoklippet skickade jag till Julia J när jag väntade på tandläkaren. Jag var rädd...
3. Cp-prat.



bai suckers!


The Name Is Brother Daniel

Nu kände jag för att lägga in lite klipp, och skriva lite.

 



Den här är ju grymt rolig och skön ju! Hahaha. Dom är så dåliga att det blir bra på nåt sätt. Älska när han visar vädret, haha.

Broder Daniel - Work


Nää, jag tröttnar aldrig.

Och sen, till slut. Jo, jag tittade ju på idol. Och man älskar ju bara bagge mer och mer för varje gång han säger nåt. Det var så roligt när det var en som sjöng väldigt tyst, och så sa bagge nåt i stil med: "Vad bra att du sjöng så tyst, för det ligger nämligen ett bibliotek bredvid här."

Trots det "lilla" helvete jag har haft idag, så gjorde den lilla kommentaren resten av kvällen!

Bedövningen sitter fortfarande kvar. Ska vi testa att sticka in en nål i kinden?

Den här dagen... (N)! Det började med att jag försov mej. Skitkul. Min väckarklocka på mobilen ringde 07.00. Jag (överskattar troligtvis mej själv) tänkte att jag kunde stänga av den eftersom jag var så pigg och tände lampan och allt. Sen lyckas jag dumt nog somna om. Måste fan ha somnat med öppna ögon. Klockan 08.00 vaknar jag. vet inte hur, jag bara gjorde det. Som tur var... Jag hade flera olästa sms, och så kollade jag på klockan. PANIK! Jag sprang upp, in till mamma och sa att vi hade försovit oss. Skickade iväg ett sms till My och förklarade att hon helt enkelt får dra till skolan utan mej idag. Och att hon skulle säga att jag hade försovit mej. På tio minuter gick jag på toa, sminkade mej, klädde på mej, borstade tänderna, plockade ner tandborste och tandkräm i skolväskan. 08.10 åkte jag till skolan. Jag åt ingen frukost. Kände att det var lite onödigt eftersom vi ändå har hemkunskap nu på morgonen. Det roliga var att jag cyklade som en jävla dåre, och så ser jag alla andra "skolbarn" ta det lungt. Då började jag fatta att jag kommer hinna. Phiieew! Jag kom t om före My! Hahaha. Hur bra får man va egentligen? Min "frukost" bestod av cocos bollar. Det är inte sånna cocos bollar som ni nu kommer att tänka på. Utan några andra, som det inte är nån choklad i. TUR att det var jävligt göddit, och att jag fick 14st. Dom åt jag upp. Imma a fatass! ;) haha.

Och så tandläkaren. Den där Balsam var osäker. Ingen bra tandläkare. Han hade en osäkerhet i blicken som gjorde mej nervös, och jag fick panik! Jag tror han märkte det också. Han ba: "Vi ska bara borra liiite till." Men det sa han runt 1000 gånger också... Jag var nära till tårar. Jag fattar inte hur jag har blivit såhär. Det har jag aldrig varit förr. Men, jag vill inte skaffa mej fler hål mer. Då tar jag självmord. Seröst. Hej då alla läsare! Ha ett fortsatt trevligt liv!

Om ca 45 minuter drar iväg till dansen. Jag tror inte att jag ska till u-hus ikväll. Jag ska nog vara hemma och titta på idol med pappa<3




Yeah I've done things you've only dreamed about

Jaha, nu var det alltså så att jag ska till tandläkaren igen nu imorgon, klockan 14.10 för att vara exakt. Jag var där förra tisdagen, och i fredags. I tisdags var det en vanlig undersökning. I fredags plastade jag tänderna, och imorgon ska jag laga ett irriterande jävla bajs hål. Han som ska göra det heter Bassam Al Khory. Eller nåt. Hmmm, balsam... Aja, jag har gjort det förr. Det gör inte ont eller nåt. Men jag hatar alla saker som dom sticker in i käften som låter! Då ligger jag och knyter ihop händerna, blundar och tänker: Inte få panik, det är lungt amanda, inte få panik... Ingen panik. Kanske inte en klockren metod. Det hjälper väl lite halvt. Ibland får jag lite "mini-panik" och vill bara slita bort all skit, och springa därifrån. Men, hur mycket jag än skulle vilja det så... Nej, det kan jag inte göra. Jag får helt enkelt tänka på nåt annat. Undra vad bara... Men det positiva med allt detta är ju att jag blir av med hålet (Y), jag får gå tio minuter tidigare från biologin (Y), jag behöver inte ta i ytterdörren till tandläkarbajset förrän i januari nästa år! Men då i januari är då allt börjar... Vanlig undersökning. Sen, på våren (tidiga våren (?)) ska jag (som det är sagt än så länge) dra ut fyra tänder, förmodligen dom längst bak. Två på underkäken, och två på överkäken. Sen blir det tandställning för hela slanten! Räls... Över och under. I tre härliga år! Jag kommer fan leva på värktabletter dom första månaderna... - Men! Fatta hur sexiga tänder man kommer ha sen då? ;) haha. FRÄÄÄNT 8) Nej, men allt kommer gå bra. Men jag kommer dö när jag ska dra ut tänderna. Jag vet redan nu att jag kommer börja tjuta. Lite pinsamt kanske... Men här är vi inte känslokalla inte!

Nog om det där tjaffset nu! Grattis till My som fyller 13 idag!



Fick te é rrredi bild dö!

Det jag undrar är... Vafan har gud gjort med min käft??!?!

Kommer från helvetet, äter barn...

På första lektionen idag fick jag ett mindre raseriutbrott på min ena mentor/träslöjdslärare. Christian (Djävulen) Johansson. Okej okej. Min klass är väl inte den bästa klassen på att komma ihåg saker och så. Men man behöver för fan inte reagera som han! Idag var det några som hade glömt en bok, det här var han: "Alltså, ni måste ha med er boken. Ni måste det. Eller nej, det är ett KRAV!" Och sen skriker han hela tiden också. Världens jävla militär. Och så har vi nåt som heter EPT. Det står för... Öh, typ: Elev planerings tid. Eller nåt. En timme i veckan får vi plugga på läxor och så, och då har vi en pärm med en massa planeringar på vad man ska göra. Och eftersom vi har matteprov på fredag eller torsdag, tänkte jag att jag kan räkna lite matte så jag lär mej lite mer. Och sen ska en lärare komma och skriva på och titta på vad man valt att plugga på. Så då skrev jag: Räkna matte. Och så kommer han, djävulen direkt från helvetet och säger:

D= Djävulen
I= IDIOTBIL (jag)

D- Matte? Ska du räkna matte?

I- Ja, jag ska göra det till provet. (Som vi snackade om muntligt innan)
D- Jaha. Aa, men nästa gång kan du ju skriva så att man förstår istället.
I- ÖH?!?! ........
(Med en sån där "ÖH?!-blick")

Vadå förstår?!?!!??!?!? Det är väl för fan inte han som ska göra mina läxor eller?!! Jag blev både stött, irriterad och förbannad. Jag klämde Melinda riktigt hårt i låret för att få ut min ilska. En vacker dag kommer jag bli så arg att jag skriker han i ansiktet. Då kommer jag dö. På riktigt. Han kommer utan nån som helst tvekan döda mej. Seriöst.

Sen var det nåt mer dumt han kläckte ur sig. Det var nåt om regler. Att man inte får t ex; klottra på skåp, röka, snusa osv. Då sa han nåt i stil med: "Om jag ser er röka, så kommer ni få en rejäl åktur". Eller nåt sånt. Med åktur, eller vafan han sa. Alltså, missförstå mej inte nu. Jag röker inte eller så, men man behöver ju inte säga sådär. FUCK YOU!

Nå, om vi ska återgå till det vanliga så... Ja, då finns det nog inte så mycket intressant att berätta. Förutom en grej. En grej som jag verkligen uppskattar. När jag hörde det, hörde jag även hallelujah kören klinga i mina öron. jag rös t om! (Av glädje givetvis). Jo, för på nästa måndag. Den 21/9 är det STUDIEDAG! Melinda och jag funderar på att ta med oss nåt roligt folk och åka till Mjölby och bada lite. Det är så en studiedag bäst ska spenderas.

Just nu sitter jag och ska alldeles strax fram till bynn som man säger här i lilla ödet. Och lyssnar på Lewis. Det är rent självmord att inte klicka på länken hörrni.



Välkommen till livet! ;)


Det var väl ett jäkla glödande!

Det var väl ett jäkla glödande i mina stackars ögon! Kanske har fått ögoninflammation tro? Nej. Nej det tror jag inte. Jag smörjde in mina ben med nån slags kräm som gör dom lena. Från Victoria Beckham. Dsv, den luktar nåt oherhört mycket. Parfymerad... Koncentrerat gift.

Idag har jag varit på Boet Cup. Eller vad det hette nu igen... Med Erika och Sassa. Men, tyvärr så åkte Boet ut rätt tidigt. Sen drog vi hem till mej och tittade på Bombay Dreams. Helt okej. Den har man ju sett ett par gånger. När dom hade gått hem fick jag ett sånt där städ-infall igen. Det tog mej två timmar. Men med Elvis i högtalarna och med mitt äckligt glada humör fixade jag det galant. Typ. Jag dammade, dammsög och skurade golvet. Fyfan vad jag är bra alltså! Nu luktar det så där duktigt rent, och riktigt göddit! Även jag är ren. Duschade förut nämligen. Mitt liv är just nu fräscht.

Jag har även slagit in paket på mitt perfekta sätt, då My fyller år imorgon. 13. Yes...

Just nu tittar jag lite halvt på Ensam Mamma Söker med mamma och pappa. Rätt okej. "Det blir en sommar i Svergie med dej!"

Imöra är det skola igen. Det går så fort. Jävligt fort. Snart fyller jag 50. Näärå, haha.

Bilder från tandläkaren...

 

 

1. Fasen vad jag stör mej på den där helvetes kaninen! Den är menad för att vara lugnande och se snäll ut. Men den är motsatsen. Jag blir helt enkelt nervös när jag ser den, och den ser inte alls glad ut.

2. Lite otäckt.
3. Asrolig leksak...
4. Svettiga stolar...

Herrå


Män som hatar kvinnor



Det var en bra film tycker jag. Framför allt otroligt spännande! Och jag bara älskar Noomi Rapace.

Det blev en kort "vad-tyckte-amanda-grej" ... Jag har visst blivit lite mer kortfattad av mej på sistonde... Lustigt.

Tjenis Penis

Det blev inget sånt där inlägg om dagen, hehehehehe. Jag.. hade annat för mej. På torsdagen var jag på u-hus och tittade på idol med lite folk. Jag blev helt hysteriskt när jag såg att robin bengtsson var med där! Först tänkte jag att den där måste ju vara en transvestit eller nåt. Men sen efter typ två sekunder slog det mej! Jag skrek till my: "DET ÄR ROBIN! DET ÄR ROBIN! DET ÄR ROBIN! DET ÄR ROOOOBIIIIIIIN!" Hon ba: "Men amanda jag vet det, håll käften nu så vi hör nåt!" Och så gick hon fram till tvn för att höja. (Vet inte vart tvdosan är xd). Håhw! Det är nästan så att jag vill ta tillbaka dom gamla idolerna och låta dom köra igen, hehe. Jag vet inte.. jag kan inte riktigt släppa dom.. Gud jag är så trög! 

Men i alla fall. Igår var det också u-hus och lite "inspelning"... stay tuned folks. Alltså, jag har varken tid eller lust till att blogga mer just nu. Kanske kommer ett roligt inlägg senare idag. Eller nåt.. 

The Clash - Train In Vain

Jag må vara en trött och utsliten musikunge idag, men this really cheered me up! Okej, inte så mycket jämfört med andra sugiga bloggare tex kissie. Hennes statistik borde egentligen vara mycket lägre än vad den förmodligen är.

Nu alldeles straxt snart ska jag och nadine ta oss an knattespåret, haha. Det blir skönt. Jag är så jävla TRÖTT! Det är helt omänskligt. Dagen i skolan har varit så otroligt flummig för min del. Satt och skrattade vissa gånger när nån sa nåt halvroligt. Har ingen aning varför. Det här var Julia J på so-lektionen: "Fan vad flummig du är Amanda!". Heh.. berättar mer om dagen sen. Engelskan var mysig. Åhh, jag älskar verkligen läraren! Ice<3 Hon har sån humor alltså :P Fast hon vet inte om det, haha.

Jaja, nu ska jag väl dricka lite mer juice för att få mer energi! Om nu statistiken stämmer, så kan ni också lägga till en kommentar för att visa att ni finns.


Så jävla hurtigt

Skoljoggen alltså. 8km. Gick med my och natalie n. Vi kom väl in på 1,5 timma eller nåt. Mina tre högra tår från längst ner har blåsor.. Och min lilltå blödde... Hehehehehhehehehehe. Jaaa... jag hade mina converse dåva.. Biologiprovet gick också bra tyckte jag. Jag är tillräckligt nöjd! Jag orkar inte skriva så mycket för jag är död, men lite videosar blir det allt!





 

 



1. Nathalie H är så jävla nöjd med sitt prov!! :D jag kan nog inte annat än att hålla med!
2. Jag (skulle) intervjua springare^^
3. Snart framme!!
4. Vääägen
5. ...

Videorna är asdålig kvalitet.


DÖD

.. är jag i stort sätt. Även fast jag sover som en gris, får jag ingen sömn. Känns inte som om jag sover över huvud taget. Kan inte somna så fort heller.. Men nog med bekymmer nu.

Nu på morgonen är det skoljogg. 8km.. som sagt. Jag ska gå fort.. - som sagt. Antar att det blir my och jag som traskar och snackar om en massa oviktigt och lyssnar på musik. Men blir det Johan Palm dampar jag... Det kommer säkert ett videoinlägg från min skogsvandring.

Just det! Har biologiprov idag också. Skönt på ett sätt. Då slipper jag plugga som en jävel jämt och ständigt. Det känns ganska bra. Jag tror och hoppas att jag fixar det :)

En morgonbild till eran ära

Ha en trevlig dag i ert helvete! :D

Tjockis.

Utan anteckningar på mobilen hade jag glömt precis ALLT viktigt! Usch, jag har så mycket att tänka på att aa.. jag vet inte. Men i alla fall, tummen upp för anteckningar på mobilen!!

Sen glömde jag att säga en sak :P Haha, det var så roligt. För när alla hade bakat klart bullarna skulle läraren få ta en från varje kök. Gissa vad hon gjorde?! HON TOG DEN STÖRSTA BULLEN!! Men alltså det är väl höjden av fräckhet så säg!?!!?!? Att människan hade mage till det?! Jaa, det finns fanimej folk till ALLTING!

Snart börjar del 1 av 27 på idol :D Jag har blitt en nööörd..


Ja, dom var inte så goda..................

punkt, punkt, punkt, punkt, punkt


There's an endless story.

Jag vet att jag har videobloggat men ändå :P hehhehehehe. Okej.. jaa. Nu finns det inget att säga. Mene.. JO! Det är fruktansvärt roligt att idol börjar ikväll! Glöm inte: TV4 KL 20.00 IKVÄLL! Juryn är så mysig tycker jag. Sen är det ju alltid hur roligt som helst att se folk som gör bort sig! Haha. Fast ibland skäms man nästan lite, hehe.

Okej, skoljoggen imorgon då. Jag ska gå fort. Typ powerwalka eller vad det heter. Tyvärr så pallar jag inte med nåt annat. Vaknade halv två i natt av att näsan var fullproppad med tjockt snor. HAHAHAHA! Amanda goes really ieiiuuig. Så, pallrade mej upp och snöt mej. Och drack. Minns inte riktigt vad. Jag var som en sovande vaken. Sen vaknade jag igen kanske vid halv sex. Robert gick nog upp då för att hinna med bussen. Så, ja jag var död när jag vaknade.

Nu kanske man ska greppa tag i glosor och en massa annat bajs då




Förresten, lyssnar på låten från videobloggen!



Det är the sounds med riot. Skitbra!

No, I'm not that rotten i case you have forgotten! ;)

You're a song written by the hands of god.

Okej. Taggad. Eller, ja.. Uppkaxad. Självförtroende-full. Dryg. Rapp i käften. Med sugeT i blicken. Med den fräna gångstilen. Med den rätta attityden. Nyborstade gaddar. Ja, precis SÅ ska jag komma in i rummeT. Hos anki ^^ hehehehehe. Okej, jag känner ju henne men vafan. Skräcken har ingen lag hallå?! Alltså.. vafan håller jag på med?! Jag.. det är i så fall HELT JÄVLA OTROLIGT FÖRVÅNANSVÄRT om jag har hål eller nåt. Jag som är borstarN! + fluxarN! Eller, det är nog inte det heller. Jag fattar inte mej själv nu. Jag.. jamen. ja. Ja, alltså.. det är nog bara så att jag inte gillar själva grejen. Men det är lungt! Jag grejar't vettni ;) Får gå ifrån spanska-lektionen också! UNDERBART! Hoppas jag slipper det mesta av läxförhören också. Jag tror jag gillar tandläkaren! :D ÖH?! Nejnejnejnej! Där skoja jag te't lite ;)

Fasen vad pissenödig jag är!

Lev livet. För att du vann det ;)

I'm so fucking cleeeeeeeeeeeeeveer!

Blablablabal bla bla blubb bla bi blå bluuii blaaaa blabla

(Det där ovan var bara lite förord).

Jag har: (sen jag kom hem)

Gjort matte (H)
Lagat nudlar^^
Pluggat/skrivit in två omgångar engelska + spanska. Tog en jävla tid.

Imorse när my och jag skulle upp för trappen till första lektionen klantade jag mej nåt rejält. Jag ramlade i trappen. Landade på mitt stackars knä. Det blev först väldigt svullet, och gjorde asont. Sen fick jag världens blaffigaste blåmärke. Men jag föredrar att kalla det "nära-döden-märke". Det är både blått, rött lila och gult. Ajajaj. Om jag verkligen tänker efter är jag ganska klantig. Jag göra illa fingrarna väldigt mycket tex. Inte undra på att mitt ena finger är snett, haha. Jaja. Jag överlever.

Imorgon ska jag till tandläkaren. Eller jaa.. Tandhyginisten. Som tur är är det amandas mamma :P så jag känner henne ju. Men ändå. Tandläkaren. Fy farao!

På onsdag är det skoljogg också. 8km. Jag överlever förhoppningsvis det också. Om jag har tur...

Nu: Biologin ...

Idol börjar imorgon :D

 Hehehehehehehehhe... ser mycket mer färggladare ut i verkligheten^^ .. höhöh.





Gamla godingar såhär innan läggdags! :')

big big giirl..



Fasen också.. nu blev amanda rörd :'( buhuu. HÅWH!

Right or wrong, it's just for fun. And who really cares?

Jag asgarvar just nu åt my riktigt jävla hårt! HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHA! Hon har nästan nyss börjat plugga på biologiprovet. Jag vet inte om jag är halvt dum i huvudet, men det tog en hel helvetes dag för mej att fatta vad jag läste. Och komma ihåg. Än har jag faktiskt inte pluggat klart hela. Nae, fan. Gud så roligt för ni att få läsa om mitt förbannade prov hela tiden. Men ändå. För att klaga bara liiite mera har jag ont i huvudet. Sitter tråkigt nog inte med hela familjen och tittar på ensam mamma söker. Utan alla förutom robert. Bror min. Vetifan vart han håller hus.

Ringde Sanna P, förut. Hon hade träffat johan och henrik idag och hon hälsade henrik från mej. (Han vet vem jag är om man säger idiotbil, eller hon som ville att du skulle blogga, haha). Vi har inte träffats eller pratat på telefon nån gång tidigare. Och då kände jag mej nästan som en tönt 8) haha. Med tanke på min dialekt. Ösgötska (H). Medans hon snackade värsta prydligt. Jag ba: Dää ää ju rolit. Och: Nääää, hahahaha. En massa ä-soppa, kan man säga hahahaha. Det var lite kul ändå.

När ensam blablabla är slut ska jag duscha.

Fuck off ;)


Grattis mamma :)

Mi madre fyller år idag :) Grattis säger vi till henne!

Happy Birthday!



En blombukett och ett sött litet kort med en kattunge på fick hon utav mej :) Än är man ju inte svinrik, haha.

Under resten av veckan kanske man lägger på sig ett par kilo kan jag tänka mej. Pappa har nämligen köpt tårta för 16 pers, fast vi är bara fyra .. hehe. Han ursäkt var att han tyckte att det kändes snålt att köpa en för åtta. Ja, nåväl. Tanken räknas såklart alltid! Efter att nästan ha ätit en redig tårtbit trodde jag att jag skulle spy upp den. För mycket grädde förmodar jag, haha. Blir nog att jag käkar tårta till frukost nu då ;) haha nevars!

Idag (tro det eller ej) ska jag, eller.. grejen är att jag måste plugga vidare på biologin. Skönt när det där jäkla provet har varit! Sen är det iof engelska prov snart också. Fast det behöver jag åtminstånde inte plugga som en galning till. Det är ju rätt enkelt om det handlar om grammatiken.

Sen kanske jag drar till myjjen :)

Just det! Idag börjar ensam mamma söker igen :P hehehehhe. Det är ett sånt program då (för en gång skull) hela familjen bänkar sig vid tvn. 

Nu ska jag bli mer bombad av my som skickar en MASSA youtube klipp på palmisen... Fan alltså. Jag börjar tröttna på han rätt mycket nu..

Nu kände jag mej taskig :(

jajaja, wtf!

Söndag.

....är det visst idag. Hehehhehehe. Just nu är jag "Rock-Mändy". Sitter och lyssnar på bla bon jovi, och kiss. Är för övrigt asflummig och jävligt trött. Fick ta en värktablett förut också. Hade ont i huvudet och halsen. Fyyyy! Har verkligen "djurat" biologin. Det har väl satt sina spår i huvudet. Idag borde jag ta en promenad. Det behöver jag efter allt pluggande inomhus. Alltså, det slog mej att jag är kind of a "pluggis". Fast bara, (och det är säkert) bara när det är nåt ämne jag fattar noll i. - Som detta. Det ska bli göddit att söva.

Sov med hemska mardrömmar ;)

Vi vet ju vad jag lär drömma om i alla fall.

Look what they've done to my left fuck you finger!

Har läst och läst och läst ett och samma styckte i biologiboken om nåt  som ska vara med på provet på onsdag.

"Med biologiboken i huvudet med hjärnan framför mej"

Ett par grejer ni kanske inte visste om mej..

Jag slåss ganska ofta. Hehehehehehehehehe (A)

Tycker att Elvis är bra.

Hatar att stressa!

Folk tycker att jag är en pojkflicka.

Aldrig kommer ur kiss och bajs åldern.

Mitt vänstra långfinger är snett!! :O

Börjar gråta när jag tänker på att dra ut tänder.

Tvättar händerna ganska ofta nu för tiden..... (A) hahahhahhehehhhe

Borde plugga mer biologi nu..

Har varit med i en dans och sång musikal med där Johanna Westman var med. Hon som lagade mat med mixern.

Kommer inte på nåt mer just nu..

fuck off







Uppdatering!

Igår:

Var jag i skolan.. Där hände det väl inte så mycket. Det bästa var helt klart att vi fick se på titanic hela svenska lektionen! Det var nog inte många ögon som höll sig torra kan jag tänka mej. I alla fall inte mina. Bara nu när jag tänker på det tåras dom, hehehehe. Men my den känslokalla jäveln! Hon sitter och tänker att dom är dumma i huvudet och en massa. Nästan skrattar åt dom.. Det enda hon blir påverkad av är king kong filmen, och när hon tänker på att hon kommer dö nån gång, hahahahaha. Hon är så otroligt rädd för att dö!! DÅ började hon gråta!! Men jag sa till henne att det dröjer ju länge innan hon dör. Hon blev helt hysterisk och sa: "Men tänk om det inte finns ett annat slags liv efter döden?!". Hahahahahahah.. lilla gumman!

På kvällen sen drog vi en sväng till uhus, och flummade lite med en massa. När jag kom hem och gick och la mej gjorde jag det med huvudvärk och ont i halsen, haha. Men efter en god natts sömn mådde jag bra när jag vaknade imorse.

Idag:

...Trots att jag vaknade klockan 09.00. Av ett sms från Sanna W.. Hoppas på att jag skulle somna om, men det gick inte. Så jag satte på tvn och kollade på en tsatsiki film och halvsov. Miiiis.

Just nu tittar jag på reprisen av kristallen. Sen MÅSTE jag, vare sig jag vill eller inte, plugga på biologin. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Det är skönt det med. Känner för att titta på Bombay Dreams sen. Det var ett tag sen jag såg den. Den är rätt bra ändå.

Bilder från nåt..

 

 

1. My fick till en "posebild" hahahahaha.
2. Erika vill inte va med på min blogg :( buhu
3.
Natalie N, och Nadine.
4. Hahaha. Jag skulle kolla om jag passade i rött läppstift. Men nae, det blir nog inget inköp av den produkten trots allt.

Just det! Igår kom ju Nathalie K till ödet! :D Det var asroligt att träffa henne igen! Hon är och har verkligen varit saknad! Hon har piercat sig i läppen också. Väldigt snyggt måste jag säga! Skulle nog vilja det med.

Lite videoklipp från skolan eller nåt xd

 

 





1. Erika och my kittlar mej på uhus.. haha
2. I maten i skolan
3. En so lektion i skolan
4. Utanför klassrummet i skolan

Nu blev visst Carina Berg årets kvinnliga programledare :D jag älskar henne! Hon är bäst! Verkligen värd det!

Pappas pannkaker in my hjärta!

gäääääsp*

Mmm, trött är hon som sitter i sängen och lyssnar på the sounds och nyss märkte att hon fick ett sms från "Myjjen". För skojs skull får ni väl veta vad det stod:

"Jag vet XD ;)"

För det avslöjar ändå inget.

Nej usch det där var bara en massa flummigt skit. Men jag är skittrött. Har faktiskt varit bäst och pluggat två sidor av nio möjliga i biologiboken. Fatta jag är duktig alltså.

Nejmen titta här! Haha ;) Just det! Det börjar på onsdag igen :D idol alltså. Trevligt tycker jag! Har faktiskt saknat det! Fast det blir väl lite so so. Förra årets idoler var ju rätt grymma!


När jag och myjjen cyklade hem regnade det. Blött, blött, blött, blöttigt.

Idag blir det faktiskt två videor till eran ära!

1. Glosförhör på engelskan.
2. Julia J, jag och några skymtar av Nadine och Sanna!






Dagens... :

(Y): Att det blir pannkaker till kvällsmat^^ :D
(N): Köttfärslimpan i skolan smakade röv.

Ansträngning: Melinda och jag slog upp runt 17-25 "lag och rätt" ord vi inte fattade. Plus mitt "intresse" för biologin..

"Kommit på": Jag har kommit på att folk i allmänhet hör riktigt dåligt! Åtminstånde i min omgivning..

Jag är så jävla duktig, men fortfarande trött som fään. 0_0 jaa.... jag ska plugga mer. Nu... BAJS!

Gå och dö eller nåt ;) puss!


Handboll

Jag har nog alltid tyckt att det är roligt. Och nu är det fler än jag som faktiskt vill börja på det! :D Nadine vill tex. Får bara turas om att skjutsa. Här i ödet finns det ju bara bandy och fotboll -.- Så vi får åka till Vadstena i så fall. Blir kul om vi börjar! Hoppas det är några fler som vill hänga på :D

Im so clever

Oj oj salt i ögat! :( fick jag nu .. kliade mej just i ögat efter att ha ätit jordnötsringar. Fan vad klantig jag är, haha.

Skolan är idag har varit helt aa. Bläig. Fy fasen för onsdagar. Värre än måndagar faktiskt.. Och då är det ju riktigt jäkla illa. Vi fick även en "planering" på vilka 80 000 saker vi ska läsa på inför ett kommande NO-prov nästa onsdag. Yey! Hurra! Grattis för mej! INTE ALLS! NO och jag är som eld och vatten. Eller nåt.. Nae jag vet inte. Tror nog att det var en dålig jämförelse? Va?

På juniorerna (en fritidsgrej som man går på för att slippa tänka på skolan, och ha kul istället, hehehe), var trevlig. Vi gick till lysing och fikade. Melinda åt en sån där stor fet maräng sak. Det var en död fluga i den!! :O Jag tyckte att det var så äckligt att jag skakade.. Hur fan kunde jag reagera så egentligen? Inte likt mej...

Här kommer lite bilder från skolan, samt en video då jag Julia J, Melinda och My jobbar tillsammans med en SO-uppgift. Om lagen och en massa domstolar och skit. Och jag måste bara få förklara mej själv.. Jag var frustrerad. Därav mitt skamliga ordförråd. Så... videon är inte barntillåten. Sorry :>

Klickbara som fään

 

 

1. "Halvmålet" på coopern. Där står jag även med cykeln i väntan på my på mornarna :P

2. Folk i klassrummet

3. Muffins som My och jag gjorde på hkn

4. Sassa på uhus^^

 

 

 

1. Cornelia är galen :>

2. Corre slår Gustav med en fet biologibok, mohahahha.

3. Nadine och Linnéa.

4. Julia J :) lägg märke till pojkarna i bakrunden också, haha. Dom tittar/kastar pappersflygplan.


 

1. Skillnad på använda och mindre använda converse. Dom slitna är givetvis mina, haha.

2. Melinda ^^

hehehehehehehehe, jag vet. Jag ska bättra mej.. förlåt gud ;o

Dagens .. nåt:

Lärare: biblioteks ann på nåt vis^^

Trevliga: Folk som hälsar

Helvete: 120 minuter NO ... det dödar en seriöst.

Bäst: Men vafan?! Jag såklart ;) !

Rubriken är off

Drog till uhus med en massa ex b:are, och folk. Trevligt som vanligt!

Fick den här kommentaren förut :>

 

Jag får ofta den frågan, hahaha. Men då är det folk som frågar mej rakt i ansiktet oftast :P Jag tar aldrig illa upp. Fast jag tycker det är lite jobbigt. Personligen tycker jag inte att jag har den stilen. För det är en stil och inget annat. Jag har alltid sagt - och kommer alltid säga: Jag har min egen stil :) mina kompisar brukar säga punkare, haha. Egentligen bryr jag mej inte om vad folk kallar mej. Jag är jag, och tar på mej det jag tycker är snyggt osv. Det är äkta IDIOTBIL ni ser ;)

God natt!


Then soon your face will fade away

:)

hemkommen från helvetet. Har ändå varit helt bueno idag ;) (hihi, okej på spanska). Bilden är väldigt rolig just nu! Orkar inte berätta vad vi håller på med, men Valle (läraren) är bara för go alltså! Så skönt hippie!

Vi bakade kladdkakemuffins på hkn idag! My's och mina vart inte det. Dom var vanliga. Men gött var det i alla fall! Det ersatte den äckliga maten perfekt! Annars har jag nördat varenda lektion - Det lönar sig ;) jag har haft tjockt mycket med raster idag! Flummat runt överallt och cpat mej. Inget går upp mot det!

Sen blir det visst nåt NO prov..... FAN. Är det nåt jag absolut inte fattar ett skit av så är det NO. Men det är väl bara att fråga amanda, och plugga lite lagom.

Förresten så var det visst inte det där datumet på tandläkaren jag trodde x| hehe. Phiiew! Det var tisdagen den 8 september. Då får jag gå ifrån spanska lite! :D YES! Spanskan idag var verkligen inget att ha!

Ska på dansen sen som slutar tio över fem. Sen ska jag hem och duscha och kolla igenom so:n igen. Ska även göras efter detta inlägg!

Vi ska ha en vikarie i so imorgon. Om jag minns rätt dsv. När Klasis (läraren i so) sa det, skämtade jag med julia j .. haha.

A = jag
K= klasis
J- julia

K- Ja eftersom jag ska på en utbildning i geografi i kiruna kommer ni få en vikarie. Som heter..
A- *Viskande till Julia* Henrik Palm!
J- Haha, precis!
K- ... Henrik! (sen nåt efternamn jag inte minns)

Det var ju lite kul ändå..

 Haha! Jämt när jag gick hem från skolan förra läsåret stod den här micron där :P

Dagens yeah och wääää:

Yeah: Valle, och trevliga människor!

Wääää: LENNIE!!! TA DET MER ÄN GÄRNA PERSONLIGT ;)

 

 kul va?

RSS 2.0