Idag är jag... Eh vetifan. Jo! En hjort!!

John Mayer – Dreaming With A Broken Heart

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room

(när man sitter med hörlurar och är isolerad, är det så otroligt fint. Så jag börjar gråta)

Samtidigt som jag bloggar redigerar jag bilder också. Så, det kan ta hur lång tid som helst det här. HAHA.




Men nu är jag färdigförklarad! Sex bilder, (den ovan = en av sex), tog mej en halvtimme. Huh!?

Jag har verkligen ingen som helst jäkla lust att skriva om skolan! Jag är GRYMT trött på den skiten!! Men, jag kan säga att spexet lärarna gjorde var en teater som var ganska mycket bra, och att jag gjorde ett litet glädjeskutt i alla fall. Jag kunde inte göra ett stort, för det var hundra pers i korridoren, så jag hade röjt alla. Det hade i och för sig varit gött, men... Nae.

Jag har varit på u-hus om bara umgåtts! Snackat, skrattat berättat en asbra historia om en hjort som skulle få nåt gjort, och pratat roligt. Med ljudeffekter och en massa skit. Stirrat rakt in i väggen, för man var trött så in i helvete. Tjatat lite om att det är julafton snart. Sagt "God Jul" till varenda jävel, och bestämt ett nyårslöfte också minsann. Japp, men en massa flera! Vi får inte säga såhär t ex: "Ha ba, hon ba, vi ba". Utan; "Han bara, hon bara, vi bara". Hehe, och det lär väl gå åt helvete kan jag tänka mej...

Men nu ska jag titta några bloggar, och sen dricka juice, borsta tänderna (det smakar BAJS när man har druckit juice), och se om det finns nåt vettigt program på tv:n, annars kommer jag somna.

/Jag har lov, och jag älskar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0