The longer the waiting.

Jag är snorig, trött fast inte sovandes, utan julkalender med choklad i till första december för första gången i hela mitt liv. Ica i bynn får mej att gråta blod. För första gången i mitt femtonåriga liv, min femtonde jul, mitt femtonde första december. Det skär i en kan jag säga. Så jag lyssnar på hjärtskärande musik för att det ska svida ännu mer i mej. Jag är faktiskt uppriktigt ledsen. Heheheh, nja kanske inte men det är ju fan jävligt trist alltså. Istället ska jag införa en ny tradition. För varje dag som går ska jag skära ett streck på armen istället, upp till tjugofyra.
Fast jag ska ge den nya julkalendern på teven en chans, tyckte i alla fall att bilden till den såg potentiell ut så what the hell.

Godnattis

Jag vaknar och känner mej trött och t om lite full.


Sid Vicious, Nancy Spungen.



Tumblr_lsem3mfzli1qdz17zo1_500_large



Tumblr_lt20pdfhxi1qhad2ko1_500_large


Hjärtat slår skiten ur mej.

Heheh, inte riktigt va. Jag är trött och borde sova, jag somnade nästan lite i soffan förut. Fast jag ångrade mej efteråt. Hoppas ni läste min kärleksförklaring till min porriga älsklingsröda gitarr förut. Tyckte att det inlägget va jävligt fint och konstruktivt gjort. Ska på tal om det förresten, införskaffa en ny till min ovärdeliga familj. Den ska va billig och lite ful fast ändå charmig, nylonsträngad och halvbra och skön att plocka fram när man har en jättemysig stund ute någonstans i världen. Mmmmm!

Det ska kanske, förhoppningsivs/förmodligen stiftas en ny lag. Den rör lyckligtvis inte mej. Man ska inte få ha sex med djur. Måste det va en lag ens? Och om nu så är fallet, varför tjugohundraelva? Det är ju ingenting här i världen som går framåt förutom alla dom dära iphonsen och ipadsen och all teknikskit. Och vem tänder på en katt liksom? Eller en hund, en gris en ko en häst. Eller ja okej, jag kan förstå de kvinnor som drömmer att ha hett sex med en häst. Större lär dom ju aldrig få så det är ju aboslut inget konstigt med det. Hoppas verkligen på att de förbjuder sex med alla djur förutom hästen. Det är nu man skulle ha varit politiker ni. Men jag orkar inte med att bli skjuten på samtliga evenemang så jag håller mej till journalistspåret.

Det har förresten flyttat in mögel i storebrors rum. Just nu sover han i vardagsrummet, men om det inte hinner åtgärdas till julhelgen och allt sånt mygel så ska han bli inneboende hos mej just den helgen. Ack och ve. Ska bli spännande att se om vi kommer kunna hålla sams nattetid, om nu så blir fallet. Och inte nog med det, mamma och pappa kommer jobba samma skift ibland, så om eftermiddagarna/kvällarna blir broris och jag ensamma hemma vissa veckor. FF tänker säkert många att jag tänker. Det första jag tänkte på va vem som skulle laga maten. Jag är en klant, och Robert är väl inte så begåvad. Men han och jag ska lära oss nu i alla fall, finns inget annat val. Mamma tycker att matlådor är en skitbra idé. Det tycker inte vi. Vi är ändå ganska stora nu. Vi klarar oss. Men Robert tränar så ofta. Kommer sitta här hemma ensam och titta på bonde söker fru och äta något som mamsen bakat, och känna mej ensam och kanske lite rädd när det blåser och sådär. Jag gillar ju inte att va ensam.

Fast jag kan ju inte bo hemma tills jag blir fyrtio ändå, så det är väl bara att bita i det sura äpplet.

Jag önskar hon va min.


När julen kommer ska varenda unge vara gla.

hiihohoh. jag älskar att spela gitarr. kan sitta i flera timmar och bara möööjsa

Jag suger och spyr.


Dolda samtal någonstans ifrån.

Kanske har jag delat med mej av mitt stora problem med okända människor som ringer mej jävligt ofta, för att vara helt korrekt. När som helst, var som helst, hur som helst. Tidigt på morgonen, sent på natten.
Idag ringde det även på spanskan, och nu jävlar tänkte jag att jag skulle ta tag i situationen som en hårding och få slut på den där.

- Hej det är Amanda.
- Ja hej, jag ringer från tandläkaren (då tänkte jag att det gällde mej själv då min nästa tid är ganska snart), och det gäller din son Ali.
- Jag är bara femton, jag har ingen son.

Och så tjatade fruntimret om att det var väl det här numret, och så räknade hon upp det och mycket riktigt så var en siffra fel. Regeringen kanske borde tänka om och sänka pensionsåldern istället för att höja den.

Det var ju väldigt tråkigt det här faktiskt.

Nu har dom plockat fram den stora årliga granen framme på bynn ("centrum" som stadsborna kallar det), och all annan julbelysning. Så fint så fint. Fast granen är ganska ful ändå faktiskt. However, där ska arma 9A stå på lördagens julskyltning och sälja kaffe och sånt där annat gott man kan bli sugen på när man strosar omkring i vimlet på Stureplan......... Själv hamnade jag i det oseriösa och FRAMFÖRALLT lata gänget (jag själv jätteinberäknad) så det kan gå hur som helst. Förmodligen tar vi kaffet och fikat själva eftersom vi står sista timmen av alla, och människorna har troligen redan fått nog av resten av oss timmarna innan. Det känns skönt, jag är ju så pass asocial och kan inte hantera pengar något vidare så det passar mej jättebra.

Idag satt vi ihopträngda på korridorsbänkarna och sjöng jullåtar, och kompade taktfullt på tillgängligt material. MÖJS, som de jävlarna säger i Skåneland.


And I'm a goddamn coward, but then again so are you.



First Aid Kit – The Lion's Roar

Alexander Bard citerar.

Det här är hans åsikt angående svenskars musiksmak.

"Svenskar är töntiga bönder"

Röka i plugget.


Trött, skitmätt, behöver duscha, glad.



Nu är hölet färdigt, precis som min dubbelhaka känns det som lite. Eheh.
Ska fylla buken med en massa gött, nu är det helg, och njuta som ett svin av Amanda Fondells ljuva äkthet.

Soon turned out had a heart of glass.

Tänk om jag kanske ska ta och bli journalist ändå.
Som Hanna Hellquist.


Ljuva novemberdagar.

Tumblr_ln72rn5q431qieu5io1_500_large

Tumblr_lu93k8dgw31qjg5wuo1_400_large

Vi fann kärlek på en hopplös plats.

Det finns mycket jag kan bli rädd för. Jag är ingen hårding som ni hoppats på. Sorry dudes.
Okända människor ringer till mej och väcker mej på morgnarna. Jag stör mej på det. Ganska mycket.
Men när dom börjar ringa på dolt nummer flera gånger än en om nätterna, och är lika envisa som Simon Cowell, då blir jag fasen lite rädder alltså. Eller det är nog mer en obehagskänsla. Men i alla fall. Fast det är klart, om det är mina efterhägsna små fans är det ändå bara rätt så charmigt. Kanske.

Tumblr_lt9bs3mqvw1r2tua6o1_500_large

Eller?

Jag flyger iväg med dej ikväll.

Hej. Den här dagen har inte varit så givande som man kanske kunde ha hoppats på. Kunde man ens ha hoppats? Vad kan man förvänta sig av en måndag liksom.
Idag har jag förundrats över hur bra jag är på spanska utan att jag vet om det, och utan varken intresse eller speciellt mycket arbete. Tre poäng ifrån MVG. Jag förstår inte, jag förstår fan inte. Och det mest konstiga är att läraren skrivit att jag visar gott intresse osv, i mitt omdöme. Vad i hela helvetet? Jag sitter ju mest halvdöd, och pratar kanske rätt mycket, men inte om ämnet, och gäspar hela tiden.

Livet är en gåta. Och imorgon ska jag gapskratta åt mej själv verkligen.

The sun has fallen and I become the lonely one.

Läste på en av de dära idoleras bloggar att de skulle släppa en skiva och ut och signera på tisdag.
Själv ska jag ha utvecklingsamtal på tisdag morgon halv tio.

Jag vill skratta åt mej själv.

Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu.



Uppdaterar mitt endless töjande. Ehehh, nej då. Det är t om ännu mer töjt än sådär, för bilden tog jag innan jag duschade, och efteråt körde jag på ännu mer. Så det dröjer väl ett par dagar, knappt det, så stoppar jag in min tunnel och så är det här kapitlet avslutat. Sen börjar den nya resan jag ska visa er, när jag töjer båda mina yttre blygdläppar.

Let's dance to Joy Division.

Tumblr_luh2rhtgep1qa58q0o1_500_large

Tumblr_luk6avczft1qfrigmo1_500_large

Tumblr_lui915bwgw1r2jc55o1_500_large

308935_297454430272285_111084992242564_1200989_1928049277_n_large

Tumblr_luf0pmh6be1qjotwao1_1280_large

Kate-friend_ben-trovato_large


Vi fick inte åka någonstans inte ens till Köpenhamn.

Kickade some ass på islamprovet. Knappt jag tror det själv. Hah.
Igår va det grabbhäng som gällde, och något sånt där ishockeyspel på på teven. Fast jag håller ju inte på med sånt, jag gick runt och spred glädje istället, och tittade/lyssnade med ro på Anton McGinger när han sjöng utav hela sin kraft och hjärta. Det var allt från Håkan Hellström till jullåtar. Det var otroligt underhållande och det blev sent. Ehhehhe.
Jag ska äta en fet jävla bakpotatis snart och svulla det som fan. Sen ska jag ta mej en promenad till My, Amanda så ska vi se en sån där Scary Movie. MÖÖÖJS


11/11/11 - 11.11

HERREGUD vad cool jag är

Halv åtta hos mej.

Idag har livet varit jäääävligt segt. Men ibland är det bra att man kan leva på andra människors lycka. Robert klarade sitt körkort idag! Lilleman. Pappa och jag drog oss mot Östenssons i Vadstena för att inhandla lite festligare mat för detta. Snällis. Pappa sjöng med till Ebbis Pebbis Grönis, och hans röstis är ingentingis att hängis i granis.

Sista Robinsonavsnittet idag också. Känns lite som ett dåligt ligg faktiskt. Men jag ska möjsa ner mej i soffan och heja på min lille Ola. Heja heja!

Owiiee fisken.



Den där fina fisken som tittar fram däruppe, längst upp med ett sånt glatt ansikte är ju så underbar. Jag vill bara gosa med han!

Skulle springa efter men trampa snett.

Sitter och drunknar i kemi, spanska, islam och lite musikuppgift. Skulle ha dränkts med lite matte också, men jag sket i den djävulen. För jag är så cool azzzåå.

Idag satt Anton McGinger och berättade onödigt vetande för oss tragiska, på träslöjden. Och ordet "kuk" betyder liten utväxt. Jag har kuk ganska ofta. Det va längesen nu, men den är på gång min lilla kuk.

There were questions in his eyes.

Kanske någon tänder på att se en extrem närbild på mitt öra? För kan man tända på fötter kan man tända på öron också. Fast mitt syfte var inte att göra någon stackare och ligglös människa här kåt, skulle bara visa att jag nu inte längre är för trång. If ya know what I mean.


Jag är nattblöggarn.

Tumblr_lu01efodgd1ql8ej6o1_500_large

Har ju glömt att tillkännage mitt eget pojkstycke.

Biggest news.

Reinfeldts pojkstycke har åkt på stryk.

Burns like you my damaged one.



Idag vaknade jag sent, tycker jag om. Fick lite gjort i alla fall. Har städat mitt rum grundligt, strukit lite skjotor. Eller okej, en. Duschat, sen gick jag ut en sväng och skulle tända ljus på morfars grav. Behövdes dock inte, lös fortfarande. Sen i fredags. Tänka sig. Det är faktiskt fint på kyrkogårdarna nu när det lyser överallt.
Igår smakade jag på vit chokladmousse. Smakade skit. Imorgon börjar skolan det suger. Med prov i spanska och islam. Det suger. Nu ska jag hitta något gott att äta och ta min fine lille gitarr och spela Just My Imagination.

Call me aside and I will now be, and I will be fine with that.

I fredags morse vibrerade mobilen. Trodde att det var alarmet, det tror jag alltid. Vilken press att prestera i livet liksom. Men istället stod det något väldigt långt nummer som jag inte kände igen, på skärmen. Tittade noga och länge och funderade om jag skulle svara eller inte, för jag visste att det är en sån där vilsen felringare. Ack så rätt jag hade. "Hej det är Amanda", sa jag. "HALLÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", nästan skrek en otroligt barsk och argsint kvinnoröst. Jag sa hej igen, vet inte varför, men att tänka klart på morgonen är en klass för sig. Och då la hon på. Blev lite irriterad, man kan väl i alla fall vara hövlig nog att ursäkta sig. Men en del är tydligen så jäkla pretto att dom inte ens törs ta en pinsam situation där man inte ens är face to face. Inte ens det hörrni. Inte ens det.

Jag har spelat gitarr, jag har... Faktiskt inte gjort ett piss.
Sharon

Det låter så jävla gött när hon skriker, fan alltså.


Det låter så jävla gött när hon skriker, fan alltså.


Markusevangeliet.


Se upp så att ni inte också blir sånna jävla svin.



Att töja örat luktar stjärt, rent ut sagt. Det luktar liksom pill-i-stjärten.
Men idag fick jag min tunnel, och mina cbr ringar som för övrigt är svinsvåra att haka fast. Har hittills bara lyckats med att sätta dit en av dom då både jag och bror min kämpat. Fan vad han offrade sig alltså, han som blir så äcklad av sånt. Men jag tänkte ta hjälp av Amanda nästa gång vi ses.

Det har stormat i mej dom senaste åren.

Jag sitter och fyller i ett frågeformulär om vad jag tycker om butiken Stadium. Jag har aldrig i hela mitt liv handlat något där, för att jag verkligen velat ha något. Skor till jumpan är det enda, och möjligen skridskor. Hur ofta använder jag dessa fotbonader förutom just på idrotten i skolan? Jag känner lite att, varför jag? Jo, för att egentligen var det till pappen, men han fixar ju inte det här med datorer så bra, så själva formulärsidan skulle ha hunnit stängas ner innan han skulle blivit klar. Och det kommer så sportiga frågor, som att om jag tycker att de har bra grejer för alla olika sporter. Men jag har faktiskt varit rätt schysst och svarat hövligt. Dom sista två frågorna står där nere, och mina svar också.

Ange det du tycker var bäst med besöket:

Att det inte var en lång kö.

Ange det du tycker var sämst med besöket: (Här kände jag mej osäker, men gjorde mitt yttersta för att ge konstruktiv kritik!)

Att dom inte hade en godisskål med gratis karameller i.

Den andra november tjugohundraelva.

Idag har varit en stor dag för många! Inte för mej dock, jag har bara införskaffat mej blåsvart hårfärg som jag senare granskat hårdare, och då upptäckt att det kommer bli skitblått. Låter coolis.
MEN, idag har Robert klarat uppskrivningen till körkortet, och min partner i allting överallt har fått ta ut sin tandställning! Är skyhelvetes pepp på att ta ut min när den dagen kommer. Då ska jag pierca en smiley också. Sen är mitt liv fullbodat. Eeheh.

 

Jag är ju en konstärlig paintare. Men annars såhär.



Men tungan får fan va alltså.

Nothing ever stays the same.

Jag äro en drömmare. Brukar ha perioder då jag drömmer skitmycket, om vad som helst. Inatt drömde jag att jag rånade rasta litegrann, och sen körde jag iväg i en röd volvo740 på E4an. Man lever allt farligt!

Idag har jag skrivit en inte färdig, och inte heller så fin eller särskilt bra resumé om islam samtidigt som jag lyssnat igenom Anna Ternheims The Night Visitor. Ooooch så har jag beställt fina cbr ringar och en tunnel till mina fina små öron. Vilket rån egentligen att skicka efter saker från internet. Det matriella kostade mej nittiofyra spänn, men allt som allt blev hundrafyrtiofem jävla kronor. Ni vet all moms och leveransavgift etc etc, eller det vad heter. Goddamnit Jesus Christ. Men ikväll ska jag titta på en skräckfilm som hette något med Elmstreet med Amanda och My. Alltid lika trevligt, dom sitter med filten för ögonen och jag sitter och garvar åt både dom och filmen.


Kom på sen att bilderna är förstora, orkar inte ändra.







Hemmabygge.com. Topstöjande. Vilken grej. Men snart kommer jag i töjsmycket på bilden ovan.

Skapligt duktiga.


RSS 2.0