Panik, panik. Jag kommer vara vaken hela natten för detta...


I nåt chockerat inlägg skrev jag om att Henrik Palm gav sin adress till mej bara sådär, för att jag sa nåt småcharmigt, ovårdat, uppkäftigt om att jag ville ha den för att då kunde jag skicka ett kort till hans födelsedag. Och så fick jag den bara. Bara sådär liksom! Nu måste jag använda uttrycket: "O F T A !". Men men, lika glad är jag för det! Och så tänkte jag, att nu måste jag ju faktiskt skicka ett kort till han. Det vore ju lite stört annars tycker jag nog.

Så, jag brände en skiva för första gången. - Jag är kriminell. Shit! Och det gick ju... Det gick bra ändå, tycker jag. Bara det att det inte går att spela upp den på stereor. Jag har nämligen testat tre, och inget gensvar på nån av dom så... Men på datorn, och även på dvd:n funkar det utmärkt! Men jag föredrar datorn! Som jag nämnde i lappen jag skrev till han också. På skivan är det mycket goa låtar, som jag gillar, och som han borde gilla! Några av artisterna/banden är tex: Tom Robinson Band (eller vad dom heter), The Eds (Henriks egna band, för ett par år sen) och muy más. Om man nu kan säga så på spanska... "Muy más" betyder alltså mycket mer. Och så skickade jag med två tialotter också. Responsen på den idén från kompisarna var väl inte sådär asbra. Men who the fuck really cares!!?!??!?!!?!?!? Tänk, han kanske vinner 1 miljon eller nåt?!?!

Men, nu kommer jag till innerbörden av rubriken här sörrni... Kortet är stort. - Därav stort kuvert. Och jag undrar verkligen om jag kan få ner det i postlådan... Men jag ska få i det! Jag dör annars! Och när jag beklagar mej på msn för My, skrattar hon bara åt mej. Jag känner mej sannerligen hånad. Men vi får väl se allt... Jag ska posta det imorgon bitti, och sen får vi hoppas att det kommer fram i tid.

Slutsats av skiten;

1. Jag hoppas att det kommer fram i tid.
2. Jag hoppas att det inte skett några helvetes skador under frakten!
3. Att skivan tillfredställer pajken någorlunda. Dvs, att han är nöjd.
4. Att jag får nån som helst kritik, eller ett "tack".
5. ATT JAG FÅR I KUVERTET! (borde egentligen varit punkt nummer ett).

Påkommet alldeles nyss:

Problem nummer 2!; Henrik bor i lägenhet, vilket betyder att han förmodligen har brevinkast. Brevinkast som brukar vara skit"o"brett. Alltså, kort. Inte långt. Fan också. I repeat: FAN OCKSÅ!

Men det brukar ju ordna sig trots allt...

Kommentarer

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0