Vi tänker att det är fredag när vi läser detta okej? Det blir så fel annars...


Kan man vara allergisk mot vanlig oparfymerad (?) handkräm? Nu såhär mot vintertider blir jag alltid lite extra torr, och då blir det jävligt törrt, så då brukar jag dra te med lite handkräm. Men nu kliar det, och så är det lite röda utslag. Weird. Jag har alltid använt den ju... Nån måste ha förpestat den. - OH NO YOU DID NOT BROTHER ROBERT?!

Hur som helst, det var ju nästan lite skönt (okej, okej ganska mycket...) att Camillia åkte ut ur idol igår. (Med tanke på tiden jag skriver detta). Hon... Var jobbig. Tittade inte så mycket, som vanligt. Ser nog reprisen istället. Men jag lyckades uppmärksamma att nästa tema är rock! Det blir roligt! Då är oftast alla bra! Fast det brukar inte komma så tidigt i programmet väl? Nej. Det tror jag nog inte... Jaja, men i alla fall, det blir roligt.

Malin följde mej snällt och troget hem i mörkret :) Så gullig den där människan alltså. Det var en trevlig promenad. Lite regnigt dock, men ändå. Gårn tar visst en extra knäck imorgon. Det är då med. Öppet alltså. Det brukar ju vara stängt... Ni fattar. Jag släpar väl med mej Malin.

På tal om imorgon ja. Imorgon ska jag färga hairet igen. Inte rosa som jag lurade i Malin. Grönt. Nej, inte det heller. Svart. Sanningsenligt. Är det så man brukar säga?

Nähä. Nu ska jag sova. Hoppas regnet smattrar sådär mysigt mot fönsterrutan.



grattis corrrrrrrre :) som fyllde 13 idag. Igår... Bajs.

/AMandüs


Kommentarer

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0