Jag fryyssserr!

...MYCKET! Och så (konstig som jag är) håller jag på att bita mej i kinden så att det blir typ fläskläppigt eller nåt... Hehe. Bara för att jag inte har nåt annat för mej. Seriöst, det ser sjukt ut.

På u-hus idag var det nåt band (shit jag kommer bli mördad om nån i "nåt band" ser detta och upptäcker att jag inte kan namnet på det!), som spelade i musikrummet. Från Ödesbög. Det var verkligen HÅRDrock. Om jag tänker efter var det ändå rätt bra måste jag säga. Fortsätt så graaabbbbbbbbbbbbbbbarr! (Y)

Såg inte idol nåt nästan. Såg på hemsidan att Karolina åkte ut. Hejade inte på henne men... Ja tycker att det finns andra som borde ha åkt ut före henne. Camillia är ett strålande exempel. Jag tror jag dödar henne personligen om ingen annan gör det...

Det enda jag har att klaga på nu är att jagt FRYSER, är trött, och fläskig i läppen. Fasen. Nu blir jag förkyld. Jag tror jag kommer bli sjuk. Jag nös nyss. Jag kommer ha feber imorgon. Teckena på att jag kommer vara sjuk imorgon är fyra stycken som lyder följande:

1. Jag fryser. Även fast jag har ett duntäcke, och två filtar... Och just det. En sketavarm dator i knäet.
2. Jag var ute med en vårjacka i typ 2 grader. Great.
3. Jag har ont i huvudet.
4. Gud hatar mej.

Håll er friska pöjka!

/Amandus

Kommentarer

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0