Lite mindre snor idag ni.

Jaha. Ett "hej" eller nåt liknande man kanske skulle ha börjat med. Men ett "jaha" känns mer naturligare. Precis så gör jag när man möter nån på bynn. Det ena säger "hej", och jag säger "jaha". Eeh?

Finns det inte en låt med U2 som går typ såhär: "It´s a rainey day..."? Beautiful day kanske det är... Aja, ute idag är det en rainey day i alla fall. Med lite regndroppar i håret, och man får ett snyggt knullrufs. Yeah. Vi hade även den där "fotosessionen" idag. Det gick... Jag vet inte. Vi får hoppas att fotona synkar bra, eller vad man nu brukar säga. Men jag tror nog att det funkar.

Dagens so var bland det värsta jag varit med om. 30 st i ett och samma klassrum. Alltså, 30 med Klasis. Varmt som helvetet, folk pratar som fäään, en del visslar som fäään, och andra skriker och gapar som FÄÄÄN! Man blir alldeles tjock i huvudet. Man kan inte koncentrera sig ett skit kan jag säga. T om jag har svårt för det när man är så många. Men mest synd är det nog om stackars Klasis. Han springer omkring, skitförvirrad, letar efter människan som skrek hans namn, försöker hjälpa, hör en annan desperat unge som skriker förtvivlat. Springer efter folk som springer omkring och dampar. Stackarn borde gå in i väggen. Men, han gör det ju såklart för pengarna. Undra hur mycket hans lön är egentligen. Efter skatt. Det behövs nog mycket pengar, för att överväga att ta hand om oss vissa lektioner. Och ett barn fler blir vi. Nu är det bestämt att Hedwig ska börja. Det var väl tur att hon inte var i klassrummet, när Klasis berättade det. Så mycket klagomål på en och samma gång har väl aldrig hörts förut. Det är ingen som klagar på henne, utan att vi blir så många. 31 st, + lärare. Vi får sitta på stolar som är sönder en del lektioner. Det är... Illa. Jävligt illa. Nu är 7b 26 st elever. 7a 30. Det kommer blit tufft. It´s gonna be hard. Haha, i alla fall psykiskt. Åh fyfan. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet.

På onsdag nästa vecka 14.45 ska jag ta hål i öronen :) Wiii. Haha.

Nya enjoy tidningen låg på bänken när jag kom hem. Amanda Jenssens nya skiva finns! Åh, den måste jag ha! Innan jul! Synd bara att den inte har kommit upp på spotify än.

Vill ni veta nåt sketabra?!!?!?+1 Tove ska sjunga living in america imorgon! Fatta hur jävla bra det kommer bli?!?!?! ÅH! Jag älskar det!!!!!!!

Jo just det!!!! Hehe. Jag blev nöjd med mitt resultat på matteprovet. Fick 31/40. Och 17 var godkänt. Det känns gött. Och på spanskan fick jag "över godkänt" som kristina kallar det. Med det menar hon vg. Fast lärarna får ju inte tänka så men aa. Jag är nöjd! Det känns som ett bra avslut på veckan innan lovet. Göddigt!

Inga bilder, inget kul, inget underhållande alls. HAHA!

/Amanduuuuuüs

Kommentarer

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0