Kom tillbaka håll mej hårt, och släpp mej aldrig igen.


Jag är jobbig nu. Gnällig och tjutig, fundersam, arg, trött, ledsen och äcklig. Jag är egentligen nöjd med allt, men inte just nu. Alla dom här symptomerna härstammar troligtvis från min trötthet. Sov ju i tält, och sov inte bra. Jag känner mej ensam också. Fast jag är inte det. Och jag vill bara döda alla jävla, god damn lögner jag blivit utsatt för.

Jag vaknar imorgon och så är det mesta bra va?

Ska bara tillägga att myggbett är dumma i huvudet.

När alla löften klingar falskt.

Jag känner mej poetisk.

Varje gång du möter min blick.

Alla jävlar gnäller om att Eclipse har premiär idag. Men det skiter jag fullständigt i! Kents nya album "En plats i solen" har ju kommit ut idag! Idag, idag, idag, idag, idag. Så nu sitter jag och lyssnar på den. Jag har just nu för mej själv bestämt att Amanda och ska dra och se dom någon gång.



Håkan Hellströms samlingsalbum ska jag också införskaffa, och jag funderar på AC/DC också.

Annars drar Melinda, jag och My till Linköping om en timme sisådär.

/kentarN


FAMILJEN är på g!


You treat me just like another stranger.


The Kooks – She Moves In Her Own Way




Jag har inte klätt på mej än. Jag har ätit en risifrutti. Jag ska duscha snart. Jag ska äta snart.

Idag ska FAMILJEN tälta!

Could really use a wish right now.

Idag (believe it or not), har jag badat TVÅ hela gånger, och sportat mej! Jag och sport är väl som... Moderaterna och socialdemokraterna ungefär. Det var både badminton och volleyboll. Fast det var rätt gött det också faktiskt!

Imorgon hade FAMILJEN och nathalie (ja fast du ingår ju i princip i FAMILJEN), tänkt tälta och grilla! Det blir spännande...

Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version

2010-06-20 - PARAMORE från Red Stage / Pier Pressure

Alla verkar lyssna på den där. Och den är bra, men inte raaaappbajset. Hayley äger ut han så jävla hårt.

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, Wish right now



You mean nothing to me now.



ÅhååååååhåhååhåhåhåhåhhåÅH vad jag skulle vilja se!!!!!!!!

Vi är idioter.

Ja, jag ska sova snart! Men nu är klagokärringen på g igen!

1. Jag blir jääävligt irriterad på när tjejer lägger upp bilder på sig själva där halva tuttarna syns, och allt som inte är konst, utan slampigt! Naket behöver absolut inte vara slampigt, utan det finns mycket naket som är riktigt frän konst! Men på bilddagboken som exempel hittar man oftast inte någon sån konst. Och sen det här gnället att, "Åååhh det är så synd om oss tjejer! Killarna ser oss som sexobjekt, och han ville se mej i cam, han skulle runka för mej uuusch......." osv. Men är det så jävla lustigt då? Som vissa beter sig lär det ju inte försvinna på ett bra tag i alla fall!

2. Ett band från Linköping, eller Mjölby eller var dom nu kommer ifrån som heter Neverdies kollar min bilddagbok hela tiden. Idag tog jag min tid att kolla in deras en kortis. Där fanns det ett klagmål på alla deras fans som skickar PM, och att bandet ville att dom skulle sluta, eftersom dom inte orkar läsa alla! Visst, klart att dom inte kan svara på allt och så, men vem är det som till en ganska stor del har tagit dom dit dom kommit idag?! Jo, fansen! Borde dom inte visa lite ömhet och tacksamhet för det eller?! Jävla idioter!

Så, tack och godnatt!


För en lång lång tid.





Livet som sommarbarn (gillar inte ordena "ungdom", "tonåring") är förjävla bra! Lyssnar på Håkan Hellström och har målat naglarna blodröda. Jag stämde gitarren Sven förut med Stäm-Sture. Sven hade blivit lite out of pitch då jag spelat sönder honom. I min gitarr-saker-kasse fanns det en lapp. På den lappen stod det en massa tips och andra grejer om nylonsträngade, stålsträngade och elgitarrer. Jag minns inte ordagrant vad det stod, men något i den här stilen: "Om det förekommer handsvett på strängarna, torka av dom. Dom slits". HAHA! Och så stod det hur man kunde polera sin gitarr på bästa sätt. Jag ska nog ta tag i det också någon dag nu vad det lider. Sven är faktiskt lite dammig också. Ja, det kirrar jag såsmåning om sörri! Pappa och jag måste ta oss en tur till stan snart också. Min dator har problem... Helt random, när som helst, så stänger skärmen av sig. Men allt annat fungerar. Teknikskit.

/en som ska äta choklad


The cold, cold night.

Nu jävlar är jag återställd igen!

Ska hitta på något med FAMILJEN idag.

Eh, ja. Hejdå dårååå.

I think I smell rat.

Jag orkar inte göra nåt större utlägg eller vafan det heter. Amanda och jag dygnade. 09.00-09.00. Aldrig, aldrig mer säger jag. Nathalie den jäveln sov som en gris! Sen sov vi i en och en halv timme, sen drog vi hem. Sen har jag sovit fyra timmar hemma. Det står en cola bredvid mej, som jag druckit mer än halva av. Det var nog inte så jävla bra. Det känns också som att jag inte borstat tänderna på hundrafemtio år. Så det ska bli otroligt gött att göra. Allt bara snurrade och gungade.

Annars har jag inget att säga förutom att My har kommit hem från Eskilstuna, och hon har fått en psykisk sjukdom. Justin Bieber. Hon tjuter till hans låtar, och han är en av dom som ligger på hennes "ligg-lista". Det är illa. Amanda och jag ska försöka få bort det där skiten ur hennes huvud.

Jag har lyssnat på white stripes en massa, tittat på house of wax (pissade nästan ner mej), och druckit cola. En klunk till, sen ska jag borsta tänderna och sova i tusen år. Det ska bli skönt.

Good Fucking Night!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crying around in space, I've lost my grace.

Look at the stars, look how they shine for us guys. It's in everything we do.

FAMILJEN ♥


Vi som aldrig blev dom samma igen.



Imorgon vid tio (på morgonen!!!!!!(!)), ska B och jag dra ner till Hästholmen till båten och dumpa lite stuff till kvällen. Då ska Nathalie, B, jag och förmodligen Hedvwig sova (eller, det vetifan) där! Och jag antar att jag kommer vara dödad på lördag. Men vafan. Det är det värt!

Jag har lovat att att bada naken som den feminist jag är! Sen vet jag inte om jag har tur eller otur, om någon förevigar det ögonblicket med ett foto...

Och så ska jag vara jääääääääävligt cool, ball, frän och udda när jag säger att jag inte behöver ha en liten liten jävla droppe alkohol i blodet för att göra det, och ändå ha kul!

Hejdå, vi kanske inte möjligtvis hörs imorgon.

Och förlåt mej snälla, för just nu känner jag att mina inlägg är lika roliga som ett rövhål.


Live today, cry the day after tomorrow.

Nää lille du Misse. Det är turligt nog inte mina fötter. Muhaha.

Igår var jag så jävla trött att jag började se gitarrer framför mej.. Jag bläddrade förbi en bild på bilddagboken, och så tänkte jag: "Va? Var det där en gitarr?". Och den var svart med vitt plektrumsskydd. Och lik min egen till formen. Så jag gick tillbaka. Men inte fan fanns det en gitarr där inte. Det var ett jävla stall. Jag tänkte att nu borde jag gå och lägga mej, annars kan det hända nåt konstigt.

Ja. Hejdå.

What's in your head?

Jag har bränt mej som en jävla körv. En fager bonnabränna. Ändå är jag ingen stekare, försöker liksom inte ens. Jag bara är, helt naturligt. Värsta begåvningen sörri.

Jag har inte gjort så mycket idag. Har suttit ute med gitarren, och försökt lära My lite också. Det gick väl... Sådär. Och så har jag varit mekanisk och skruvat bort lite onödiga grejer från min cykel.

Imorgon far vi till stan. Jag måste ha lite fler shorts och linnen. Jag känner jävligt mycket för Carlings faktiskt.



Ungefär sådär ser det ut på min vrister. Efter conversen.

/naturbegåv-stekarN


Summertimes.











Muse - Neutron Star Collision [Love is forever]


In your head.

:D <----- beskriver mej redigt hårt just nu! Musiken är så jävla bra! Det är så jävla roligt! Och aaaah! GLAD!

B, jag och Mysi ska till Visjö. Och så ska Amandas lillsyrra Nora följa med, med hennes kompis Maja!

Förresten, Fender JA-90 Telecaster CRT

Kåtslag faktiskt!



/gitarr-knullarN

Love hard, fuck hard, die hard.

Jag skrev klart en låt vid två inatt. Och idag ska B och jag spela och sjööönga tillsammans. Och fint vädet är det också. Och glad är jag.

Fan vad allt blidde bra nu då!

(fixade bloggfan lite igår. då blev en del grejer bajsiga. whatever. so long...)

Broadcast your ass.

Trött som ett as. Vad har jag gjort? Inte ett skit.

Spelat sönder livet med B. Vi fortsätter imorgon. Ja, just ja! Sven är stämd! Jag underskattar mej själv too much. Eller, jag har inte vågat riktigt. Men det kunde fan inte bli värre, än vad det redan var. Så, ja. Det är fäjnt. Vi ska köra en stund imorgon med. Hon har snott hennes grannes gitarr, så nu kör vi!

Två saker jag bara kom på idag var:

1. Converse är dom snyggaste skorna någonsin. Och jag har tre par.
2. Vemfan har en "dolmiodag"?!?!?!?!?!?!?!

Japp. Sånna funderingar kan jag ha. Ifall ni ville veta.



Alla är inte mina här, just the red ones.

Becoming who we really are.

Sanningar om jag.

1. Vill helst undvika hår saker som hårspray, mousse och skit. Håret blir bara äckligt, och lukar get arsle.
2. Har fobi för spindlar, stora spindlar. Jag börjar i värsta fall gråta och skaka... Jag är störd.
3. Blir irriterad på folk som röker.

"Sanningar om jag", hur fan lät det? Det blev inte mycket heller. Näe. Amanda kommer snart så ska vi musika oss. Jag ska spela Ring Of Fire med Caaaaaaaaaash. Göddig låt! Och jag har ännu inte sagt åt My att hon ska klä på sig, fast i och för sig vet jag inte om hon har det eller inte. Men jag kan ju alltid gissa...

/jag

In Time.

When you stepped into my life, you took a big step into my heart. In those loving eyes, there always was a beautiful sense. Sometimes I could feel you watching my back, and if I ever met your gaze there was warmth in it. You have a big heart, but you're very careful with who you let in. And I was one of those few who had your love. One of the most beautiful moments was when I was lying with my head on your chest, and I could hear your heart beating, and you stroked my arm and kissed me on the forehead. And those words. Those three words, we never could get enough of. Each time you whispered them in my ears, I shuddered. But now it's gone. It disappeared in time. There's no "I love you" anymore. It's gone.


Foton från någonstans.

  

  

  

  

  





  

Självlysande bra är rätt coolt.

I don't have to try.

HEJ!

Jag vill inte berätta om min natt, eller morgon. Det var ett helvete. Ni skulle få självmordstankar. Seriöst.

Jag måste dammsuga min bajsiga äckliga, håriga rum. Och så ska jag lägga in och ta bort låtar från mitt USB. Jag måste få My att klä på sig, och jag ska kolla på Ellis match också.

Och så måste jag säga att jag hatar mitt hår rätt rejält nu. Det blir rött snart.

Fäjnt då.



B och jag pundade oss lite härom kvällen.

Vi liksom bara gick sönder.

Yeah. Mudda fukka yeah. Blev klar med datorn för några minuter sen. Fast det är ändå inte helt klart. Men jag är trött och orkar fan inte mer. Hungrig är jag också. Ska nog ta en smörgåstårtbit. Maha.

Jag ska gå på Ellis damlagsmatch på fotbollen imorgon. Hon kommer bli åt helvete stolt över mej.

/IT-bruden

You shook me all night long.

Jaha vafan. Sista utvägen var att göra en recovery på datorn. Men innan så la jag in det viktigaste på mitt USB.

Så, ja. Vi får hoppas att det funkar sen!



I've lost myself underneath your skin.

Okej. Såhär är det: Vädret suger. Prinsessfan gifter sig. Och mamma har damp över det. En bra damp. Mer "ja äntligen" damp.

Jag har lite damp. Nu börjar jag bli lite trött på Roberts dator. Han har inte spotify. Och jag är lat. Men jag ska se om jag kan fixa min idag. Det borde jag kunna, lite datatönt är jag faktiskt. Om inte så, helvete. Då får jag väl lämna in den.

Nu efter min stadiga frukost som bestod av, Festis och en kaka, ska jag klä på mej och ta tag i mitt liv. Ja, jag måste verkligen bli av med rökbegäret, och sluta snusa, och definitivt inte ta mer droger längre! Och så kan jag ju inte supa så mycket som jag gör heller...

/the problem herself

New, new, new.

Tårta med FAMILJEN hos B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Love is a need, that needs to be feed.

Sometimes she at some point she still misses him.
There's those small things...

No one to hold her hand
No one to lie down beside her
No one to kiss her neck
No one to whisper,

I Love You


You became the monster in me.

Med det här vill jag klargöra att jag är hemma, vaknade två idag och att jag hade roligt. Plus att min dator stått orörd, och då blir den heeelt fuckad, så jag har flyttat in Roberts dator i mitt rum. Det är äckligt jobbigt att den inte har spotify installerat, och att jag inte har nerver nog att installera det heller. Men jag nöjer mej med AC/DC på youtube, eftersom dom ändå inte finns på spotify. Jag funderar på att titta på en film. Jag har bara dåliga, eller nja så jävla dåliga är väl dom inte. Men inte heller så intressanta. Det blir säkert någon ful gammal bitch blondie film som Lindsay Lohan är med i. Inte mycket till liv fan. Men jag väntar en stund med det. För det finns ju fäään asbra låtar med det dära bandet!

/rockarN




Now that I found myself here with you.

Det här är ett sånt där äckligt inlägg som ingen bryr sig om. Men jag skriver det för min egen skull. Och kanske någon som finner det vettigt.

Jag har kommit på mej själv litegrann. Tankar förstör mej. Jag förstör mej själv kan man säga. Jag tänker för mycket, way too much! Om saker. Saker som är viktiga för mej. Jag tänker, realistiskt, orealistiskt, om, hur, varför, negativt, positivt, pessimistiskt, ja allt sånt där! Om en enda grej. Om en person sårar mej, är det klart att den sårar mej mest just då. Men jag sårar också mej själv genom att tänka och fundera sönder saker.
Jag har alltid sagt, och säger att man ska ta saker som dom kommer. Försöka acceptera det, bearbeta lite om det behövs, och inte bry sig mer än vad man behöver. Men jag själv har inte levt upp till det till fullo. Faktiskt.
Det kan vara bra att ha en person som står en nära. Som kan få en att inse saker, som man inte vill inse själv. Som man inte förstår själv. Men det är också väldigt skönt, och befriande att kunna inse sina fel och andra saker själv.

Jag antar att det är i den här åldern som man är med om fler saker, tex känslomässigt. Och man inte är van att hantera saker, man är rädd för en del känslor, och blir rädd för att man inte känt samma sak förut, vet inte riktigt hur man ska reagera. Man känner sig kanske naiv, man blir sårad. Även om det är jobbiga saker man gått igenom, ska man vara glad för det. Eller ja, jag är det i alla fall. Visst, det var åt helvete jobbigt. Men jag är glad att jag fick uppleva det ändå. Det är sånt man får lägga i "erfarenhet-lådan". Till nästa gång kanske man är bättre på att hantera känslor osv. Och man blir starkare som person. Jag menar just nu specifikt känslor, men upplevelser är det samma sak med. För det kommer faktiskt en vacker dag då man pussar mamma och pappa på kinden, och drar iväg på egen hand.

Det finns egentligen ingen nyckel till sånt där. Inga vidare tips, inga genvägar. Grejen är att man måste ge saker tid. Och jag vet att när man hör det, tänker man "vafan bullshit!". Och att det kommer aldrig bli bra, jag orkar inte vänta osv. Så tänkte jag i alla fall, kan jag säga. Men det är äckligt sant, jag lovar. Och jag lovar en annan sak också, att det blir bra. Vad som än hänt, det blir bra till slut. Tills dess snacka med nån, gråt om det behövs, det är riktigt skönt, skriv, lyssna på musik. Gör något du känner att du kan få utlopp för känslor.

Nu kanske jag flashat tuttarna för mycket, men so?

It just doesn't belong.

Imorgon ska jag långt åt helvete härifrån. Eller långt åt helvete, men bort till Götet. Det ska bli jävligt skönt! Mysi, Hedvwig, Amanda, Melinda. Med dom ja. Och så en massa andra, det är nån u-hus grej. Orkar inte säga mer för ingen bryr sig. Vi åker vid elva, och kommer hem runt halv två eller vad det var. Jag sover hos My då.

For the ones who really cares så var jag med Melinda, My och Amanda i Hästholmen idag i Amandas båt! Det var jävligt underbart! (Det börjar bli väldigt jobbigt det här med namnen nu, så jag säger FAMILJEN till My, Melinda, Hedvwig och Amanda (aka B) istället!). Jo, FAMILJEN ska sova där i båten nån gång i sommar! Och B och jag försöker tvinga dom andra att sova i tält också!

För övrigt är jag äckligt glad, och mina naglar är somrigt avbitna och det är äckligt för dom ser ut som bajskorvar. Jag ska duscha, och jag ska försöka tvinga ut Robert på en liten fisketur va.

Jag ska bara säga en sak jag inte är glad åt. Sven. Han är ostämd. Som en slak penis. Fan.

Spotify reklamen är ful, men Iggy & Stooges ska vara på Way out west. MOTHER FUCKER, that's all i gotta say.

Here comes Johnny Yen again
With the liquor and drugs
And a flesh machine
He's gonna do another strip tease

Hey man, where'd you get that lotion?
I've been hurting since I bought the gimmick
About something called love
Yeah, something called love
Well, that's like hypnotising chickens

Well, I'm just a modern guy
Of course, I've had it in the ear before
'Cause of a lust for life
'Cause of a lust for life

I'm worth a million in prizes
With my torture film
Drive a G.T.O.
Wear a uniform
All on government loan

I'm worth a million in prizes
Yeah, I'm through with sleeping on the sidewalk
No more beating my brains
No more beating my brains
With the liquor and drugs
With the liquor and drugs

Well, I'm just a modern guy
Of course, I've had it in my ear before
'Cause, of a lust for life (lust for life)
'Cause of a lust for life (lust for life, oooo)
I've got a lust for life (oooh)
Got a lust for life (oooh)
Oh, a lust for life (oooh)
Oh, a lust for life (oooh)
A lust for life (oooh)
I got a lust for life (oooh)
Got a lust for life

Well, I'm just a modern guy
Of course, I've had it in my ear before
'Cause I've a lust for life
'Cause I've a lust for life.

Well, here comes Johnny Yen again
With the liquor and drugs
And a flesh machine
I know he's gonna do another strip tease

Hey man, where'd ya get that lotion?
Your skin starts itching once you buy the gimmick
About something called love
Oh Love, love, love
Well, that's like hypnotising chickens.

Well, I'm just a modern guy
Of course, I've had it in the ear before
And I've a lust for life (lust for life)
'Cause I've a lust for life (lust for life)
Got a lust for life
Yeah, a lust for life
I got a lust for life
Oh, a lust for life
Got a lust for life
Yeah a lust for life
I got a lust for life



One thing that I had, and always will have.

Vädret är dugligt idag! (Jag vill varna för att det här inlägget kommer suga prostituerad löskuk).

Melinda är hemma från ÖFF som är ett fotbollsläger, och hon jag Amanda och Mysi ska ta oss en sväng på cyklarna ner (eller upp(?)) till hästholmen och ta varsin glass (ja, vi ska snatta!!!). Och så ska vi dra ner till hamnen och kolla in Amandas båt. Och imorgon bär det av till Götet med dom här kärringarna + Hedvwig!

Right now I'm so happy I could shit fucking rainbows!!!!!


The voilence causes silence.

Jag hittade en LP-spelare förut. 400, utan stift. Med högtalare för 30 spänn. Men inte fan fanns det något vettigt att spela på den. Mamma har bara skit, även om det är hon som har fått mej att bli beroende av musiken. Och det närmsta "bra" jag kunde hitta var Kim Wilde. Jag har tänkt mej typ bowie, cranberries och lite sånt. Men den där LP-spelaren har fan inget stift. Så, var kan jag hitta det då? Det funkar ju fasen inte. SUCK. Och jag hittade inte en fungerande skrivmaskin heller.

Jag nöjer mej med spotify, som ändå är en helt awesome grej. Det är inte heller ingen, eller inga mindre än cranberries jag lyssnar på. Riktigt jälva pissbra är dom. Synd om folk som bara lyssnar på sån där radiopop skit.

There’s no need to aruge anymore
I gave all I could
But it left me so sore
And the thing that makes me mad
Is the one thing that I had

I knew, I knew, I’d lose you
You’ll always be special to me

And I remember all the
Things we once shared
Watching tv movies on
The living room armchair

But they say it will work out fine
Was it all a waste of time
Cause I knew, I knew, I’d lose you

You’ll always be special to me

Will I forget in time
You said I was on your mind
There’s no need to argue
No need to argue anymore
There’s no need to argue anymore
Special


Nothing's so pretty as the past.

Jag, Mysi, Amanda och Nathalie lekte lodare igår. Vi köpte Maryland Cookies, en lång baguette, munkar och en fruktsoda, och så satte vi oss på lågstadieskolan Fridtjuvberg och lodade oss. Vi busringde till en massa folk också. De va.. Gött.

Ikväll ska My, Hedvwig, Amanda och jag gå på bio. Alla vi förutom Hedvwig vann gratis biobiljetter på en musiktävling vi va med i. Kommisarie Späck blir det. Våran strategi var att vi skulle välja en rolig och roande film, men som ändå inte var så lång. Med tanke på att arslet bli bortdomnat för livet om man sitter för länge i Ödeshögs lågpris stolar.

Men nu ska bror och jag åka fiska en sväng.

(jag ska lägga in en massa bilder någon dag, som kompensation för att jag verkligen suger getballe just nu).

I will try to fix you.

When you try your best but you dont succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you cant sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you loose something you cant replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
Ignite your bones
And i will try to fix you

And high up above or down below
When youre to in love to let it go
But if you never try youll never know
Just what youre worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite you bones
And I will try to fix you



Överklassens tågrälskäft has spoken.

World war 3 has just begun.

Lights will guide you home.

Music still saves a part of me.

COLDPLAY

2009-07-05 - COLDPLAY från Orange / Roskildefestivalen

2009-07-05 - COLDPLAY från Orange / Roskildefestivalen

2009-07-05 - COLDPLAY från Orange / Roskildefestivalen

2009-07-05 - COLDPLAY från Orange / Roskildefestivalen

2009-07-05 - COLDPLAY från Orange / Roskildefestivalen

Coldplay – Fix You
Coldplay – The Scientist
Coldplay – Yellow

This is the world we live in.

Nåt bra som händer är:

1. Nathalie kommer idag! (tror jag).. ?
2. Robert fick ett nytt xbox igår, så jag ska få hans gamla.

Förutom bajsbra vänner och sånt där, vill jag sova i ett halvår. Och sen vakna upp och allt är skitbra.

Det kommer ju aldrig hända.

Sooo fuckt.

We were winning.

Hörrö, du "någon" som tycker att allt suger precis som jag, tillkännage dej tack. Bilddagboken --> IDIOTBIL --> PM. Det kan va viktigt för mej..

Skoskav. Mother fuckers fucking hoe it hurts!

Jag har ätit tårta idag. Det var oerhört sjukt gött. Grattis bror min 17 år! Nästa år får du köra runt på mej i din bil, så du vet. Jag duschade förut, och sen gick B och jag ut i regnet. Ja, vi gick en sväng. Jag är lite deprimerad nu för tiden, och jag känner inget som helst behov av att berätta varför. Dels bryr ni er inte, och dels privat business.

Min "deprission" har dalat ut i att jag vill göra nåt med mitt hår. Kanske raka av allt, så får jag tillbaka min gamla hårfärg? Sidecut är faktiskt fränt också. Aee men vafan liksom.

Jag ska nog klä mej riktigt, riktigt, riktigt jävla svart och måla mej kritvit i fejset, med svin mycket kajal runt ögonen, svarta läppar, och inte tvätta håret på ett tag. Och så ska det vara sådär äckligt stripigt. Och så ska jag skära mej. Fast på vaderna, så ingen märker. Diskret och bra va?

Jag skojar ju bara. Jag är vettig.

Jag ska sova före tolv, och imorgon ska jag ta tag i all jävla skit. Och få skiten att inte vara så skitigt längre.

I'll fight.



sidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecut
sidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecut
sidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecut
sidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecutsidecut

/emot

En fet punkt.

Everything sucks.

We're all friends, just for one night.

Jag nämnde aldrig att skoskav är real pain förut eller? Jag säger det fan, en jävla smärta är det!
Något riktigt göddigt var att jag stängde av alarmet som heter: "Wake up darling" förut. 07.00. No more of that kind of shit! Så underbart!

Nu ska ni få musik av mej.

Coldplay – Fix You
Coldplay – The Scientist
John Mayer – Who Says
The White Stripes – Seven Nation Army
Hello Saferide – The Quiz
Iggy Pop – Real Wild Child (Wild One)
Hästpojken – Små korta stunder
Amanda Jenssen – Autopilot
Green Day – Last Of The American Girls
Johan Palm – Satellite
The Sounds – Rock n Roll
Paramore – Careful

Please, fix me.


I'm gonna find another you.

Over. Över. Slutt. Borta. Det var sjuan det. Hej då alla göddiga nior! And.., I cried. Buhu. Nää men nu blev det lite tomt. Fast det är åt helvete skönt! Nu ska jag sova tills jag.. Eh, vaknar.

På tal om att niorna slutar, det är alltid lika roligt att se killarna i kostym och slips och sånna där fina (fast egentligen fula) skor.

Spread your wings out, and fly away.
You know, letting go, doesn't mean giving up
but rather accepting that there are things that
can not be. There's nothing left for us to see.
But baby I said I love you, and I do. It doesn't matter
where you are, where you're going, or where you'll be,
cause in my heart you'll always stay.

I can't do a lovesong the way it's ment to be.

Jag kom på en sak förut. Jag ska till kyrkan imorgon! Weell, we meet again! Lite sådär faktiskt. Jag känner mej väldigt ateitsk. Ateistisk? Va? Jaa alltså, icke troende. Whatever, det är väl bara att sjunga med till Idas Sommarvisa och le lite småsarkastiskt. Och så ska man väl säga bye till klassen, vissa kommer man sakna, andra tjuta av glädje för att slippa! Fult, men ack så sant ni! Kolla på när niorna drar iväg i sina vagnar. Kanske fälla en liten tår. Vara glad för att sommarlovet har kommit. Jag som är värsta grisen kommer få det känsloladdat. Det blir nog fint i alla fall.

Jag älskar dej.

Tumblr_l3g0m6kcub1qa4xrfo1_400_large

/gud-pessimisten


Vi föds som orginal, men dör som kopior.

Öhhhhhm.

Jag somnade hos My. Igen. Jag har gjort det tre gånger nu. Jag känner mej lite taskig, fast vafan... Det går bara inte att vara vaken.

Det var "muck" idag. Eller "niornas parad" som alla stadstöntar säger. Det var väl roligt... Det är då hela bynn går ut och tittar på skiten, för det är nästan som en stor, stor, stor jävla händelse. Annars är det jämt tomt och dött och alkoliserat och drogpåverkat. This is the fucking world I live in!! Hell Yeah!

Fantasin dalade väl lite tyckte jag. Inte så skitroliga saker. Fast jo, det kanske det var ändå? Ja, det tror jag.

Trött som fan är jag. Ska snart dra hem och äta, sen ska jag duscha och dö i sängen. Fattar ni? Det är skolavslutning imorgon.

Oh fuck.



En "orkar-inte-rotera-rätt-bild". Fan vad jag garvade då.

/korveN

This love that we've been "working" on.

OBS! Det här behöver ni inte läsa. Jag skriver det för att jag måste.

När man hör ordet "lögn" förstår man, eller rättare sagt så tänker man inte riktigt på vad det egentligen innebär. Det finns vita och svarta lögner. En vit lögn är ju ingenting. Kan ju vara att man ljög för sin mamma att man åt en macka, fast man inte gjorde det tex. Och så finns det svarta lögner. Eller vad det heter. Och det är dom lögnerna, som sårar mest. Som gör ont.

En gång fanns det en tjej. Klyschigt nog, även en kille. Dom båda hade nog "spanat in" varandra lite på avstånd. Men ingen av dom visste, att dom båda kände likadant. Dom umgicks allt oftare, då dom hade gemensamma vänner. Killen tog första steget, och sa att han gillade tjejen. Och hon blev jävligt glad, och allt var plöstligt så gulligt. Nästan äckligt gulligt. Där i vintermörkret växte en fin sak, som folk kallar kärlek fram. Tjejen hade aldrig i sitt liv varit så kär förut. Han var den hon letade efter. Han var musikalisk, spelade gitarr. Han var söt, charmig och hade humor. Vad mer kunde hon önska sig? Sen gick det en tid, och dom träffades inte på ett bra tag. Det gjorde att allt bleknade bort. Det var som om dom inte kände varandra längre. Och det blev egentligen aldrig bra igen. Hon hade inte tid för han. Och en kväll fick hon ett sms av honom, där det stod att det inte funkade längre. Han gick emot sina egna principer, då hon hört honom säga att, det är riktigt fegt att göra slut med någon via sms. Hon förstod nog inte riktigt vad som hände. Hon ville kanske inte... Den natten grät hon sig till sömns. Hon hade frågat varför han gjorde slut med henne, men fick inget svar. En vecka efter, säger han att han vill ha tillbaka henne. Mitt i hennes bearbetande med att släppa honom, som gick relativt bra. Hur skulle hon reagera? Hon visste inte. Vad tänkte han? Hur hade han stolthet nog, att göra slut på det vidrigaste sättet någonsin, och sen komma och säga att han saknar henne, och vill ha tillbaka henne? Ord som "come let me love you" knäckte henne totalt. Men hon gav honom en andra chans. Men det kändes inte riktigt rätt. Det kändes inte som första gången. Hon kunde inte längre känna, att han älskade henne så mycket som då. Hon kände att han undanhöll någonting, att han bara playade henne. Hon sa det till honom, och han sa: "I'll tell when the time is right". Om hon någonsin sa hur hon kände, och hur han kände sa han alltid, I love you. Hon kunde vara blind för honom, men hon visste innerst inne att det inte är svaret på hennes fråga. Han började också vara taskig mot hennes vänner. Och hon brydde sig mer om andra än henne själv, så hon mådde skit. Hon hatade honom, för allt han gjort. Allt började i januari, och nu hade den tidiga sommaren plöstligt kommit. Det som han skulle säga "when the time is right" har hon ännu inte fått höra. Snart är sommarlovet här, och hon drömmer flera nätter i rad om det. Hon kommer inte träffa honom lika mycket, eftersom han byter skola då han börjar i gymnasiet. Så hon väntar, väntar och väntar. Fortfarande, inget. När hon tänker på ett speciellt minne dom har tillsammans, faller hon i gråt. När hon hör en viss låt dom har ett fint minne tillsammans, är hennes ögon inte torra.
Hon tror att det att han älskade henne var en lögn, fast han sagt emot. Men hur ska hon kunna veta?

Och hon väntar ännu på att tiden ska bli inne.


Someday, someone, somehow.

Och vafan hände med vädret idag då?

Mitt största problem just nu är att jag har blivit duktigt solbränd i fejset, men inte så mycket kring halsen och så. Lite fjortis där va. Men jag ska ärligt säga er en sak! Att, jag har aldrig använt foundation eller liknande saker. Inte ens testat, aldrig! Så det så.

Vi fick se på filmer som niorna gjort i skolan idag. Den här var så jävla skön!



/tråkig

Timeless days and night are waiting for you and me, darling.

Det är sommar. För jag slutar skolan på onsdag. Mitt hår bleks till någon brunare variant. När det har bleknat tillräckligt ska jag trotsa mamma, och färga håret rött. Muhaha. Det är sommar, för jag ska snart ta bort alla glosövningar på glosboken.se. Det är sommar, för man kan se bara ben vart man än går. Och på stränder finns det tuttar att spana in. Det är sommar, för jag har årets skönaste bonnabränna. Det är sommar, för det mörknar inte förrän sent, sent. Det är sommar, för svenka folket grillar. Det är sommar då alla festivaler drar igång. Det är sommar, för nu super alla ungdomar sig redlösa ut i natten.

The youth of today falls in love. And so am I.


Den här rubriken är dömd till att vara dålig.

Det blev bra till slut. Är inte depp, nu jävlar!

Volleybollturnering imorgon, kötttttttaaa!!!!!

Mother Fucker.

Vi va med på vårshowen vi har i skolan. Vi sög. Jag vill inte skriva. Jag vill åka till en fin, vacker stans.

Ska bara duscha först.

Hej jävla då.

Ja jag är sur.

It's okay to cry here.

Jag är så in i helvetes jävla trött. Och varm.

Sova näck, + somna tidigt. Mmmmmmmmmmmmmmm. Like.

The ugly truth.

Det är rätt ointressant och nåt annat ord, att veta vad jag har gjort. Liktförbannad skriver jag det ändå!

Vi spelade lite volleyboll och så drog Amanda, Melinda och My och jag till Visjö och badade. Det är ett underbart väder! Nästan allt känns så jävla bra! Men det fattas en försvunnen pusselbit. Och jag tänker hitta den. Typ till varje pris.

Tittar på drömkåken nu. Jag skulle haft Robert bredvid mej, men han drog nånstans på moppen. Jävla dissare.


Did you ever look away?

Fan vad gött det är ute! Ska spela volleyboll nu snart, sen drar Melinda, B och jag upp till Visjö och badar lite.

Herråfan.

I'm weak right now, so weak right now.

Emotionell breakdown!

I know you won't catch my fall.

Hej. Hej. Hej. Hej.

Imorgon på no:n ska vi ut nånstans och äta kladdkaka! Maria bakar åt alla 30 + henne själv! Alltså, jag vet att jag är fjäskarN, men.. På riktigt, ärligt så tycker jag att du Maria är en av dom bästa lärarna någonsin! Jag hatar, verkligen HATAR no, men du är så jävla jävla bra! Du är asbra! Bäst!!!

Och det här va töntigt eftersom jag vet att inte lilla Mariiiis läser, men vafan! Det är snart sommarlov, jag NJUTER det sista av skolan nu faktiskt.

En annan grej som var helt fantastisk var att spanska Kristina glömde förhöra läxan vi hade idag!

Livet är la gött elle?

(ursäkta för min osvenskhet)

godnatt

Små korta stunder av lycka.



Titta vad jag hittade..


You see I'm still waiting.

Dagens gödd: JAG SLÄNGDE NO MAPPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har tråkigt. Och jag ska hitta på nåt, för det här suger verkligen.

Jo just det, jag vill ha en elgitarr också. Körde lite på musiken idag, och det va fan najs nu alltså.

RSS 2.0