2011, you could have read it as if it was a billion page book.

Det ska bli nytt år hörrni. Det ska bli nya tårar, nya skratt, nya fram och motgångar och framförallt nya upplevelser som drar med sig nya lärdomar, vilket leder till att vi vinner ännu mer livserfarenhet. Egentligen kanske man skulle kunna dra en kort slutsats om att det är ett privilegium att få leva år efter år. Eller så kanske slutsatsen bygger på ett rent helvete då varje dag är ett krav i att du ska prestera någonting. Så fort du går utanför dörren egentligen. Möter du en människa, hälsa glatt och vänligt så att den inte får en taskig bild av dej. Handlar du på ICA, se till att du inte glömmer något av det du skulle handla, för det vore inte rätt. När du ska gå till skolan eller ditt jobb måste du verkligen prestera skiten ur dej själv. I skolan måste va så jäkla på, så att du får dina betyg du förtjänar så att du kan komma vidare i livet. På jobbet ska du sköta allting snarlikt perfekt för att det inte ska bli jobbigare för andra, för att människor ska vara nöjda med dej och din prestation och därmed hålla dej kvar på arbetsplatsen så att du kan leva. Kan man leva utan pengar? Livet utan pengar idag, är omöjligt. Där har du ännu en anledning till att prestera bra i arbetet. Och kan du inte prestera bra i skolan, skiter sig arbetet överhuvudtaget i alla fall. Det funkar inte att sjunka ihop både psykiskt och fysiskt, du måste vara på helspänn hela tiden. Men vemfan är "människa" nog att fixa det tempot? 

Jag tänker inte sitta här och varken skryta, eller klaga över hur mitt år som femtonåring tjugohundraelva har varit. För det har inte en jävel av er med och göra. Det jag tänker uppmärksamma är att jag har tagit mej igenom det. Jag är stolt. Jag tycker att alla som klarat år efter år ska vara riktigt stolta över varandra och över sig själva. För det är en enorm prestation vill jag lova. Detta är det oftast ingen som tänker på faktiskt, hur mycket man måste anstränga sig. Det gjorde inte jag heller, förrän jag träffade en kvinna som jag snackade livet och sånt där med. Det kändes ändå lite chockerande, tyckte jag. Ungefär som när ens pojkväns mamma eller pappa öppnar dörren under ett hett och passionerat sex.

Jag ska sluta nian det kommande året. Jag ska slippa människor som sveper mörker och negativ energi kring sig. Jag ska börja gymnasiet. Det blir lite som att börja om på nytt. Ta nya tag och hålla ut i åtminstone tre år till. Jag ska hålla på med så mycket musik att mina fingrar/huvud domnar av. Jag ska fortsätta ha flera lager skinn på näsan, hålla på min integritet, va ett svin, och göra som jag vill och spotta folk i ansiktet som inte samtycker, och va mej och inte förlora det i något svart hål någonstans. Och sen hoppas jag på att alla metallföremål i min nu vackra mun ska skrotas hårt och meningslöst.

En sak är viktig. Acceptera det som har hänt, låt det dra åt helvete. Och le på tolvslaget. Le. För du står fortfarande kvar.






Jag ger dej skuld och skam.



Först och främst vill jag börja med att säga,majoriteten av denna kvinnans upplagda videor på youtube innehåller mycket kränkade saker och borde tas bort av hemsidan.

Hon säger mycket, om mycket. Hälften av det hon säger är om hur mycket hon älskar sig själv, medans resten handlar om hur jävla många fel det finns på människor enligt henne. Anyways, ni som sett videon är medvetna om vad ett av de miljontals fel det finns enligt Cruella De Vil.
Jag fyller sexton nästa år. Mamma fyller femtio nästa år. Vad finns det att skämmas för? Jag är en mycket stolt dotter. Min mamma stod ut med eländet att föda mej, plus att få sitt underliv uppklippt utan bedövning för att få ut mej. Med graviditeten i nio månader. Hon gör allting för att det ska va gött och bra hemma. Hon försörjer mej. Hon ger mej tak över huvudet, mat på bordet. Om jag får världens jävla mens köper hon upp hela tamponghyllan, och binhyllan på ICA! Hon hjälper mej när jag behöver det, även om hon egentligen är skitseg och bara vill sova. Hon accepterar mej precis som jag är, och hon backar upp mej vad gäller det jag vill syssla med och så. Och jag vill säga, att jag är riktigt glad att mamma fyller femtio nästa år för hade hon fött mej när hon var tjugo eller yngre, så kanske hon inte hade kunnat försörja mej idag. Hon kanske inte ens hade kunnat behålla mej, adoptera mej till en annan familj.
Att man inte ska skaffa första barnet efter tjugofem års ålder, är rena jävla bullshiten. Rena jävla bullshiten. Och jag kan ärligt säga att om hon skaffar sina barn innan, lär dom få det jävligt tufft när dom inte ens har en mogen mamma med någon som helst självironi eller självinsikt eller nåt som helst intellektuell.

Det jag skulle vilja säga om jag ska bete mej som en typisk femtonårig brud är: JÄVLA FITTA

Du var full och jag var full i aprilsolen.

Jag trivs med jullov. Det känns lite som en skildring av "Släpp fångarna lös, det är vår!". Heh, kanske inte.
Idag har jag varit en hårt arbetande kvinna. Har suttit och plockat bort ett flertal bilder från min vägg, som satt fast det sånna där vita djävulshäftstift ni vet. Och för att få bort skiten måste jag liksom sticka den lite under naglarna för att det ska gå vägen. Mitt ena pekfinger är lika ömt som ett modershjärta för sina barn.
Min kära propra väninna Myy och jag har varit på underbara fläskiga ICA och handlat duglig mat till nyår. Det ska bli schnitzel, klyftpotatis och bearnaisesås. Och jag ska panera schnitzeln hade jag tänkt. Jag blir ju sexton nästa år ju. Dags att flytta ifrån mamsen och pappsen och leva fattigt men roligt. Tjoho. Kom gärna och hälsa på mej om du vill. Jag kommer inte att bjuda på te, för det dricker jag inte. Finns en möjligthet att kaffe kan finnas tillgängligt om jag har havrekakor hemma i skåpet. Annars blir det saft helt enkelt. Och eventuell medtagen vätska från besökare och inneboende, om jag skulle beblanda mej med sånt folk.

Robert och jag syskon-jammade stenhårt förut. Han va en riktig jävel på tamburin! Vem hade trott det?
Ikväll har jag legat i Myys soffa och i hennes knä och tittat på den där smurffilmen. Den va tamejfasen bra alltså. Dom va söta, och det slutade med att vi fick en liten jobbig känsla av att vi desperat var tvungna att ha varsin. Dock så fullföljdes icke våra spontana känsla.

Marylin Monroe - The healthy ideal

Tumblr_ltlt45dpco1qfl2m8o1_1280_large

Marylin-monroe_large

Jacket02_large

Det finns många människor, både killar och tjejer som är osäkra på sin kropp och som kan ha fel kroppsuppfattning om sig själva. Många har säkert olika ideal för hur dom vill se ut, deras strävan.
Marylin Monroe tycker jag personligen är ett perfekt ideal för tjejer. Hon såg helt enkelt hälsosam ut. Frisk, kurvig och hälsosam och mycket vacker med en jäkla massa självförtroende och en härlig utstrålning.

Det här har växt i mej så länge nu.

De senaste dagarna har jag varit otrevlig mot påflugna tjatiga kassörskejävlar, inte hittat i princip ett piss på den "heliga rean" och därmed tröstshoppat piercingar på nätet för lite över trehundra spänn. Fast det känns bra, ni kan få se dom när dom kommer. Det skulle ta en till två, högst tre dagar. Håller dom sig inte inom tidsramen kommer jag att vidta åtgärder.
Det är det som är det positiva med att handla via internet. Det finns ingen liten jävel som kan tjata på en att man ska köpa upp i princip hela butiken, utan man kan sitta där skönt i sin soffa och titta runt i lugn och ro. Det finns inga irriterande människor som är ivägen. Och man kan mäta måtten i fred då ingen annan kommer och sliter i varan. Mmmm, tror nästan jag tänder lite på det faktiskt.

När jag får dom kan jag kanske visa dom om jag är på det humöret.

Svenskt.

Jag är bajs i byx ni.

Jag tror gympaläraren vill tafsa.


Push me, and then just touch me.

Julmat. Julmat i mitt håriga, klådfyllda, hemorrojdinvaderade arlse. Äckel i min mun.
Nu är det galenskapens heliga rea på gång ute i landet! När folk bär knivar och vapen på sig för att försäkra sig om att de kommer få allt de dom vill ha. Vilken mainstream grej hörrni. Ni deltar väl också va? Thought so.
jag lär förmodligen också göra det. Jag har varit en sån fyrtioplussare att jag faktiskt suttit och skrivit ner på papper vad jag ska inhandla. För att va ekonomisk alltså. Presentkort är en bra grej också. Jag har faktiskt tagit ett samtal med mej själv vad jag behöver och inte, och kommit ganska bra överens ändå. För jag är så in i helvetes snål faktiskt. Vet inte om jag ska lägga det i positivfacket eller inte.

Ikväll har jag tittat på en skitdålig film, följt okonkreta facebookbråk som jag älskar, lagat pannkakor till mina två vänner och mej själv. Och suttit och pratat med mina två vänner plus mej själv jättelänge. Imorgon ska jag se min älskade film "Skönheten och Odjuret". Den är så fin. Vacker, rolig, spännande och jättemoralisk. Precis så som jag vill ha det.


Please Mr. Postman.

Såg någon på facebook som skrev att det för tillfället va ett skrytarplace där man lägger upp sin allra dyraste julklapp man fått. Fniss fniss, kan hålla med lite faktiskt. Vad fick jag då? Jo jag fick mycket fina saker tycker jag. Några av de dyrbaraste för mej va ett ordentligt capo till gitarren, tamburin, Anna Ternheims senaste platta, en samlingsplatta med Imperiet. En bok om John Lennon, svart och rött nagellack. En vettig mascara, presentkort på Carlings, och en sån där ögonpenna. En plattång. Känns jätteskönt då jag inte längre orkar med en med glapp i. Och sen gillade jag tamejfan laxen och strömmingen på julbordet. Och det va för övrigt det enda jag åt, förutom en köttbulle och en prinskörv. Jag är så kräsen. Sen funderar på jag om jag begått ett brått mot julen, för jag somnade under Kalle Anka. Och nu har jag ju offentliggjort det också, kanske vankas straff. "Nu blir det ingen mellandagsrea för dej Amanda!". Dom kommer visa mitt ansikte över hela landet och ingen i någon affär någonstans får sälja ett piss till mej. Damnit.

Uppesittarkvällen för mej bestod av att ligga i soffan med både katter, Sofie och hennes manstycke och titta på VH1 och gissa årtal. Även fast jag inte va född på ens hälften av videorna som visades hade jag en jävligt vettig koll trots allt. Men det är ju så, att va en jävligt vettig person menar jag.

Amanda Jenssen – Another Christmas


Jag hoppas att ditt vin blir till vatten.

Idag fick jag jullov. Och tårta, vidare till illamående, skratt, betyg. Betygen såg vettiga ut, fick fyra (välförtjänta) MVGn, (svenska, musik, spanska, engelska). Jag skall icke gå humanistiska. Nu va jag inte ironisk. Tro mej.
På lovet ska jag supa mej så redlöst jävla pissfull, knulla groupies, smeka minderåriga och spela lite gitarr och sånt där. Funderar på om A och jag ska ta oss en tur till andra sidan av livet till Mr. J och spela in lite kanske.
Nåt och pissa lite på.
Ikväll drar jag mej vidare till söstra mi och raggar lite där, och kommer hem på självaste julafton! Vad formellt va?! Nu har ju nästan hela Svergie lite socitetstendenser. Så jag yrar.

Herr/fröken "J", mitt svar på din fråga blir: ?
För jag vet inte om det finns på film, kanske kanske inte. Dyker det upp något så lär det märkas.

God jul, era vanskapta ting.


I'll move to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars.

Jag är äckeltrött.
Idag har det varit den årliga julshowen i skolan. Den sista för min del. För nästa år befinner jag mej på ett helt annat ställe. Typ i Brooklyn i en studio pillandes med en massa ljudteknik till någon skiva. Låter skitgött. Något annat som va skitgött va responsen jag, Amanda och så våra inhyrda musiker Martin och Hugo fick från showen. Vi gjorde en cover på Kids med MGMT, akustisk version. Själv tycker jag att det va så jävla bra. Känslan vi fick va störd, och det blev helt astyst därinne och man kunde ta på stämningen som bara tog över. Och responsen vi fick sen va jättefin verkligen. Någon va tårögd, någon annan rös och en annan fick utlösning. Heh, skämt åsido på det sistnämnda. Fast det va en pöjk som sa att han hade fått det. Men så vet vi ju hur det är med sånt där i tonåren. Hur som helst, det va så jäkla roligt och det va helt stört.

Time to pretend.




It's not okay.

Tumblr_lud7ixcf7u1qad4ino1_1280_large

Tumblr_lweg3f5okh1qgw0a5o1_500_large

Tumblr_lw83ylfnru1r1o7v1o1_500_large

Tumblr_lwd953ebo91r8whiio1_500_large

Tumblr_lwc9ylkjtg1r52cmdo1_500_large

Tumblr_lwbcytiajt1r0r39no1_500_large

Tumblr_lwbd12cgh01r0r39no1_500_large

391931_217172951690549_136717386402773_461215_1925635302_n_large

Tumblr_lur8dibmqs1qbm0jbo1_500_large

Tumblr_lvzd5hvwpl1qej768o1_500_large

Tumblr_lt9wrwyl091qjj175o1_500_large

Tumblr_lveekepyrb1qfmfmfo1_500_large

Tumblr_lvrzyhnx331r5wsico1_500_large

Tumblr_lvm3hlaehg1r209vmo1_500_large

Tumblr_lrb11xagns1qhtojoo1_500_large

X_c70706e3_large


Jag springer på taniga ben.

Hejsan. Är du en sån som är trött och hängig på dagen, men som piggnar till på kvällen? Och som alltid kommer på allting som du behöver göra, sent innan du tänkt gå och lägga dej? Det är min grej. Hör gärna av dej i kommentarsfältet nedan så kan vi diskutera livet över ett glas vin någon kväll.

Tänk att det är julafton snart. Jag gillar att både få och ge julklappar. Maten är lite skitsamma. Är inte så förtjust i den ansträngningen direkt. Men den varmrökta laxen knullar gött i munnen. Annars blir det mest köttbullar och prinskörv för min del. Och jansson, vadfan är det för påfund?
Julpynt ska det finnas i huset, inte i mitt rum bara. Då har mamma överstigit den heliga gränsen faktiskt. Granen är viktig, såklart. Och julklapparna under. Träffa människor. En kan ju hoppas på att snön håller sig ett tag till ändå.

I kanske de tre senaste jularna har jag varit jävligt opepp. Nästan lite deprimerad över julen. Över hela tillställningen. Folk gör en sån stor grej av det. Jag vet inte riktigt. Heh, tonårsjävlar. Äcklon. Fyfan. Men i år har jag brutit trenden och känner mej alldeles tillfreds med spektaklet. Åh så fort jag växer upp. Får nästan en tår i ögat själv.

Imorgonbitti gör jag årets riktiga och första satsning. Ska upp halv sex för att bada. Det ska bli skönt. Vem vet, kanske drunknar? Gött, då slipper jag alla och alla slipper mej.

Osammanhängande text märkte jag.

Jag håller på att kissa ner mej. Lite. Tittar på musikhjälpen. Igår va det sista "så mycket bättre", ack och ve.
Det va en femårig kille som skänkte "sitt livs besparing", tvåhundratrettio spänn. Tänk vilken stolt mamma han måste ha. Och han dansade och sjöng så fint i studion till den där nya Maroon 5 låten ni vet. Moves like jagger eller vad den heter. Gullunge.

Nu ska jag göra låtsatstatueringar, kissa och städa.


Musikhjälpen.


I can't get no satisfaction.









Tänkte att det kanske kunde va något. Fast äh. Gav la inte möe precis.



Du spyr ut orden du aldrig vågat behålla.





Den här veckan har jag fått rikligt med beröm i skolan. Hybristendenser finns.

Det tog så lång tid, jag orkar inte riva upp det.

Anledningen till att jag är så förbannat trött är att jag lyssnade på p1 och p3 halva natten igår. För jag kunde inte sova. Och jag lovar, radion är som bäst på natten. Det va skitavslappnande och lugnande på något vis. Sen blev jag mörkrädd, kan bli det ibland. Av någon störd okänd anledning. Så jag sov med en lampa tänd. Betryggande faktiskt. Man behöver känna sig trygg i livet ska ni veta.

På tisdag är det den årliga volleybollturneringen på skolan. Tredje och sista året för mej. Känns lite sorgligt ändå, om jag ska låta bli att sprida lögner omkring mej. Laget jag är med i ska klä ut oss till L.A Ink. Ska försöka efterlikna allas våran Kat Von D, så gott jag kan. Eller så skiter jag i det. Orkar inte ta ett sådant tungt beslut i en stund som denna.

287391_133393632_large


Spring nu allt vad du har.

Jag är glad. Men jättetrött.

JOKK - Från vildmarken av äkta bär.

En av mina favoritreklamer, såklart.

Jag tänkte på alla dom andra drömmar jag drömt.

Lucia idaaaag. Wohoo. Heh.
Såg att min lille putte delat med sig av sina tankar om just detta idag på facebook. Ja, alltså Jonas Gardell. Vem annars? Hur som haver, detta är en av den del han skrev:

"Och om det är viktigt att Lucia är en tjej, har vi några specifika krav på hennes vagina? Eller är det lite fritt fram där?"

Sparken i skrevet, right there.

Måndagen den tolfte, imorgon är det den trettonde.

Imorgon ska jag upp i ottan och lussa!! Eh, nej det ska jag faktiskt inte. Men jag ska i alla fall offra skinnet lite och titta på spektaklet åtminstone. Och visa respekt. Respekt. Vet ni vad det är? Nej, tänkte väl det.
Men det bästa är att det blir lussefika efteråt, tjoho! Vilken härlig dag! Och på tal om härlig, känslan var härlig när jag blev godkänd på matteprovet. Göttmos ni. Och idag har planerna på musiken spridits vidare. Kids. Eheh.
Jag är så trött, så trött.

Godnatt era äckliga jävlar.

Står någon i min väg ja då smäller det bra.

Hejsaaan. Vänner.

Vet ni vad? Mamma vill köpa sig en spotify sa hon. Och vart kunde man köpa en sån? undrade hon. Eheh, jaa morsan hörru. Man kan inte säga "den" om spotify. Och man kan inte köpa "den" i en elektronikaffär heller, tyvärr. Vart köper man en sån då? Jag såg en på teven som hade en sån där liten svart låda.
Mamma fyller femtio nästa år, och då hoppas jag så pass mycket att jag får inre blödningar att vi åker iväg på något gött spa. Men i alla fall, det kanske börjar märkas trots allt. Att hon har fyllt dubbelt så mycket som hon hävdar. Heh. Grejen va att hon trodde spotify va lådan du sätter mobilen i för att spela något. Men det är jööö inte lätt sånt.

Jag har matteprov idag hörreni. åh så jag tamejfan har jävlarimej kämpat nudå. både för att skriva såhär illa som jag gör, och för att bli godkänd. tomten jag vill ha ett riktigt G

Äsch, dra åt helvete. det blir ju musiken och jag i slutet. smider brännheta planer på en storis grejis kids



För två år sen hittades världens hårigaste rrruumpa i sko(-)landet.


We made it all this way.

Och så vann hon ändå. Blev inte förvånad. För att vara korrekt så piskade hon Robin rätt hårt faktiskt.
Är nyfiken och sugen på plattan. Jävligt, för att vara ännu mer korrekt och cool. Jag är ganska säker på att produktionen kommer bli som hon vill, och att hon kommer att hålla på sin integritet som hon gjort genom hela tävlingen. Det skulle vara en svår nöt att knäcka annars. Tror och hoppas på att det här bli sviners bra.


Glömde säga i denna glädjedag.

Mamma är så söt, hon röstar som en p12a på Amanda. Förra gången röstade hon tio gånger.
Fortsätter det såhär även denna kvällen är det väl kanske dags för vatten och bröd. Tur att idol är slut ikväll, annars hade jag säkert blivit hemlös bara för den dära tösens skull.


I got my head checked by a jumbo jet.

Ångest dagarna i ända! Inte längre. Hehehe. Nä fast inte idag. Idag kom jag hem kvart över jävla ETT! Plus att jag inte behövde gå hem tack vare dessa epa-gentlemännen vi har i 9A. Hade tre lektioner, ingen musik, ingen teknik. Inget av ingenting. Nästan. Åh så skönt. Så när jag kom hem sov jag igen dom där förlorade timmarna. Tänk att en sån mörk själ kan känna sig så ljus. Heh, vilken dröm.

Dessa dagar har jag varit en stabil hemmafru, pluggat på prov och en massa skit. Druckit glögg och t om kaffe! Vad händer med mej?! Snart får jag väl klamydia också.
Har även spänt åt tandisställningenis. Hoppade över ett flertal trådar, tandläkaren kände sig på. Uppenbarligen. Hon va schysst. Gillar henne. Har blivit lesbisk. Tog henne på stolen därinne ba. Heh, nä.
Det har gjort svinit ont och jag har gnällt och vridit och vänt på mej. Ätit potatismos och sånt lättuggat. Men det börjar bli ljusare nu. Känns ovant att vara glad. Inte varit det på år och dar.

Alla snackar om den stora idolfinalen. Har faktiskt följt idol det här året, så även i det sista! Jag gillar Amanda mycket mer än Robin, men den stora rösten Robin besitter är ju lite mainstream. Jag tycker att Robin ska vinna för att musikstilarna som kommit ut ur idol är mer popiga, åt hans håll. Amanda är något helt annat än pop, och jag sätter min vagina på att hon kommer göra ett album efteråt ändå. På hennes eget sätt, gillar hennes integritetsgrej. Det gör mej också lesbisk.

Ae fyfan vad ojournalistisk jag va nu. Fult och äckligt och bajsigt skrivet detta. Usch, nu ska jag dränka mej.

Precis som vanligt, jaadå.

Jävla helvetesdag.

Avlider.

Skrivit som en jude. Ska ta en tablett. Och duscha.

Song 2.

Fyfan vilken jävla rövslickardag. Snö och allt liksom. Käpprätt åt helvete.


Sjuttiotal, ljuva sjuttiotal.

Ni vet sjuttiotalet, utsvängda byxor som va skittajta upptill. Mamma har ömt berättat om hur hon i sina dagar varit tvungen att ligga ner i sängen för att knäppa dessa ting. Den uppmärksamme har nog lagt den nya sjuttiotalsreklamen på teven på minnet. Hur som helst, platåskor va ju en skitcool sak. Och i USA kunde det ibland hända att folk hade vatten i dom, med en guldfisk i på dansgolvet.
Det är faktiskt stört sant.

Tumblr_lvor83vlem1qm12mfo1_500_large


Sist vi sågs var det vinter och en meter snö.

Åhåhhå så det känns pirrigt i kröppen när man går kring i den mystiska vetskapen om att Kent sitter någonstans i Frankrike och skapar ny konst åt världen.

/A.F/


Somliga går med trasiga skor.

Idag har jag handlat färdigt alla julklappar, ingenting åt mej själv. Ambitiöst, ambitiöst. Det var skitmycket människor, och det va skitjöbbigt. Det va ju julklappsregn för första gången på femton lååånga år, så kanske var det därför.

Jag provade ett par jättehöga pumps idag, skulle se om det var ett alternativ till när jag lämnar grundskolan för all jävla framtid. Det va kämpigt. Robert tyckte att det va ovant att se mej i annat än mina "nazi-boots" som han uttryckte det, (Dr Martens). Det fanns andra fina liknande sånna där kängor, men ja. Jag är inte född i en socitetsfamilj, och jag har redan ett par och behöver inte ett par till. Även om jag skulle vilja. Ty jag är ekonomisk trots att jag endast är ynka femton år gammal. Eheh.

Nu väntar jag ivrigt på Lalehs dag på "Så Mycket Bättre". Tralalalaleh

RSS 2.0