Amanda is a punk.

Tjenis Penis!

Jorå. Det var rätt okej att faga! Fast det var nån töntig naturälskare där som hette Olle eller Olof (han kunde inte bestämma sig), och han var enligt mej en enda stor idiot. Man skulle bygga några gudsförgätna krattor av trä. Jag ville inte göra nåt. Det sög, och Emil gjorde åt mej istället. Resten av tiden gick åt att kratta.

När jag kom hem var jag trött som en jävla... Fan. Har sovit i två timmar. Det var gött ska jag säga! Riktigt jeffla göddigt! Plus att min Johnny Cash och Ramones skiva kommit!

Nu ska jag klä på mej lite varmare stuff, sen drar jag till Mysi med Sven (do not ever fucking forget that Sven is my guitar!!!!), och efter klartecken drar vi till B! Vi bestämde oss för att sitta på hennes underbara altan istället och grilla.


Hello Mr Dreamkeeper.

Min lille vän Renée...


Meet me there.

Cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp dag.

Imorgon ska jag som sagt "faga". Nej, tänker inte berätta åter en gång vad det betyder, för det suger ut allt ur mej!

Och så hoppas jag så in i helvete på ett great väder! Jag ska ta med mej min gitarr, så får vi sitta runt brasan och dra av några låtar!

Så, fast hela jag är värsta ateisten (typ), please god, put a smile on the sky tomorrow!



Dennis körv!

Open your eyes.

Jag är schleeten.

Men det lät förjävla bra på musiken idag!

Tell me you love me.

Ujujuj.

I paid the price. Jag ville slåss. Robert gick med på det.

Resultat: Bruises on my body.

Men det var jävligt kul!

Och så duschade jag. Det var jättevarmt och skönt!! Ville egentligen stå där tills jag blev lam. Eller nåt. Fan vad dålig jag är... Sen tog jag på mej en av pappas bomulls skjortor. Stor och bra.

Jag är trött ---> gnällig. Funderar på om jag ska läsa lite i Slash's självbiografi, eller om jag ska titta lite på American Pie.

Jag måste säga, att den där självbiografin är jävligt intressant och awesome! Jag som aldrig läser heller.

I'm damn proud of myself.



Ja. För det var jag som var redigt förkyld förra veckan.

Sex Pistols

Tumblr_l1lamoblak1qbd6mco1_400_large

Bless your body, bless your soul.

And what the fucking fuck happened to the weather?

På fredag måstemåstemåstemåstemåstemåstemåstemåstemåstemåstemåstemåste det bara bli bra väder!!

Jag, Melinda, Mysi, Hedvwig, B och kanske Nathalie (om hon kommer till Ödeshög under valborg), ska till Hembygdsgården och grilla där, och sitta och mysa och ha allmänt asbra! Sen ska vi cykla ner till Hästholmen och kolla på brasan. OCH DÅ KRÄVER JAG VÄDER EFTER KLÄDER!

För att rädda våran hunger idag, och ett bra tag framåt tog vi (Hedvwig och alla ni vet), varsin tjuga, och gick till ica och köpte godis för hundra spänn! Vi har lite över ett kilo skulle jag tro. Vi döpte påsen till Frank I! Och målet är att Frank ska gå ner i vikt, med hjälp av oss! Han är just nu extremt överviktig, och han når inte sin normala vikt förrän han är tom! Så nu jävlar!


She can't breath by herself anymore.

Tumblr_kz9eb4ohyc1qzwldso1_500_large

Tumblr_l1i4wznr9v1qa541bo1_500_large

Tumblr_l1imojxcok1qa9o8bo1_400_large

Dsc_0019-3-633x952_large

Tumblr_kwy32woxcv1qahibso1_500_large

Tumblr_l1i4fpuuyl1qzhxmvo1_500_large

Tumblr_l12ce1p0ng1qa7ajjo1_500_large

Cinderella don't you go to sleep.

Trött. Är. Jag.

Men ändå så jävla pepp på allt. Och energisk!

Om skolan har jag inte mycket att yttra mej om egentligen. Bara att Hedvwig kastade mat på mej, Myy skrattar tystare än nånsin. Melinda är roligare än nånsin. Jag blir mer och mer irriterad på spanska Kristinas tjat. Biter mej i läppen hela tiden, så det blir köttigt. Och jag hatar Jan Björklund som fan!

Jag sitter vid Roberts dator nu. Har fixat lite virusskydd och så. Eller, njaa.. Ska uppdatera. Men det står att det redan är uppdaterat fastän det inte är det!

Ensam hemma. Hate it. Men på mammas feta musikanläggning spelas det nu The Killers senaste skiva. Har altandörren öppen, så det känns bra ändå!



Tja Robert!

I don't want to miss you tonight.

Men hej!

Jag ska dricka lite oboy och få en miljard hål i mina tänder, men först ska jag göra spanska. Sen får sängen ta hand om mej.

Jag var ute med Mysi och B och cyklade en bit. Vi cyklade och tittade på det enda Ödeshög har att erbjuda. - Naturen, typ. Vi tog en sväng förbi Öninge. Jag kommer aldrig förstå varför folk vill campa där. För i helvete? Eller okej, Öninge. Fine. Men själva Ödeshög? Men det var as najs. Skönt som fan. Lagom varmt, lagom kallt. Rätt vindstilla. På mammas gamla cykel som hon haft sen hon var tolv, eller nåt.

It's just my luck to find someone like you

It aint enough.

Tumblr_l1d7sfw2a11qa9o8bo1_400_large

Tumblr_l1efvzyrpk1qbvp2po1_400_large

Img00318-20100402-1613-pola_large

Tumblr_l05tuwrjpp1qzvyu4o1_400_large

Tumblr_kzz28jcbts1qziuglo1_500_large

4171089627_c5fc9c9ab7_large

20090322051259

Whisky in your breath.

Godnatt (:

Ville säga det, och att...

Jag är så jävla lycklig.

Lovely.



Visst är det klockrent? Texten framförallt! Och så lite Amanda Jenssen på det också. Musikorgasm as I call it.

I don't think that they'd understand.

Goo Goo Dolls – Iris

Låten är så underbar.

Min helg har varit så sjukt jävla bra! UTE! På nåt halvt cp skadat sätt hatar jag naturen, men älskar att vara ute.

Breaking Free.

Och det ska ni veta, att jag är en jävel på moppe! Eller, okej nja. En jävel, mene... Efter lite tjat fick jag köra Roberts moppe i trädgården, och jag var inte alls så dålig, eller livshotande som jag trodde! Det var gött!

Den här veckan är det tack och lov inga helvetes prov! Det ska bli spännande att se vad jag fick på matten.
På fredag är det "fagning" på Sätra Ängar, eller vad det hette. Nää, inte fan fattar ni vad "fagning" betyder! Och det kan jag säga, att det gjorde inte jag heller först! Men så skrev dom på pappret. Där infon står. Men i alla fall, på svenska betyder det att 7A ska åka och kratta löv, och få tusen spänn för det. Det är en tradition för sjuorna. En tradition som aldrig tycks brytas! Som naturhatare, får jag i alla fall ta med mej gött att äta, och man kan alltid hoppas på bra väder! Jag har jävligt najs sällskap, så då brukar det funka fint!

Men nu ska jag väl se om jag kan sätta en vettig ackordföljd till en ny låt!

309668876_f2d26c187c_large

There's no control at all.



"Fan vad du är sjuk i huvudet!". Av My, till mej.

Just det ja, videon. Aa skitsamma!

We're gonna have to move on.

Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan. Jävla fan.

I loved yesterday. Det var en sånhär älskad spontandag. Och fäjnt väär va dä mä. Alltså väder ni vet. Det ja, det var bra.

Tre saker jag längtar efter nu är min skinnjacka med nitar på som mamma skickat efter. En storlek för stor dock, men jag får hoppas på att det funkar i alla fall! Och Johnny Cash skivan, plus Ramones skivan som hon skickat efter också! TACK MAMMA!

Andra grejer som jag bara längtar efter att få ha eget, är en LP spelare och några sånna där stora LP skivor till det! Det skulle vara jävligt najs! Jag har lust att dra till nåt loppis och leta efter gamla grejer.



Min älskade Melinda, och min älskade Mysi!

I love you so.

Tumblr_l1du7hfvl51qzirnvo1_500_large

Imorgon, kan jag kanske utlova er en video på när B och jag spelar och sjunger That Bear, som jag skrev. Dock så syns bara jag (nej, jag är inte ego), bara det att B satte all fokus på mej! Vi failar lite, och störningsmoment inträffar... Men det är ändå lite för att visa er, att så här låter vi just nu. För jag har ju tjatat som en jävla jude hela tiden om oss, och ingen vet hur vi egentligen låter. Ja, förutom dom som hört oss på riktigt. Men då skulle det faktiskt vara najs med nån som helst respons faktiskt. Annars så...

Fuck off.






What's making you lonely?

Yesterday. Ja, den var både bra och dålig. Men jag gillar att hålla mej till det som är bra. Jag, Mysi Elli, Pontus och B sprang runt på våran gamla skola, Fridtjuvberg! Och lekte en massa. Det var skitkul faktiskt!

Idag ska jag forsla min gitarr med hjälp av barnvagn till B. Vi ska stämma den någorlunda med hennes piano. My vet inte om det än, men vi ska vara med henne sen. Jag har tänkt att vi skulle köpa glass, mohaha. Inget vet om det förutom jag! Och jag vill vara ute idag.

Men helst av allt, jag vill inte leva på den här platsen längre.

Det är så jävla fuckat. Det finns en mataffär, men runt fem kyrkor.

Och jag hatar kyrkor.


You.

Dra åt helvete.

Be with you.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh.

Närå.

Idag har jag varit tjej för en gångs skull. Inget jag föredrar precis! Jag har liksom gått från att vara skitglad, och sen bli skitförbannad, till att bli gråtfärdig, sen tror jag helt ärligt att jag blev lite berusad på min gode vän Melinda! Den människan har en jävla förmåga att få folk att skratta så att man inte vet vad man ska göra av sig!

Jag blev så arg på Fredrik Reinfeldt! Jag har helt plötsligt kommit på, att nästintill allt är hans fel i världen! Eller ja, i Sverige åtminstone. Jag hatar han! Det är nästan så jag funderar på att bli politiker, men det är inge idé. Man blir ändå bara skjuten.

Det var lite live ord die, på vägen hem från skolan idag. Det öste ju ner såklart. Ja, regnet/haglet, vafan annars!?!?! Min taktik var att köra så in i helvete. Och Mysi och B kände väl att det var en bra sådan. Visserligen, jag kom inte hem torr, men... Ja, när jag väl kom hem tog jag av mej det blöta, och la mej i soffan med ett göddigt täcke, med bullar och juice/mjölk (fråga inte) och göddade mej! Jag halvsov lite. Och det var skönt ska jag säga!

Just, det ja! Matteprovet idag gick faktiskt bra! Det var inte så svårt som jag trodde ändå. Men, säg aldrig aldrig!

Imorgon kommer jag börja gråta, för att mitt hår kommer vara det äckligaste någonsin, så jag ska duscha nu snart. Ska bara stoppa i mej lite rabarberpaj. Pappsen har gjort underverk i köket idag, men jag måste tyvärr säga att... Soppan smakade skit!

1167205633a12270336919l_large

Don't pretend to love me at all.

Det var nåt jag skulle skriva. Men snoret har förmodligen nåt upp till hjärnan också. Så det får bli musik istället.

S P O T I F Y

The Killers – Jenny Was A Friend Of Mine
Third Eye Blind – Jumper - 1998 Edit Version
Glasvegas – Geraldine
Oasis – Stop Crying Your Heart Out
Amanda Jenssen – Numb
Iggy Pop – Lust For Life
Guns N' Roses – Knockin' On Heaven's Door
OneRepublic – Secrets

2009-08-14 - GLASVEGAS från Azalea / Way Out West

Bilden är från en konsert med Glasvegas i Roskilde. Känslan är bäst.

A friend of mine.







Mummys stuff. Marina.



Money can't buy you friends.

Okej, det där teamet bestod inte av gubbar och kärringar. Snarare halv-ungdomar. Den äldste var 27 år. Han gillade vi alla nog bäst. Han var lite pundig av sig, hade piercingar och sådär. Jag gillar Pundar-Johannes! Jag vet inte riktigt om jag kan säga att jag blev insprirerad direkt men... Jag har nog fått lite mer insikt i det där om självförtroende skulle jag tro!

Trots att jag är svinis förkyld, trött och allmänt bajsig, är jag jävligt glad! På musiken har vi bytt låt att spela till. Det är jag, B, Julia J, Sanna och Bralice. Vi bytte låt till en jag skrivit. That Bear, heter den. När vi hade kört ett par gånger, frågade (musikläraren) Ola vem som hade skrivit den. B pekade på mej, och jag blev med en gång generad. Därav mitt redface! Jag tror jag aldrig fått så mycket beröm i mitt liv förut! Och speciellt inte på nåt jag verkligen bryr mej om! Jag blev, och är så sjukt glad! Och så började han snacka om att jag skulle skriva mer, och spela in på band om jag kunde, och så skulle vi spela in några låtar på en skiva. (Remember, det är B som sjunger, inte jag!). Fyfan vad jag är stolt över mej själv!


Jag kan aldrig mer le mot dej igen.

Som ett skrik ekar i ett litet rum där mörkret har övertaget
som en tår faller, faller även du och på din kind ser jag
smärtan rinna bort från dej

Jag sa...

Du har fått nog du orkar inte mera
släpp taget släpp kontrollen
låt det gå som det vill den här gången
och du sa till mej, jag kan aldrig mer le mot dej igen

Jag kan aldrig mer le mot dej igen

Kan någon säga med ord vad som händer
när ett hjärta brister, förklara då för mej
du hade aldrig tid, nej
du hade ett helt annat liv
säg mej, är du den du ville förbli?


What are you gonna do about it?

Det här inlägget blir nog rörigt och jävligt jobbigt!

Ja ni. När jag går i 8:an i höst, ska man få BETALA för en kopia på ett papper. Tex om man tappar bort ett papper. Då ska det kosta pengar, att få ett nytt. Ett PAPPER. Det är så jävla fuckat! Jag citerar min gode vän Bralice, ska man börja med stolavgift också eller?! Tio spänn för att sitta ner på en lektion. Sitt och bli 10 kronor fattigare, eller stå och spara dom där tio kronorna till nåt annat välbehövligare. Eller kanske betala för att vässa pennan, betala för att räcka upp handen, och om man har fel svar betala för det! Betala cykelställsavgift också, kanske. Betala för att få titta på tavlan, för att få lyssna. Betala för att ens få komma in på lektionen!?

Då undrar jag, varför i helvete betalar folk skatt då??!!?!?


Imorgon halv nio är det inte svenska som gäller. Då kommer nåt team och ska snacka om självförtroende. I en hel timme. Jag nöjer mej med det, så länge man inte behöver svara på sånna där äckligt seriösa frågor! Typ som: Vem är du i ditt umgänge? Hur agerar du? Hur mycket plats tar du? Alltså jag får damp! Jag har ingen lust med sånt! Men det är klart, det kan alltid vara intressant att se vad det är för folk som ska berätta om skiten egentligen. Dom brukar oftast vara gubbar, eller kärringar som ser ut att vara bakis, och som just tagit lite sprit innan showtime. Bara för att liva upp stämningen lite liksom. Jag antar att dom ska försöka nå ut till folk, och inspirera. Antar att det går åt helvete för det mesta.

Jag blir i alla fall inte ett skit inspirerad av sånt. Men vi får väl se! HOST!!


På tal om inspirerad. Jag blev det idag. Väldigt sällan jag blir det. Jag var t om koncentrerad. Vi snackade om en film i skolan, och dess karaktärer. Filmen var Tjenare Kungen. Älskar den, den är så jävla bra på alla sätt. Den om nåt i världen har inspirerat mej! Kan titta på den jämt. I alla fall, vi kom fram till att en av huvudpersonerna var målinriktad som få. Abra, var det då. Hon gjorde verkligen allt för att få sin dröm att bli sann. Hon kämpade och hade många motgångar, men det enda hon tänkte på var att fixa den där singeln till jul. Och hon klarade det! Great, men nåt jag blev förvånad över var att det bara är 1,5 % idag som är så otroligt, jävla cp målinriktade. Det tycker jag är synd. Som fan. Det får mej att bli ännu mer pepp på vad Fröken B och jag vill med vår musik.

Visst, det är väl egentligen oftast så att bara runt 3/10 får göra vad dom verkligen älskar och har passion för i livet. Men, man ska drömma. Man ska våga tänka utanför ramarna. Det finns inga ramar, eller omöjligheter för mej. Dock, så finns det stora möjligheter.




It says, find a home.

Fick en bok idag på posten. - Lugna er, tänker inte råläsa alls. Den handlar typ om ungdomar och så sprit och så. Det fanns en del sköna bilder där i.












Suck on that!

Tumblr_kzkhfuh1jm1qae719o1_400_large

Human after all.

Snor, överallt. Var bajs trött förut. Känns som om jag börjar bli piggare nu. Asshole! Jag har förresten torra händer.

Just det! Svenskaprov imorgon. Fan också. Känner mej lite halvt lost ändå...

To do list:

• Gå ut med bullarna och det tomma juice glaset i köket.
• Hämta nässpray.
• Borsta tänderna och det.
• Gå och lägga mej med ett tänt ljus, och om jag får rätt känsla blir det väl kanske nåt skrivet i Elsa.
• Utnyttja min årsförbrukning med pappersnäsdukar.
• När jag tänker efter måste jag hämta ett till paket.
• Sova.
• Snora tills jag somnar.



Eyes gone wild!!!


Down this road.

Jag brukar inte sova bra. Men den här natten var fanimej pain in the ass! Snor överallt, ont i huvudet överallt, tjock i halsen överallt, säkert febrig överallt! Jag trodde jag skulle dö. My that son of a bitch har smittat mej med nån aids liknande sak. Fuck her lite känner jag, hehe.

Tåkern idag var (som tur var) kort, kall om fötterna, fint väder, fint sällskap. Och busschauffören körde på en fågel på vägen hem faktiskt. Eller, ja tolka som man vill. Fågeln tog mer eller mindre självmord, då den körde rakt in i bussen. VAD VAR DET JAG SA!??!?! Och när vi gick där på vandringsleden kunde man höra nån säga: "Neeej, du dödar ju fågeln!" Told ya, told ya, told ya, told ya!

Ska till dansen sen. Efter att inte ha dansat på två veckor kommer jag inte minnas nåt.




I fucking hate birds!!!

Jag ringde inte till B. Vi gick ut en sväng istället. Nää, inte en sväng när jag tänker efter. Snarare ett par mil. Men först skulle jag stämma hennes syrras gitarr. Med hjälp av en sån där stämsak såklart. Det låter rätt okej. Men inte mer.

Nu fylls mina näsborrar med 100 liter snor, och min hals blir bara tjockare, och det svider kring näsan. x+x+x+x+x+x+x+x+nysningar+x+x+x+x+ trött. Och matte har jag också gett mej på, men sådär underbart bra gick det fan inte. Och det är inte så smart att gå upp inatt och plugga, för såklart ska jag till Tåkern halv nio på morgon, och skåda fåglar som den intresserade fågelskådaren jag är! Jag längtar redan till vi ska fika, och ännu mer tills vi ska åka hem! Åh, fasen vad jag längtar!!!!

Alltså, om jag ska vara ärlig kommer det sluta med att nån antingen fruist ihjäl, eller att nån lyckats döda en fågel. På riktigt, jag skojar inte.

För jag kommer ha med mej en hagelbössa...


I've got a bad bad feeling.

Jag är jävligt konstig idag. Och jag hänger inte med nånstans riktigt. Det är nästan så att jag inte har nån koll alls. Det brukar jag i och för sig inte ha vanligtvis, men jag vet inte vart jag är typ. Eller jo, hemma. Men ni fattar. Ehh.. Vafan skitsamma! Eller va?

I princip (man I feel clever with saying that word!), kommer jag bara ha två lektioner imorgon. Först Tåkern (helvetehelvetehelvetehelvetehelvetehelvete), och så bild. I två timmar. Men om jag ber snällt kanske jag får dra från bilden tidigare för lille Valle.

Annars känner jag mej jävligt inspirerad av verkligheten för tillfället. Ska skriva lite tror jag.

Ikväll blir det nog matte for the win!

Men först ska jag pilla med gitarren, och ringa B som var sjuk idag!




Music.

Har spanska nu. Och Melinda och Mysi klagar på en gitarr jag ritat till en grej vi ska göra... Fuck them, det är en black devil!


Now I know what happened to Hanna!



Som alltid när jag vill veta nåt, ska jag veta det. Jag gör vad som helst. Så, jag kollade upp hennes nummer. Säg att jag är störd, careface.

Det var rätt Hanna jag fick tag i. Hon åkte ut på slutaudition och det är hon väldigt glad för idag! Hon anser att hon var ung och dum och orutinerad eller nåt sånt. För att citera henne själv!

Whatever I do.

Det var en påsktävling i skolan under påsken. Man skulle göra nån påsktäckning typ. Aa, Tula jag, My och Melinda gjorde en hardcore kyckling! Med ett fett smile kan jag vara stolt att säga att det var min idé att göra den hardcore. Lite milt hardcore sådär. Jag visste att vi skulle vinna, hehe. Vi kom delad andra plats. Jag gick runt och sa hela tiden att vi kommer vinna. And we did! Så nu är jag the keeper of the candy! Har en massa i skåpet. Valde att ha det där, eftersom man aldrig vet när det blir hungersnöd i skolan. Det är givetvis Tulas, Mysis och Melindas snask också.

Här har vi den!


På tal om fåglar... På tisdag morgon ska jag till Tåkern. Ha. Ha. Vad. Roligt. ! Jag och Melinda kommer inte träffa Hedvwig, B eller Mysi på hela dagen typ. Eftersom vi är indelade i två grupper. That sucks big time! Men förmodligen får jag sluta runt ett den dagen. Och, det kan jag heeeeeeelt och fuuulllt finna mej i!

"Ni ska vara glada att ni har möjlighet att komma till Tåkern, som är Europas största fågelsjö!".

Ja, jag är verkligen skit glad! Jippi!

Men kunde inte Sverige haft nåt coolare att skryta med eller?

He was standing there...

Det är typ två år sen sen jag först såg exakt detta för första gången. Så jävla otroligt genialiskt underbart bra är det! Men jag undrar, vad fan hände med Hanna?


Change your ways, while you're young

Tumblr_kx4yzu9igr1qzxwuao1_500_large

Tumblr_l0yhk5vuf01qa2txho1_500_large

Tumblr_kycdcyi0fl1qb7741o1_500_large

4528702860_fbdfe1d69e_large

Tumblr_l12ltb6ppo1qbuqapo1_500_large

Tumblr_l12kpmcwho1qb712eo1_400_large

Tumblr_l12gtrjzi41qb712eo1_400_large

Tumblr_l12ewadwmh1qace5fo1_400_large

Tumblr_l12eeylqni1qbe05eo1_400_large

Tumblr_l12digiibx1qbe05eo1_500_large

500x_201004161615_large

Tumblr_kxfxipoynz1qzfya1o1_500_large

X_e5b7b59e_large

X_2989655b_large

X_30100052_large

4525801573_473528b99e_large_large

Tumblr_ky94lqlwic1qawxl1o1_500_large

Tumblr_kx5obnkqy71qaz3zfo1_500_large

Tumblr_l11x17c9ky1qb4wbyo1_500_large

Tumblr_l10yhz0cza1qzgqhio1_400_large

Roll the dice.

Journey – Don't Stop Believin'

Jag vara nära på att dö förut. På riktigt. Jag vaknade nio. Och inte fan kunde jag somna om. H E L V E T E ! Jag låg där, och vände och vred på mej. Och blev irriterad på att det var så ljust ute. Men, jag lyckades somna om till halv tolv. Dugligt! Jag vaknade av att hela min högra arm vara avdomnad. Det var skit häftigt. Host.

My den jäveln har nog smittat mej med hennes cp förkyldning. Jag nyser sönder snart. Bajs. Och så är det världens orkan ute.

På onsdag har jag svenskaprov, jag känner mej som en invandrare. På fredag har jag matteprov, jag fattar inte att jag går i den mattegruppen som alla "smarta" är med i. Fan vad jag måste plugga.



Men nu är ju so:n över i alla fall. Där har ni bevis på skadade hjärnceller i 7A.




They ask... What's left of you?

John Mayer – Your Body Is A Wonderland - Live In Birmingham

Kvällens låt. Och varför det blir det, har ingen jävel med och göra. Det finns bara två som vet det, det är jag. Och så en till dårå va.

Det var ju bra. Men så gick ju vissa saker åt helvete. Det slutade typ med att dom flesta gick runt med ficklampor, och letade efter en skapligt skärrad kisse.

Men jag kan nu säga att kissen är hemma där den ska vara igen, och att missen mår bra!

Tolka som tolkas vill.

Resten lämnar jag till gudarna, om det nu finns några.


Hearted

Tumblr_l0pzunujlq1qbvh44o1_500_large

Tumblr_l0omcbiphz1qbvh44o1_500_large

Tumblr_l0z586zaej1qzjc1uo1_500_large

Tumblr_l0u0380fuc1qbvh44o1_500_large


Tumblr_l0qc0misy11qzjggvo1_500_large


Tumblr_l0uhokg92e1qavh2eo1_500_large


Tumblr_l10871ttc01qb1onko1_500_large

Tumblr_l0zmwbl7kc1qb3p5uo1_500_large

Tumblr_l0xiw1t2uj1qaobbko1_400_large

Tumblr_l0zlid7q1j1qa9o8bo1_400_large

Tumblr_l10lc1xotr1qa5v8fo1_500_large

Tumblr_l0yiuskptn1qa1yb2o1_500_large

Tumblr_kuwumionsc1qa7bilo1_500_large

Tumblr_l0u2a4hwpd1qabse9o1_500_large

007_80034025_large

Tumblr_l10fykplp01qb31vdo1_500_large

2490699350_f8d386c172_o_large

Tumblr_l02uwgvako1qad9ego1_400_large


You don't need me now.

Jag måste ha rivit mej nånstans. Eller så har någon rivit mej. På armen. Det ser ut som om jag skulle ha skärt mej typ två cm eller nåt. På underarmen eller vad man ska kalla det. Vilket inte är nåt positivt med tanke på min stil känner jag... Haha.

Men det som är så najs är att alla ser mej som PunkarN i min klass. Och det är gött tycker jag. Det kan jag gott och väl leva med. Jag ser mej själv mer som punkare, än emo. Såå... Ja.



Igår var Mysi, B och jag med Hugo W och Emil L. Vi cyklade mest runt lite, och jag fick skjuts av Emil. HEHE. Mycket skicklig förare det där må jag säga! Vi åkte hem till Emil, och medans alla förutom jag spelade poker, tog jag musikansvaret på mej! Spotify IDIOTBIL HAR BÄST MUSIKSMAK!!!. Det är min lista era idioter. Hugo älskade den, givetvis. Sen fanns det dock andra inkompitenta svergiedemokrater som inte delade våran åsikt. Åt helvete med dom!

Ikväll kanske jag B, Marcus och Pontus gör nåt hos Mysi. Fast dom vet typ inte om det än. Haha.

Annars kanske Marcus kommer till moi, vi får se.

Men herrå så länge, och fortsätt lyssna på punken!

Sex Pistols – God Save The Queen Ett bra val!

Awesome.

Tumblr_kv1cj1nr9u1qa5nzco1_500_large

A day in prison.

Sitter hos lille Emil nu. Han är en mycket skicklig förare när det gäller cyklar.

Sådär ja.

Hello Herr Klasis!

För er andra så kan jag ju bara säga (angående rubriken), att antingen är jag körd och kommer inte ens få nåt slutbetyg eller vad det heter i 9:an. För nån skata måste ha viskat i Klasis öra om min blogg. Typ bilder på han. Ja, en massa porrbilder, det är klart! Mohaha. Aae men..

Hej Klasis det här är mitt liv som står här, och allt jag tänker då jag är jävligt tankspridd. Jag är bara ärlig. Ärlighet varar längst som jag brukar säga. Och som sagt, ta det inte på för stort allvar!

För jag tänker fan inte förklara mej!

Jag ska bli intervjuad imorgon förresten. Det var expressen som ringde. Nävars. Skolinspektionen eller nåt. (I'm a rockstar, I'm a rockstar, I'm a rockstar!!!!) Var sjätte elev... Jag var en av dom. Och jag missar halva no:n, plus lite av matten. Vad kan man mer begära? Vad ska man säga? Jag är nöjd!

Jag ska äta pannkakor nu. Gud så gött! Och sluta lyssna på Bonnie Tyler. Hihi.



© Klasis

Bonnie Tyler – Save Up All Your Tears
Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart - Single Version
Bonnie Tyler – Have You Ever Seen The Rain?
Bonnie Tyler – Lost In France

 


I've lost my gun.

Mina ögon kära barn. När pappa och jag tittade på det okända åkte dom upp och ner. Måste, titta! Håll dom uppe! Kom igen nu! Så satt jag och tänkte för mej själv. Hjälpte det? Ja, lite. Måste försöka vara lite mer utvilad till musiken och prov bajset imorgon.

Tänkte mej my heart will go on på piano. Kolla, så enkelt är det att lära sig den... Kan ju finnas bättre dock...



Pallar kanske inte just nu... Måste leta låtar vi kan spela imorgon. Blir så tradigt med samma hela tiden.

Do me real, huh?

Gwen Stefani – Crash (udda att jag gillar sån här musik, men gwen stefanis gamla vettni!)

Skolan var: Rätt okej, men no:n var som ett pass på sträckbänken.
Bowlingen var: Rolig, men jag sög som en jävla jude. (Ja, ursäkta så in i helvete ni som inte förstod ironin eller nåt).

Och inte fan blev det nåt so prov heller! Nää, det är flyttat till imorgon. Jag som var så jävla taggad nu ju! Whatever, jag tänker inte plugga mer. Dessutom kan jag inte, för det ligger i skåpet i skolan.

Är astrött med tanke på all sömn jag fick inatt! Jag har varit rätt borta, och svinit flummig idag. Och så har jag ont i nacken. Men, glad är jag ändå! För att... Eh, jag älskar allt och alla!

En sak som är värd att ta med nu, är att Melinda fick en redig sticka i benet idag.






Take a chance to stupid hell!

Var asnära på att somna skapligt igår. Känner hur jag får ett sms, det vibrerar. Efter en stund senare, känner hur jag får ett andra sms, det vibrerar. Ännu en stund efter det känner jag hur jag får ett tredje sms, det vibrerar. Och ännu en stund efter känner jag hur det vibrerar då jag får ett fjärde.

Jag var sur och arg. Jag är fortfarande sur.

VAFAN ÄR DET MED FOLK SOM BARA SKICKAR SKITSMS PÅ NÄTTERNA!!!!!?!??!?!?!

OKej, ett var att David älskade mej och aldrig ville förlora mej som vän, men att säga det i verkligheten är nåt helt annat än ett bajsigt kedjesms som jag ska bannlysa!


That girl, I just called her dickhead!

Oasis – Acquiesce Oasis för mej nu är bra. Alltså, jag behöver höra dom.

1. Att vara gay (på riktigt nu) är så jävla helt okej fine bra som helst!!!!!!

2. Har spelat med B heeela dagen. Och så joinade Mysi också.

Och nu är jag bajs trött, så jag ska lägga mej och läsa so. Upp till bevis imorgon.

Ja, det kommer nog gå bra!

Och så ska jag ju bowla också. Aa men det är najs.

B Y E !



Melinda är asrolig. (:

Take me home.

Jag har insett att: jag har lätt att bli rörd, och tjuta som en gris.
Jag har lärt mig: att allt ordnar sig i slutet.
Jag har förstått: att allt händer utav en anledning.
Jag lyssnar på: musik, mej själv, och även när andra pratar. Hehe.
Jag pratar: jävligt ofta. fort, flummigt och oförståeligt.
Jag tycker om: folk som tycker om musik som jag tycker om. mohaha.
Jag avskyr när folk: snackar skit, ljuger, och är osäkra...
Min första bästa vän heter: Sassa, måste det vara! Haha.

Kärlek är: jobbigt, fuckat, så in i helvetes härligt!
Bästa tiden i mitt liv var/är: när jag är jävligt glad. (:
Om jag fick en sak i hela världen: så skulle jag få med Mysi i blåsningen, HAHAHAHA!
När jag borstar tänderna: pratar jag inte!
När jag lagar mat: blir det oftast skitäckligt!
Jag tänder på: rooooooooockkkkkkkeeeeeeeers, folk som är musikaliska i allmänhet.. ni vet. det är.. very good.
Jag är rädd för: att förlora folk som betyder bajs mycket.
Den värsta känslan är: när man känner sig ensam, och tom. utan att veta varför.
Den bästa känslan är: skadeglädje. hehe, lite faktiskt! Typ, att känna sig behövd, älskad.
Jag är bäst på: att poppa popcorn!!!!!!
Jag är sämst på: icy tower!
Om jag var ett djur skulle jag vara: en korv.

Jag kommer alltid att vara: som jag är.
Det finaste som finns är: B, Mysi, Hedvwig, Melinda och alla underbara som får mej att skratta!
I sommar: ska det vara varmt och skönt, inget regn, annars tar jag självmord!
Sist jag verkligen grät var: Igår.
Jag kan: vara riiiiktigt jävla koncentrerad!
Jag kan inte: sitta still.
När jag vill tänka går jag: till mina tankar. eller nåt vafan.
Min mobiltelefon är: störd i huvudet.
När jag vaknar på morgonen: tänker jag: helvete, det som är så varmt och skönt, redan?
Innan jag går och lägger mej: har jag svårt att sova, för jag tänker så mycket att jag får pysiska problem!!
Just nu tänker jag på: (trä) christian vaxa benen.
Bebisar är: roliga när dom skrattar!
Idag har jag: faktiskt jobbat bra på syslöjden OCH matten ;)
Ikväll ska jag: göra so piiiiisss

Imorgon kommer jag: vara glad att jag fick sova länge!!
Låt jag lyssnar på/lyssnat på senast: gns - knocking on heavens door
Vem är bäst på denna planet: störd fråga. - Jag.
När jag gråter: är det skönt att få ut det.
Homosexuella är: som alla andra.
Jag älskar: alla som jag sagt, jag älskar dej, till.
Mina föräldrar kallar mig: guud... mamma håller fortfarande på med "pandan" ibland.. Pappa är det väl typ mandis, mandan manda och allt. för det mesta amanda för bådas del.
Jag samlar på: upplevelser, erfarenheter.
Min största dröm är att: vara lycklig. det är jag, men att göra det jag vill och så.
Om jag dör nu kommer mina sista ord va: nu dör jag.
Livet är piss utan: muuuusik, kompisar och allt!


Because we'd like to believe.

Det blev lite tomt nu. B gick hem. Hehe. Jag orkar inte ge nån som helst information om det.

Och jag börjar bli lite frustrerad av hjärtverk. Värk? Skitsamma. Jag vill gråta. Usch vad weird allt blev. Jag tror jag ska bada. Sen tar jag mej väl lite glass för andra gången idag... Och pluggar framåt kväll-kvällen. Det blir oftast bäst så.

Och så är Mysi och jag så ärliga att jag vill döda Ola Florhed.

Shit, I did NOT say that!

A taste of perfection.

!!!!!!!!!!!



Jag känner mej så jäva glad! Kan det kanske vara för de två kommande proven den här veckan, och matteprovet nästa fredag?!

Öhm. Nää. Kanske inte.

Men det gör mej inte så mycket. Det där fixar jag! Jag hängde med rätt bra på matten idag! Och engelskan fan... Den är enkel! Och so:n börjar ta ut sin rätt den också!

Jag är glad, för att jag älskar Melinda, Amanda, My, Hedvwig och alla! Och eftersom Christina var med på klassrådet blev det inga armhävningar! Och det är så fäjnt väder! Och alla är så härliga! Och Julia J ska upp halv två inatt och plugga so, för det gjorde jag när jag inte kunde sova igår! Och fan vad jag lärde mej! Jag är en riktigt jävla inspirationskälla!

Och jag jobbade asbra på syslöjden!

Snart kommer B och då kör vi som vanligt! Ska spela en ny låt jag skrivit. Den är skön faktiskt! För att vara otroligt äckligt självgod, är jag stolt att säga det!

Snodde ett äckligt typ "frukttuggummi" ur Roberts påskägg. Det luktar svett! Fy vad äckligt!


Listen to her tears she cries at night, they sound just like music.


För en vecka sen låg jag och sov djupt. Djupt.

Used to look for that blue shirt.

Olleh. vänd påre.

Jag vet inte om jag är jag. Men jaget har varit äckligt duktig idag. Hon har som sagt:

Städat rövhålet
Pluggat so
Blivit bättre på fingerspel

Ja, på gitarren. Just nu ligger han i sängen, bland en massa so papper plus en so mapp. Lille Sven. Svenne. Svennis.

Jag förstår då faktiskt inte varför jag förtjänar att få ont i magen? Inte så farligt visserligen, men i alla fall. Här sliter man, så man får inristningar i fingrarna (jaja, jag gillar ju faktiskt att spela så whatever).... Och eh. Fan, jag orkar inte klaga.

Jag tror jag ska äta lite fika nu snart. Och sen ska jag söööva. Fuck vad trött jag är!

Ni som inte kommenterar, vilket är ungefär 101 personer kan ju ta och slösa kommentarer på dom här bloggarna istället då:

DearJuliet
ElinBeckman
AmandaVarDetInte

Dom är rätt sköna faktiskt.

Nu fika.

Och så, typ hejdå.

Glöm inte att må dåligt från 14.10 - 15.20 imorgon, för det kommer jag göra. - Syslöjd.


Yes, you're totally messed up man.

Kent – Socker

Dom flesta killar man möter känner ett stort hat mot Kent. Jag har ingen som helst förståelse varför. Och kommer aldrig få heller.

Det är faktiskt en vanlig måndag imorgon. -Tyvärr! Vill inte ha nån jävla syslöjd!!! Nåt som nästan är snäppet värre, är klassrådet på morgonen. Lille Christian. Hoppas att han har fått ut sin agrition på lovet. Typ gått hos en teraput, eller psykolog eller nåt annat nyttigt. Han har nog agritionsproblem. Men han säger att han skriker för att inte bli arg. Hmm... Weird. Då kan man ju undra hur han egentligen beter sig när han är arg, "på riktigt" i så fall. Jag kan föreställa mej hur han ropar upp namnen en efter en på klasslistan, så får man gå fram. I händerna får man ett paket. I paketet ligger det militärkläder. Sen blir man tillsagd att gå och byta om. Medans alla gör det, kastar han ut alla stolar och alla bänkar där uppe i Ä8. När vi kommer in igen, blir det 500 armhävningar omgående. Han skriker: "BÄTTRE KAN NI, ERA JÄVLA INVALIDER!!!! NI ÄR MIN KLASS, 7A! OCH NI SKA VARA BÄST I EXAKT ALLTING!!!!!". Ja, det var nog rätt milt, men jag har ingen lust att skrämma iväg mina läsare.

Nää, men seriöst. Jag tror han kommer döda imorgon.

Men, när m-dagen är avklarad är det studiedag på tisdagen! Rätt göddigt faktiskt. Och på onsdag ska jag bowla med juniorerna. Det blir så bra så!

Nu vill jag ha bulle.


She is not comming back.

Dusch + städa rövhål = avklarat!

Nu blir det engelskaaaaa glosbajskorvar. Sen ska jag göra so. Fast jag vet att jag kommer sitta med gitarren ett tag innan.

But it's alright.

Stonedead.

Kolla här:

Har sovit jävligt oroligt. Vaknat stypp i ett. Drömt en massa, en MASSA skit jag inte kommer ihåg. Fått tre sms när jag vaknar kvart över tolv. Jag orkar dom inte, så dom ligger kvar där. Har inte ens läst hela. Men så går jag upp, hör hur mamma säger till pappa: "Jag går ut med tvätten!". Där, började min dag bra! Jag går ut ur "bastun" (enligt mamma = mitt rum), och ytterdörren är öppen. As najs väder! Inte ett moln typ.

Tre prioriteringar jag har idag är:

1. Duscha
2. Städa (nu även mor mins befallning)
3. Plugga

Och så är det värsta vädret ute!??!?!1??!??!?!

Den där "Gud" kan ju ta sig i arslet!

I'm gonna take those suckers down!

Hello.

Det är ju faktiskt ganska ofta jag börjar mina inlägg med det där.
Men det var najs hos Mysi. Fyfan vad jag skrattade! Och god damn it så jag tjöt. Jag verkligen gapflabbade alltså! Det var jättebra! Massa bra, asbra. Great.

Imorgon börjar livet igen tror jag. For real, mitt rum är ett rövhål. Jag måste fixa det. Och, jag måste RÅPLUGGA so bögen. Helvetes jävla helvete. Ska läsa lite nu innan jag somnar. Jag måste försöka leva mej in i det! Jag är ju så otroligt tankspridd så det är inte sant! Där har vi en anledning till att jag drömmer varje natt.

Mina ögon kommer blöda, därmed basta!


Well...



Höhö.

To make you talk loud.

Mitt rum ser ut som ett jävla rövhål.
Jag fick ont i huvudet av 102 glosor.
Jag har fått deprission av so:n.

Och jag ska läsa skiten nu, samtidigt som jag super en halvt avslagen loka natruell, plus en påse mammas bullar. Som för övrigt snart är slut. :(

Det enda som räddar mej nu är kvällen. Hos Mysi. Med Natta och B.

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK

This is a story about 7A på lysingskolan.

Vi blev indelade i invalida grupper, tio grupper. Alla tio grupper, hade olika arbetsområden om antika Grekland. Man skulle sammanfatta sitt arbetsområde på ett A4. Man kunde kopiera i stort sätt allt från wikipedia, då Klasis är ouppmärksam. Eller, kunde man vara smart att skriva så man själv, och andra förstår. Dom flesta kopierade säkerligen från wikipedia. - Big mistake! Vad ingen av oss visste var att vi gjorde vårat eget prov. Tio olika papper, tio olika arbetsområden om antika Grekland, en fråga från varje papper! EN!!!

Och på dom här papprena är det väldigt inkompitent faktiskt. Det står tex, "persikor hotar Grekland". Egentligen ska det vara perser. En massa onödiga stavfel. Understrukna fula ord. En massa skitjobbiga småsaker! Just det skrattade man gott åt, innan det kom fram att vi skulle ha prov.

Och bland det värsta är, att mitt papper om vetenskapsmännen är åt helvete jobbigt och svårt. Varför? Jo, för att den gruppen jag var i kopierade från wikipedia. Vems jävla idé var det då? Jo, MIN!

Döda mej. Döda mej. Döda mej. Döda mej. Döda mej. Döda mej. Döda mej.

På fredag är det engelskaprov också! Det är inte svårt, men trettiotusen glosor är inte så jävla kul.

Lovet är slut. Men är det inte meningen att lov ska vara dagar då man inte ska behöva tänka på skolan? Inte behöva oroa sig. Inte behöva plugga? Inte på helgerna heller. För då är man ledig! Och att ha runt fyra prov på två veckor kan väl inte heller vara så hälsosamt eller? Dra åt helvete. Det är så fuckat.

Så vad ska jag göra nu? Jo, SO och ENGELSKA GLOSOR! På en lördag? JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Ibland kan man fasen fundera på att bli politiker.


Control yourself, take only what you need from it.

MGMT – Kids - Remix

Hello.

Jaha vafan. Vaknade kvart i ett. Inte en jävel hemma. Mamma och pappa var i stan och handlade presenter åt mej (OH YEAH!), och Robert (jag blir så äcklad av hans hurtighet) var ute och sprang med en kompis. Och var jag ensam här. Och den dagliga frågan jag ställer mej på "morgonen" är: Vad ska jag äta till frukost? Donnu. Oftast slutar det så att jag skiter i det ändå. Det är ju ändå mat snart.

Så, min lösning på problemet: Jag vet inte vad jag vill äta till frukost, inget duger, är: Se till att vakna lagom till middagen!

Mitt kölsvarta hår är blä, men som alltid örks det inte att göra nåt åt det. Lika gla är jag för det! Borde nog klä på mej och så nu. Borde fast jag vet aldrig om jag verkligen gör det.

Kände mej lite halvt deppig när jag vaknade. Jag oroar mej säkert för so:n. Jag får ta och plugga tills jag gråter blod. Eller, tills jag inte pallar mej. Then it's suicide.

Jag drömde en massa inatt. Om skolan, kom försent till matten för att jag var halvvägs med Mysi till Mjölby för vi skulle till Johan Palm (han förföljer mej!!!), och jag tittade på klockan i drömmen, då var det 3 minuter kvar tills vi började, men vi sprang. Och vi hann. Och så spelade jag värsta riffet på musiken. Och B spelade gitarr, och sjöng mjukt och rispat till en ny låt vi gjort. Jag började gråta. Det var säkert mer, som jag inte kommer ihåg.

Ska nog hitta på nåt med B, Mysi och Nathalie idag.

Men bye for now.

Moments, you'll figure it out.

Hej. San.

Jag har röda naglar, köpt en stickad tröja med röda ränder på, och en röd finne på kinden! Röd är verkligen min grej just nu känner jag faktiskt! Men här bryts mönstret sörrni. Jag fick ett svart nagellack av Sofie, och jag köpte en bok som går i gråskalan.

Wait a minute... A BOOK?! Ja, så var alla andras reaktioner också när jag sa det. Ja, jag har köpt en bok. En SKRIVbok. Mohaha. En sån med mönster på, och nåt med sammet. Det är sammet. Tror jag. Ja, det måste det vara. En utan rader. Blanka vita sidor. Det finns liksom inte mycket till gränser, och det finns inget som säger hur det ska stå skrivet, eller vad. Jag har länge velat ha en att skriva texter i. Ni vet, kolla kategorin "Text". Men det måste vara en speciell bok. Och jag hittade den idag. Jag nämnde att det var grå och så, och det passar eftersom, art never comes from happiness.

Just nu håller jag på att äta "harpluttar". Ni vet, bruna runda bollar. Flingor. För att inte bli hungrig sen inatt igen. Det känns som om harpluttarna gått ur datumet... Fast det skiter vi i. Jag fortsätter äta. It can't be that bad...

För övrigt kan jag säga att jag gjort en redig rap på stan då folk vände sig om. Jag har skämt ut mej, trott att en tjej var Sofie som inte var det, trampat på en massa, osv. På för övrigt x2, har jag träffat mina tjejer igen. All together. Förutom Melinda. Det var fäjnt.

Nu ska jag ta och skriva ner lite tidigare skit i min nya bok. Måste döpa den ju. Den ska vara en kvinna. Elsa, känner jag.



Just det, för ett par minuter sen när det fortfarande var den 9 april, då var det en månad kvar tills jag fyller fjorton. Och det vet exakt alla om nu (:

Seven Nation Army

Jag lever.

Så.

South Park in my ♥

Ja, men faktiskt!

Och så var det ju så att jag stängde av den här saken, och gick och lade mej. Men inte fan kunde jag sova. Hungrig blev jag också. Så jag smög upp, och försökte i bästa tystnad hälla upp lite cornflakes i en skål med mjölk. Och så öste jag på lite socker på det. Smyger tillbaka in i mitt rum, sätter på tv:n. Efter ett tag hittar jag South Park! Åh, jag älskar det!

Cartman sket ur sin mun, och ingen trodde honom. Men när Kyle fick syn på det, gjorde han min natt: "Get the fuck out of here!". Jag vet inte, men hans röst, och dom orden... Dom satt fint.

Jag satte på datorn för att jag hade lust att skriva lite. Känns jävligt dumt. Klockan är tre. At night. Jag kommer ha värsta ångest tankarna när jag ska upp sen...

Whateva. Nu har jag ont i huvudet, och både vill och ska somna. Ehm. Först ska jag bara säga att det förmodligen inte blir nåt skrivet imorgon. När jag går upp kommer jag vara dead walking. Sen ska jag iväg till Sofie, vara där tills pappa hämtar mej runt typ halv sju eller nåt. När vi kommer hem ska han släppa av mej hos Mysi, där jag träffar bla B och Nathalie. Och så drar väl vi till uhus. Kommer väl inte hem förrän efter elva. Och det örks inte att skriva. Möjligtvis ett livstecken. Jag kommer somna gött. Men ni kan ju läsa nån annan blogg så länge. Eller nåt.

Shut up, just let me kiss you
I don't care what we are
just let me


The words are bleeding. For sure.

- You never loose by loving. You only loose by holding back.

- As I fade away, I'd like you to say, the world without you will be so grey.

- Hate is a waste of time, and love is something you can't rewind.

- Shut up and wash your mouth with sope, cause all the words that comes out of it is so fucking shity!

Tumblr_kzg2vo6bq01qa06p2o1_500_large


I should get some sleep... Tomorrow morning I'm going to Motala to Sofie you know. And I should really get MVG in english. Right ICE?

Och så har jag den där gudsförgätna so:n. Fuck it. Och så har jag ont i min armbåge. Fuck it too.

I love you, you know that huh?



Erkänn att det är jääääävligt mycket skills att hitta ett chips som är nästintill indentiskt med monster märket!?!?!?!?



My och jag hade precis vaknat, och jag kan typ inte gå ordentligt då. Haha.







Yes, jag skryter officiellt om att jag är vig ;) mohaha


This time, I want to say it right.

Hell oh.



(en väldigt saknad tatuering)

Det blev sent igår. Runt halv fyra, typ. Tur att Mysis mamma ringde vid halv två och väckte oss... HEHE.

Nu ska i varje fall jag klä på mej. My är skitseg, så man vet aldrig med henne. Men aa.

Ikväll blir det uhus. Gött att träffa lite folk tycker jag.

Imorgon bitti åker jag en sväng till Sofie i Motala, och är där över dagen. Sen åker jag väl hem nån gång på kvällen. B kommer hem från Stockholm, och med sig har hon Nathalie. Det blir najs.


You can't love me no more.

Hej ni.

Jag befinner mej i ett mysigt tillstånd just nu faktiskt. Om man kan säga så, och det kan man. Mysi och jag satt och bubblade (men vafan, låter det inte idylliskt nog?), ett bra tag! I flera timmar. Och så duschade jag i ångduschen efteråt. Och nu sitter jag här, på en datastol vid datorn, med fötterna på en annan stol med tangentbordet i knäet. I ett lite för stort nattlinne. Luktar gottt av bodylotion och shampot jag använde. Håret fick torka av sig självt, och nu är det trassligt. Precis som alltid, som det ska vara. Till höger om mej, uppe på en av skrivbordets hyllor ligger en kisse. Framför mej sitter My exalterad på madrassen och nördar dieselråttor och sjömansmöss. Hon luktar också sommar, med nattlinne på sig.

Ja just det ja, med andra ord, jag sover här inatt igen.

Nu är det sista avsnittet vi ska se :)

Kanske att jag kan inbilla henne att vi göra yoga igen. Mohaha.



En väldigt mysig katt.

She's a killer, a killer for his heart.



Runt 3:36 är faktiskt Johan Palm med i videon, och blir... Ehm, ja slaktad.

Fränt faktiskt.

Cause thats where you belong.

Inte så hurt idag men... Nu har jag kläder och så på mej ju faktiskt. Och jag ska tvinga ut Mysi i knattespåret (HIHI) och så kör vi en runda där, och när vi kommer tillbaka blir det bubbelbad! Najs.

Sen ikväll måste jag ta tag i so:n... Vi har so prov till onsdag nästa vecka. Jag blir en aning jävla frustrerad! För det är tio papper, och en fråga per papper! I'm gonna die. Byebye. Inte nog med det, vi har samma vecka nytt engelska prov också. Och sen, en eller två veckor efter det, är det dags för matte prov- Algebra. Det kommer nog gå åt helvete med. Men vafan, jag lever för musiken och sånt.

So fuck it.

Tumblr_l08ywfco2a1qzyrwvo1_500_large

Oooooooops!

Mysi ligger i sängen än. I nattlinne. Jag sitter här. I nattlinne.

Or else, I can not live in this world.

The Clash – I Fought The Law 

OneRepublic – Secrets

MGMT – Kids 

Pete Yorn – Strange Condition

The Libertines – What Katie Did 

The Rock Masters – I Love Rock N Roll - Joan Jett

Tjenare Kungen – Bara för mycket - Long Version

The Killers – Under The Gun

The White Stripes – Seven Nation Army

Smokie – Living Next Door To Alice

Billy Talent – Red Flag

Johnny Cash – Ring Of Fire

The Fray – Never Say Never

Kent – Sverige

Amanda Jenssen – Darling, Go Home

Elvis Presley – Suspicious Minds

A Camp – I Can Buy You

Miss Li – All I Need Is You

Queen – We Will Rock You

Joan Osborne – One Of Us

The Darkness – I Believe In A Thing Called Love

Kent – Det finns inga ord

Fools Garden – Lemon Tree

Ane Brun – True Colors

Guns N' Roses – Knockin' On Heaven's Door

The Killers – Romeo And Juliet

Oasis – Don't Look Back In Anger

Det var ju dags nu tyckte jag. Med ett musikinlägg. Så varsågod, musikorgasm är till för alla, i vilka åldrar som helst!


You might.

Hello.

Rätt som det är befinner jag mej hos Mysi. Och här sover jag inatt.
Vi ska väl bland annat titta klart på Dieselråttor och sjömansmöss.
Som vi har tittat på i hundraåttio år.



Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej MYYYYYYYYYYY!

Together we cry.

Tumblr_l0fnda9pm11qaf0tio1_500_large

Wjoq2ddeyw4y3rwv3k34

Tumblr_l0geld9aqu1qbngsio1_500_large

Tumblr_l0fhzad1px1qzgepxo1_400_large

Tumblr_l0dm3lugsd1qauti3o1_500_large

4496648896_945309b4d0_b_large

Img_0726_large

Tumblr_l040r8lqmm1qzeqeno1_500_large

Tumblr_kxpf7481ln1qzfphbo1_500_large

Ncgr60_large

4493081808_fe29d312fb_b_large


I am borderline.

Goddag!

Jag är lite förbannad på Robert nu. Han dunkar sin jävla fitt musik. Ursäkta, men rent ut sagt. Det var nån hemsk remix på den här låten för övrigt Patti Smith Group – Because The Night. Herrejävlar vad dom förstör låtar nu för tiden.

Såhär låter det just nu hemma: DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK!!!!

Det var Roberts. Här är mitt: Jag saaaaaaaaknar allt som jag var för blind för att seeee! - Lewis.

Jag har seriöst ont i huvudet av det där jävla dunkandet!!!!!!!!

Jaja. Robert och jag tar moppen till Stora Lund snart. För jag ville. Och jag lyckades övertala honom också. Sen ska jag väl fråga Mysi om man kan ta sig en tur till henne. Hej, My! Om du ser detta hör av dej du!



Nu är det nog, nu drar jag fanimej ur kontakten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Only he can set her free.

The girl's lying on the floor. Got kicked down. She's trying to get up. She did. But her heart got frozen when he told her a few words. Words that filled her eyes with tears. Now she cries at nights. Is there something he wants to say? Something that he wants to confess? Something that moves her? Maybe he'll tell a lie. Come let me love you, is that alright?

Don't tell her what she wants to hear. This time, tell her whats real. Give the secrets away. Don't wait. Don't hesitate.


Baby can I hold you tonight?



I cant wait to see her live on stage.

All you need is love.

John Mayer – Your Body Is A Wonderland - Live In Birmingham

Efefef_81023095_large

20090305024902

Tumblr_kvngfoouui1qaynb1o1_400_large

Tumblr_kq0ghl5bcj1qza3olo1_400_large

20090429061948

20090323211046

20081125003911

20081114195955

Tumblr_l0dbm6p7px1qb0hldo1_400_large

Tumblr_l0c0w9rmhd1qzzccoo1_500_large

Tumblr_l03igijr5k1qabse9o1_500_large

So fucking unreal.

Va inte vädret rätt jävla gay idag eller?

JO.

Efter jag har stoppat i mej nåt att äta ska jag väl pallra mej iväg till Mysi. Hon har fått ett nytt barn geni. Fast nu är det bara geni. Inte barn. Tydligen är det skitsvårt. Men det är ju bara att lära sig frågorna utantill, precis som på det gamla barn geniet. HEHE.

Jag vill ha nya jeans för övrigt.


Hello drugs, bye bye life.



Hej och välkomna allihopa till vad jag kallar det, "abstinens v.14(?) -inlägget!"

Abstinens v.14 !

Lov, ja gött som fan! Men, jag är en sån som jävligt gärna träffar en massa folk jämt. Så, lite socialt umgänge försvinner lätt. Fast i och för sig är väl uhus öppet på torsdag och fredag. Yes, det blir förmodligen min räddning. Och jarå, Mysi blir väl en räddare vissa gånger. Amanda drar till Nathalie imorgon. Ingen musik på torsdag. Ingen dans!!!!!!!! Inte på två veckor. För nästa tisdag är det studiedag sörri. Ingen jumpa eller nåt sånt, det gör att jag blir stimmig okoncentrerad och konstig i kroppen. And, I'd like some löv.

Önska mej all lycka på psyket!

Right now, I could seriously break down and cry

Give all my secrets away.

4047772786_467b9ab0bf_large

20081202031245

Tumblr_l07fzebq9f1qb7kyso1_500_large

Tumblr_l057a3ni8v1qb0gebo1_500_large

2241763945_81dc3965ab_large

3626305842_69355d5ccb_large

Sexy_tattoo_women_large

Tumblr_kx0o7xa86y1qzvaebo1_500_large

Tumblr_kzrp8ectkf1qzlvpto1_400_large

87a1a8d28bc686a14f443805189a0e02_large

Tumblr_kx305yy8pm1qzj6oko1_500_large




Shape up a little bit, try some harder.

Trrrrrrrrrrrööööööööööööööööööööttt. B är hemma hos sig och äter typ. Hon kommer väl sen igen. Vi satt ute med gitarren i solen ett bra tag. Vi båda börjar nog bli lite scen kåta. Så fort vi såg nån gå förbi, så satte vi igång fort som fan! Men det är gött.

Nu ska jag nog lägga mej i sängen och försöka att inte somna, och glo på tv lite.

John Mayer – Your Body Is A Wonderland - Live In Birmingham

Tears from a world thats broken.

Den här dagen började rätt great ju!



Förklaring: Min klasskompis (Emil Ljung)s lillebrorsa talar ut. Han är en skön jävel! Hah. Han behövde musik tips. När B och jag sitter utanför musiken med gitarren och spelar och sjunger har Olle hemkunskap. Då får han och alla andra ungar lyssna på Amanda och mej. Men fatta att han väljer Amanda och mej före the killers?!!??!?!!?

Man kan säga att jag blev sms terrad inatt... Till halv två. MEN, jag lever! Ta det lugnt alla! Och jag menar verkligen ALLA ni 101 randomer som besökte min blogg igår! Det är ju förvjävla synd att ni inte kommenterar. Jag menar, ni kan ju fråga om vad som helst. Fråga om en autograf vettja.

Det blåser ute, men annars är det najs. Så jag skulle nog tänka mej att B och jag drar ut lite i solen sen och musikar oss kanske. Det blir nog lite så att vi plockar ihop nåt till ännu en låt. Fast en som vi skriver tillsammans.

Nu måste jag ju nog klä på mej.

To be haunted.

Håll mej hårt i en dröm.
Släpp aldrig taget. Visa mej världen.
Världen som egentligen inte finns
men som vi vill leva i
Säg hej världen, hälsa och säg
världen vi ska leva idag.


B och jag imorgon. musika oss. jag kommer få världens jävla sär abstinens när hon drar till nathalie en sväng på lovet, i nynäs  mån - fre. men när hon kommer tillbaks, då jävlar.


Pete Doherty



The Libertines – Music When The Lights Go Out

Jag vill sätta på han. Heh, nää men han är förjävla bra faktiskt.

Peter Doherty – Last Of The English Roses






It's made for us tonight.

Det här är ett fucking måste. Kanske inte just den texten, men fan vad snyggt.
Fast den texten är ju ändå fin, och passar ju in ändå.
Iggy Pop – The Passenger

Tumblr_l09ivtoxqx1qzabkfo1_500_large

And I said.

Jag ska vill och kommer bada snart.

1.Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? Lite slarvigt och trashigt klädd, rockigt sådär. Ruffsigt hår typ. Fina ögon. Mysig.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nepp
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Mysi.
4. Hur lång är du?: runt 170 snart kanske.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? : Nån jävla zombie skit med My igår.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen : GLAD PÅSK!!!
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? : Det beror ju på.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Förlovade.
9. När såg du senast din mamma? : Today.
10. Icke godkänt i något ämne? : Dont think so.
11. Mvg i något? : Man kan väl hoppas på spanskan eller engelskan.
12. När vaknade du idag? : halv elva.
13. Vilken är din favoritplats? : där det finns tillgång till en gitarr, med B och andra kompisar.
14. Vilken plats föredrar du minst? : Dass
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? : På en scen på peace and love med b och ett band.
16. Hur stor är din säng? : vet inte. men det finns faktiskt plats för en till förutom jag. mohaha.
17. Vad sover du i? : sockervadd.
18. Hur många kuddar har du i sängen? : sju, faktiskt.
19. Var har du bott/bor?: byynnnnnn
20. Tycker du om kinamat? : rätt gött ju.
21. Tycker du om kaffe? : nää.
22. Vad dricker du helst till frukost? : juice.
23. Kan du spela poker? har kunnat när jag va liten.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?: nope.
25. Vill du ha barn? : Jarå
26. Kan du några andra språk än svenska? jaa.
27. Har du någonsin åkt ambulans? : ja.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? : havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? : musik stuff.
30. Är du cool? öh? JA?!
31. Kan du snurra tungan? : men typ, eller?
32. Vem är den roligaste människan du känner? gud. mysi eller melinda. eller, aee fan det finns många att välja mellan!
33. Vad har du för ringsignal? : Miss Li - All i need is you
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? : Säkert. Mamma sparar väl.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? : jag sitter på min rööööda stol!
36. Kan du byta olja på bilen? : ja, det kan säkert. faktiskt.
37. Vilken var den senaste boken du läste? : en bert eller nåt.
38. Har du haft sex under den senaste månaden? : noo
39. Dansar du i bilen? : ibland så.
40. När var du i kyrkan senast? : eh... typ skolavslutning. eller så.
41. Hur många hål i öronen har du? två
42. Har du någon piercing? : nope
43. Har du någon tatuering? : nä
44. Gillar du någon just nu? : MMmmmm
45. Har du provat droger? : så rolig vill jag inte bli (:
46. Röka eller snusa? : none
47. Har du pojkvän/flickvän? : nääru
48. Vad är ditt mobil nummer? : secret service
49. Vad ska du göra ikväll? : familjen tror jag.
50. Har du några syskon? : rrrroobert, och typ sofie.
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? : 134,39

Those few nights.



Mycket kärlek på alla, glad påsk och det dära.

But fuck the law.



En godis som ser ut som en bröstvårta typ.

Med andra ord, hej.

Beautiful Time

Hello. Im dead. Utpumpad. Paaaaaaaaaarrrtttyyy! Öhm.

"Lets pipp some birds", gjorde hela alltet.

Citat by Fröken B.

Sleep tight

I'll be there.

Så jävla seg och trött va. Men snart kommer fyllona. Hedvwig sa att hon var på humör... Jävlar vad vi kommer få brottas mä na.



Röck'n'röll

She's the best girl I've ever had.

The Clash – I Fought The Law
The Clash – I Fought The Law
The Clash – I Fought The Law
The Clash – I Fought The Law
The Clash – I Fought The Law
The Clash – I Fought The Law
The Clash – I Fought The Law

THE CLASH FOR THE FUCKING WIN, I SAY!

Oasis – Stop Crying Your Heart Out
Oasis – Stop Crying Your Heart Out
Oasis – Stop Crying Your Heart Out
Oasis – Stop Crying Your Heart Out
Oasis – Stop Crying Your Heart Out
Oasis – Stop Crying Your Heart Out

OASIS! Låten är så underbar!

Mitt hår är blä nu. Men jag orkar inte duscha. Jag sätter upp det så känns det bättre, mohaha.
Mamma tjatar att jag måste göra ordning i mitt rum. What the fuck. Lite kan jag hålla med till en viss del. Så, fine. Viktigast för henne är väl att sängen är bäddad. Jag bryr mej inte så mycket, ska ju sova hos Mysi inatt. Och så kommer det väl lite folk dit antar jag. Typ Hedvwig och co.

Det är fint ute idag. Fast blåsigt.

So far away...

Weird thoughts...

Drack påskmust nyss. Egentligen så smakar ju julmust och påskmust likadant. Fast det gör det ju ändå inte. Känns det som... Jag tror att i alla fall jag, inbillar mej att det smakar olika. Julmust lite mer juligt. Och påskmust lite mer påskigt. Jaa, så är det. Men vi kan ju låtsats att det smakar olika ändå.

Sen var det nåt jag skulle skriva, men det kommer jag fan i mej inte ihåg nu bara för det!

Aja, fuck off.

Ice ice baby!

Okej.

Äre jag som är hungrig elle?!
Äre jag som är jäääävligt glad för att B och jag satte ackorden till nästan hela låten jag skrev elle?!
Äre jag som har lov elle?!
Vare min klass som fick popcorn och saft av Klasis och fick titta på Tjenare Kungen på so:n elle?!

JA DET ÄR DET!!!!!

Videon under alltså... Fyfan! På musiklektionen idag så kom Christian "the killer" in och ville sjunga karaoke. Så han och Ola (musiklärare) gjorde det. Dom gyllena skorna, ni vet. Jag mer eller mindre halv-hatar båda två, med andra ord... Jag lägger upp den med NÖJE!!!!!



Retards....

RSS 2.0