Some might say.

Hej ;D

Det är ju måndag, och som alla svenskar är rörande överens om är måndagar bajsiga. Vad tror ni att jag fick för tid på coopern? 2 km alltså ;) Jag vart nöjd faktiskt. 12 minuter och blablabla. Kommer inte ihåg det där sista onödiga, haha.

Sen är det rätt mycket läxor.. - Tycker jag då. Min väska var fettotung när jag fraktade hem den! Har ägnat min tid åt tv, mat läsa om brottsgrejs skit, och skrivit in tre omgångar gloslistor på glosboken.se. Egentligen är det onödigt att ha så många glosor! Det är ju ändå viktigast att kunna uttala orden. Jaja, världen går åt helvete! Haha.

Fick reda på att vi ska springa den årliga skoljoggen igen ;) Haha, fyfan vad det suger röv! Men men, nåt som måste göras - Eller? Det är nämligen så att jag ska till the hell # 2 just den dagen. Med "hell # 2" menar jag tandläkaren. En vanlig undersökning antar jag. Men grejen är att man ska springa/gå/jogga 8 km. Och då får man åka buss till boet, och ta sig hem bäst man vill. Och det ska vi göra på morgonen. Men, jag ska ju till hell # 2 klockan 10.00! Och jag vill inte springa den där saken själv. Jag menar, jag kommer aldrig hitta hem igen! Men jag vill heller inte sitta och psyka mej själv i skolan bland alla lärare. Jag. Ensam elev på heeela skolan. (Om det nu blir så att dom flesta springer samtidigt). Ska ta ett snack med nån av mina "mentorer" som det så snyggt kallas. Hoppas på ett bra alternativ!!

Sen finns det la inte så mycket mer antar jag. Ska väl kolla igenom so:n med innan jag somnar.

Och jag säger det! Träslöjdläraren blir bara värre och värre för varje jävla cp-gång jag ser honom! Jag är seriöst LIVRÄDD för han.

Oh lord! Save me!!

Just det! Imorgon har jag tänkt att det ska bli videoblogg ;) kul va? hahahahhahaha NOT .. ?

 Haha. Det här får mej att tänka på happy tree friends!

Så jävla mej.

Tack som fan Jonna! Nu "inviger" jag min nya design. Jo alltså, det är Jonna som har hjälpt till med den om ni tröghuvuden inte fattade det ;). Den är verkligen.. mej. Vilket passar jävligt bra eftersom det är min blogg! 

OASIS :"( säger:

hahahah

erkänn att den är jävligt "mej" xd ?

Myy säger:

aa!

det är bara förnamnet!!!!!!

OASIS :"( säger:

hahahahhaha

Myy säger:

xD haha

Ett bevis ;) från en människa jag känt typ 7-8 år. Och hon om nån borde ju veta! (Msn-konversation).

Okej. Ett mördarinlägg blir det kanske inte. Men ändå.

Imorgon behöver jag allas lycka till, haha! Ja, då ska jag springa "cooper-test" som det heter. Vad corre sa så var det sammanlagt 1 km. På tid. Undra vilken jag kommer på. Runt en kvart tjugo minuter kan jag tänka mej.. hehehehhe. Men, så länge jag gör mitt bästa kan ingen jäkel klaga! När vi test-sprang den så överträffade jag faktiskt mej själv. Åtminstånde på vägen dit. Då sprang jag utan att stanna, förutom när jag blev tillsagd. Vägen hem var knivigare. Men i alla fall. När jag kom i mål var jag alldeles tjock i huvudet, och ASFLUMMIG! Jag tror nästan jag blev full... Nåja, jag får väl springa allt jag kan och sen spy ut gallan när jag kommit i mål.. Haha.

Nu sitter jag och lyssnar på kelly clarkson låtar. Från hennes album breakaway eller vad det heter. So so. Den enda låten jag egentligen tycker om är hear me. Fast jag gillar inte när det är tyst.

Sanna W och jag pratade förut om att det suger så jävla hårt när band/artister dör eller splittras. Hon älskar michael jackson, och i mitt fall är det ju nu oasis.

Jag har ju gått med min nya klass 7A i två veckor nu. Är inne på tredje veckan. Fanny har inte varit med än. Hon var varit i Turkey. Hon kommer få en mindre chock när hon får träffa en av våra nya klassföreståndare, som också är träslöjdslärare. Han är rena rama militären alltså! Och nu är jag seriös. Det är sant. Det är säkert. Jag skojar inte. Jag törs knappt andas så det hörs när han har lektion. Mm, visst tyck att jag är larvig då! Men, jag tror inte att jag är ensam om det...

Men hallå? Var det inte Albin H som hatade Johan Palm? Hahahahahaha!

Jag måste färga om håret snart känner jag. Dels för att utväxten blir större, och för att det ser både rött, svart och brunt ut haha. Egentligen skulle jag färga till rött. Det är rätt fränt ändå.

Tyvärr blir det inget videoinlägg nu. Det är nåt nytt "system" eller vad man ska kalla det, som dampar lite. Synd :/ har fått ganska bra respons på bdb sist jag gjorde det. Nöj er med text så länge!

Veckans...

Dåliga: Att noel lämnar oasis :(

Bra: Att träffa nytt folk!

En skum psycho bild på mej, haha.

Fuck off


Det ska gå snabbt och vara kort.

Trots min "hata-naturen" sak, är det faktiskt ganska skönt ute ikväll! Det har regnat och då är det ju alltid sådär friskt ute efteråt! Min älskade cykel är paj. Några av ekrarna har gått av. Och så är det nåt cp-ljud som låter. Men far min ska kolla det ikväll. För imorgon och resten av veckan kommer jag verkligen behöva min lille cykel. För att må bra i mitt liv är det enda jag behöver:

1. Musik
2. Vänner, familj
3. Läppsyl
4. Tuggummi
5. Mat
6. Cykeln

Jonna ska alldeles strax fixa klart bloggen med header och det. Nu ska jag duscha. Efter det kommer det kanske ett smått litet mördarinlägg om vad som helst. Videoblogg också kanske?

Yes..


Oasis



Oasis..

Läs DETTA så förstår ni. Det är så jävla synd tycker jag.

En av deras bästa låtar enligt mej.

Det är nåt lustigt som dampar när man ska lägga upp videklipp, så ni får klicka på länken nedan.

Oasis - Acquiesce


Dä va la skönt!

Detta är skönt. Det har laggat asmycket på glosboken.se den senaste tiden. Men nu tycks det vara fixat. Har inte kollat, men jag hoppas verkligen att det stämmer. För det är skitjobbigt! Så det var ännu ett skönt i veckan!

Min kväll har varit jättebra! Med elli melinda, tessa och några andra! Filmade lite och cyklade upp till u-hus och umgicks med lite folk man bara "kände" igen tidigare. Jo, för det är ju så i ödet. Att här antingen känner igen, eller känner man alla. Trevligt! Det var nån från 9an som var rolig. När jag kom hem insåg jag att jag hade glömt hans namn. Alltså.. det gick för långt! Hur i helvete kunde jag bara glömma det?! Ett enda jävla namn. Kom iaf ihåg att det var bekant. Mm, smsade elli. Pontus visst.

Nu är jag bajstrött och ska sova! Utan att behöva gå upp tidigt imorgon :D

Imorgon (lördag) vill/(ska?) jag:

Antingen gå eller jogga en sväng.

Nu ska jag borstade tänderna och fluxa och en massa. Jag är rädd för tandläkaren. Mm, ska göra det nu. Bäst så.

herrå suckers.

Filmning!

Skolan slut för denna vecka - YES! Snart kommer elli och tessa och så melinda hit. Vi ska filma "serien" idiotbil & idiotsmart. Hahaaha. Sen kanske det blir uhus antar jag!


Sammanfattning.

..blir det.

Igår var jag som sagt på åvallen med klass 7A. Jag är ju ingen sån där "natur-människa", men helt ärligt (som jag alltid är) så tycker jag att det var skittrevligt faktiskt! Ja, jag kan t om med att säga att jag inte har nåt emot att göra om det, hehehehhehehehe.

Den här dagen har varit helt okej. Efter skolan hängde jag med myjjen till mobilia och köpte skor och lite. Sen powerwalkade/joggade vi anna-stigen. Typ. 

Sköna saker jag har kommit på denna vecka:

1. Det är skönt att röra på sig.
2. Det är skönt att tänka. Faktiskt.

Just nu går det runt som ett "kedjegrej" att man skulle vara utklädd till fjortis i skolan imorgon. Nej, det är inte skolfoto. Nej, jag gör det fan inte. Alltså, det skulle kännas lite halvmupp att gå runt utklädd till nåt och låtsas "vara" nåt jag inte är. "Vara" nåt jag nästintill avskyr. Nää, inte för min del. Men det är ju lite roligt om många gör det. Fast det här med emo och fjortis har ju stigit folk åt huvudet egentligen. Jag är svarthårig och blir kallad emo dagligen i skolan. Tur är väl att jag är en sån person som inte tar åt sig ett skit. Men ändå. Det är sjukt irriterande. Och om man har blont hår blir man klassad som fjortis. Det har gått väldigt överstyr med alla dom där sterotyperna som det kallas. (Tror jag).

Nej, imorgon ska jag vara mej själv. Som jag alltid är. Det räcker gott och väl för mej.

Jag är snäll som bjussar på lite bilder från olika saker^^

  

1. Melinda och myjjen slåss.
2. Myjjen nånting. Förresten så försov sig hon idag. Hahahahahahha!!

 

 

 

1. Hugu W, Alice och Alicia (?)
2. Adell och Alice
3. Melinda och en massa
4. Folk
5. Spelar fotboll
6. -||-

Dra åt helvete för helvete ;)

Designen kommer bli bättre!

Okej. This is what I call a "bloggpaus". Jag dampar sönder lite på min blogg. Det känns som om den är bajsnödig eller nåt. Men det bara kliar i mej om att få skriva om mitt mycket intressanta liv!

Nåt bra jag gjort denna vecka hittils:

1. Räknat 20 (cp) nummer i matten.

2. Sprungit (tror det va) 2,5 km   (Iof tvingad, men det gör det samma.)

Jag har även vart på dansen idag med. Vi är så få i årskurs 7, så nu får vi tydligen dansa med 9orna. Det går la det med. Kände mej jävligt ofokuserad bara. Oftast är jag ju som vanligt ett flumm-barn, men idag var det nog överstyr misstänker jag.

Nu är jag kissnödig. Ganska väldigt mycket kissenödig faktiskt.

Imorgon ska 7a till åvallen som det heter. Det ligger ............ (?) nånstans. Vi ska vara där hela dagen. Och då menar jag HELA DAGEN! Stackars mej... jag som hatar naturen. Vi åker nog fit vid 9, och kommer hem runt sju på kvällen. bajs.

Idag hade jag hemkunskap också. Det var inte gott alls. Vi gjorde nån slags (kommande stavvarning!) squash-kaka. Fru petrén sa att det skulle smaka som ostkaka - vilket är rätt gött. Men, det tro fan. Det gjorde det bannemej inte alls!!! jag tog kräset en liten bit och förde den till käften på mej som går i ett. Till min absoluta fasa smakade det SPENAT!!! Det är nästan sant att jag spyr om jag äter spenat. Jag bara kände hur jag började kväljas i halsen. Fyfan. Det var nog bara nadine som tyckte det smakade.

Nu är jag ännu kissnödigare.

Bloggen kommer bli snyggare. Thanks to Jonna^^

fuck off

bye suckers

jag tar bloggpaus. Hur länge vet jag inte. Känns redigt onödigt att skriva när jag bara tappar läsare. Hur länge vet jag inte. Om jag börjar igen, ska jonna få hjälpa mej ordentligt med designen. Men annars... hej då och stackars er!

Blablablablabla

Da blogg is under redigering sörrni. Jag kan inte allt, men jag har ju mina "kontakter" hehe. Huvudsaken är ju att ni kan läsa, aight?


All the time in the world

Godmorgon alla som inte läser min blogg!

Har inte ätit nån frukost än. Jag är lite imun mot det nästan haha. Men mamma och pappa är på ica, och jag blir asglad om dom kommer hem med en milkshake med chokladsmak, hehehhehe. Då blir det min frukost för dagen! Träningsvärken har la blitt något bättre men inte så värst mycket. Idag sen nån gång ska jag följa med Nadine ut och springa. Wuhu, fläsket får röra på sig! Haha. Kan vara nyttigt ändå. Jag sitter som fastklistrad för det mesta i mitt rum.

Håll nu tummarna för att mamma kommer hem med en milkshake! :D


 Videoblogg på köpet! Ska försöka göra det varje dag faktiskt!



Värt att lyssna på.

..så gör det

Melody Club - Boys in the girls room



Varför: Den är.. hmm.. vad ska jag säga. Den är trevlig helt enkelt. Och för att bandet är ett jävla bra liveband också!

Nirvana - Rape Me



Varför: Man kan inte annat än att älska nirvana ju. Låten är skön, och man bara gungar med liksom.

The Faders - No Sleep Tonight



Varför: Låten är energisk. Jag blir sprallig av den. Jag får lust att bara hoppa runt över allt och leka rockstjärna! Man får en bra feeling ;)

Babyshambles - Fuck Forever



Varför: Det är en sån här låt som jaa. Det är svårt att förklara. Jag skulle kunna hångla med den!

Tjenare Kungen - 1x2x3x4



Varför: Jag älskar vildheten i låten. Den är jävligt genuin. Och folk kan faktiskt relatera till den. Och det tycker jag är viktigt. Den är nästan klockren.

Green Day - 21 Guns


Varför: Jag gillar green day. Det har gjort sen jag var 9 då jag hörde american idiot. Haha, jag snodde jämt min syrras skiva då. Hon blev förbannad. Men iaf, det är en väldigt fin låt. Ja.

The Cardigans - My Favorite Game



Varför: Jo, men den här låten är ju ändå en klassiker på nåt sätt eller hur? Det är ett bra gung i den.

The Sounds - Dorchester Hotel



Varför: The sounds äldre låtar är bättre. Så brukar det vara med dom flesta band och artister. Detta är en låt från nya skivan, och den är bra. Alla låtar är bra. Fast den här är en av dom bästa nya. Dom spelar ju förjävla bra också!

Oasis - Wonderwall



Varför: Det är en myslåt tycker jag. En sån man gärna lyssnar på när man har 80 graders feber och ligger i sängen och fryser. Puss på den.

Broder Daniel - Work



Varför: Därför.

Avril Lavigne - Happy Ending



Varför: Jag gillade henne som mest då för två år sen när singeln "grilfriend" kom ut. Köpte skivan. Tröttnade rejält när jag lyssnat sönder den. Nu är det väl so so. Men jag tycker att hon har en cool stil, och hon är trots allt bra. Den här låten är en av dom bästa hon har gjort enligt mej.

Molotov Jive - Monday Tuesday



Varför: (y)

Johan Palm & Lisa Lystam- 9 crimes 



Varför: Det är äckligt sött. Man märker på johans röst hur mycket den har utvecklats! Men lisas är ju.. ja gud ja. Så fint! Sitter här och blir nästan alldeles tårögd ;')

Kelly Clarkson - Hear Me



Varför: Den är väldigt bra.Känslan i hennes röst när hon sjunger den är otrolig. Mm.

Sugarplum Fairy - The Escapologist



Varför: Löv it.

The Ramones - I Wanna Be Sedated



Varför: Låten är helt enkelt älskad av idiotbilen.

The Clash - London Calling


Varför: Varför inte?

Backyard Babies - Come Undone



Varför: bra rakt i genom.

Beyonce - Halo


Varför: Det tycker jag säger sig självt.

Skulle kunna lägga till hur mycker mer som helst! Men jag har ingen ork!

Home is where your heart is

Hejsan ;)

Jag gick så klart på tessas fest :) ooooh girls they just wanna have fuuuun! Nåja. Det var astrevligt! Några åt pizza medans andra redan hade tjockat i sig. Vi kollade på scary movie 3. Den var inte läskig alls, den var nog inte så rolig heller. Inget jag skulle vilja se igen. Elli och jag fann genast varandra! I ösregnet skjutsade hon mej på renees cykel till ica då vi skulle köpa en gottepöse till henne. Jag satt bakom och höll paraplyet åt oss. Pakethållaren var inte särskilt bekväm, och nu har jag träningsvärk i benen då jag var tvungen att hålla dom högt uppe pga cykelns höjd. Och magmusklerna fick sig visst en smäll dom också, Fast jag har ingen jäkla aning hur jag använde dom. Kan ha varit att jag skrattade som.. aa jag vet inte vad. Sen drog vi till u-hus och kollade runt där. Stannade inte särskilt länge. Men det var väl helt okej, Pappa hämtade mej hos my, och sen stupade jag mer eller mindre i säng! Tyvärr har jag inga bilder, men kanske lägger upp ett par flummade videor när jag "sjunger" (so bad) till ett par låtar och folket försöker gissa vilken låt det är.

Idag har jag varit med mamma och pappa i hh och kollat runt. Det är ju "kräftival" där idag. Eller ja, kräftans dag som jag brukar säga. Bror min fiskar med släkt och vänner helt förgäves. Hahahaha. Nejmen.. aa.

Ikväll ska jag väl bara ta det lungt. Pappa hyrde bröllopsduellen till mej. Den kanske kan va nåt att se. Och så har jag fått tuggummi också :') .. jag tror att mitt läppsylberoende har omvandlats till tuggummiberoende. Nån slags knarkare har jag blitt.

På tisdag äntligen börjar dansen igen! Och det ska bli förjävla roligt!! Jag har verkligen saknat det i sommar! Och eftersom vi slutar 14.10 och det börjar 16.10 ska Linnea följa med mej hem. Hon bor på landet och ja ni fattar. Det blir nog en trevlig rutin kan jag tänka mej!

Och på onsdag ska juniorerna som vi kallar det börja ;D fast, inte juniorerna kan det ju inte heta längre.. Vi är ju större nu.. Hmm? Egentligen skulle det inte vara nåt eftersom vi börjar i 7an då det är "slutet" eller vad man ska säga. Men eftersom jag och flera andra har gått där i ca 6-7 år så kunde antagligen inte Linda (ledaren, eller nåt) släppa oss. Haha. Det ska bara bli skitkul! Vi kanske skulle åka på nån konsert eller kongress i linköping också. Det är skönt att man inte alltid behöver tänka på den där jäkla skolan jämt och ständigt.

Just nu har stängt in mej i min egna musikvärld. Har hörsnäckorna i öronen, och bara njuter!


Sugarplum Fairy -The Escapologist

Hej alla bajsnödiga barn.

Dagen i skolan skulle jag kunna beskriva med ett ord. Det ordet skulle vara "stress". Cp-stressa från jumpan till engelskan, bara 5 minuters raster hela dagen förutom lunchen. Matten var bajs. SO:n, var flummig. Därav läraren Klaaes. Eler hur fään det stavas. Vart törstig hela dagen. My och jag följde med Melle till ica (hon skulle köpa tuggummi). Precis när jag gick in i gången just i början, stod det nån med en vagn och skull gå ut. Jag trodde den skulle köra på mej så jag ba: "Oh gud!" och sprang åt sidan, hehheheheheheheheehe. När my och jag åkte hem så sprang vi in och köpte nåt kolsyrat vatten med päronsmak. Till mej. Gott. Nu sitter amanda och my och spelar laura craft, jag bloggar. Allt det där, hemma hos my. Dom flesta ska till u-hus. Men tessa ska ha fest, så om jag inte blir för trött hänger jag la påt. Annars sover jag bort hela kvällen och alltet. Tråkigt val, men så är det nu för tin antar jag väl..

Fan alltså, skolan har börjat. På riktigt.

Ja, det är ett hot.

Alltså, jag vet inte om det här med bloggningen är en bra idé. Börjar fan tveka nu. Fast ändå har jag ett behov av att skriva. Bajjjjssssssssssssssssssssssssss.

Here they come with their make up on

Idag ska jag säga att det var assegt att gå upp! Det har väl inte vart så mycket annars. Hade en håltimme mellan halv tio och halv elva, så då åkte melinda och jag hem till henne och tittade på humor med tv4. Skönt att ta det lungt lite :)

Jo, nu när jag fått spanska glosor tänkte jag använda glosboken.se ni vet. Sen när jag skrivit in alla ord jag ska träna på och ska starta övningen kommer det upp nåt cp att om man vill slippa 5 sekunders reklam innan varje övning ska man uppgradera sig till premium! Men för fan!? Jag blir så irriterad!!! Ska man inte ens kunna få plugga på sina glosor på internet fort och bra utan att betala en massa eller? Reklam hit och dit!!!! Hatar reklam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -.-
*känn min vrede*.

Imörn är det fredag Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D så jävla göddit! Ikväll ska jag duscha, göra spanska, läsa och söva. Och äta pannkaker ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ jihaaa! Det är faktiskt lite småtråk när ni inte kommenterar :( för jag vet att ni läser den!

Detta ska va kul har jag hört..

Svarar du i telefonen: aaa det är amanda ...  eller nåt
Sätter du på dig strumpan: som ett proffs
Tycker du om gul bil leken: Rätt ute, då man i nuläget ska kolla nummerplåten istället ;) Men trevligt så länge det varade!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Vet inte
Många kontakter har du på msn: 122
Fick du detta test: rånade det
Spenderar du en regnig dag bäst: vara kreativ. Alltså att inte göra ett skit.

Vad...

Tänker du på just nu: Attjag är pisse nödig
Tycker du om sushi: vet inte
Älskar du just nu: toan
Åt du sist: hehhhhehehe gissa?
Drack du sist: Saft
Är din originalfärg på håret: Guldbrun
Behöver du just nu: toan


Varför...

Heter du det du heter: För att jag inte fick heta bernt
Valde du att ha på dig de kläderna som du har på dig idag: svår fråga
Sitter du vid datorn: oj
Svarar du på detta test: just det
Är apelsinen orange: för att den heter det på engelska, och från engelska land härstammar nästan allt annat x
engelska så fick även färgen heta orange. Så jävla smart.

fucccccccccccccccccccccccccccccccck offf glosboken.se !

8 september..

Då ska jag till herr tandläkare. Eller ja, fru tandhyginist. Med andra ord amandas mum. Bara vanlig undersökning tror jag. Men sen.. då börjar det. Antar jag. Dra ut min failtänder. Pappa och jag pratade om det när vi åt förut. Fan alltså. Jag började t om gråta vid tanken på det. Just nu känns det jättejobbigt. Jag sa typ 9000000000 gånger att jag kommer dö. För det kommer jag. Jag blir alldeles tårögd bara nu... fyfan. Jag är så jäkla rädd så jag dör.

Det är lungt!

.. henrik svarade nyss och sa att det inte stämde.. PHIEW!!!

GUD I HELVETE!!!

 Ni ser den lille mannen på bilden va? Okej annars är ni blinda.. DET STÅR PÅ EXPRESSENS HEMSIDA ATT MJÖLBY PÖJKEN ÄR AKTUELL FÖR MELODIFESTIVALEN!!!!! Titta HÄR. Sanna (msn kompis) länkade det till mej. Rubriken var min första reaktion som ja skrev till henne. Ursäkta om ni är kristna eller nåt. Jag var fasen närapå att svimma! Jag kan inte tänka mej johan i melodifestivalen. Jag..jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det det.. ja gud. Det var som.. fan. Men för säkerhets skull frågade jag henrik på bdb. Så får vi se sen.. SHIT! Jag vet inte direkt om det kommer gå så bra för han kanske men. Jaa..

Nu kanske man skulle ha en kategori som heter "dagens chock" ..

Hallå?!

Hemma.

Dagen var..som vilken annan som helst. Fast störd. På NOn pratade vi om allemansrätten. På nån rad stod det liknande: När du rider och cyklar måste du vara försiktig så inte naturen förstörs. Öh? Man kan väl knappast cykla sönder gatan? Jag fattade hur som helst inte det där. Och jag kan fortfarande inte släppa det. Och så fick jag lite damp för att vi är 29 elever i samma jäkla klassrum. Och så går maria (läraren) runt och berättar enskilt vad man ska göra. Det var nåt man skulle skriva. Och melinda och jag var typ sist, så vi fick ju nästan läxa på skiten! Hon kunde liksom ha sagt det muntligt till alla samtidigt! Fyfan!!! Aja, ni kanske inte fattar men det skiter jag i för jag behöver bara skriva av mej. Så fick vi en massa mappar till olika ämnen. Sen var det nåt cp-papper som man skulle fylla i nån gång. Och då var det typ en massa "trivselfrågor". En av dom var: Hur ska temperaturen och ljuset, och möbleringen vara i klassrummet för att du ska trivas? Men hallå?! Konstig fråga. Och så skulle vi skriva ett slags "vem är jag" papper till klassföreståndaren. Det var fan som en självbiografi nästan. Jag var som vanligt inte speciellt seriös. Det stod en punt vad man hatar. Gissa vad jag skrev? Jo, skolsköterskan. Det gjorde Julia C iof också. Men alltså, hatar och hatar. Jag tycker att hon är läskig. Och så var det nåt man älskar. Och eftersom jag skrivit om musik nästan 80 gånger tidigare så drog jag bara till med nån, haha. Så jag skrev henrik palm. Ja tror fan inte ens att han vet vem det är. Och så var det en fråga om framtiden. Eh, alltså. Jag är 13. Jag tänker inte så värst mycket på det..

Sen när jag hade bråttom att slänga in all skit i skåpet så kommer valle och ska snacka med mej. Och han sa att han hade sagt nåt till min bror att jag älskade honom fast valle hade hittat på det själv, och ljög bara för att det var roligt eller nåt. Jag ba: hahah! JAA, kul hehehe.

Förlåt att jag skriver så konstig men jag orkar inte vara normal.

Min skola är konstiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggggggggggggg som fään!

Och så blev jag kallad emo idag. ...hahahahhahaha. Visste att det skulle komma.



Nu ska jag lägga/sätta mej i sängen och halvsova och kolla top model och project runway. Great life! I know! Oså äta...

Mitt klassrum :-P

0-31a691e0f318991b56dc3f122d471e82.png

Kolla varifrån!

Mitt klassrum :-P


hejhej :-) nu ligger jag i min kär

0-73473935472e750e9b4de86820248b4d.png

Kolla varifrån!

hejhej :-) nu ligger jag i min kära säng och borde försöka sova. Men jag tänkte att jag kunde slänga in med ett hastigt inlägg från mobilfan innan. Nadine och jag snackade lite på msn om att sanna, jag, hon och melinda inte kom i samma musikgrupp. (Vi är 29 elever, så vi blir indelade i grupper så det inte blir kaos). Men vi ska försöka charma både musikläraren och våra klassföreståndare! Hoppas verkligen att det funkar. Annars känns det lite pissit. Håll tummarna gott folk! Godnatt!


I try to focus my attention

 En nyduschad och mätt och trött och glad amanda ser ni på bild!

 Även på den här.

Nej seriöst inte kul. Jag är tröött. Jag känner mej velig också.

En passande rubrik.

Jaha, dagen började väl som den gjorde antar jag. Det mesta har varit bra, maten i skolan var god (potatisbullar med bacon), sitter aldrig fel! Det har varit rätt lungt ändå. Till bilden...haha. Bildläraren heter anders, men kallas för valle. Anledning: Han kommer från valdermarsvik. Han är helt koko i huvudet. När han gick förbi innan lektionen sa han: "Tjababababababaa!" Och sen sjöng han nåt i stil med: "Jaaag är såå hungrrig, vad gooottt det skaaaaaaaa blii!". Seriöst, snubben är körd. Av andra elever har man fått "tips" om att om man som tjej vill ha höga betyg av han ska man gärna gå lite lättklädd, eller med tajta kläder.. Nåväl. Mitt taktik är fjäsk, som alltid. Han är även en väldigt hippie männsika, om man nu kan säga så. I klassrummet babblade han nåt om att bildsalen är frihet! Där ges inga läxor, och man kan bara vara lugn. Och sen: "Jag begär bara en sak utav er. Att vi ska bli vänner!" Eftersom han inte hade träffat så många utav oss tidigare, ropade han upp oss. Och jag säger det. REN utpressning! Såhär lät det när han ropade upp mej:

V= valle J=jag

V- Amanda?
J- Jaa, det är jag.
V- Nejmen, dej känner jag igen!
(folk tycker att min bror och jag är lika)
J- Hehe, jaa min bror har gått här. Robert .. Karlsson.
V- Jaa! Men han såg jag förut med en tjej! Lizette! Är dom ihop?
J- Öh.. nää... Det här känns lite som utpressning..
V- Jo men, hon har verkligen skärpt till sig den tjejen!
J- Mm allts..
V- Vart bor du då?
J- Eeeeh, i ett rosa hus.
V- Jaha, så allting är rosa? Alla stolar alla väggar möblerna?
J- Öh nej. Alltså bara utsidan..
V- Okej! Vart ligger det då?
J- Vid rondellen vid rasta.
V- Okej, då vet jag inte.
(lite senare) Jo just det! Nu tror jag att jag vet!

Sjuk. Det lät MYCKET värre i verkligheten.. Men han är väl trevlig kan jag tro. Men konstig. Vi fick börja med att måla av varandra.. Jag har ingen speciellt bra talang för att rita. Så det var lite pinsamt. Jag menar man vill ju inte gärna förolämpa folk. Jag fick rita av julia, alice och melinda. Nej, jag vart inte nöjd med nån. Men snygga är dom ;) i verkligheten!

Jag har ätit alla bullar som stod framme på diskbänken. Men nu är jag hungrig - igen. Sen ska jag duscha ÄTA.

Jag vetifan vad jag gjort, men jag har träningsvärk i skinkmuskeln eller vad det heter.



Fuck off

Nu sitter jag sassa, my och Melind

044e44d612cf64233dc3953026189ca5.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag sassa, my och Melinda och väntar på att spanskan ska börja.


Tydligen inte bara jag.

Smsade med söta my förut, och det var tydligen inte bara jag som somnade. Det var hon själv. Och amanda hade visst också slumrat till hemma hos sig. Jag sa det till henne att inse, vi börjar bli gamla. Jag kommer personligen gå rakt in i väggen snart. Jag har nog ansträngt mej för mycket tidigare år. Jag behöver egentligen inte göra det. Jag har fan överdrivit om jag tänker efter. Det är lite smågay att jag får betyg i 8an.. jaja, whatever.

En person som heter sofie förgyller nu min ågestvecka :') hon skickar en massa oasis låtar till mej. Jag älskar oasis. Dom är så aa. Det går inte att inte älska dom. Tack soffan! ♥

I'm in no hurry, you go on and tell your friends Im losing touch.

Efter att jag degat vid datorn i ca en halvtimme eller nåt satte jag på tvn och kollade på säsong 3 av top model på 3an. Drack varm choklad med grädde - ja, jag vet. Det ska man göra på vintern. Fast det skiter jag i. Det var gött. Efter det var det project runway som kan vara rätt trevligt att titta på beroende på vad temat är. Idag var det brevbärarsak. Mindre trevligt eftersom det var ett tråkigt tema. Jag la mej ner i sängen lite skönt med mina 80 000 kuddar och myste lite. Eller ja, jag somnade. Jag halvsov. Men det var skönt. Jag är fortfarande trött men inte lika. Hungrig också. Haha, hur många gånger har jag skrivit att jag har varit hungrig egentligen? Jag är en hungrig människa, men som inte får i sig så mycket som jag förmodligen borde. Men till min lycka hör jag nu hur pappa börjar med maten :) hamburgare blir det. Det duger för mej.

En sak jag glömde att skriva i förra inlägget var att min nye träslöjdslärare (även klassföreståndare) såg JÄVLIGT hård ut! Han var väl kanske runt 170-175 cm lång, BIFFIG! Och så hade han mustasch runt käften (tjock som ombergs skog) och glasögon. Han drog inte ens på munnen nästan! Och vilket ton förresten! Ujujuj, han blir väl inte att leka med kan jag tänka mej...

Tänkte kolla bdb nyss med då stog detta "roliga" (?) meddelande:

 (men nu funkar det visst igen..)



The Killers - Losing touch


And I'm on my knees, looking for the answer...

Pay me.

Jag är hemma nu. Jag har ingen aning när vi slutade. Runt tre tror jag iaf. Jag kom dit in i klassrummet, fick sätta mej på en placerad plats mellan julia c, och julia j. Mycket trevliga tjejer! Sen var det nån slags uppropning och det var en ganska pinsam och obekväm situation för alla. Fick skåp och sådär också. Nummer 100 ;) lika gammal som jag en gång kommer bli, hihi. Jag hittar faktiskt till det :) (heheheheheheehehehe). Maten smakade halvbajs. Under vår 1 timme långa rast traskade my, jag melinda och amanda till fridtjuvbergskolan (exet) och träffade våra gamla lärare. Dom blev hur hysteriskt glada som helst! Som mej på julafton ungefär. Dom bönade och bad: "Snälla kom tillbaka oftare!" Haha, visst :) tänkte vi. Sen spelade vi kort och blablabla. Och så lekte vi och lite sånt. Det var väl inte så kul. Jag har fortfarande inte fattat att sommarlovet är slut. Nu känns det som sommarlov, och jag skulle mer än allt vilja att den känslan var sann! Det var en jäkla massa saker man var tvungen att betala om man tappade bort skiten. Jag orkar inte mer nu.

 Fan så skön nathalie är, haha.

Det är ett helvete i skolan. Först

3bc3809fefc2ac86899df9f2c5bb0c2c.png

Kolla varifrån!

Det är ett helvete i skolan. Första lektionen var en väldigt pinsam och faktiskt nervös situation.


06:48

Vafan gör musikungen uppe såhär tidigt tänker ni säkert nu. Egentligen skulle jag ha gått upp klockan 07:00. Men nu var det så att jag gick och la mej tidigt (enligt mej själv) då var klockan halv elva. Jag vaknade halv sex och hade ont i lilla maagen. Då gick jag upp och drack och sen gick jag och försökte sova igen. Men det gick inte. Som tur var gick "magontet" över. Och neej, jag är inte nervös gött fölk!

Jag är..

trött
hungrig
förvånad

Det känns verkligen inte som skolan faktiskt har sin första helvetes dag idag men.. aa. Det har den tydligen. Just nu lyssnar jag på rixfm morron zoo som jag alltid gör under mina skol-morgon-rutiner.

 Ser en aning sur ut på bilden, men det är såklart uppbenbart varför.

Jag känner mej rätt social, men såklart är ingen inne på msn haha. Jag vågar inte heller skicka ett sms till nån, då jag med all säkerhet kommer få tillbaka ett "vafan-väckte-du-mej-för-din-slampa-sms?!" Hihi.

 

Motorsåg? Ja
Stereo? Ja
Lordi - Hard Rock Hallelujah? Ja
Taggad? Som fan

Förmodligen kommer jag mobilblogga under dagen.. Stay tuned!

Fuck off

Sommarlovet är slut, jag längtar redan till nästa + svar på kommentar.

Jo, jag får nog nu ändå erkänna att sommarlovet är slut. Mitt sommarlov har varit otroligt händelserikt och samtidigt galet. Jag är verkligen glad att jag umgåtts mycket med my, sassa, cornelia. Tyvärr känner jag att jag inte har varit med melinda så ofta som jag nog velat. Men imorgon ska jag träffa min bästis igen och det blir skönt. Nu kommer det en massa bilder istället. Några av dom kanske ni redan har sett, men skitsamma.

  Min kära my :)

 





 

 

 

 

 

 

Sådär :) nu till svar på kommentar



Folk som har följt min blogg en längre tid vet att jag har en förmåga att vara lite ironisk ibland. Eller kanske lite ofta. Men iaf, självklart skulle jag ha sagt det personligen till personen i fråga. Fast nu var det så att jag inte kunde få tag på henne. Och det kan mycket väl verka som jag bryr mej pga att jag skrev det inlägget, men helt ärligt så nej. Och jag är naturligtvis inte arg på varken Hanna, eller dej Bullen ;) Det var mer som ett "try to break me bitch" nejmen. Hur som helst, ta inte allt jag skriver så personligt eller på allvar. Det blir bara så fel då. Det jag menar med inlägget är nog bara att man inte ska ta nån skit helt enkelt! Man ska inte ta åt sig så mycket :) Och ja, jag kan hålla med om att jag överdrev lite väl i inlägget med det står jag för också. Men, jag ångrar det absolut inte!

:( nu har jag återställt alarmet på mobilen. Det enda positiva är väl att jag kommer vakna upp till suedes underbara saturday night.

Peace and lööööv ♥

Med glimten i ögat.

Jag har säkert nämt förut att jag har gjort ett "experiment" i under sommaren. Jo, dagen innan jag fick sommarlov mätte jag mej och då var jag 164,5 cm lång. Och idag - en dag före skolstarten, så är jag 167 cm. Så 2,5 cm har jag växt under sommaren. Inte så värst mycket, med det var ändå ganska roligt att veta^^

Kom även hem från my för en kvart sen kanske. Nu är jag hungrig och maten håller på att lagas. Jag la i lite skit i min "mini-axel-väska" eller vad jag nu borde kalla det. Tyvärr är jag redo. Nästan. Det där med alarmet har jag inte fixat än. Och det gör jag helst så sent som möjligt. Det är där skon klämmer.

Efter maten ska jag duscha och ha mer ångest och äta nåt med en massa socker i. Ett tips från kära my's mamma fakiskt, haha.

Nu ska jag bota min hunger.

 Nej, jag har inte brunt hår. Det är svart men cam ni vet :)


Nu är jag påväg till my. Vi ska ta

506cbea17c66e99d04ab4baad277ffae.png

Kolla varifrån!

Nu är jag påväg till my. Vi ska ta självmord.


The day of ångest has arrived.

Läs rubriken själva. Dagen dagen har kommit. En jävla dag. En dag då jag vill begå självmord. Fyfan att det låter överdrivet. Men på den skolan jag börjar på, är dom inte nådiga. Jag låg i sängen vaken rätt länge imorse och tvingade mej själv att inte öpnna ögonen eller nåt. Tills det att mor min kom in. Drog upp persiennerna och sa att jag skulle gå upp. Okej. Jag erkänner. Klockan var trots allt halv ett. Men ändå. Jag ville bara inte gå upp. Så jag fick ett mindre utbrott och bara skrek. Stackars lilla mamma. Nåja.

Klockan var väl runt halv tre igår. Jag låg i sängen och lyssnade på musik som jag brukar när jag inte kan sova. Då ser jag igenom mina persienner hur ljust det var därute. Vafan tänkte jag. Är det nån som har tänt lampan där? Det kan man bara göra inifrån. Och det är bara jag i familjen som kunde vara den misstänkte eftersom jag har gått i sömnen förr, och kanske fått återfall eller nåt. Men nej. TIll slut smög jag mej fram och kollade lite igenom persiennerna. Till min fetaste rädsla nånsin så kom det en skugga som for förbi. Nu tänkte jag att det var nån där ute. Så, jag väntade in rätt läge och tog sats till mammas och pappas sovrum precis bredvid mitt. (Som tur är). Då sa jag till pappa att det var nån där. Han gick och kollade. Men nej. Ack så fel jag hade. Förklaringen var att det blåste väldigt mycket, och ljuset från gatlykterna lyste på fönstret, och när det blåste kom det skuggor. Det tog lite tid att smälta det fakiskt. Jag blev ganska rädd ändå...

Dagen kommer jag "döa" (spendera) med my.

Fuck off

FixarN

...det är jag det ;) har fixat mobilbloggning (kolla inlägget nedan). Trodde det skulle vara skitkomplicerat precis som allt annat skit. Men det var det inte alls! Så även om du är nästintill cp-skadad kan du också fixa det. Gör det här.

Idag har jag städat min hårkoloni till rum. Alltså har jag varit duktig. Alltså borde ni ge cred till mej.

Och så har jag varit med my, och så har mamma bakat så jag blir nog tjock igen, haha. Jag ska säga er att min mamma bakar dom godaste saker man bara kan baka! Hon är helt genialisk på den biten. Förresten så heter hon Marina, om det nu är intressant att veta.

Morgondagen kommer vara en ångestfylld dag. Dagen då allt innan skolan förbereds. Nåt som kommer kännas PISS rent ut sagt är att ställa alarmet på mobilen igen. Fyfan. Suck.. My och jag pratade om det förut och så sa jag på skoj att jag skulle ta självmord. Hon sa att hon skulle hindra mej. Och att det bara var ungefär 6 år kvar i skolan för våran del - inte för att det var nån vidare tröst direkt.

Man får la tat med en nypa salt antar jag.. Fast salt som är så jäkla äckligt!

Utan titel

4db1d16ee4f3c03e964386244f09892e.png

Kolla varifrån!


Röja hela jäkla skolan!

Hmm, jag funderar på att ta med mej en motorsåg till skolan första dagen.. Det vore mja, fränt. Hur jäkla coolt vore det inte att bara storma hela helvetet med världens fetaste motorsåg och bara röja skiten?! Och skrika: "YEEEEAAAAAAAAAAAAAAAH MOTHER FUCKERS! " Första dagen och allt! Se alla lärares miner och värsta bara NJUTA! Tänk att vara den av alla ungar i Svergie som får äran att göra det? Det som alla så gärna vill göra. Och så är jag den av alla som verkligen utför det! Åh, det är nästan som en dröm ;) Fan vad jag verkligen skulle vilja göra det. Och såklart ska jag ha världens FETTO stereo med världens ljud och spela Lordis hard rock hallelujah på högsta volym! Efter allt detta roliga kommer ju säkert tråkiga och minst sagt hårda följder..Mene, vafan? Man lever ju bara en gång!


My och Sassa, you guys made my day :*

Jag känner mej förbannat glad! Vems förtjänst är det? Jo, det är My och Sassas! Dom har varit här och flummat och SKRATTAT med mej såklart, haha. Nu är my hemma och äter nån mat, sen kommer hon tillbaka! Kanske blir det en liten promenad eller nåt.

Nån/nåt annat som gör mej glad är det här klippet, haha.

Fan och music makes me happy

Mamma ville att jag skulle prova en massa kläder och se vad som var för litet förut. (Ni vet, jag växer faktiskt också). Och till min besvikelse kom jag inte i mina kära älskade röda skönt slitna byxor. Dom var så snygga och satt så bra! Och nu är dom körta, och min röv har blivit större, haha. Men jag kunde fakiskt knäppa dom! Blixtlåset var iof lite knivigt, men ändå. Mamma fick intala mej sanningen. Så, nu är jag på jakt efter ett par nya! Gör verkligen inget om det är cheap monday, hehehehehe. Jag är verkligen i behov av pengar, pengar, pengar, pengar, (eko).

Jag är en jäkligt trött människa just nu. Jag tänker nog inte plåga mej själv så länge till med att sitta uppe.

Man kanske ska ta och städa imorgon då. Det blev trots allt ganska mycket hår på golvet efter bratzen vs myscenen. Plus mitt eget. Äckligt vuxen jag låter.. Nej så ska det bannemej inte få vara! Fast, jag har all rätt att skylla på att jag är trött. Så därmed är jag inte skyldig er en ursäkt. Nu hör jag hur det börjar regna lite smått där ute på fönstersaken.

Just nu är det hungrigt, trött, törstigt och lite smådeppigt att vara amanda karlsson i det rosa huset på råggatan, numret mellan 1 och 3 i ödeshög. Ska nog lyssna på lite musik innan jag somnar, då brukar jag gladare :)

Ett sånt där roligt bildinlägg som ni älskar!

Som sagt var det nostalgi dags för mej idag! Fast.. eftersom jag har så dåligt minne kommer jag knappt ihåg nåt.

före

 Detta är Roxy (bratz) och Chealsea (myscene) innan vi skulle tvätta håret. Hahaha.

 Nolee (myscene) goes naked

 Cloe (bratz) knullrufs och svart-face (myscene)

 Suddig bild på när jag tvättade nåns hår. Sassa och jag var väldigt flummiga, därav kvalitén på bilderna, höhö.

 Sassa fönar håret på Nolee

efter

 Haha, vi och jag var nära på att garva ihjäl oss när vi ställde upp dom..

 Cloe knullrufs och svart-face fick inte vara med, för dom var hjälplösa. Men dom fick sin fotosession i alla fall!

 Fan alltså, jag älskar nog cloe mest ändå.



Annat

 Vet inte om my spyr eller nåt?



Och nu till "överraskningen"

 Haha, och nej det är inget tjat. Det kallas: "Sånt-gör-Sassa-och-jag-när-det-åskar-och-regnar-och-vi-har-tråkigt" Vi gjorde den igår tror jag.

 

Nu ska jag städa mej i duschen :)

 Oj, jag glömde nästan gay-kenny ;)


Jag har skaffat jobb - utan betalt!

Som sagt. det har jag. Bloggdesigner. Rätt kul ändå. Så nu ska jag ta tag i en till. Men Sassa kommer snart och då blir det BRATZ för hela slanten!

PAY ME SOMEONE?!

Hyffsat nöjd ändå

Det är precis det jag är. Ännu en otroligt fin bild som Nadine har tagit. Kolla hennes blogg när ändå länken finns så enkel där att klicka på! Senare idag (höhö, uppmärksamma tiden)  kommer den "hemliga" bloggskylten upp. Men om ni är tillräckligt intelligenta kan ni nog redan lista ut vad budskapet på skylten är ;)

För övrigt kommer Sassa hit imorgon igen. Förresten hade hon klippt sig hos "turken" som vi kallar han. Det är lite småkomiskt för det finns fem frisersalonger (säger man så?) i ödeshög, men det är nästan ingen som bor här. Och halva befolkning tar ett steg framåt i utvecklingen och klipper sig i mjÖÖlby istället. Men iaf. Den där turken har inget bra rykte. Om man säger hur man vill ha håret säger han jämt emot. Vad hände egentligen med "Kunde har alltid rätt!" ? Varje gång man går förbi sitter han där vid sitt sk "kontor". Jag vet egentligen inte om man borde tycka synd om han eller inte? Det är ju ändå han själv som har klantat till det. Och varför ska jag tycka synd om han? Jag som är så skönt ego ;)
Det jag skulle säga var att Sassa blev inte nöjd. Men jag tycker att hon passar i lite kortare hår helt ärligt. Och igår skulle hon färga det mörk mörk mörk brun. Men det blev svart istället. Haha, nu kommer säkerligen hon och jag bli klassade som emosar på lysing. Screw that! Jag blir så trött på folk som har så cpskadade tankar om folk. 

Jag har "lovat" Sassa att vi ska leka med barbie. Men jag tror nog att jag ska plocka ner bratzen som alla var helt kåta i förr. Jaa, det var fanimej goa tider det där! Fast vi ska nog bara hyffsa till dom lite. Jag antar att dom har ungefär likadant hår som johan palm, fast mer knullruffs. Och kläderna kan va helt okej, eller bedrövliga. Kanske har dom blivit klämda i ansiket så en missbildning har uppstått? Men åh så många minnen som kommer väckas!

p-pöjken åwh :')

Bara en rubrik

Jag håller på (i huvudet) att ändra liite på designen på bloggen. Det skulle verkligen inte skada med färg ändå. Nåja, jag återkommer!

Bland alla mina pappersnäsdukar

Heeeeeej :)
 
Jag fick panikeN förut. Och när jag får panik, är det ingen vanlig panik. Det är panik panikeN. Jag trodde att det åskade, så jag sprang omkring som en ko som ska ut på sitt första grönbete på säsongen. Jag drog ut allt jag såg och kom åt. Inne hos bror min fanns det även en skål med godis, så jag rånade lite, hihi. Men, det var ingen åska :s .. fan. Jag tror jag börjar bli nojig nu. Inga nudlar hade vi heller. Jag fick nöja mej med en gorbys pirog. Okej, men inte mera. Åt inte ens upp hela. Men sen kom Sassa iaf. Och som vanligt åskade det, så hon hjälpte mej med en medelmåttig bloggskylt. Gissa till vem? Bild på den kommer väl sen.

Just nu äter jag (äter alltid nåt, haha) en muffins. Stor som Omberg.. Okej. Ni vet förmodligen inte vad Omberg är för nåt. Det är en stor böld på/i (?) ödet. En fettoskog. Och tittar på family guy. Jag älskar Stewie.

Nu blir jag lite huvudgalen. En tjej som jag typ känner var och handlade med sin mormor, och så råkade mormorn panta Lovisas (tjejens namn) redbull som hon fått av Johan Palm. Och då sa Lovisa till personalen att hon gärna ville ha tillbaka den. Men dom sa nej det får du inte! Men sen när Lovisas mamma frågade så var det självklart! Jag blir så arg på att folk inte bryr sig om vad barnen säger! Vafan!? Man kanske skulle bli en sån där rebell ändå..

Hellohellohellohellohellohello

Här sitter jag ensam i hela huset med mina pappersnäsdukar utspridda över hela sängen. Lyssnar på Nirvana och "döar" mej som jag brukar kalla det.

Jag gick upp vid tolv, och så kom pappa och sa att jag hade fått brev. Det var som fan tänkte jag, tjejen som jag skriver med i USA har faktiskt fattat att hon ska skriva hem till mej! Men jag blev besviken. För det var från skolan. Såhär står det:

Hej på er!

Nu är ni välkomna till Lysingskolan

Vi träffas på måndag 17/8 kl. 08.30 i salen Ä8.

Under förmiddagen ska vi vara i klassrummet och gå igenom en massa viktiga saker, t.ex. schema, regler, dela ut nycklar och eventuella busskort.

Vi äter lunch tillsammans (pastagratäng) och sedan räknar vi med att vara ute under eftermiddagen om vädret tillåter.

Första dagen är en hel skoldag och bussarna går hem ca 15.30.

Vi vill redan nu göra er uppmärksamma på att 7A åker till Åvallen onsdagen 26/8 för att lära känna varandra bättre. På kvällen har vi ett kort föräldramöte där, då även fritidspersonal medverkar. Vi räknar med att ni tar barnen hem. Mer info kommer.

Tillsammans md detta brev bifogar vi blanketten Anhöriguppgifter, som vi vill att eleverna har med sig ifylld första dagen.

Välkomna till ett nytt läsår önskar era klassföreståndare!

Klas Christian Christina

(sen ska det vara deras telefonnummer, men det är onödigt att skriva).

För det första vet väl ingen i 7A vart Ä8 ligger? Robert har förklarat för mej, så jag får hoppas att jag hittar. Men det ordnar sig alltid på nåt sjukt sätt ändå. Alltså, jag vill inte. Jag vill verkligen INTE! Suck. Aja..

Jag är hungrig. Undra om vi har nudlar?

Alltså, jag sitter verkligen och tjuter wähäää

HAHA! Jag sitter här och tjuter och snörvlar och har mej! Wähäääääääääääääääääääääää! :'( Jag bryr mej så in i helvetes MYCKET!

Kalla mej gärna jobbig - jag vet att jag är underbart goer!
Du, "Henrik tycker att du är Jätte jobbig" aa visst ;) han tycker säker det. Det tror jag helt ärligt (och seriöst) Men några klagomål från han har jag inte fått ännu! Kolla i min gb kära du om du inte tror mej ;)

Omogen? Såklart att jag är ;D vem vill vara 40 år mentalt när man är 96a?

Just det ja! Skitunge? Lilla? Vem är det som stavat fel på "tilomed" HAHA!

Jag älskar när folk tycker att jag är jobbig! Men, andra tänker verkligen efter och fattar att det bara är min humor :)

Och Hanna, jag älskar dej gumman! Jag kunde varit en av dom som tagit bort kommentaren. Mene, det skiter jag i. Jag bryr mej inte om vad folk tycker och tänker om mej. Om dom tror jag är en slampa, vafan? Jag bryr mej inte ett piss! Så länge jag är ärlig mot mej själv!

Det var mej en rolig kommentar som jag uppskattar lika mycket som dom andra! Ännu roligare var det att ge svar på tal på den!

SUCK ON THAT, BITCH!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!

Författaren Amanda!

 Kvinnan på bilden har jag döösnackat med på msn ^^ vi hade en plan hur vi skulle få Henrik att blogga! Och efter att ha delat våra tankar och ord, kliade författaren i mej! Så, jag skrev som en kort "sammanfattnings-saga" om hur vi (iaf, skulle tänka oss att göra) för att få Henrik att blogga!

Enjoy folks!

Palmernas Hjältar

Allt började med en härlig spelning med The Johan Palmz. På plats var även idiotbil och eriikssooon. Dom var verkligen ett par trogna fans av radiorat och pajaspojken. Tyvärr så hade pajaspojken lite problem med att blogga. Men, eriikssooon och idiotbil kom inte dit utan en plan minsann. Nej nej. I det hemsydda gitarrfodralet idiotbil hade med sig, fanns det ett gevär som hon fick låna utav sin farfar. Efter signeringen och nästan alla fans hade gått var det bara idiotbil och eriikssooon kvar. Radiorat och pajaspojken blev lite misstänksamma och undrade varför dom inte gick hem. Adam, mats, steve och simon plockade ihop alla instrument, och märkte inte när idiotbil tog fram geväret, och eriikssooon överföll radiorat. Pajaspojken och radiorat tordes inte annat än att följa med in i bilen som stod parkerad inte så långt ifrån dom. Eriikssooon kastade in radiorat i backluckan, och tillsammans fick idiotbil och eriikssooon kasta in pajaspojken i baksätet. Eriikssooon satte sig vid ratten, och idiotbil satte sig på pajaspojken. I hopp om att polisen inte skulle se nåt, och att den nye gpsen dom rånat fungerade körde dom iväg. Idiotbil tvingade ur pajaspojkens hemadress, så nu försökte eriikssooon följa gpsens instruktioner så gott hon kunde. När dom kom fram var det lyckligtvis mörkt, så ingen såg när idiotbil och eriikssooon hotade in pajaspojken och radiorat i pajaspojkens lägenhet. Pajaspojken fick upp nycklarna ur sin ficka och låste upp. Sovandes i lägenheten fanns hans flickvän. Idiotbil var tvungen att slänga in henne i garderoben. Nu höll eriikssooon fast radiorat, medans idiotbil hade plockat fram en dator och satt nu med geväret och hotade: "Om du inte bloggar nu så skjuter jag radiorat i gitarrarmen!" Pajaspojken hade inget annat val. Så, han gjorde som han blev befalld till att göra.

När han blev klar med inlägget insåg han hur fel han hade haft hela tiden. Ja. Varför hade han inte bloggat oftare förut? Det kändes bra att egentligen uppdatera bloggen vars bäst före datum nästan gått ut. Pajaspojken blev så glad att han kastade sig på eriikssooon och kramade henne av lycka! Likaså gjorde han med idiotbil. "Tack så otroligt mycket! Utan er och ert gevär hade jag aldrig insett hur fel jag har haft!" Idiotbil la ifrån sig geväret, och eriikssoon släppte radiorat och tog fram pajaspojkens flickvän ur garderoben.

Ända sen från den dagen har pajaspojken, radiorat, eriikssooon och idiotbil varit bästa vänner! Pajaspojken fick verkligen livslusten tillbaka, tack vare Palmernas Hjältar!


Fuck you

Fråga mej inte om rubriken :) den var bara ämnad att bli så!

Jag har varit taskig och knappt bloggat nåt idag. Haha. Nästan hela natten, och lite idag har jag spammat, tjatat på Henrik, att han ska blogga :P Det har nästan hjälpt. Ett tag trodde jag att han skulle bli förbannad, för jag har fan tagit över hans gb på bdb. Men icke. Jäklar vilket tålamod han måste ha!

Alla bara älskar mej :) visste ni att namnet amanda betyder älskvärd? Jaa, inte lustigt alls om ni frågar mej!

Jaja. Igår gick jag och la mej sent. Och åskan gick imorse. Då kom far min in i rummet och drog ur kontakterna. Klockan var nästan halv nio, och jag kunde inte somna om. Men jag visste att jag skulle vara skitrött om jag gick upp då. Så till slut somnade jag om igen. Gissa när jag vaknade igen? Jo, klockan ett. Fast det vara bara skönt ändå. Så idag har jag bara varit allmänt trög och borta och flummig och allt sånt. Och så har jag liiite ont i halsen, och snorig. Perfekt! Då slipper jag skolan på måndag! :D kunde inte blivit mer tajmat, haha!

My heart won't go on

Upptagen männsika

Som rubriken lyder är jag en upptagen männsika :> spammar henrik palm på bdb att han ska blogga.. Håll tummarna!!

Svar på i genomsnitt en halv fråga!

Du...du är tretton år? Oh. Skit. Trodde du var snarare sexton. Jaja. Några frågor var de ja.

Du gillar rock har jag förstått? Vilken slags rock? Klassisk, heavy metal, där dem mer skriker än sjunger, eller populär nu rock som nickelback m.m.?

Vem skulle helst vilja träffa - levande eller död, och varför?

Svar: Haha, folk brukar säga att jag ser äldre ut :P Alltså..jag gillar nog all slags rock. Men jag STÅR INTE UT MED METAL! Jag skulle så jäkla hemskt gärna vilja träffa min morfar. Han dog när jag var ett år, så jag kommer inte ihåg han. Och vad alla berättat, så var han en jättebra sak, och jaa. Jag är fan skitledsen för det. Jag skulle vilja fiska med han :')

Idol? :)

Svar: Oj. Jag, alltså. Idol och idol. Det jag lyssnar mest på är iaf: sounds, clash, johan palm, suede, molotov jive, oasis, pete doherty, nirvana, amanda jenssen.. jaa allt möjligt sånt!

Vad vill du bli för nått efter du har gått klart skolan? :) Största idol?

Svar: Jag ska bli rockstjärna^^ Jag vet inte vilken största idol jag har. Det är inte så att jag har så många, men inte heller att jag har så några. Bara det att jag inte tänker på det på det sättet.

vad vill du gå för linje på gymnasiet?

Svar: Oj. Sånna baner har jag bara nuddat vid. Estet. Eller något med musik iaf. En gång tyckte jag att det skulle vara fränt att gå bilmekaniker linjen, och det tycker jag fortfarande (H)

du har rätt cool stil! har du några speciella personer som inspiration eller har du ingen inspiration alls och bara kör på det du tycker är snyggt?

Svar: Tack som fan! :D nja. Egentligen har jag väl ingen direkt inspiration från andra. Isf skulle jag nog säga att jag älskar stilerna i filmen tjenare kungen. Den stilen millan har. Lite 80 tals punk! Annars tar jag bara på mej det jag tycker är snyggt och trivs i!

Skarru inte börja på skytte?
Det är as roligt, man kan låtsas att måltavlan är en värsta fiende,d å blir det 100 ggr roligare :D

Svar: Haha! Skytte.. hmm.. nja det vet jag inte riktigt. Det är nog inte min grej. Fast det där med fienden skulle passa mej perfekt! För sån är jag! Men annars skulle jag nog vilja börja på handboll faktiskt. Det har jag lite talang för åtminstånde.

1.Vem skulle du Verkligen vilja träffa?
2.Har du varit 'jättesjuk' nångång?
3.Vilka kända personer skulle du vilja se som ett par? Det var några:)

Svar: 1. Kungen! Han är frän! Och Amanda Jenssen. Jag älskar henne!
2. Ja, jag har haft sharlakansfeber (hur det nu stavas) och då kvävdes jag nästan :P heh
3. Hmm.. jag har faktiskt tänkt på amanda jenssen och johan palm, haha. Eller Alice och johan. Eller nåt. Vafan jag vet inte :P

Va vill du jobba me o framtiden?? Några förebilder?? :D

Svar: MUSIK! Så det bara skriker ommet! Förebild har jag nog inte. Faktiskt.

är du gay ?! XD

Svar: Jag är alltid gay vettu ;)

aja, några frågor vart det iaf.


FRÅGESTUND!!! SHALALALALALALALALALALAAAAAA!!!

Okej.. I'll give it a try! Fråga vad som helst! Jag svarar på allt! Hur cpad än frågan är :D Ni får mer än gärna ställa fler än bara en ynka fråga!

Use your brain now

Nån som pissat på sig eller?

MY OH MY!

Fort som fan fick jag stänga av datorn. Brüch kom just hem och sa att vi nog borde dra ut kontakterna, för det var världens oväder på gång. Tro mej. Det var det verkligen! Det SPÖREGNADE. Det haglade lite t om.  Alltså, jag tror inte ens att det finns ord till att beskriva! Och åskade gjorde det också. Höll på att skita ner mej av rädsla när blixtarna kom. Poolskyddet åkte av, buskarna vek sig, skylten vi har på ytterdörren var nära på att flyga bort. Sen när mamma vågat sig hem från jobbet, gjorde vi en märklig upptäckt. Hon satte sig ner på "mamma-stolen", och skulle titta igenom posten. Då märkte hon hur blött det var på golvet. Jo, det tro fan. Det hade läckt in. Lite komiskt ändå. Just nu är det ändå rätt fint.

Vad ska man göra nu då tro?


Monday Tuesday



Jag är en förkyld människa just nu.

Molotov Jive- Monday Tuesday




Monday tuesday antyhing you say...

Jahopp. Här sitter man. Småförkyld, och smått ångestfull. Exakt nu om en vecka befinner jag mej i skolan. Även kallat helvetet. Haha.. näärå, men det ska nog gå asbra. Bara lite surt.

Fett med cred till mej för jag har faktikst gått och vunnit veckans blogg hos emma. Hoppas att jag får lite fler följare och så nu :P jag har verkligen märkt att min statistik bara blir bättre och bättre nu! Det gör mej asglad, och ännu gladare blir jag om ni kommenterade mera :D

Och detta som kallas "frågestund".. det ska väl jag ha då. Antar jag. Fast inte just nu. Antingen kommer jag misslyckas helt jäkla totalt och skämmas! Eller, kanske det blir rekordmånga frågor, haha. (Förmodligen inte!) Men, man kan iaf testa! Eller hur?

Jag ska vibba sönder sassa på msn nu och försöka få hit henne så kan vi kolla på tv eller nåt.. Hehe. 

Förresten, ni har väl lyssnat på låten däruppe? Den är fanimej bra! Fast Henrik tyckte visst att sugarplum fairy utglänsde dom. Hmm... jag vet inte.. Vad tycker ni?

 Visste ni att pluggar till mattelärare? :O han ska ju ffs hålla på med musik! När jag läste det så blev min reaktion: "nejnejnejnejnejnejnejnej" och så slog jag händerna för ansiktet.

Although, we luv the weirdness

Frågestund? Vad tycker ni?

Törs man ha en frågestund tro? Jag menar, lite skämmigt om det bara är typ tre stycken som kommenterar och frågar nåt. Så vad tycker ni?



You sit there in your heartache

www.omgle.com är en helt sjuk sida! Där chattar man med nån man inte känner :P förut chattade jag med en tjej som var från brasilien, hon var 15 år och hade i stort sätt samma musiksmak som jag^^^^^^^^^roligt!

Nåja. Det blev inget eva&adam. Till min lilla sorg upptäckte jag att jag redan hade sett alla avsnitt. Men, jag åt min glass. Och jag fick nöja med med american idol. En grej som jag har tänkt på är att sveriges idoler är mycket bättre, än dom amerikanska. Jag tycker att vi har mer personlighet på våra.

På tal om idol ja. Ni såg väl darin på sommarkrysset när han gjorde en massa mj grejs? Jag tyckte om honom förr. Tills den nya skivan. Jag tror nog inte att det är han det är fel på. Det är nog bara att min musikstil ha förändrats lite sen dess. Men, det jag ville säga är att vi kanske skulle satsa på att skicka han till esc nästa år? Jag menar, han ser bra ut. Han dansar som han aldrig gjort annat, han sjunger bra, han är klädsamt blyg. Inte för att jag tror att vi skulle gå och vinna, men vi kanske skulle komma bland dom 10 bästa åtminstånde. Jag menar, bara det skulle vara en seger för sketna odugliga sverige. Haha, förlåt. Jag tog i lite väl nu kanske?

Jag skulle bli asglad om ni kommenterade mer :D snäälllla sööööta raaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaa? *dog eyes


 Melody club :D så jäkla bra!

Jag är inte så seriös av mej

Till kvällsmat åt jag nåt gott. (Y)

Snart ska jag duscha, och efter det ta mej lite glass och lägga mej i sängen och kolla på dom gamla avsnitten på adam och eva :) Ska försöka att bara ta den kommande veckan som den kommer. Det är svårt att undgå tanken att sommarlovet faktiskt är slut snart. Jag minns när jag började sexårs liksom. Sju år har det gått. Så fort. Snart fyller jag 40 :o! Haha nej, skämta bara.

Breaking down in a place like heaven, got a call for a drinking lesson

 Klicka på bilden för att komma till fotografen :p

Slip inside the eye of your mind

Hittils idag har jag varit asseg. Trött, opepp och allmänt tråkig. Men, jag ska pallra mej iväg till my efter jag har fått i mej lite mat.

Just det! En grej som jag blir redigt trött och irriterad på är att om man har svart hår tycker en del att man är emo för det.

Oasis- Don't look back in anger


Idag när jag kollade på tv, och bläddrade mellan kanalerna hittade jag en otroligt onödig låt. Sämsta jag har hört på länge! (låten nedan)

Jeremih- Birthday sex


Jag förstår inte riktigt det "bra" med låten..?

Erika slår nog Johan Palm i armbrytning..

Haha.. jag är till 80% säker på att erika slår han i armbrytning..skulle vara kul och testa nån gång ^^^

 Hon kanske inte ser så stark ut, men ni skulle allt veta!


Har säkert gjort detta tidigare, men.. jag kan väl hjälpa er att friska upp minnet!


Jovar du att vara ärlig? hahahahha

Du heter: amanda
Smeknamn: manda, mändy, idiotbil, pandan, mandis
Låt som när du är ledsen sörjer till? hard rock hallelujah eller nåt
Beroende av: läppsyl.. och nu harjag tappat bort det ;'o
Vem behöver du mest just nu: jag har alla jag behöver just nu
Vad tror folk om dig? att jag är rolig, och pratar mycket .. hihi
Stämmer det? jaa, verkligen
Vad säger du för att imponera på någon? jag imponerar aldrig på nån
Hur imponerar man på dig? är sig själv
Brukar du skratta för dig själv? Ja, haha.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Jo

Var bor du? ett ett rosa hus vid rondellen i ödeshög, även känt som ödet

Trivs du där: i huset, ja. Men i ödeshög suger det tjocktarm.
Äger du några converse? såklart!
Sprit, Cider, Vin eller Öl? mjölk (H)

Brukar du bli full? aa, fast aldrig pga alkohol

Vad har du för mobiloperatör? telia

Är du allergisk mot något? neej

Har du haft sex idag? haha nej

Nästa mål i ditt liv? få tag i en fräner seglar/kaptenmössa, och göra min "payback-kjol"
Hur svarar du i mobilen? aa det är amanda
Vem ringde du senast?  har ingen aning..dåligt minne xd
Vad sa den du senast pratade i telefon med? ..
Antal timmar sömn i natt? vet inte

Sov du ensam? yes

Brukar du komma i tid? ja, när det behövs
När mår du bra? när jag inte är sjuk, eller har deppdagar
När blev du fotad senast? today^^^så jävla känd
Hur känner du dig nu? hungrig :P
Vanligaste färgen på kläderna? veeeet inte, svart kanske
Vad tycker du om fötter? skor

Vad saknar du? Jag saknar faktiskt en kompis i sthlm, som jag inte träffat på 7-8 år. Vi har typ tappat kontakten helt :(

Hade du en bra kväll igår? aa, mys
Rakar du benen? nej
När brukar du oftast gå och lägga dig? it depends
Är du blyg? nae, ibland kanske. Det beror helt på vem jag snackar med.
Sysslar du med någon idrott? dans
Vill du hellre ha mail en brev? nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, det måste man!

Har du spytt offentligt? Räknas det inför pappa och mamma?

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: kolla in min coola snopp (h) stå och pissa i skogen :D

Är du nöjd med ditt liv: aa

Är du bortskämd: Nae, det tycker jag inte.
Vad gör du i morgon: tänker lite och har ångest inför skolan
Vad är det värsta du vet? vet inte.. spindlar och the dentist?
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? en tjuga kanske
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Johan Palm, hahahhaha

Vad längtar du efter? alla kommande skollov

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, vissa bättre än andra dock.

Vad är det finaste du fått? livet
Hur gammal är du: 13 cpade år
Tycker du om någon just nu: ja, fast inte på the lööööv sätt

Om fem månader: är det januari
Du samlar på: kunskap (H)

Gröna eller röda äppeln: Grööna såklart!!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: melinda
Gillar du golf: minigolf, men annars snobbigt haha

Vilken tid gick du upp idag: halv tolv

Har du sovit i din egna säng inatt: yes

Har du strumpor på dig nu: nopp
Är det okej att gråta: få ut det bara!

När grät du senast: minns inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon: tar med mej melinda till thailand, och tar med mej my till alla återstående johan palm konserter, haha.
Bär du glasögon eller linser: none of them
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nä, ta på dej det som är snyggt.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: när jag känner för det

Har du piercing: nej, eller i öronen om det räknas?

Vill du gifta dig aa

Vill du ha barn: aaaaa

Är du bra på att laga mat: i helvete heller
Är du flygrädd: nja, vet inte
Hur vig är du: skapligt!
Är du musikalisk? jaa, det skulle jag nog tycka

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Tror du på ett liv efter döden:
 man kan alltid hoppas

Tycker du om sushi: kanske ska testa?
Vad äter du helst när du ser på film: nåt gott

Bor dina föräldrar tillsammans: aa
Har du tandläkarskräck: mm :(

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
 kväll
Vilken ögonfärg har du: blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: har jag säkert
Biter du på naglarna: yes
Röker du: hell no!

Hur ofta tränar/motionerar du: när jag ska nånstans
 Senaste låt du hörde: veronice maggio, 17 år


Bring it on and lalalalalalaugh

Såhär dags om en vecka är det en dag kvar till... okej, jag måste säga ordet. Skolan, börjar. (såhär dags om en vecka sover jag :'()  Jag börjar som sagt en ny skola - Fast jag har ju iof ändå haft jumpa, musik och språk där.. Men ändå. Jag kommer virra bort mej som världens fyllo eller nåt. Det känns det som iaf.. Haha. En gång när spanskan skulle flyttas till ett annat klassrum, pga att det var elever som skulle göra prov i det vanliga klassrummet, fick vi vara i fysik (eller vad det var) salen. Och jag trodde att det var tyskasalen, bara att dom hade gjort om därinne... amaguh.. Men, my och jag har lovat varandra att hålla ihop i det första där. Jag tror nästan inte att hon har bättre lokalsinne än mej, men jag kan iaf inbilla mej det. Då känns det bättre. Haha, jag är stördoT. Och jag älskar't.

Vet ni vad jag skulle vilja ha? Jo, en sån där seglarmössa. Eller om det kanske heter kaptensmössa? Aa men, en vit frän sån sak.

Nu på senaste tiden har det varit ganska många som har frågat om Failed Ones. Var man kan lyssna på oss och så. Men, som sagt så har vi inte spelat in nåt ännu. Vi vill ju helst vara riktigt nöjda innan allt skit xd Men, kanske till hösten eller vintern kommer vi förmodligen lägga upp nåt på youtube. När vi har filmat eller så. Stay tuned folks!
 
Glöm inte att rösta på mej så jag kan bli veckans blogg! Det gör du här. Allt du behöver göra är att kommentera inlägget med mitt namn, eller mitt nummer som är 2! Röstaröstarösta!!!!! ;D haha!

 Dos palmos :> så jävla lika så det är inte sant ;o ! Btw, inte jag som har tagit bilden eller så. Hittade den nånstans bara..


I payed a price, and I keep paying

Det var trevligt hos mina kusiner^^^^^^^min farfar är roligast i världen, haha. Vi skiter i snacket, och tar lite bilder istället.

 person i bakrund som inte vill vara med i min blogg, haha.

 philip 7 år.. orkade inte vända bilden..hihi


bror min, och våran kusin tim.

Nu ska jag se sommarkrysset, så gör inget mer nu.. förlåt!

You got to realize your holding on to something that ain't right

Tjaaa^^^^^^^^^ :D jag har sett att jag leder i tävlingen om vem som blir veckans blogg! Rösta arslet av er här. Det ni behöver göra är att kommentera med mitt nummer som är 2! Eller skriv bara att du röstar på amanda :)

Idag ska jag iväg till hästholmen på kalas! Min kusin fyller sju år. Om jag minns rätt vill säga.. Haha. Men först måste jag städa mitt rum känner jag. Fast så mycket hår är det inte på golvet längre, för nu har jag testat att äta b-vitamin som ska vara bra för det! Hihi.

Ute är det stekväder!

Jag måste väl också nämna att min bror robert har varit uppe och fiskat kräftor hela natten. Han fick 40 st, och dom var rediga kan jag säga! Han kom hem och gick och la sig kl 09.00 imorse, hehe. Han är duktigt! En massa cred till han!


Kärringen svek mej



Fick en kommentar från nån anonym. Det står älska skolan. När jag såg det blev mina ögon lika stora som bowlingklot. Arma barn!


Okej, alltså. Jag är väl inte den personen som liksom bryr mej så mycket om vad jag lär mej i skolan men. Jag tycker fan synd om mej själv..(vad är jag för en slags männsika?). Jo, jag har nämnt förut att i syslöjden förra terminen lärde jag mej inte nåt. Det var pga att det var en "sista-minuten-lärare" som fick bli syslöjdslärare. Hon hette Senija och var utlänsk. Från Bosnien, tror jag. Men iaf, hon var en svår männsika. Hon sa att man skulle göra på ett sätt, och när man var klar och visade henne sa hon att man inte skulle ha gjort på det sättet, för att det blir inte bra när man ska göra steg 2. Så höll det på. Det var meningen att jag och en kompis skulle göra varsin kjol, då den skulle ha en massa tyll under, och ett snyggt tyg över.

 Formen på klänningens kjol skulle det ha varit ungefär. Fast något mindre fluff, och något längre. Inte så knölig heller. Och så skulle den sitta lite över midjan. Och på midjeremmen eller vad jag ska kalla det, skulle det ha stått the killers. På min iaf. Vi hade ett svartvitt mönstrat snyggt tyg vi skulle ha över, och vitt tyll. Men Senija förstörda verkligen allt. Trots att vi hade bestämt oss, och visste precis hur vi skulle göra, kom hon med 5835869586398563 tusen andra idéer. Hon var jobbig, och det gick inte att kompromissa. Lustigt det låter egentligen. Det var ju min kjol, och så ska vi "kompromissa". Hon var verkligen trög i huvudet också. För tessa (tjejen som jag jobbade med) och jag skrev lisa lystam på tavlan, och då frågade hon vem det var. (Ni vet, det är ju hon som sjunger 9 crimes med johan palm). Då skämtade vi och sa att det var en askänd sömmerska. Jag kunde faktiskt säga att ordet "glad" var ett svärord, och hon trodde på det.

MEN, jag ska inte vara ledsen för det inte! För när jag börjar ni-vet-vad igen, ska jag bannemej göra en sån kjol! Inspirationen denna gången kommer nog vara converse, 80 talspunk, färgsprakande och härliga mönster. Kan hända att jag kanske lägger till ett bandnamn på den då också. Fast vilket bandnamn ska det vara då? Jag skulle nog välja mellan: clash, suede, oasis, ramones eller kanske sounds. Hmm, kanske lewis (henrik palms band). Eller kanske man skulle ha Pete Doherty. Nåt riktigt klassiskt skulle ju vara elvis :D eller michael jackson. Fast honom ska jag inte ha! Blev nästan lite sugen på elvis ändå. Han är faktiskt bra tycker jag. Men jag vet inte.. Man kanske skulle ta sitt eget bandnamn Failed Ones? Nae, det tror jag nog inte.. Vad tycker ni?

Men en kjol till hösten eller våren blir det! Så är det med den saken! Sen när jag är klar med den ska jag gå till min gamla skola och visa senija, vad jag kan ådstakomma utan hennes tjat!

It's payback time ;)

Låt dom vara!

I se&hör:

Håll er i barn-tv

Måste alla dessa "idoler"  vara med i samtliga undethållningsprogram i tv?
Hur många gånger har vi genomlidit Johan Palms gräsliga sång och änsliga
uppsyn? Låt de hållas i barnprogram i stället.

Suzanne H i Motala

Svar: Med tanke på att den unge idolens publik
är i "Bolibompa"-åldern är det kanske rätt forum.
För övrigt ska ingen 17åring exponeras allt för hårt.

Jag blir irriterad. Varje gång jag har tittat igenom se&hör blaskan, har det alltid varit nån som har klagat på antingen Johan Palm, eller nån annan från idol. Som har kallat dom barnungar, osv. Alltså, bara för att man är ung får man den kritiken? Jag vet att en del påstår att Johan inte kan sjunga, och så klagar dom verkligen järnet. Dom säger att han är så ung och blabla god knows what!? MEN, vi säger såhär. Om Johan hade varit typ 30, hade folk nog inte klagat lika mycket på han eftersom han inte skulle vara så ung. Egentligen hatar alla att dom flesta artister är unga. Jag har ingen som helst aning varför? Dom äldre verkar verkligen hata alla som har varit med i idol. Så, jag antar att om man är under 20 år och är med i idol blir man klassad som barnunge enligt gubbar som bara lyssnar på sven-ingvars (eller nåt) och gamla kärringar som precis kommit in i klimakteriet. Dags att växa upp nu lite va? Det är på tiden, och skaffa lite respekt också!
Jag tycker inte om EMD tex, ett jäkla skit. Jag tycker dom suger, men jag behöver inte säga till hela världen att dom är så fula och så barnsliga och kassa att jag dör. Nej, för jag respekterar dom. Jag respekterar dom som gillar EMD, liksom whatever? Och förut såg jag en som hette hatajohanpalm på bdb. Så jävla omoget.

Jag spyr

Alla älskar vi nirvana

Världens jäkla stekväder ute idag. Ungefär hela dagen har jag tillbringat med min mamma vid poolen. Jag badade faktiskt, trots mina "principer". Men, som jag trodde. Det var askallt. Och jag badade kanske bara 15 minuter, men det räckte ändå. 

Jag som är rätt galen har kommit på en sak jag verkligen,verkligen,verkligen, måste,måste,måste göra innan jag dör. Och det är att göra ett stagedive, eller vad det heter. Ni vet, publiksurfa. Fan vilken känsla det måste vara! Aa, gött helt enkelt! 

Jo, för att ha nåt att skriva om så skriver jag väl en konstig dröm jag haft. Det är en dröm jag drömde inatt. Nästan lite pinsamt.. Men pinsamhet säljer så jäkla bra! Ja, som sagt så brukar jag oftast drömma om folk jag inte känner. Och då drömde jag om en tjej, som heter amanda. Fast hon kallas kneet. Hon är skitlik en utav mina kompisar. Hon umgås med sofia, allis och lisa. (Läser deras bloggar). Så har bara sett henne på bild. Men i alla fall. Jag var på skänninge marken, och då stod hon och sålde cocosbollar (stavvarning). Då gick jag fram och skulle köpa en eftersom jag kände igen henne.

J= jag
A= amanda

J- jag känner igen dej, från allis blogg.
A- öh, hehe. Okej.
J- varför står du här?
A- för johan (palm, hon känner han) sa att jag skulle det.
J- okej. Men jag köper en cocosboll.

Sen gick jag efter jag hade köpt den. Weird.....

Förresten! Glöm inte att rösta på mej så jag kan bli veckans blogg! Här ser ni hur ni ska göra!

Lars Eriksson- Smells like teen spirit


*Smells like grillat ^^

Rårösta på mej!

 Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg! Rösta på mej här ♥

Fångad av en stormvind!

^Haha.. min bror var ute och höll på med nåt i garaget, då han hör grannkärringen sjunga fångad av en stormvind. Det hördes tydligen över hela kvarteret. Hahahaha. Och så har dom en skrikande bebis också..

Just spelas det michael jackson i det rosa huset på råggatan 2 i ödeshög. Helt okej. Min favorit är nog black or white. Fast jag fattar inte varför just han ska sjunga den.. Jag tycker nästan att Robin Bengtssons version var bättre, hehe.
 
Det är svinit varmt ute, och det känns som man är i öknen när det är som allra varmast.

Jag ska äta glass!


Saker ni nog inte vet om mej

Okej, gjort det många gånger. Gör det igen. Så jävla ego.

Jag är totalt VÄRDELÖS på att känna igen träd. Dom jag är säker på är björk och ek och bok. Sen är jag lost. Och min lärare som jag haft sen lekis får damp när jag inte kan.

Har inte haft en fästing på minst 4 år.

Min Melinda sökte till årets talang, kom med. Men sen tordes hon inte komma på auditonen ..


Jag tänker leva tills jag fyller 100 åtminstånde


Jag har inget lokalsinne alls


När jag och bror min åkte moppe en gång, fick jag en ölburk med öl i kastad på mej..


Jag äter inte spenat. Inte för alla pengar i världen. Jag fick förhandla med mattanterna i skolan för att få slippa


Fattar nästan inget om politik

Hatar att prova kläder

Drömmer JÄMT nåt

Är rädd för e-type (jag kanske har nämt det förut)

Har en lite fobi för att sova i tält

Är oduglig när det gäller att laga mat. Mina makaroner smakar skit

Går asmycket innåt, så mina skor blir förstörda xd

Vill flytta, om det inte vore för mina underbara älskade vänner

Skulle aldrig använda högklackade skor

Är smartast i familjen när det gäller tekniksaker

Jag är i stort sätt en författare (h)

Fyller år den 9 maj

Har svimmat (av en ren skitsak som är ganska pinsam och komisk!)

Om jag inte äter rejält innan jag duschar blir jag yr i huvudet ...

Har dåligt minne

Tar helst inte på mej andra skor än converse

Är allmänt konstig

Älskar chili con carne

Är en ganska lat människa som gärna slåss

Det är alltid jag av alla mina vänner som får "skämma" ut sig, eller rättare sagt göra alla saker. Bla annat så fick jag fråga ett par nakna nakenbadare om ett jäkla litet grillgaller för ingen annan tordes.. och där satt dom nakna som näcken själv. Ja, vad gör man inte för att överleva?

Min jumpalärare trodde att jag och myy var tvillingar

Folk brukade/brukar fråga om vi är det, fastän vi inte ens är lika



Nu kommer jag inte på nåt mer.. jag är sjuk i huvudet, and I just looooooooooooooooooove it!

Måste rekomendera my's joke.. hihi

Det var en tjej på 12-13 år som var i Lundbybadet i Mjölby och simmade. Där var även Johan Palm och hans kompisar. Tjejen fick kramp och skrek:
- Johan!! Hjälp jag drunknar!

Efter Johan hade räddat henne

- Varför skrek du att just jag skulle rädda dej? frågade Johan.
- Jo, för du var den ende jag kände igen, sa hon.


Im a good person, I swear!


KÄRLEK:

Är du kär just nu? - nej
har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - ja
har någon dumpat dej? - jag tror det
har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej, jag älskar alla!
Vem kysste du senast? -  min lärares röv
Vem kramade du senast? -  pappa<3
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - inte jätte

SKOLA:

Sköter du dej i skolan? - ja, det tycker jag. När det behövs i alla fall
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - japp
Haft mobilen på lektionstid? -  jjapp
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nej


FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - 5
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - yes
Trivs du hemma? - ja
Har du rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej
Har du skrikit och slagit din mamma? - nae
Har du fått en rejäl utskällning på sistonde? - nä
Har du kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv?- ja, broder<3
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - såklart!

VÄNNER:

Du har vänner? -nej, jag är skitmobbad
Du brukar vara med? - en massa
Vem/vilka var du med sist? - my och corre
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? -ja?
Är det okej att ha kill-kompisar? - det är klart
Har du pussat någon av dina kompisar? - haha, ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - naee
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej, det tror jag nog inte

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - ja
Putar med läpparna på foton ? - nej
Använder foundation på läpparna? - nej
Super dej packad varje helg? - nae varannan (not)
Du har kysst en tjej? - mjaa
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - vad är fjortisfrisyr?
Ditt hår e knallblont? -nae, kolsvart

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? - smakat
När drack du alkohol senast? - öhm
Vem bjöd dej på alkohol? -  ingen
Vad var det för sorts alkohol? -vin, eftersmaken smakade bajs
Brukar du dricka alkohol? - nej
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - NEJ :O
Har du varit full? - jo, men aldrig pga alkohol (h)

KRIMINELLT:

Ange tre saker du snott? - ett tuggummi när jag var 3 år, godis av robert, och en tv
Är det okej att vara kriminell? - nae inte värst kanske
Vill du bli kriminell?- ja för fan!
Varför gör du sånt här? - för att blogga
Vad är inte okej med att vara kriminell? - you make athor people sad
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - hahahahha nej
Har du suttit i fängelset? - inte än
Vill du hamna i fängelset? - såklart!

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - nae
När grät du senast? -  oj vet inte
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - hahah nej nej
Du har slagit ner någon? - aa (a)
Du har skadat någon med flit? - hihi aa, men på skoj
vem bråkade du senast med? vet inte
Har du någonsin viljat döda någon? - jaa ......... (A)





Oh please! Save me from the bad!



11 JÄKLA DAGAR KVAR :'(

Om fem minuter 10 :'(

Hit me hard, hit me right between the eyes!

Nu blir det ett onödigt inlägg, precis som vanligt!

 Hehe


 det där är dörrmattan intill döden. Btw, klickbar

 Jag kom på att det där måste vara Tomas Dilevas bil!

 my's ben är så jäkla långa :o

 Man ser på henne att hon är röjarN :)


 den där bilden bjuder jag på ;D

Förresten har jag kommit på att jag vill spela handboll.

A promise of love brings back the old gun

 Klippt :)


Har tillbringat min tid hos My då jag sov över från gårdagen till idag! Och så lurade vi hit cornelia städarN, eller nej.. röjarN. Det har varit varmt som helvetet, men roligt och pratsamt!

My har som sagt sina roliga stunder. När vi låg där i sängen, och skulle sova sa hon att hon hade kommit på nåt roligt. Jaha, tänkte jag. Låt höra! Det var ett skämt om  Johan Palm och en random tjej i badhuset :P såhär låter den:

Det var en tjej på 12-13 år som var i Lundbybadet i Mjölby och simmade. Där var även Johan Palm och hans kompisar. Tjejen fick kramp och skrek:
- Johan!! Hjälp jag drunknar!

Efter Johan hade räddat henne

- Varför skrek du att just jag skulle rädda dej? frågade Johan.
- Jo, för du var den ende jag kände igen, sa hon.

Haha, den var lite fyndig måste jag allt säga!

Pappa och jag kanske ska bada lite i poolen sen. Men bara kanske. Jag gillar ju inte att bada så värst mycket!

Dagens visdomsord: Ungar! Lev medans ni kan, för snart börjar ni-vet-vad igen.

Melody Club

Boys in the girls room



Higher where I belong

The Sounds- Fire


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :) det kommer bli dåligt med bloggande numera. Jag har ingen som helst inspiration längre känns det som. Men, när ni-vet-vad börjar kommer förmodligen klagkärringen komma fram i mej igen!

Ute är det 28 grader, och sol emellanåt (stavvarning). Och så ska jag klippa mej idag. Det blir nog bra.

Det är även skänninge marken idag och imorgon. Jag vet inte om jag ska dra dit eller inte. Vi får se.

This song is from me to you, you make me mad and you make me blue

 Nadine :) det är en frän bild. Just det, det är hon som sjunger i bandet. Och spelar gitarr. Hon har en riktigt skön röst.

Jag är äckligt fräsch!

Asroligt för er att veta att jag nyss borstade tänderna. Och fluxade, och tandtrådade. Jag är äckligt fräsch. Så, nån som vill hångla?

På den senaste tiden har det verkligen stått helt stilla i huvudet på mej vad gäller bloggande. Jag har egentligen inget vettigt att säga. Så det blir mest en massa skitinlägg. Jag förmodar att även detta kommer bli det.

Det blev det. Fan också.

Who's fooling who?


AVSLUTA MENINGEN 
1. Jag har insett att min senaste kyss: nog var dålig eftersom jag inte minns den
2. Jag lyssnar på: The Sounds- Fire
3. Jag pratar: konstigt, inte enligt svenska ordböcker
4. Jag älskar/tycker om: My
5. Min bästa vän(ner) är: Melinda
6. Min första riktiga kyss: (n)
8. Jag avskyr när folk frågar: saker som dom redan vet
9. Kärlek är: rött
11. Någonstans, tänker någon på: johan palm, HAHAHAH! vet en iaf..
12. Jag kommer alltid att: vara den jag är
13. Jag är hemligt förälskad i: lars eriksson <3 :D
14. Sist jag grät var: när jag hörde en låt today.. :p
15. Min mobiltelefon är: DEN SÄMSTA JÄVLA F*TTAN I B*GSVERIGE JAG ÄR DAMPARN PÅ'N!!!
16. När jag går upp på morgonen: ingenting
17. Innan jag går och lägger mig: lyssnar jag på musik
18. Just nu tänker jag på: detta
19. Bebisar är: söta
20. I dag har jag: varit duktig
21. I kväll har jag: tittat på tv
22. I morgon kommer jag: raka skallen

1. Tre ord varför du sist spydde? vet faktiskt inte

2. Vad gjorde du 8.00 imorse? SOV SOM BARE DEN!

3. Vad gjorde du för 30 min sen? drack whisky

4. Vad hände dig 1995? inget alls

5.
 Vem fick dig att skratta senast? johan palm xd

7. Vilken färg är din hårborste?
vem bryr sig?

8. Vad köpte du sist? ut

9. Vad fick du senast i present?  en hundring

10. Vilken färg har din tröja? röd och svartrandig

11. Var förvarar du dina pengar? äter dom och skiter ut dom när jag behöver

12. Hur var vädret igår? sämre än idag

13. Vad ser du fram emot? kissa^^^^^^

14. Snarkar du? mer ett flåsande ljud.. säger mamma iaf ^^^^xd

15. Vad är 15?
byxmyndig

16. Vilken skostorlek har du? alldeles för stor ;o 56!!

17. Vill du klippa dig?
nja

18. Är du över 25?
det vet jag inte

19. Pratar du mycket?
troligen för mycket

20. Kollar du på O.C? har aldrig sett det, men det säkert ett skitprogram det med

21. Har ditt namn ett "x" i det? vet inte.. amanda heter jag.

22. Känner du någon som heter Steve? nej, men det är ett porrigt namn

23. Hittar du på egna ord?
ett av dom är onsk (?) som jag för övrigt trodde fanns...

25. Är du en typiskt svartsjuk person?
nej, man ska vara nöjdarN

26. Vad har du för mobil? cpskadad gris w5801 om jag minns rätt

27. Vem ringde dig sist? pppppaappppa

28. Biter du på naglarna? ohja

29. Har du lockigt hår?
när det regnar

30. Vilken konsert ska du på härnäst? dos palmos (?)

31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? peter swartling

32. Hur många gånger har du svurit idag? inte fan vet jag för i helvete!

33. Vilket ord säger du ofta? typ, (fast ändå inte så ofta) men alltså,..


34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
låter som en chokladkaka

35. Ska du till skolan/jobbet  imorgon?
nejnejnej

36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
my tror jag

37. Vad borde du göra nu? pissa, jag pissar på mej..

38. Har du något smeknamn? manda, mandis, pandan, mändy, idiotbil

39. Sover du mycket?
mycket är inte rätta ordet. Snarare länge.

40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? vet inte, nån harry potter kanske

41. Vad ska du göra på lördag?
på kaaaaaaaaalas^^^^^^

42. När var du ute sist? ^förut

43. Har du gråtit idag? jaaaa

44. Är du en glad person? Mm, i alla bedömningar eller vad man ska säga, av lärare står det jämt det.. just nu är jag skitkissenödig!!!!!!!!

45. Har du roligt nu? jag skrattar inte

46. Vad äter du helst? nåt gott

47. Vem var du med sist? bror hälsade på ^^^^

48. Pratar du i sömnen?
händer

49. Vem kramades du sist? pappa

50. Nämn den bästa personen? det blir ett långt namn

51. Tycker du om någon just nu?
jag älskar allt och alla

52. Vill du flytta? jaaaaaa

53. Hur ofta borstar du tänderna? varje night and day

54. Är du egoist?
njae. Nää det skulle jag inte påstå

55. Gillar du att bada?
Lite svår att få i mej bara :p

56. Skrattar du åt allt? roligt ja

57. Vem får dig alltid att skratta?
my

58. Gråter du när du tittar på film? ja, men inte alltid

59. Vad gör du nu förutom det här? håller mej så att jag inte kissar ner fåtöljen

60. Vad ska du göra nu? KISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSA

KISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSA
KISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSAKISSA


aaah, det var skönt! NÄSTA!

Ditt namn? amanda
Födelseår? 1996
Hur Lång är du? sist jag mätte mej var jag 164,5 cm

Spelar du något instrument? yes

Biter du på naglarna? aaaaaaa
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? viiiiita
Har du några husdjur? aa, min pappa^^
Vem är snyggast? ^Hmm...
Rädd för? spindlar, e-type
Har du körkort? aa, tog ett i 3an. Fast det var på symaskin.
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? emilia
Pepsi eller Coca cola? loka (A)
McDonalds eller Burgerking? donalllllden
Sjunger du?  Ja, dock inte bra.
Vad har du för skostorlek? leta efter samma fråga
Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? jag har verkligen gjort allt!
Vill du gifta dig? ja, my och jag har våra planer^^
Kommer du överens med dina föräldrar? oftast
Din hårfärg? bblack
Vad sover du i? ppyjamas
Kläder du har på dig? jeans, tröja
Favoritårstid? sommar, vår
Hur svarar du i mobilen? aa amanda
Sov du ensam inatt? jaaapp
Vad gjorde du kl 08 imorse? sööv
Druckit idag? mjölk in my <3
Vad är det för väder hos dig nu? mörkt
Hur många kuddar sover du med? 3
Vad luktar det nu om du sniffar lite? jag vet inte
Saknar du någon nu? mm
Snus eller cigaretter?  chokladcigaretter
Är du snäll? nej inte alls. Är barabarabara ondondond!!
Är du blyg? nae, det beror på.
Tycker du att du har fin dialekt? jag har min lilla egna. Åskikter..mja konstig
Tycker folk du är snygg?  jag vill grovhångla med mej själv just nu känner jag
Vad har du för planer till helgen? kkalas
Är du sugen på något nu? nae
En bra film? king kong
Vem får en kram? alla som vill, men jag ska ha 20 spänn fört!
Vem får en puss? samma här, fast priset är 80
Kan du baka bullar?  har aldrig testat, men min mammas är famosa!








My drugs is back!

 Ville bara klargöra att my drug is back!

Jag är astrött. Och fått lite ont i dammsugararmeN. Har nämligen varit duktig och dammsugat hela huset. Snällt va? Fast, ni är dumma om ni tror att jag gör det helt gratis ;) för det gör jag fan inte! Mohahahaha.

Jag tycker att kräftor är skitäckligt. Fyfan alltså. Jag förstår inte att folk tycker att det är gott. Det smakar så..salt :p
Min "ex" klasskompis pappa sålde det till oss nyss. Jag ska väl ta kort på dom sen så ni får se, hihi. Robert (brüch) fiskar kräftor. Han har nån bur nånstans. Pappa och jag sa att vi egentligen skulle lägga i dom kräftor som vi köpt (rediga!). Bara för att överraska han xd men vi vet inte vart han har buren så, det var lite synd. Det kunde blivit roligt! Haha.

Jag fick en liten ångestattack idag. Jo, Amanda Jenssen var i ödeshög för några dagar sen. Hon var på ett loppis och köpte ett par fotoalbum. (Min mammas jobbarkompis äger loppiset). Jag älskar henne! Hon är så jävla bra! Har tyckt om henne ända sen hennes audition i idol. Sorry for me, lucky for them..

Jag gick en runda med elflugsmällarN, min bäste vän. Jag massmördade, och slängde dom i en vallgrav (tror jag det kallas). Hehe, alltså i sopporna. Trots att jag eldade dom, så flög en hel svärm upp när pappa skulle slänga en sak. Fan också. Jag trodde verkligen att jag hade känsla för det där men, icke.

Jag ska klippa mej imorgon. Skitkul. Nej inte värst. Men sånt måste göras. Tänker inte säga hur jag ska klippa mej, vem vet. Jag kanske klipper pöjkkört? Eller varför inte raka skallen helt?

Ikväll ska jag se det sista avsnittet av paris hiltons new bff. Undra vem det blir som vinner. Fast jag tycker att det är töntigt att ha ett program om vem man ska ha som ens nya bästa vän. Paris Hilton verkar så fejk på nåt sätt. Nej, henne tycker jag inte om!

Min mormor ringde idag och pratade lite med mej. Bla hur det var i gränna. Hon gillar nog nästan johan palm mer än jag xd Det här var hon ungefär: "Ja, han är ju så söt pöjken. Och duktig, det är ju inte så lätt när man är ung och så. Han har ju kommit igång mer nu." Haha, min mormor är johans största fan ever!

oh yeah

Cornelia, röjarN, städarN. DammsugarN. Har dammsugat mitt rum! Om ni vill hyra henne ta kontakt vettja :) [email protected] men ni får betala frakten själva, mohahha.

Everybody gets att little lost

Jag kunde inte sova igår. Och så blev jag hungrig också. Men jag orkade inte göra nåt speciellt, så jag tog ett glas mjölk och ett paket med ballerinakex med mej in till sängen, hihi.

 


Idag kommer cornelia, städarN. Hon röjer säkert som vanligt rummet för mej.. Fast, det ligger en död fluga på golvet som hon gärna kan ta bort, haha. Hon är sjukt speciell kan jag säga. Hon är faktikst trög i huvudet, och hon vet om det. Så det blir så fel på nåt sätt. Hon visste inte ens att ägg kom från djur ;o hahahahahahahahaha! Det roliga är att hon är blond också. Det stämmer som dom säger, åtminstånde på henne.

Fan nu är jag hungrig igen. Men det är tur att mamma har börjat med maten! ;D

Amanda Jenssen- Lockdown

Tack Tilde!

Tack till Tilde för att du kryddade till min blogg, haha. Du är bloggfixarN!

Ni borde kolla in hennes blogg, den är riktigt bra!


Nu JÄVLAR

Jo, jag är ju med i bandet Failed Ones. Vi började spela lite nu innan sommarlovet. När man börjar 7an, i högstadiet har man fler chanser att göra det man vill. Det är Sanna, jag Melinda och Nadine  vill är att hålla på med musik. Sen såklart Nathalie, men som tyvärr har flyttat :/ Men iaf, vi ska verkligen spela upp oss nu till hösten. Med ola som musiklärare blir allting mycket enklare också. Han är en bra lärare, som verkligen bryr sig. Den låten som vi fokuserar mest på just nu är

Tjenare Kungen- 1x2x3x4


Vi alla tycker att den är svinit bra, och definitivt svår att spela. Men, det är nåt vi brinner för som kräver hårt jobb. Och tillsammans kan vi klara allt! Det känns så bra just nu, och roligt. Den här hösten kommer bli den mest intensivaste men också bästa på länge!

We believe in this fire burning inside of us

I gave my heart to rock 'n roll

 Outfit som jag inte brukar ha med vanligtvis :>
Men, känner att det är skitonödigt att skriva vad allt kommer ifrån. Men en grej kan jag säga! Byxorna har jag köpt svart (h)


Just nu undrar jag vafan jag ska skriva. Käften på mej går vanligtvis i ett, men inte nu.. Nää, jag kanske har blivit sjuk. Svininfluensan kanske ;o ujuj. Glöm inte att ha en tyst minut för mej nån gång sen när jag har dött. Fast, nu kom jag att tänka på en läskig tant.. skolsköterskan. The "sprut-and-disease-giver" (stavvarning). Henne har man alltid haft problem med. Bara det här med att gå in i det äckligt kalla rummet gör mej orolig. Och att strippa för henne. Att klä av sig tills man abra har strumporna,bhn och trosorna kvar.. Sen börjar det gamla vanliga! Gjort det så mycket att jag kan stegen:

1. Mäta sig
2. Väga sig
3. Kolla ryggraden (förhoppningsvis blir man inte som ringaren i nottre dam (har ingen jävla aning hur jag ska stava det) )
4. Kolla synen
5. Hörseln
6. Berätta om vad man äter till frukost och vad man gör för att röra på sig.

Förresten, Birgit heter skolsköterskan. Hon har alltid jävlats med mej och min syn. För min del skulle jag inte bry mej nåt vidare om jag skulle få glasögon. Det är rätt fräckt, om man har stora glasögon. Ungefär som gamla gubbar hade förr i tiden. Fast lite mordenare såklart. Men, när hon skickat en sån där remiss som det heter, och jag fått pallara mej till optikern har jag inte behövt några. Jag fick ett par i 3an eller vad det var, men dom använde jag aldrig för det blev inte bättre. Och idag är dom försmå. Och det är inte bara mej hon har gjort så mot. Min stackars broder ska till nån hörselklinik i höst. Stackars honom, jag lider verkligen med han. Trots att han har slutat 9an och inte ska behöva ha med henne att göra längre, ger hon sig inte. Men liksom vafan? Jag tycker inte att han hör dåligt, det är bara pappa i min familj som gör. Kan ju inte få hörapparat ändå. Så jäkla onödigt.
Och sen när hon ska ge en sprutor säger hon: "Det kommer bara kännas som ett litet myggbett". Jaha, då är det lungt tänker man. Men så tar hon fram en 3 meter lång nål :o haha, näärå skämta bara. Det är inte så farligt att få spruta tycker inte jag. Märker det knappt. Fast man brukar alltid få en festis efteråt. Men hennes är äckliga. Ser ut som piss, smakar svett. Nästan.

Åh mitt älskade knark!

Jag vet inte om jag har sagt förut att jag är beroende av läppsyl? Ja, jag vet att det stavas "lypsyl", men det låter så töntigt. Men i alla fall, det är slut och dom senaste dagarna har varit dom värsta i mitt liv. Men imorgon ska jag vara snäll att följa med papi och handla. Åh, ännu en dag att leva för!

 HAHAHA!! Ibland händer det att vi skrattar så mycket att vi ramlar på golvet.

En gång skrattade my och jag så mycket, att jag inte kunde andas. Så jag var tvungen att springa in till köket och lugna ner mej, haha.

Yeah

Haha, visste inte vad rubriken skulle heta.

Nu befinner jag mej som vanligt i bajsödeshög hos my. Alltså, jag bor nästan här. Nu när jag loggade in såg jag att statistiken var skitbra :D that made my day! Så kommentera mera! (Men gud så bra jag är! Fick till ett sött litet rim där också)

 Det här my's outfit idag

Lite Suede och Oasis till folket!

S U E D E

Trash



Lazy


Filmstar


Saturday Night


She's In Faishon


Beautiful Ones




O A S I S

Wonderwall



Stand By Me



Little By Little


Don't look back in anger


Live forever


Some Might Say


Blev inte så mycket.. jag är en lat och fruktansvärt ond person som gärna hackar på lärare.

Denniskorv?

Just nu: Home is where your heart is

denniskorv.jpg image by mashadeluxeNär my och jag satt och pratade, kom vi in på samtalsämnet korvar. Nej, har ingen jävla aning varför! Hmm..  Men i alla fall, hon frågade om jag hade ätit "Denniskorv". Öh? Vafan är denniskorv för nåt sa jag. Jomen, du vet denniskorv, sa my. Nej, sa jag. Men du vet han den där gubben som är på ett korvpaket? Jaha, sa jag. Hot dogs. Jag har inte, förräns nu när my sa det, vetat att gubben på körven (ulalala, vi älskar östgötska) heter dennis. Aja, då har jag åtminstånde lärt mej nåt på sommarlovet som jag kan skryta länge om!

Vi tittade på "vi hade i alla fall tur med vädret- igen". Ingen av oss tyckte att den var särskilt bra. Det klart, man skrattade väl ibland men, nja. Vi är så jävla efter, så vi spolade tillbaka flera gånger för att vi skulle fatta vad som hänt :p

Just nu händer det väl inte sådär jättemycket. För övrigt känns det verkligen att ni-vet-vad börjar snart. Jag hatar när man inte får sova. Sova är mitt liv! Haha, nejmen.. ni fattar. Man vill ju sova, och inte gå upp vid 07.00 5 dagar i veckan. Nää, vi behöver inte nämna skiten tycker jag!




 my

Just det! Jag glömde Britt-Inger haha

Myy tyckte att jag hade glömt Britt-Inger, som vi hade en gång i tiden. Ni vet det där med hatsaken till lärare. Så därför får hon gästblogga!! Shoot!

Britt-Inger ( assistent till en unge i våran ex klass ) är som många har kallat henne.. en häxa! Du och ditt jävla skratt! haha . Amanda säger nu till mej att du sa till henne att hon inte fick äta mer än 2 knäckebröd ( fasten det var världens skiit mat! ) Du din jävla tant ! .. Jag kommer inte på så mkt mer om dig nu.. Fast " du " var jävligt hurtig och jobbig haha :P det var nog det mesta! alla har väl hatat en lr fler lärare?!

Det har vi, och vi talar ut ;)

Mange Schmidt- Talar ut


återigen..skit i duformen

Vimsann är klantig

Jo, när jag kommer hem till my aka vimsann, blir det ju alltid så att vi skrattar efter redan 30 sekunder. Och jag skojar inte! Det är ju även givet att hon har ett tuggummi i käften också. Och det räcker ju med att jag bara säger ett ord så asgarvar hon. Hmm, ja.. det är ett mysterium det där. Gissa vad hon gjorde? Det är ganska uppenbart. Hon svalde tuggummit. HAHAHAHAHAHAHAAHAHA! Rätt åt henne ;>

Just det.. jag sa nog aldrig att jag drog till henne..


 vimsis, jag... favorit i repris

Saker ni förmodligen inte visste om mej

Jag har aldrig varit i stockholm

Jag dog nästan när jag föddes xd

Jag står inte ut med metal

Jag har varit bästis med Melinda i 7 år

Jag har varit nära på att kvävas :p

Klättrade på en barnstol när jag var liten och ramlade och slog i så mina framtänder vek sig innåt

Jag är nästan kär i lars eriksson, haha

Jag är en jävel på att vissla

Jag tjuter alltid till greys anotomy

Är oftast rolig när det egentligen inte är meningen

Har dansat i 7 år i en dansförening

SUGER på både träslöjd och syslöjd

Är envis som fan

Tycker att elvis är bra ;D (y)

Brukar drömma om folk jag egentligen inte känner

Älskar fåret shaun!! ;D

Skrattar konstigt

Är trött på kalle anka och det där på julafton :p

Tess och jag säljer knark

Behöver inte uttrycka mej verbalt, en del förstår ändå xd

Trots allt är jag förnuftig

Har spelat fotboll för läänge sen

Tycker att carola, lotta engberg och anna book är sjukt jobbiga!

Har gått i sömnen, då jag en gång spolade ner mina trosor i toan ;o

Är inte allergisk mot nåt (h)

Trodde att det bara fanns en amanda karlsson när jag var liten. Om vem var inte det om jag?

Har en jävla bra fantasi!

Folk säger att dom tycker att jag ska bli författare

Vill ligga med billie joe armstrong

"Snodde" ett tuggummi från en affär när jag var tre år xd

Skulle vilja ha dr phil som morfar (h)

Är liiiiite rädd för stora flugor :p

så nu har jag ingen lust mer!

Flugkoloni, Pattinsongalen bästa kompis!

 Jo, när jag skulle sova igår upptäckte jag en fluga på väggen. Precis bredvid sängen. Jag blev rädd. Skulle han våldta mej? Haha, närå. Men, han/hon..jag tror nog att jag döper den till Bernt (ja, även om han inte är kille), sov där på väggen hela natten bredvid mej. När jag vaknade satt Bernt kvar. Jag vet att jag har nåt fel i huvudet, men det var nästan lite sött ändå. Men ett litet misstag och jag tar fram elflugsmällan!! You better watch out BernT.

 En bästa kompis har jag också. Melinda Anna Linnea Fransson. Hon har aldrig varit speciellt galen i nån kändis, men nu har hon bannemej fått en sjukdom tror jag! Hon har blivit FÖRÄLSKAD i robert pattinson. Hon som tyckte att jag var trög när jag gillade johan palm när han var med i idol. Men så galen som hon är i pattinson, var jag inte ens i närheten av johan. Kolla vår msn konversation tex





hahaha, ja du melinda. Hoppas att du får din älskade pattinson ;)


Jag är ond. Och jag älskar't!

Det här med att byta skola för ju inte bara med sig en massa skit. Det positiva jag syftar på är att man slipper en del lärare. Just nu i detta läge känner jag mej jävligt ond, så därför blir det som det blir. Ett hatinlägg. Mohahahahah!!

Vi börjar med lärare jag kysser hejdå i arslet!

Ingegärd (speccmattelärare) Jag hade dej bara i elevens val i läxläsning. Men, gud det räckte! Du var mej en jävligt envis kärring, som var en riktig besserwisser. Jag kommer ihåg den gången jag fick lite damp och skrek dej i ansiketet. Jävlar vilken utskällning jag fick. Äcklig andedräkt hade du också.

Daniel (träslöjdlärare) Daniel hippie som vi alla kallade dej. Öknamnet "hippie" fick du för du såg ut som en vikinghippie. Rödbrunt långt hår, med en lång fläta i skägget också. Bara synen av dej fick mej att bli sur. Du trodde jämt att man skulle klara av allt själv, så man fick aldrig nån hjälp. Och jag minns den gången så jävla väl när du sa bokstavligen att jag var dålig på träslöjd. Den där lådbögen vi skulle göra. FYFAN! Bara för att hämnas målade jag allt som hade med johan palm att göra, eftersom du hatade honom så innerligt ditt fanskap!!! Hoppas du brinner i helvetet! Och stackars ditt barn som du döpte till Tor.

Senija (världens sämsta syslöjdslärare) Vetifan om jag stavade ditt namn rätt. Men det bryr jag mej inte ett skit om! Under hela vårterminen i syslöjden lärde jag mej INGENTING. Ni som läser detta tycker att det verkar omöjligt att inte lära sig nånting på en hel termin. Och jag kan väl till en viss del hålla med om det. Okej, det enda jag lärde mej var. Och jag måste säga att det var en rätt bra lärdom iaf. Jaja, för att komma till saken nu då. Jag lärde mej att vara bestämd och att säga ifrån. Du var så jobbig, för när man hade bestämt sig för att göra nåt, kom du med en jävla massa böcker. Fastän man sa 093502753874593636796938 ggr att man redan hade bestämt sig. Så det enda jag ådstakom (stavvarning) var en jävla liten mobilficka som jag stickade. Och att sticka är inget nytt för mej. Det har jag kunnat så länge jag kan minnas. Det sista jag kan säga är, behandla dom återstående ungarna bra nu!

Ulla Björkman (klassföreståndare) jag hade aldrig dej dock. Bara korta stunder. Men på dom korta stunderna märkte jag att du var tjurskallig, och man fick inte andas för högt. Då fick man skäll. Som sammanfattning.. Ulla-pulla, lugna ner dej!

Jo, jag tror nog att det var dom ändå jag kände lite vrede för. Fråga mej inte varför jag skrev i duform, det kändes bara bra så.

Men en liten hyllning till min klassföreståndare eva thörnow! När du var på bra humör fick man göra lite som man ville. Tex ha fötterna på bänken, ha mössa eller keps på sig. Äta eller lyssna på musik på lektionerna. Det var gött!
Fast jag vet att du hatade oss :) Det var nämligen så, med 6B. Att vi var lite kända som "Ohnej 6B..suck" på nåt sätt. Alla lärare fruktade oss mer eller mindre. En av dom började tom gråta. Fast, allt det där stog killarna för. Dom fick faktiskt gå på en ART utbildning som det så fint kallas. Jag vet inte vad det står för, men man fick iaf lära sig att inte retas och så. Jag vet, hur löjligt som helst. Men så var det. Jag kommer sakna er!

En avslutande mening.. Jo ehm.. Hoppas inte att nån av mina lärare som jag nyss har skrivit en stor hatgrej till läser detta. Men isf, det är så jag tycker! Och jag vet att jag inte är ensam om det!

förstå min irioni i det hela


Nöjd

Nöjd är precis vad jag är! Det finns även en låt som heter nöjd. Men den handlar inte direkt om ständing.

Veronica Maggio- Nöjd


Nu när jag drar in luft i lungorna, känner jag den underbara doften av rent rum! Det är gött! Jag är som helad! Alldeles lugn. Gud vilken skön känsla! Nåja. Nu sitter jag och tittar lite på bloggar, och ser på snuten i hollywood. Med Eddie Murphy (hoppas jag stavade rätt!). Den är bra som fan.

Det här med förändringar har jag nog aldrig haft problem med. Men, nu när pappa har följt mammas instruktioner och gjort om köket, har det blivit en del förändring. Nya skåp är det värsta. Jag hittar inget. Fast, som tur var så var kakorna på sin vanliga plats, haha. It's all that matters to me :) Jag sa till mamma och pappa att man inte kommer hitta nåt. Ja, förutom mamma, eftersom det är hon som har möblerat om skiten. Men pappa instämde med mamma, att det kommer man visst. Det har blivit så mycket bättre plats och så. Men, när jag gick förbi köket hörde jag minsann hur pappa mumlade för sig själv: "Hmm..var är den skålen då?" Jag kände mej snäll, och gick dit jag skulle istället för att säga att jag hade rätt, haha.

Fick ett litet hälsosamt utbrott på min mobil förut.

 den här är den. Sony Ericsson 580i. Köp den aldrig!
Nu kommer det en lite probelmlista för den jäveln:

När man lyssnar på musik med headsetet glappar den. Helt plötsligt spelas låtarna upp via högtalare.

Minneskortshålan (eller vad man ska säga) glappar. Alltså, minneskortet sitter inte fast.

Den stängs av bara sådär. Men den sätts på igen efter en stund.

Tre av smsknapparna (kallar jag det för) har det blivit sprickor i.

Knappen längst upp till vänster är lös, (glappar). Den sitter även fast ibland så det inte går att trycka på den.

Men vi ska väl lämna in den nån gång när vi åker till mjölby. Vilket, när jag tänker efter, vi gör ganska ofta. Alltså, åker dit. Pga att mamma hellre handlar mat där, än på ica i ödet. Allt är oftast slut där.. Jag tycker faktikst att det är ganska trevligt i Mjölby ändå.
Av alla städer jag brukar åka till, känner jag mest igen mej där.

 Bilden är oredigerad :p

Visste ni förresten att det finns skrikvm i thailand? Det såg jag på nyheterna nyss ;)

Try to shut me up when you know you should wish me luck

INFALL! Nu har jag fått ett av mina städinfall. Jag känner att jag MÅSTE städa. Och det ska jag göra här och nu, efter detta inlägg. Det värsta är helt klart allt mattludd och hår som ligger på golvet.

Jag måste köpa b-vitaminer att äta!!

 En gammal cambild som vi alla älskar. Lägg märke till att jag har brunt hår på bilden.


Backyard Babies- Come undone



Jag fick ett gratis frimärke av erika (yeah) haha. Sen ska vi posta min förnuftiga vykort, till nån.

 en trött erika hemma hos cornelia. Märk även tavlorna på palm jr till vänster.

 Jag får aldrig nog! HAHA!

 Bara för att ni vet



 klickbara bilder ;) melinda i mitten är skaparen av plam jr, the santa!

 skolavslutning :')

Spontandag

Jag gick upp vid tolv :) sen åt jag. Efter det duschade jag. Och nu sitter jag här. Och det är fint väder ute. Inte skitvarmt direkt, men solen skiner och vad mer kan man önska sig? Jag ska cykla fram till ica och köpa ett frimärke.

Idag är jag spontan.



Namn: Amanda Josefina Karlsson
Ålder: 13
Bor: Ödeshög
Just nu: The Sounds- Hit me!
Är: Spontan

Wake me up, I'm about to give it up.
Hey hurry up, latley it's been hard enough.
Try to shut me up, when you now you should wish me luck.
And you could beat me up, I'm heading for the top.

Hit me hard. hit me right between the eyes.
Wanna see the stars. hit me, hit me!

Wanna nice surprice. a dress thats black and tight.
Wanna see the lights, it takes me through the night.
You beat me black and blue, but I can see through you.
You know it's up to you and I can't belive it's true.

Hit me hard. hit me right between the eyes.
Wanna see the stars. hit me, hit me!

Hit me! hit me hard!

Hit me hard. hit me right between the eyes.
Wanna see the stars, hit me, hit me HARDER!!!

Let's hear it ;)

Herr tandläkare!

Jo, herr tandläkare. Nu tycker jag (trots min skräck) att jag ska få komma till dej din jöns! Jag kommer väl högst en gång om året till dej bara! Och jag vet, att jag har väldigt lätt att få hål, även fast jag inte är ett stort fan av godis. Och så ska jag få tandställning också. Och innan det ska jag förmodligen dra ut fyra tänder. Tycker du inte att det är dags nu va? Jag menar, det kommer ju ta halva hösten att göra allt det där. Jag vill få det överstökat nu bara okej?!

Ujujuj. Nu får jag nog lunga ner mej lite här känner jag.

Sådär.. Den översta texten kunde mycket väl ha varit ett brev till ödeshögs ÄNDA tandläkare. Men, givetvis, så är det inte det. Mer som ett desperat rop på hjälp! Och jag vet att ingen tandläkare i världen läser min blogg, men vafan. Jag är lite rädd för herr tandläkare. Jag är jämt asnervös när jag ska dit. Och inte nog med att dom ska dra ut tänder. Jag kommer med all säkerhet höra knakeT!!! Alltså, jag är nog inte så speciellt rädd för att dra ut dom bokstavligen, utan istället skiter jag på mej vid tanken på att höra knakeT!! Nånting ännu värre som jag ser framför mej är att herr tandläkare inte får ut tandjävlarna. Utan att han måste sätt foten på stoleN som stöd, och dra ut tanden med all sin kraft. Då dör jag. Seriöst så pallar jag inte då. Hehe, jag vet att det aldrig kommer hända, fast iaf. Och FYRA stycken också. Jag kommer bryta ihop psykiskt. När allt det där skiten är över, och jag har tandvärk i 3 veckor efter ska jag sätta dit tandställningssaken också. Som kommer driva mej till vansinne eftersom den kommer sitta åt, och nästan bokstavligen dra isär mina tänder. Men, när dom åren har gott, och jag får ta ut tandställningen ska my och jag (hon ska också få tandställning) bleka tänderna (höhö) och sen är jag fullt normal! Fast det är klart, jag kommer aldrig nånsin bli fullt normal i huvudet.

Förlåt för inlägget, men klagokärringen i mej var tvungen.

RSS 2.0