Det stavas R-Ä-D-S-L-A jag är rädd för allt beredd på allt.

Vi svenskar är lite roliga. Vi tar alla röda dagar och gör dom till fylledagar. Värre än danskarna.

Frågan är hur värt det egentligen skulle vara för alla Svergies sextonåringar att supa sig redlösa just ikväll, när ett nationellt matteprov är mindre än 48 h ifrån vårat samvete. Värt att dränka de hjärncellerna? Vet inte, det är ingen som vill leva i framtid, vi lever i en tro om att nuet är det som räknas.

Jag har sovit bort mitt snor. Jag somnade elva, och vaknade tretton timmar efter. Jag älskar att sömn kan göra att livet har försvunnit när man vaknar. Men jag hade en hemsk mardröm. I den beväpnade jag mej med en tung guldig ljusstake och ett baseballträ, och en klubba ifrån Afrika som man dödar lejon med. Massajerna gör det.

Jag har också blivit drömd om. Om man kan säga så. Jag skulle vara med i en mjukporrfilm med andra ungdomar. Men jag blev stoppad av människan som fantiserat ihop detta under sin sömn. Och innan jag blev jag, var jag Courtney Love. Det va rätt fett tycker jag.

Så vad ska jag själv göra ikväll? Straigt Edge för hela slanten, eller bara helt eneklt inte Straight Edge-a?
Snälla väsen där uppe, om det nu skulle falla sig så, låt mej få leva i nuet.

Jag ska med en massa andra fantastiska kvinnor åka till ett fint ställe och grilla, mysa och skratta, och så kan det hända att en och en annan visa blir framplockad på gitarren. Vi ska titta på himlen när den blir alldeles nerspydd av livets färger, och tycka att det är romantiskt. Titta på när våran sextonde Valborg brinner iväg där ute på vattnet, alldeles ohämmat och tycka att vi ska känna oss nöjda med livet, och försöka vara ödmjuka även fast vi är sådana jävla svin.

Kommentarer
Postat av: Adina

Svar: Jadå det blev resultat iafall, men det tig väldigt mycket på håret! På Åhléns köpte jag det :)

2012-05-01 @ 22:09:19
URL: http://nattstad.se/AdinaMickelsson

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0