Kom in i min mun.

Att få tandställning är en väldigt bra grej. Man känner verkligen att man lever. Det knullar i munnen. Hårt och meningslöst.

Egentligen finns det ingenting att säga om dagen kanske. Fast jo va? Estetare från Holaveden, som jag redan har berättat är en gymnasieskola i Tranås, kom och hade en liten trevlig, fin och mysig musikshow för oss. Braaaa däääääääär. En julgran från Julgranar I Maj var med bla. Ni vet det där bra bandet jag nämnt tidigare. Med en kåt liten basist och en hippiesångare. Det var sångaren som var med och lirade lite skit. Tyckte det var lite synd att han inte sjöng något gött dock. För det var jävligt bra då när, ja sist.

Det är väl givet att skolan drar till med att servera schnitzel och klyftpotatis med en sådan där bearnaisesås när dom härliga estaterna kom idag. Skitgivet. Vad är det för jävla fjäsk egentligen? Vanligtvis på onsdagar får vi någon torskjävel som dom bytt namn på så att man inte ska "märka" att det inte är torsk, som alla andra gånger vi får fisk. Dom döper det till typ, "Sjömans Firre". Nä, okej fan. Det var lite dåligt, men dom döper det till något i stil med det första, sen så är det andra ordet som dom sätter dit oförståeligt för dom flesta. Eller bara allmänt skitstörande och skitjobbigt och skitfult.


Kommentarer

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0