FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK

This is a story about 7A på lysingskolan.

Vi blev indelade i invalida grupper, tio grupper. Alla tio grupper, hade olika arbetsområden om antika Grekland. Man skulle sammanfatta sitt arbetsområde på ett A4. Man kunde kopiera i stort sätt allt från wikipedia, då Klasis är ouppmärksam. Eller, kunde man vara smart att skriva så man själv, och andra förstår. Dom flesta kopierade säkerligen från wikipedia. - Big mistake! Vad ingen av oss visste var att vi gjorde vårat eget prov. Tio olika papper, tio olika arbetsområden om antika Grekland, en fråga från varje papper! EN!!!

Och på dom här papprena är det väldigt inkompitent faktiskt. Det står tex, "persikor hotar Grekland". Egentligen ska det vara perser. En massa onödiga stavfel. Understrukna fula ord. En massa skitjobbiga småsaker! Just det skrattade man gott åt, innan det kom fram att vi skulle ha prov.

Och bland det värsta är, att mitt papper om vetenskapsmännen är åt helvete jobbigt och svårt. Varför? Jo, för att den gruppen jag var i kopierade från wikipedia. Vems jävla idé var det då? Jo, MIN!

Döda mej. Döda mej. Döda mej. Döda mej. Döda mej. Döda mej. Döda mej.

På fredag är det engelskaprov också! Det är inte svårt, men trettiotusen glosor är inte så jävla kul.

Lovet är slut. Men är det inte meningen att lov ska vara dagar då man inte ska behöva tänka på skolan? Inte behöva oroa sig. Inte behöva plugga? Inte på helgerna heller. För då är man ledig! Och att ha runt fyra prov på två veckor kan väl inte heller vara så hälsosamt eller? Dra åt helvete. Det är så fuckat.

Så vad ska jag göra nu? Jo, SO och ENGELSKA GLOSOR! På en lördag? JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Ibland kan man fasen fundera på att bli politiker.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag ska döda dej! För jag fattar inte ett skit av dom där jävla vetenskapsmännen! Höh.

2010-04-12 @ 20:59:06
Postat av: Hata skolan!

Så jäkla roligt med prov:/ Dom färstör ju fan den lilla frihet vi har!!

2010-04-17 @ 08:48:15

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0