Nu är det fanimej FREDAGSMYS!!!

Men tjenare! Nu så har jag tänkt blogga igen lite. Dagarna jag tänkt skriva lite om är onsdag, torsdag och idag!

Onsdag: Om jag ska vara ärlig minns jag inte mycket om vad som hände i skolan faktiskt... Men, sen åkte vi till Linköping, åt på en kinaresturang, och tittade på bio. "Så olika", hette filmen. Och fan vad den sög alltså! Satt nästan och somnade! Men det artade sig i alla fall i slutet lite grann. Som tur var! Ni vet, ett sånt där mod, att gå fram till nån som tex gått före en själv i en kö, och sen säga till den där personen;"Vad fan gör du?!"? Just ett sånt mod önskar jag att jag hade. Det var en (enligt mej), en jävla menskärring, som sa såhär när filmen var slut: "Jaha, nu går dagiset!". Till oss. Som satt på raden bakom henne! När det egentligen var tjejen bredvid henne som satt och fnittrade hela jävla tiden med sina kompisar. (Den här "tjejen", går på juniorerna). Och så får vi andra utskällningen! FASEN vad arg jag blev! Alltså, jag lovar! Om jag hade mod till att gå fram till henne, då jävlar. Hon var tjock, och hade en häxhaka. Och det utnyttjar jag gärna nu. JÄVLA HÄXTJOCKIS!!!!!

Torsdag: I skolan hände det väl inte så mycket. Och även om det gjorde det, kommer jag inte ihåg det....... När jag kom hem var det bara att dra på sig scenkläderna, äta och sen åka iväg till dansen! Ni ska bara veta hur jävla roligt det är att stå där, inför en massa människor och dansa. Man får rätta känslan av det mörkblåa ljuset i mörkret, som kommer från strålkastarna. Efter man dansat klart vill man bara upp, och göra det igen! Känslan är så jävla göddig!! Efter mina få minuter i rampljuset åkte jag hem och åt pannkakor. Gött. Sen tog jag min lilla röa cykel och åkte till u-hus, och socialade mej med folk. Trevlans!

Fredag: Dagens dag! På morgon hade vi jumpa. Och jag ägde S Ö N D E R ! Vi spelade basket. SÅ jäkla duktig jag är på det alltså. Hehe. På fysiken hade vi en vikarie. Jenny. Helvete. Hon suger. Hon är verkligen sämst. Ingen ordning på nåt, eller nåt. För det första trodde hon vi var 7B. Vi går i A. Och för det andra lär hon ut som... Aa, jag vet knappt själv. Man fattar i varje fall inget. Folk trummade på borden, sjöng, sprang på borden, skrek och... Bara gud vet resten. På so:n tittade vi på en massa planter. Men Malin jag Melinda och Hugo jävlades med varandra istället. Mycket roligare! Fan vad vi skrattade! När vi skulle läsa på svenskan, så läste jag två sidor. På en halvtimme. Jag var upptagen med annat. Mitt i allt kom Anton, två cm från mitt ansikte, och skrek. Han skrämde mej. Själv gallskrek jag just när Klasis kom in. Så fick jag tårar i ögonen. Skakade, kunde inte andas normalt, och skrattade. Oh my...

Det var trevligt att Amanda kom några timmar till skolan idag! Första dagen efter operationen och allt!

Ikväll ska jag dra till u-hus med Elli och My. Roligt!

Förresten måste jag bara säga att Tove kommer ÄGA ikväll på idol! Hon ska sjunga den här " Oh I wish I was a punkrocker with flowers in my hair". Ni vet. Det kommer passa henne så bra! Glöm inte att rösta på calle också! ut med Eddiejävel ikväll, eller hur?

 

 

 

 

Nu fick ni lite bilder också. Jag orkar inte skriva bildtext. Jag är en latröv. Men erkänn att jag har varit bloggarN nu? Ja. Fast jag kände att detta inlägg var jävligt tråkigt, och bara för mycket. Onödigt. Men, gjort är gjort.

/Rock killed the disco


Kommentarer

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0