Första inlägget :]

Okej :) det här är sista gången jag gör detta nu. För det är så jävla mycket jobb med skiten. Men det blir bra! Med hjälp av Jonna (www.kunglydiahjertstedt.blogg.se)

Idag har jag åkt bil, haha. Åkte till tranås med familjen för att kolla på bror mins nya skola. Holavedens gymnasium. Konstigt namn, eller hur? Han ska hur som helst gå barn och fritid. Kul för han...fast jag tyckte att han skulle gå på kungshöga i mjÖÖlby. Men..aja.

Imorgon ska har jag mycket framför mej. Jag ska träffa min moster. Hon har kommit hem från Kina, och hon brukar köpa saker till oss. (hon har inga egna barn eller så, så vi blir ganska bortskämda av henne XD) Det blir coolt att få se vad hon har köpt! Jag menar, på varenda leksak man har haft har det ju stått; Made in China. Och så ska Sassa och jag ringa runt till hela klassen för vi ska ha en fest. Den gamla klassen, 6B alltså. Och så tänkte vi att vi skulle jogga knattespåret med. Om vi hinner. Vi blir hurtkurtar isf! Jag vet att man brukar säga hurtbulle, men jag har personligen ändrat det till hurtkurt. Där med basta!

GLÖM NU INTE ATT KOMMENTERA RÖVEN AV ER!!

Kommentarer
Postat av: n-athalies

fäähn, har du bytt blogg igen? x]] (LL

saknar dig med ditt knark <3

2009-07-13 @ 22:51:14
URL: http://ffridlyst.blogg.se/
Postat av: emma

sv: Försöker låta det växa men eftersom jag har så lockigt hår så plattar jag det varje dag så det slits väldigt mkt även fast jag använder värmeskydd :) därför blir mitt äkta aldrig riktigt så långt som jag vill ha (:

2009-07-14 @ 00:02:37
URL: http://emmaloovisa.blogg.se/
Postat av: Sara.S

Sv. Tack! :D

Det var grymt bra!! :D

2009-07-14 @ 00:22:12
URL: http://saraliksom.blogg.se/
Postat av: Natacha!

Har du bytt blogg, elr har du 2 stycken? ;O

2009-07-14 @ 10:02:57
URL: http://natachahall.blogg.se/

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0