My drugs is back!

 Ville bara klargöra att my drug is back!

Jag är astrött. Och fått lite ont i dammsugararmeN. Har nämligen varit duktig och dammsugat hela huset. Snällt va? Fast, ni är dumma om ni tror att jag gör det helt gratis ;) för det gör jag fan inte! Mohahahaha.

Jag tycker att kräftor är skitäckligt. Fyfan alltså. Jag förstår inte att folk tycker att det är gott. Det smakar så..salt :p
Min "ex" klasskompis pappa sålde det till oss nyss. Jag ska väl ta kort på dom sen så ni får se, hihi. Robert (brüch) fiskar kräftor. Han har nån bur nånstans. Pappa och jag sa att vi egentligen skulle lägga i dom kräftor som vi köpt (rediga!). Bara för att överraska han xd men vi vet inte vart han har buren så, det var lite synd. Det kunde blivit roligt! Haha.

Jag fick en liten ångestattack idag. Jo, Amanda Jenssen var i ödeshög för några dagar sen. Hon var på ett loppis och köpte ett par fotoalbum. (Min mammas jobbarkompis äger loppiset). Jag älskar henne! Hon är så jävla bra! Har tyckt om henne ända sen hennes audition i idol. Sorry for me, lucky for them..

Jag gick en runda med elflugsmällarN, min bäste vän. Jag massmördade, och slängde dom i en vallgrav (tror jag det kallas). Hehe, alltså i sopporna. Trots att jag eldade dom, så flög en hel svärm upp när pappa skulle slänga en sak. Fan också. Jag trodde verkligen att jag hade känsla för det där men, icke.

Jag ska klippa mej imorgon. Skitkul. Nej inte värst. Men sånt måste göras. Tänker inte säga hur jag ska klippa mej, vem vet. Jag kanske klipper pöjkkört? Eller varför inte raka skallen helt?

Ikväll ska jag se det sista avsnittet av paris hiltons new bff. Undra vem det blir som vinner. Fast jag tycker att det är töntigt att ha ett program om vem man ska ha som ens nya bästa vän. Paris Hilton verkar så fejk på nåt sätt. Nej, henne tycker jag inte om!

Min mormor ringde idag och pratade lite med mej. Bla hur det var i gränna. Hon gillar nog nästan johan palm mer än jag xd Det här var hon ungefär: "Ja, han är ju så söt pöjken. Och duktig, det är ju inte så lätt när man är ung och så. Han har ju kommit igång mer nu." Haha, min mormor är johans största fan ever!

Kommentarer
Postat av: Sara.S

Sv. Okej, hahh får bli en tidig kväll ikväll då ;P <3

2009-08-04 @ 18:54:56
URL: http://saraliksom.blogg.se/
Postat av: Desirée

SV: Kavaj är sjukt snyyygt! ;D

Tack detsamma, sjukt cool blogg! :)

2009-08-04 @ 18:55:33
URL: http://dessiez.blogg.se/
Postat av: Nadine

sv; ÅÅÅH Jag älskar deeeej <33333333

2009-08-04 @ 18:57:06
URL: http://bulloman.blogg.se/
Postat av: sanna

svar: Tack! din med :)

2009-08-04 @ 18:57:46
URL: http://sannajjonssonn.blogg.se/
Postat av: Janscii.

Tack så mycket :)



Ha det bra!

Kram :)

2009-08-04 @ 19:11:15
URL: http://jansci.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Titta gärna in i min blogg och skicka en kommentar! Puss

2009-08-04 @ 19:40:16
URL: http://rbecaa.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej

bli veckans blogg på min blogg, klicka in och anmäl dig nu :)

2009-08-04 @ 22:05:18
URL: http://emmaidalinnea.blogg.se/
Postat av: Anonym

yes =)

2009-08-04 @ 22:07:17
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0