Some might say.

Hej ;D

Det är ju måndag, och som alla svenskar är rörande överens om är måndagar bajsiga. Vad tror ni att jag fick för tid på coopern? 2 km alltså ;) Jag vart nöjd faktiskt. 12 minuter och blablabla. Kommer inte ihåg det där sista onödiga, haha.

Sen är det rätt mycket läxor.. - Tycker jag då. Min väska var fettotung när jag fraktade hem den! Har ägnat min tid åt tv, mat läsa om brottsgrejs skit, och skrivit in tre omgångar gloslistor på glosboken.se. Egentligen är det onödigt att ha så många glosor! Det är ju ändå viktigast att kunna uttala orden. Jaja, världen går åt helvete! Haha.

Fick reda på att vi ska springa den årliga skoljoggen igen ;) Haha, fyfan vad det suger röv! Men men, nåt som måste göras - Eller? Det är nämligen så att jag ska till the hell # 2 just den dagen. Med "hell # 2" menar jag tandläkaren. En vanlig undersökning antar jag. Men grejen är att man ska springa/gå/jogga 8 km. Och då får man åka buss till boet, och ta sig hem bäst man vill. Och det ska vi göra på morgonen. Men, jag ska ju till hell # 2 klockan 10.00! Och jag vill inte springa den där saken själv. Jag menar, jag kommer aldrig hitta hem igen! Men jag vill heller inte sitta och psyka mej själv i skolan bland alla lärare. Jag. Ensam elev på heeela skolan. (Om det nu blir så att dom flesta springer samtidigt). Ska ta ett snack med nån av mina "mentorer" som det så snyggt kallas. Hoppas på ett bra alternativ!!

Sen finns det la inte så mycket mer antar jag. Ska väl kolla igenom so:n med innan jag somnar.

Och jag säger det! Träslöjdläraren blir bara värre och värre för varje jävla cp-gång jag ser honom! Jag är seriöst LIVRÄDD för han.

Oh lord! Save me!!

Just det! Imorgon har jag tänkt att det ska bli videoblogg ;) kul va? hahahahhahaha NOT .. ?

 Haha. Det här får mej att tänka på happy tree friends!

Kommentarer
Postat av: TILDE

sv: just nu känner jag inte fört, men får se.. :)

2009-09-01 @ 10:55:00
URL: http://batmans.webb.se
Postat av: NATTAH

Hah..

Snygg

2009-09-02 @ 09:36:38
URL: http://nattahpalm.blogg.se/

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0