I gave my heart to rock 'n roll

 Outfit som jag inte brukar ha med vanligtvis :>
Men, känner att det är skitonödigt att skriva vad allt kommer ifrån. Men en grej kan jag säga! Byxorna har jag köpt svart (h)


Just nu undrar jag vafan jag ska skriva. Käften på mej går vanligtvis i ett, men inte nu.. Nää, jag kanske har blivit sjuk. Svininfluensan kanske ;o ujuj. Glöm inte att ha en tyst minut för mej nån gång sen när jag har dött. Fast, nu kom jag att tänka på en läskig tant.. skolsköterskan. The "sprut-and-disease-giver" (stavvarning). Henne har man alltid haft problem med. Bara det här med att gå in i det äckligt kalla rummet gör mej orolig. Och att strippa för henne. Att klä av sig tills man abra har strumporna,bhn och trosorna kvar.. Sen börjar det gamla vanliga! Gjort det så mycket att jag kan stegen:

1. Mäta sig
2. Väga sig
3. Kolla ryggraden (förhoppningsvis blir man inte som ringaren i nottre dam (har ingen jävla aning hur jag ska stava det) )
4. Kolla synen
5. Hörseln
6. Berätta om vad man äter till frukost och vad man gör för att röra på sig.

Förresten, Birgit heter skolsköterskan. Hon har alltid jävlats med mej och min syn. För min del skulle jag inte bry mej nåt vidare om jag skulle få glasögon. Det är rätt fräckt, om man har stora glasögon. Ungefär som gamla gubbar hade förr i tiden. Fast lite mordenare såklart. Men, när hon skickat en sån där remiss som det heter, och jag fått pallara mej till optikern har jag inte behövt några. Jag fick ett par i 3an eller vad det var, men dom använde jag aldrig för det blev inte bättre. Och idag är dom försmå. Och det är inte bara mej hon har gjort så mot. Min stackars broder ska till nån hörselklinik i höst. Stackars honom, jag lider verkligen med han. Trots att han har slutat 9an och inte ska behöva ha med henne att göra längre, ger hon sig inte. Men liksom vafan? Jag tycker inte att han hör dåligt, det är bara pappa i min familj som gör. Kan ju inte få hörapparat ändå. Så jäkla onödigt.
Och sen när hon ska ge en sprutor säger hon: "Det kommer bara kännas som ett litet myggbett". Jaha, då är det lungt tänker man. Men så tar hon fram en 3 meter lång nål :o haha, näärå skämta bara. Det är inte så farligt att få spruta tycker inte jag. Märker det knappt. Fast man brukar alltid få en festis efteråt. Men hennes är äckliga. Ser ut som piss, smakar svett. Nästan.

Kommentarer
Postat av: Tilde

sv: ja visst! :) okej okej ^^

2009-08-04 @ 00:04:17
URL: http://revolverheld.blogg.se/

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0