Författaren Amanda!

 Kvinnan på bilden har jag döösnackat med på msn ^^ vi hade en plan hur vi skulle få Henrik att blogga! Och efter att ha delat våra tankar och ord, kliade författaren i mej! Så, jag skrev som en kort "sammanfattnings-saga" om hur vi (iaf, skulle tänka oss att göra) för att få Henrik att blogga!

Enjoy folks!

Palmernas Hjältar

Allt började med en härlig spelning med The Johan Palmz. På plats var även idiotbil och eriikssooon. Dom var verkligen ett par trogna fans av radiorat och pajaspojken. Tyvärr så hade pajaspojken lite problem med att blogga. Men, eriikssooon och idiotbil kom inte dit utan en plan minsann. Nej nej. I det hemsydda gitarrfodralet idiotbil hade med sig, fanns det ett gevär som hon fick låna utav sin farfar. Efter signeringen och nästan alla fans hade gått var det bara idiotbil och eriikssooon kvar. Radiorat och pajaspojken blev lite misstänksamma och undrade varför dom inte gick hem. Adam, mats, steve och simon plockade ihop alla instrument, och märkte inte när idiotbil tog fram geväret, och eriikssooon överföll radiorat. Pajaspojken och radiorat tordes inte annat än att följa med in i bilen som stod parkerad inte så långt ifrån dom. Eriikssooon kastade in radiorat i backluckan, och tillsammans fick idiotbil och eriikssooon kasta in pajaspojken i baksätet. Eriikssooon satte sig vid ratten, och idiotbil satte sig på pajaspojken. I hopp om att polisen inte skulle se nåt, och att den nye gpsen dom rånat fungerade körde dom iväg. Idiotbil tvingade ur pajaspojkens hemadress, så nu försökte eriikssooon följa gpsens instruktioner så gott hon kunde. När dom kom fram var det lyckligtvis mörkt, så ingen såg när idiotbil och eriikssooon hotade in pajaspojken och radiorat i pajaspojkens lägenhet. Pajaspojken fick upp nycklarna ur sin ficka och låste upp. Sovandes i lägenheten fanns hans flickvän. Idiotbil var tvungen att slänga in henne i garderoben. Nu höll eriikssooon fast radiorat, medans idiotbil hade plockat fram en dator och satt nu med geväret och hotade: "Om du inte bloggar nu så skjuter jag radiorat i gitarrarmen!" Pajaspojken hade inget annat val. Så, han gjorde som han blev befalld till att göra.

När han blev klar med inlägget insåg han hur fel han hade haft hela tiden. Ja. Varför hade han inte bloggat oftare förut? Det kändes bra att egentligen uppdatera bloggen vars bäst före datum nästan gått ut. Pajaspojken blev så glad att han kastade sig på eriikssooon och kramade henne av lycka! Likaså gjorde han med idiotbil. "Tack så otroligt mycket! Utan er och ert gevär hade jag aldrig insett hur fel jag har haft!" Idiotbil la ifrån sig geväret, och eriikssoon släppte radiorat och tog fram pajaspojkens flickvän ur garderoben.

Ända sen från den dagen har pajaspojken, radiorat, eriikssooon och idiotbil varit bästa vänner! Pajaspojken fick verkligen livslusten tillbaka, tack vare Palmernas Hjältar!


Kommentarer
Postat av: Amanda Eriksson

Bara för att vi är dom bästa!

Nu är det bara för oss att hoppas på det bästa.. Att han lyssnar! Annars blir det ännu mera plågning! Haha, & det tror jag varken Johan, henrik eller hans tjej gilar överhuvudtaget! ;) <3



2009-08-11 @ 23:29:40
Postat av: Hanna

men ärligt talat sluta tjata du vet att alla tycker du är jobbig.

& Jätte många har klagat på dig

tillomed Henrik tycker att du är Jätte jobbig

Din omogna lilla skit unge kan man kalla dig haha du är ju tilomed 96:a



TÖNT Sluta tjata på Henrik!

2009-08-11 @ 23:38:38
Postat av: Jonna

Haha, klockrent. :)

Och den där Hanna ovan kan ta sig i arslet.

2009-08-12 @ 00:08:48
URL: http://kunglydiahjertstedt.blogg.se/
Postat av: Jonna

Och ja, du har ju minst sagt försökt. Cirka 257 kommentarer på hans senaste inlägg skulle jag chansa på, du är för go', haha. :)

2009-08-12 @ 00:13:16
URL: http://kunglydiahjertstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget fina människa:

Ditt namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras inte)

Om du har någon hemsida:

Your words:

Trackback
RSS 2.0